I.R. MEERSMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : I.R. MEERSMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.800.152

Publication

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 26.02.2014 14051-0293-017
06/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alttaIEF RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL I

2 8 MEI 2013

LDENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.800.152

Benaming

(voluit) : I.R. MEERSMAN

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : ASTSTRAAT 34 TE 9170 SINT-GILLIS-WAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

" Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01-04-2013 op de, maatschappelijke zetel dat tot bijkomend zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd, met ingang van 01-04-2013, mevrouw Hoskens Katrien, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Aststraat 34. Zij aanvaardt haar mandaat.

De huidige zaakvoerders van de vennootschap zijn thans:

- de heer Meersman Steven;

- mevrouw Hoskens Katrien.

GETEKEND:

MEERSMAN Steven,

zaakvoerder

HOSKENS Katrien,

zaakvoerder

t

*13085 36*

belle

aar

Bel! Stam

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012
ÿþ~ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 8 JUNI 2012

DENDE DE

*izizoa,a*

1111

Ondernemingsnr : BE0862.800.152

Benaming (voluit) : I.R.Meersman

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Aststraat 34-

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : Omzetting rechtsvorm in BVBA - aanneming nieuwe statuten - ontslag en benoeming - volmachten

Er blijkt uit akte verleden door notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, aangeboden ter registratie op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "I.R. MEERSMAN" met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Aststraat 34, volgende beslissingen heeft genomen:

1. De vergadering beslist om de hoedanigheid van beherende en stille vennoten af te schaffen.

2. De vergadering beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en deze te vervangen door een fractiewaarde, waarbij elk aandeel één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.

3. De vergadering besluit tot kapitaalverhoging ten belope van zeventienduizend

zeshonderd euro (¬ 17.600,00) teneinde het kapitaal te brengen van duizend euro op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen zodat het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd wordt door honderd (100) aandelen zonder nominale

waarde.

Op de kapitaalsverhoging werd volledig ingeschreven en het bedrag werd 1) gedeeltelijk verhoogd door incorporatie van reserves ten belope van vijfduizend tweehonderd euro (¬ 5.200,00) en 2) in speciën gedeeltelijk volstort, hetzij voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

4. Kennisname van het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren, BVBA (met ondernemingsnummer 0895.454.411), met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Vinkenlaan 44, vertegenwoordigd door de heer Wouter NIELANDT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende op zelfde adres, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2012.

5. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, luidt als volgt: «8. CONCLUSIE

Onderetekende, Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren BVBA, Vinkenlaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor,

verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ mod 11.1

aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Venootschappen, dat

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012, die het bestuursorgaan van I.R. Meersman Comm. V. heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Aangezien ondergetekende geen gewaardeerde voorraadlijst ontvangen heeft van de handelsgoederen en van de bestellingen in uitvoering, en evenmin aanwezig kon zijn voor een fysieke controle ervan per 31 maart 2012, dient hij oorbehoud te maken voor het bestaan en de waardering van deze rubrieken.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is onder voorbehoud van hetgeen vermeld is in voorgaande paragraaf, niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van EUR 20.725,17 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 1.000.

Nielandt, Franken & C° Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt,

bedrijfsrevisor »

6. De vergadering beslist om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De omvorming gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat afgestoten op 31 maart 2012 zoals deze staat opgenomen is in het verslag van het bestuursorgaan.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid ten aanzien van het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

7. De vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst luidt als volgt:

Vorm en Naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt: I.R. MEERSMAN.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Aststraat 34.

Doel: De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of ais tussenpersoon tot doel:

- Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters.

Kleinhandel in sanitaire artikelen en apparaten, andere dan elektrische verwarmingstoestellen.

- De studie, planning en uitvoering van alle werken in onroerende staat, zoals het oprichten, verfraaien en renoveren van bouwwerken van alle aard, afbraakwerken, alle dakwerken, alle exploitatie of bouwrijp maken van gronden en ondergronden (zoals bouwen van ondergrondse parkeergarages en dergelijke), en dit door onder meer metselwerken, schrijn- en timmerwerk, bevloering en faiënce, en alles wat nodig mocht zijn om onroerende goederen op te richten, te verbeteren of te renoveren.

- Alle fabricage, onderhoud, herstelling, alle handel, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, alle huur of verhuur en leasing van alle machines en van alle producten hoegenaamd in verband met voormelde activiteiten.

- De handel, in- en uitvoer en de plaatsing van meubelen, kleinmeubelen, decoratie en garnierartikelen, bekledingstoffen en alles wat dienstig is voor binnenhuisinrichting in de meest uitgebreide zin, en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, consultancy, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. - Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en de opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend,

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, zaakvoerders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen_ als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is gedeeltelijk volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Boekjaar  Winstverdeling: Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend kalenderjaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door het bestuursorgaan wordt aangeduid.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dient door de vennoot die dergelijke uitkering heeft ontvangen, te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Jaarlijkse algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de tweede dinsdag van de maand december om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Bestuur  Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. mod111

09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Vereffening: De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door aile aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

8. De vergadering beslist tot het ontslag van de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap,

te weten: de heer Steven Alfred Zulma Stanislas MEERSMAN

9, De vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

de heer Steven MEERSMAN, voornoemd, hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden.

10. De vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen en in het bijzonder om de aandelen in te schrijven in het aandelenregister van de BVBA "I.R. MEERSMAN".

11. Volmacht: De vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie), aan: DE DECKER & C° CVBA, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, evenals aan haar bedienden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteg hem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, bijzonder verslag van de

zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2011
ÿþ""N

I

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~rtir~tE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 SEP 2011

DEND , , QI\JDE

lU11II IIIIIIIIIIIIVIII

Ondernemingsnr : 0862.800.152

Benaming

(voluit) : I.R. MEERSMAN

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ASTSTRAAT 34 TE 9170 SINT GILLIS WAAS

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING OVERGANGSBEPALINGEN

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 26-09-2011 dat:

- Het boekjaar van de vennootschap voortaan een aanvang neemt op één juli van ieder jaar, om te eindigen op dertig juni van het jaar daaropvolgend.

- Als overgangsmaatregel werd beslist dat het huidig boekjaar, dat een aanvang genomen heeft op één. oktober tweeduizend en tien, wordt verlengd en zal afgesloten worden op dertig juni tweeduizend en twaalf.

- De datum van de jaarvergadering van de vennoten werd gewijzigd als volgt: deze vergadering wordt; ' gewijzigd als volgt: deze vergadering zal voortaan gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand; ; december om 20.00 uur.

- De eerstvolgende jaarvergadering zal bijgevolg gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

- De vergadering beslist de statuten van de vennootschap ingevolge voormelde beslissing aan te passen als volgt:

Artikel 13

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wettelijke voorschriften inzake de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen en het Wetboek van

" Vennootschappen.

De rekeningen van de vennootschap worden ieder jaar op dertig juni afgesloten. De zaakvoerder(s) maken. de inventaris, de balans en de resultatenrekening op.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd door de vereniging der vennoten ten laatste zes maanden na afsluiting van het boekjaar.

Artikel 15

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede dinsdag van de maand december om 20.00 u en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze goed- of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder(s).

Bij wijziging van de statuten is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten vereist.

Artikel 16

Het maatschappelijk jaar begint op 01 juli en eindigt op 30 juni daaropvolgend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BíjTagen bij hèt SèTgisch StaatsbTàd - TOYIO/ZOIT - Annexes du Moniteur belgé

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen , beslissingen en coördinatie van de statuten.

GETEKEND:

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbiTad -10/10/2011- Annexes du Moniteur belge

MEERSMAN STEVEN,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 08.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0060-017

Coordonnées
I.R. MEERSMAN

Adresse
ASTSTRAAT 34 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande