IB MACHINES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IB MACHINES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.016.724

Publication

09/08/2012
ÿþBenaming : IB MACHINES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldekensstraat 277 - 9240 Zele

Ondernemingsnr : 0841.016.724

Voorwerp akte : Ontslag- Benoeming

Bij Buitengewone Algemene vergadering dd. 24 mei 2012 ten maatschappelijke zetel, wordt met éénparigheid van stemmen het ontslag aanvaard van de Heer Van Cauwenberghe Benjamin,geboren te Sint Amandsberg op 17-08-1976, met ingang van 24 mei 2012, als zaakvoerder van de vennootschap,

De Heer Jan Poppe geboren te Sint Niklaas op 04-08-1976 wordt met ingang van heden aangesteld als zaakvoerder van de vennootschap.

zoikeefeik-

kp r

II

BE

DEN!

'IIONDE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR

2012

GESCH STAATSBLAD

0 2 -08-

GRIFFIE

~ÉLK

2 ii JULI 2012

I II 11 IVII11WRII

*12139783*

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/11/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306674*

Neergelegd

14-11-2011



Griffie

0841016724

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : IB MACHINES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldekensstraat 277/A, 9240 Zele.

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Luc Eeman, Notaris, te Lebbeke op 14 november 2011 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken :

OPRICHTERS:

De heer POPPE, Ivan Jeannine Michel, geboren te Sint-Niklaas op veertien juli duizend negenhonderdzevenenzeventig, nationaal nummer 770714 097 82, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 9255 Buggenhout, Mandekensstraat 133, BELGIË

De heer VAN CAUWENBERGHE, Benjamin Mario Francine Elisa Marie, geboren te Sint-Amandsberg op zeventien augustus duizend negenhonderdzesenzeventig, nationaal nummer 760817 139 33, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 9800 Deinze, Lotenhullestraat 81, BELGIË

BENAMING: "IB MACHINES".

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: Veldekensstraat 277, 9240 Zele.

DOEL: De vennootschap zal de eerste drie boekjaren vooral tot doel hebben:

- Bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment

- Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw

- Verspanend bewerken van metalen

- Vervaardiging van takels, lieren, kaapstanders, dommekrachten en vijzels

- Groothandel in machines voor de mijnbouw, de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw

- Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatiemateriaal

- De verhuur van kranen & liften, zowel nieuw als 2de hands.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in

eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aanen verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangennemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan rekenen op de beroeps- en praktijkervaring van de zaakvoerder.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL:

vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR), Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder

nominale waarde.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven door :

1. De heer Poppe Ivan, comparant onder 1, voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro.

2. De heer Van Cauwenberghe Benjamin, comparant onder 2, voor vijftig (50) aandelen, hetzij voor een totale inbreng van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro.

Hetzij totaal : honderd aandelen.

De comparanten verklaren dat de aandelen, waarop ingeschreven werd, volgestort zijn tot beloop van zesduizend tweehonderd euro, hetgeen bewezen wordt door een attest van de KBC bank te Wetteren, verklarende dat het bedrag van zesduizendtweehonderd euro op een rekening voorkomt geopend op naam van de huidige opgerichte vennootschap, onder nummer BE21 7310 2084 8103. Het niet volgestorte gedeelte zal moeten betaald worden op eenvoudig verzoek van de zaakvoerder.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der vennoten bij eenvoudige meerderheid benoemd en de algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat.

MACHTEN: De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizenddertien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan de eerste januari en eindigt de eenendertig december; het eerste boekjaar zal lopen vanaf 01 november 2011 tot 31 december 2012. Alle verrichtingen gedaan voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting vanaf 01 november 2011 worden geacht voor rekening te zijn van de vennootschap.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, onder voorbehoud van homologatie van het mandaat door de Rechtbank van Koophandel.

De vereffenaars beschikt (beschikken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

WINSTVERDELING:

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd :

De heer VAN CAUWENBERGHE, Benjamin, geboren te Sint-Amandsberg op zeventien augustus

duizendnegenhonderdzesenzeventig, nationaal nummer 760817 139 33, van Belgische nationaliteit

met woonplaats te 9800 Deinze, Lotenhullestraat 81, BELGIË

Die dit ambt aanvaarden en zijn benoemd tot herroeping van hun mandaat.

De zaakvoerder voert haar mandaat onbezoldigd uit, tenzij een andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOLMACHT

De oprichter geeft hierbij bijzondere volmacht aan Accountants  Belastingsconsulenten Van Doorsselaer  Lievens & C° BVBA, Kouterstraat 144 te 9240 Zele, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen aangaande deze vennootschap met betrekking tot haar inschrijving, eventuele wijziging of schrapping in het ondernemingsloket, alsook om eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij het bestuur van de BTW-administratie, evenals voor het bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningsnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds te verrichten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Luc EEMAN

Tegelijk hiermee neergelegd : -expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IB MACHINES

Adresse
VELDEKENSSTRAAT 277 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande