ICCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ICCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.523.849

Publication

21/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

'D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





~ NEERG.F.LEGD

_ ~......

1 " JUN 2012

~ RECH71J.~ \ K VAN KOOPHUtANiffi~ TE CENT

I IlIl l I iII! l ll I IilI lIl I II II

*12109980*

V beh aa Bel Staa

M

Ondernemingsnr : -511 % LLO

Benaming

(votuit) : iCcon

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9900 Eeklo, Leopoldlaan 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op 6 juni 2012 voor notaris Frank Desmet te Eeklo, neergelegd voor registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, houdende:

1. Rechtsvorm  benaming.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de maatschappelijke benaming "iCcon".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9900 Eeklo, Leopoldlaan 77.

3 Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

4. Vennoten  oprichter(s).

De Heer DE ROO Cari Valère Noël, geboren te Brugge op negen mei negentienhonderd drieënzeventig,

echtgenoot van mevrouw VAN HOPE Sonja Alois" Jeanne, wonend te 9900 Eeklo, Leopotdlaan 77.

5. Kapitaal  samenstelling.

Het gehele geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart op de totaliteit van de aandelen of honderd zesentachtig (186) aandelen in te tekenen in geld, hetzij voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van de totaliteit in speciën.

6. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, voor eigen rekening of voor rekening van derden :A/ Consulting en advies inzake financieel, administratief, commercieel, juridisch, technisch, sociaal, fiscaal en organisatorisch beleid voor ondernemingen en in het algemeen aile diensten in de sector van auditing, consultancy, marketing en management.

BI Advies, bijstand, know how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, reclame, promotie, ontwikkeling, opleiding, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. CI De organisatie van business-meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-als in het buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand. D/ Trading in de meest ruime zin. EI Aile activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen. Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voer eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer

1/ Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals :

-Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, leasen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

2/ Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service fiats, rusthuizen, winkels, horeca  uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3/ De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

4/ Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor of adviseur/consulent, in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen, leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen, studentenhomes, staanplaatsen, garages, en andere; verwerven, bouwen, laten bouwen en verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

5/ Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle be-staande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

6/ Projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vomi, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Bovenvermelde opsomming in niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

7, Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij In de statuten hetzij door de enige vennoot handelend ais algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder (s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Zijn er meer dan twee zaak-voerders dan is de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van de zaakvoerders. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. Jaarvergadering.

" "

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, en dit op de derde donderdag van de maand juni, om twintig uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vernielden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering ver-stuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

9. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

10. Winstverdeling.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

11. Ontbinding  vereffening.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering

beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening

verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om

één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

De benoeming van één of meer vereffenaars meet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging

worden voorgelegd.

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

1. Benoeming zaakvoerders

Tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, wordt benoemd: De Heer De Roo Cari, wonende te 9900 Eeklo, Leopoldlaan 77. De aldus benoemde zaakvoerder is alhier aanwezig en verklaart haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen zijn benoeming zou verzetten. Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Eerste jaarvergadering eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met eenendertig december tweeduizend en dertien.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmacht

Volmacht wordt verleend aan Leen Camerlinckx, Portretstraatje 4, 9880 St-Maria-Aalter teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsioketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Frank DESMET

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte dd 06/06/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 28.07.2015 15373-0173-011

Coordonnées
ICCON

Adresse
LEOPOLDLAAN 77 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande