IBP HERCULES

Divers


Dénomination : IBP HERCULES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 452.767.987

Publication

28/03/2013
ÿþt M00 2.2



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : Geslecht 2,9130 Doel

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de vereffening

Analytisch uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 11 februari 2013

1. Kennisname en goedkeuring vah de sluitingsbalans en het verslag van de vereffenaar

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar en de cijfers die werden opgesteld per 31.12.2012 in het kader van de sluiting van de vereffening.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het verslag van de vereffenaar, de voorgestelde bestemming van het resultaat en de rekeningen van de vereffening goed te keuren,

Uh iu iui~iuu

*13099 91*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 9 MAART 2013 DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0452.767.987

Benaming

(voluit) : IBP HERCULES OFP

u

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Kennisname van het verslag van de commissaris

De vergadering neemt kennis van het verslag van de commissaris dat werd opgesteld per 31.12.2012 in het kader van de sluiting van de vereffening.

3, Definitieve sluiting van de vereffening

De algemene vergadering besluit vervolgens om over te gaan tot de sluiting van de vereffening van IBP Hercules OFP en stelt vast dat het opgehouden heeft te bestaan vanaf heden.

4. Ontslag van de vereffenaar

De vereffenaar, Marc Thijs, met zijn woonplaats te Huiskens 7, 3202 Rillaar, wordt eervol ontslagen en dit met ingang vanaf heden.

5. Kwijting aan de leden van de raad van bestuur voor de periode 1 januari 2012 tot 20 november 2012

De algemene vergadering beslist unaniem kwijting te verlenen aan de bestuurders voor hun werkzaamheden over de periode 1 januari 2012 tot 20 november 2012,

6. Kwijting aan de vereffenaar en de commissaris

De algemene vergadering dankt de vereffenaar voor de door hem verrichte werkzaamheden en verleent de vereffenaar volledige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De algemene vergadering dankt de commissaris voor de door hem verrichte werkzaamheden en verleent de commissaris volledige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

b

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

7. Afstand van recht om op te treden ais Instelling voor Bedrijfspensioenvoorziening

Overeenkomstig artikel 130§2 van de wet betreffende het toezicht op de instellingen voor bedrijfspensioen voorziening vervalt de toelating om op te treden ais instelling voor bed rijfspensioenvoorziening van rechtswege.

8. Bepaling waar de stukken van het OFP zullen worden bewaard

De algemene vergadering beslist dat de boeken en de documenten met betrekking tot het pensioenfonds zullen worden bewaard op de maatschappelijke zetel van Ashland Specialities Belgium BVBA ,Geslecht 2 9130 Doel,en dit gedurende een periode van ten minste vijf jaar.

9.Openbaarmakingen en volmachten

De algemene vergadering beslist aan Danielle De Meirleir, van de vennootschap van Mercer(Belgium)NV, Vorstlaan24, 1170 Brussel een bijzondere volmacht te verlenen, met recht op in de plaatsstelling, om alle nodige formaliteiten te vervullen voor de publicatie van de genomen beslissingen betreffende de sluiting van de vereffening in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en schrapping te bekomen bij de

kruispuntbank der ondernemingen.

10. Diverse-Errata

In de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20 november 2012 werd verkeerdelijk, bureau Piet H.Vermeeren, vertegenwoordigd door Piet H.Vermeeren aangesteld als erkende commissaris. Dit Is echter niet correct. De erkende commissaris is Piet H.Vermeeren (CEA1871157) in persoonlijke naam, zoals dit ook aan de FSMA werd overgemaakt en goedgekeurd.

Danielle De Meirleir

Bijzondere Gevolmachtigde

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/12/2012
ÿþMao 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

VAN KOOPHAlibee

0452.767.987

IBP Hercules OFP

-7 DEC, 2012

DENDERMONDE

~ittie ~

Ondernerningsnr Benaming

(voluit)

I~IIIIIIIIIIIII

vc

beha aar Beu Staal

BI-page-if üirltu1 Bergigeli-S1wáïsbtád - T8112/2012--"Annexes du Moniteur l'iëlgè

(verkort)

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : Geslecht 2, 9130 Doel

Onderwerp akte : invereffeningstelling - aanstelling van vereffenaar- verlenging boekjaar

Analytisch uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20 november 2012:

1.Verlenging van het boekjaar

De leden van de algemene vergadering komen tot de beslissing het boekjaar 2012 met 2 maanden te verlengen. Het boekjaar 2012 zal dus niet lopen tot 31.12.2012 maar tot 28.02.2013. Dit met het oog op de in liquidatiestelling van het OFP.

2.Ontbinding en vereffening van het OFP

De leden van de algemene vergadering nemen de beslissing om over te stappen naar een verzekeraar. De reserves zullen eveneens getransfereerd worden. In het licht van deze overstap en overdracht beslissen de leden van de algemene vergadering over te gaan tot de vrijwillige ontbinding en vereffening van het pensioenfonds op 1 december 2012.

Vanaf het ogenblik van invereffeningstelling worden de mandaten van de leden van de raad van bestuur van het OFP beindigd, ten gunste van een vereffenaar die hierna door de algemene vergadering zal worden aangesteld.

4.Aanduiding van een vereffenaar en afbakening van zijn mandaat.

De algemene vergadering beslist om Marc Thijs, met zijn woonplaats te Huiskens 7, 3202 Rillaar, aan te stellen als vereffenaar van het OFP. Het mandaat van vereffenaar neemt aanvang op 1 december 2012.

Het voorstel tot keuze van de vereffenaar werd reeds kenbaar gemaakt aan de FSMA die hierop geen bezwaar aantekende.

De algemene vergadering geeft aan de vereffenaar de meest geruime bevoegdheden teneinde de',

" vereffening te kunnen afsluiten. Dit omvat onder meer volgende bevoegdheden: -Organisatie overdracht reserves naar de verzekeraarAG lnsurance. -Organisatie afsluiting van het boekjaar

-Organisatie administratie van de vereffening van het OFP

De vereffenaar zal op het einde van zijn werkzaamheden een vereffeningsverslag opstellen en dit voorleggen aan de algemene vergadering, waarbij zij dan zal kunnen overgaan tot de sluiting van de vereffening.

De erkende commissaris, Piet H. Vermeeren, vertegenwoordigd door Piet H. Vermeeren(CEA/87/157) zal zich naast de cijfers van 2012 eveneens uitspreken over de vereffening van het OFP.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto : maar,-, en hnedaruphaid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegI de vereniging ..eienting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ` :vaam en handtekening,

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

5. Diverse

De algemene vergadering verleent hierbij volmacht aan Danielle De Meirieir om de nodige formaliteiten te vervullen om besluiten 4, 2 en 4 te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Bijzonder lasthebber

Danielle De Meirleir

Voor-beb udee aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en ho-c;mgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) heune?d d? verenig ng stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VE,rrp Naam ers haríee4.ening

13/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rrmn."~= 4,1

1(111111 I'II I11 (I 1111 (I1 1M

*12141206*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 AUG 2012

DENDeiNIONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0452.767.987

Benaming

(voluit) : IBP Hercules OFP

(verkort) .

Rechtsvorm : Organisme voor financiering van pensioenen

Zetel : Geslecht 2, 9130 Doel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag! Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 29 juni 2012

Vierde besluit:

Het mandaat van de commissaris Bureau Pief H. Vermeeren, vertegenwoordigd door P. Vermeeren (CE_A187/157) is tot een einde gekomen. De algemene vergadering beslist om met onmiddellijke ingang Bureau Piet H. Vermeeren, vertegenwoordigd door P. Vermeeren te herbenoemen tot commissaris van het OFP en dit voor een periode van 3 jaar die een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015, die de jaarrekening van het boekjaar 2014 goedkeurt. De commissaris zal voor dit mandaat "een jaarlijkse

vergoeding ontvangen van 4.000 EUR excl. BTW. "

De leden van de algemene vergadering verlenen hierbij bijzondere volmacht aan Danielle De Meirleir om dit besluit te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Vijfde besluit:

Het bestuursmandaat van de heer Marc Vercruysse zal binnenkort tot een einde komen. De algemene', vergadering beslist Marc Vercruysse, wonende te 2640 Mortsel, Fortstraat 26, met onmiddellijke ingang te' herbenoemen tot bestuurder ván het OFP en dit voor een periode van 6 jaar die een einde zal nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018 die de jaarrekening van 2017 goedkeurt. Dit mandaat is onbezoldigd,

De leden van de algemene vergadering verlenen hierbij bijzondere volmacht aan Danielle De Meirleir om dit besluit te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Bijzondere gevolmachtigde

Danielle De Meirleir



Op de laatste biz, var) Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/04/2012
ÿþ'" _'r F

("": i1~~~f

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

VIII II I II B I IA 1111111111 111

*12077570*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

GlllF~-~IL r-tizOr'i t i :i.t:.

VAN KO'_7Pr§ANc.[w>_

1 0 APR. 2012

DENDER#viONiDEU

Griffue~

Ondernemingsnr : 0452.767.987

Benaming

(voluit) : 1BP HERCULES OFP

(verkort):

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : Haven 1920, Geslecht 2, 9130 DOEL

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering die heeft plaatsgevonden op 31 januari 2012

2.Ontsiag en Benoemingen:

De leden van de algemene vergadering hebben kennisgenomen van het ontslag aangeboden door de heer; Billy Dewaele met betrekking tot zijn bestuurdersmandaat.

De leden van de algemene vergadering aanvaarden het ontslag van de heer Billy Dewaele.

De leden van de algemene vergadering beslissen met onmiddellijke ingang in een vervangende benoeming' te voorzien door de heer Luc Boonen, wonende te 3910 Neerpelt Eikenlaan 26 te benoemen tot bestuurder' (afgevaardigde van de werknemers) en dit voor een periode die een einde zal nemen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van 2018. Dit mandaat is onbezoldigd.

De leden van de algemene vergadering verlenen hierbij bijzondere volmacht aan Danielle De Meirleir om dit. besluit te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Danielle De Meirleir

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2012
ÿþ1

Voor-.

behouder aan hot Belgisch

Staatsbta~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de a11.

te Eerwi ie--

v,.; :-(..,,c i,s._.,r.!.:

Ondernemingsnr : 0452.767.987

Benaming

(vomit) : IBP HERCULES OFP

(verkort) :

Rechtsvorm : Organisme voor de financiering van pensioenen

Zetel : Haven 1920, Geslecht 2, 9130 DOEL.

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

1. ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN VAN BESTUURDERS

A.V. van 25 januari 2011:

De Buitengewone Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van Dhr. Jef Meeusen als lid en Voorzitter

van de Raad van Bestuur, dit naar aanleiding van zijn pensioenering.

De Buitengewone Algemene Vergadering benoemt Dhr. Erik Van Hove, wonende te 9031 Drongen, Doornplasstraat 93, als lid van de Raad van Bestuur (afgevaardigde van de werkgevers) voor een periode van 6 jaar. De Bijzondere Algemene Vergadering neemt akte van de wens van de leden van de Raad van Bestuur om Dhr. Marc Thijs tot Voorzitter van de Raad van Bestuur te verkiezen.

Marc Thijs, Egwin Mennes,

Voorzitter Raad van Bestuur Bestuurder

(werkgeversafgevaardigde) (werknemersafgevaardigde)

flhlII~~VNN~MM'u~M~sIdI IW

*iao4o~i

Dl_NDEqi1fONDE

L' 6,

?n/?

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

08/01/2008 : HA000122
08/01/2008 : HA000122
17/07/2007 : HA000122
10/07/2007 : LE000122
12/01/2007 : LE000122
11/07/2006 : LE000122
11/08/2005 : LE000122
17/12/2004 : LE000122
21/09/2004 : LE000122
17/08/2004 : LE000122
27/10/2003 : VZ000122
03/09/2002 : VZ000122

Coordonnées
IBP HERCULES

Adresse
GESLECHT 2, HAVEN 1920 9130 DOEL

Code postal : 9130
Localité : Doel
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande