ID - PRODUCTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ID - PRODUCTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 886.238.817

Publication

24/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondernemingsnr : 0886.238.817

umiui io-iuwJi w

*1505997

x

i

~

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 it APR. 2015

AFDELING rdàiitEERMONDE

~

Benaming (voluit) : ID-PRODUCTIONS

(verkort)

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Spoorweglaan 48

9160 Lokeren

Onderwerp akte :VOKAPITAALVERHOGING - DOELSUITBREIDING ZETELVERPLAATSING - OMZETTING - VASTSTELLING STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte ontvangen door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd Notaris te Gent-Sint-i Amandsberg, ondergetekend op 30 maart 2015, ter registratie neergelegd.

Blijkt er dat op zelfde datum een buitengewone algemene vergadering werd gehouden! der vennoten van de vennootschap onder firma "ID-PRODUCTIONS", met zetel te 9160 Lokeren, Spoorweglaan 48, ondernemingsnummer 0886.238.817, RPR Gent afdeling Dendermonde, en met B.T.W,-nummer BE886.238.817, opgericht bij onderhandsei overeenkomst van vijftien december tweeduizend en zes, waarvan de statuten werden:, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien januari tweeduizend en zeven, onder nummer 07010885, sedertdien ongewijzigd, waarop met;; éénparig goedvinden volgende beslissingen werden genomen:

I. De algemene vergadering beslist, nà bespreking en kennisname van de huidige; financiële toestand van de vennootschap en nà overleg van de mogelijke oplossingen, niet,: over te gaan tot ontbinding van de vennootschap doch integendeel over te gaan tot reorganisatie van de vennootschap, waardoor het voorziene resultaat voor de komende boekjaren dermate gunstig zal beïnvloed worden, zodat de geleden verliezen zullen:' kunnen aangezuiverd worden en er op korte tot middellange termijn een positief eigen? vermogen zal behaald worden.

II. Bespreking, in het vooruitzicht van de voorgestelde omzetting van de onderhavige 3 vennootschap onder firma, van het verslag van de zaakvoerder daaromtrent met de:, bijgevoegde staat met samenvatting van het actief en passief van de vennootschap eni! van het verslag van de Bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 778 en 779 van het;; Wetboek van Vennootschappen,

Bespreking, in het vooruitzicht van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap van het verslag van de zaakvoerder daaromtrent met de bijgevoegde staat. van activa en passiva van de vennootschap, overeenkomstig de artikelen 287 van het;: Wetboek van Vennootschappen.

VERSLAGEN,

Alvorens de beslissingen te nemen neemt de algemene vergadering kennis van del; verslagen en staat opgemaakt overeenkomstig de artikelen 778 en 779 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de zaakvoerders werd afgesloten op twintig maart tweeduizend vijftien. Dit verslag werd samen met de staat met samenvatting van het actief en passief van de;: vennootschap bestaande op éénendertig december tweeduizend dertien, fer hand:; gesteld van de vennoten op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien,

Het verslag___v_stn.de.bedrijfsrevisar., de burgerlij eMvenr_iootschap.szrider_de_vorm vara

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voor-

tiehoudgi

aan het

Belgisch

Staatsblad

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te Roeselare, Kwadestraat 153/5, en vertegenwoordigd door de Heer Bruno POUSEELE, werd afgesloten op twintig maart tweeduizend vijftien, en de besluiten ervan luiden als volgt

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2014 die onder de verantwoordelijkheid van de 3 vennoten van de V.O.F. ID - PRODUCTIONS werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, blijkt een overwaardering van het nettoactief ten bedrage van 1,200,00 EUR. Het gecorrigeerd netto-actief bedraagt 2.054,45 EUR.

Het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapitaal na de omzetting dat is vermeld in de staat van activa en passiva per 31 december 2014, is niet hoger dan het uit de staat blijkend boekhoudkundig netto-actief, na aftrek van bovenvermelde overwaardering. Het gecorrigeerd boekhoudkundig netto-actief is 18.550,00 EUR - 2.054,45 EUR = - 16.495,55 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor een BVBA. De omzetting naar een BVBA gebeurt onder de opschortende voorwaarde dat het kapitaal van de vennootschap ten minste wordt verhoogd tot het minimumkapitaal van 18.550,00 vereist voor een BVBA, Terzake moet worden gewezen op de verantwoordelijkheid van de vennoten van de V.O.F, zoals bepaald in artikel 785, 1° lid van het Wetboek van vennootschappen.

Wij dienen principieel een voorbehoud te formuleren nopens de juistheid van de voorraadwaarde (1.675,69 EUR) gezien wij de opdracht pas na balansdatum hebben gekregen en aldus de inventaris niet fysisch konden vaststellen. Het bedrag lijkt ons echter redelijk rekening houdende met de waarden uit het verleden.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de V.O.F. ID PRODUCTIONS in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Roeselare, 20 maart 2015

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE

Het verslag van de Bedrijfsrevisor werd eveneens ter hand gesteld van de vennoten op drieëntwintig maart tweeduizend vijftien, samen met het verslag van de zaakvoerder en de staat met samenvatting van het actief en passief van de Vennootschap,

Alvorens de beslissingen te nemen neemt de algemene vergadering kennis van de verslagen en staat opgemaakt overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hef verslag van de zaakvoerders werd afgesloten op dertig maart tweeduizend vijftien voor wat betreft de voorgestelde uitbreiding van het doel van de vennootschap.

Dit verslag werd samen met de staat met samenvatting van actief en passief van de vennootschap bestaande op éénendertig december tweeduizend veertien ter hand gesteld van de vennoten op dertig maart tweeduizend vijftien.

Al de vennoten verklaren en erkennen zoals voormeld de voormelde verslagen van de zaakvoerders en de Bedrijfsrevisor en de staat met samenvatting van het actief en passief van de Vennootschap ontvangen te hebben. Zij erkennen tevens dat zij kennis hebben van de recente boekhoudkundige toestand van de Vennootschap en zij keuren voormelde verslagen en staat éénparig goed, treden deze bij en verklaren er volledige kennis van te hebben.

III. De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen tot beloop van achttienduizend driehonderd vijftig euro (¬ 18.350,00) om het te brengen van tweehonderd euro fe 200,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

" De algemene vergadering beslist om het bedrag der kapitaalsverhoging gedeeltelijk te volstorten ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), als volgt:

Door de Heer Simon NEYT: ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.1 00,00),

Door de Heer Joeri DE DECKER: ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3,100,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod 11.1

Het totaal der uitgevoerde stortingen, hetzij de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bevindt zich van nu af ter beschikking van de Vennootschap.

De algemene vergadering erkent dat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap ID-PRODUCTIONS bij de naamloze vennootschap AXA Bank Europe met nummer 751-2074302-' 94,

De stortingen die nog moeten uitgevoerd worden, moeten geschieden op het ogenblik dat de zaakvoerder bepaalt.

De uitoefening van het stemrecht behorend aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, is geschorst zolang de regelmatig gevorderde eisbare stortingen niet geschied zijn.

Ingevolge deze verhoging van het kapitaal beslist de algemene vergadering geen nieuwe aandelen uit te geven, zodat na deze verhoging het kapitaal is gebracht op , achttienduizend vijfhonderd vijftig euro {¬ 18.550,00) vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen zonder vermelding van waarde,

IV. De algemene vergadering beslist met ingang van heden het huidig bestaande doel van de vennootschap uit te breiden met de hiernagemelde activiteiten

het verlenen van diensten en adviezen, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan bedrijven, personen, overheden, instellingen of organisaties in verband met opleiden, adviseren, analyseren, expertiseren en begeleiden teneinde er de kwaliteit, effectiviteit, efficiënfie, planning, organisatie, beheer en toezicht te verhogen of te verbeteren en dit zowel op individueel en persoonlijk als op groepsniveau, met inbegrip van het ontwikkelen, begeleiden, uitwerken, de realisatie en implementatie van processen inzake human resources, beleidsstrategieën, management en in de ruimste zin bijstand, advies en diensten verlenen op het vlak van beleid, management, consulting, bedrijfsbeheer, administratie, financiën, beheer, boekhouding, informatica, verkoop, marketing, productie en algemeen bestuur, met uitzondering van degene die door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen.

- alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat, Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van gereglementeerde diensten. Het verlenen van diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, management, controle, toezicht, organisatie, administratie, adviesverlening en intellectuele administratieve ondersteuning, het creëren en ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, creaties, ontwerpen, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening ais voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

- het verlenen van administratieve bijstand (in de meest ruime zin van het woord) in het kader van de bedrijfsvoering van ondernemingen, daaronder onder meer begrepen het voeren, ook in onderaanneming, van de personeel- en loonadministratie, het ' personeelsbeheer, het vervullen van de wettelijke formaliteiten en het vervullen van de financiële en fiscale verplichtingen die daarmee verband houden, de begeleiding van werkgevers bij de toepassing van het sociaal en arbeidsrecht.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële en/of administratieve aard, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en het uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer, in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

- het verlenen van overige zakelijke en administratieve dienstverlening.

- het aanschaffen, beheren en ter beschikking stellen van de infrastructuur, inclusief gebouwen, tevens de inrichting van algemene diensten en technische, administratieve en financiële organisatie nodig of nuttig voor de realisatie van het maatschappelijk doel, kortom van een volledige materiële infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

laehoudon

aan het

Belgisch

Staatsbiad

~

, voor-Eîehoudpn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

activiteiten uit te oefenen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen en verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, lichamelijke en onlichamelijke, daarin begrepen effecten en portefeuillewaarden, al dan niet beursgenoteerd, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen, zoals onder andere het verwerven van roerende goederen door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, effectenportefeuilles, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen of ondernemingen. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften za! voldaan zijn;

Binnen het kader hiervan kan de vennootschap alle meest uitgebreide roerende en onroerende verrichtingen doen, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben- Zij mag aile roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen,

- de studie, de uitbating en de vertegenwoordiging van brevetten, patenten, licenties, merken, know-how, en rechten van het intellectuele patrimonium. De handel onder al zijn vormen van producten die hun oorsprong vinden in de commercialisatie van bovenvermelde rechten,

- de vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen, vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm, zij kan zich tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen of haar aval verlenen, optreden ais vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken waaronder begrepen het in pand geven van de aandelen of de eigen handelszaak, en in de meest ruime zin alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, . hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, of kredietinstellingen.

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, onder andere ook management, De vennootschap kan optreden als houdstermaatschappij van vennootschappen en ondernemingen die industriële, onroerende, commerciële en/of burgerlijke activiteiten uitoefenen, alsook het mandaat van bestuurder, zaakvoerder, gedelegeerd bestuurder, bedrijfsleider, volmachtdrager, mandataris en vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen of ondernemingen met welke al dan niet een of andere band van deelneming bestaat, zij kan onder andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, A

mod 11.1

overgaan tot het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, het deelnemen aan hun beheer en bestuur, het verlenen van technische en financiële bijstand, de vennootschap mag in het algemeen om het even welke beheersopdracht, functie of mandaat waarnemen in ondernemingen en vennootschappen voor zover deze in overeenstemming is met de toepasselijke wettelijke en/of deontologische regelgeving.

- de vennootschap mag aile activiteiten verrichten als holding, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer cite overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

V. De algemene vergadering beslist vanaf heden de zetel van de vennootschap over te brengen naar 9270 Laarne, Ascopstraat 5.

VI. De algemene vergadering beslist om de vennootschap onder firma om te zetten en te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en zij verzoekt de ondergetekende werkende Notaris deze omzetting vast te stellen.

De omzetting geschiedt volgens de waarde van het patrimonium bestaande op éénendertig december tweeduizend veertien, datum waarop voor het laatst een volledige inventaris en balans werd gemaakt, en met de wijzigingen dewelke zich in deze boekhoudingstoestand hebben voorgedaan ingevolge de sedert één januari tweeduizend vijftien door de vennootschap gedane verrichtingen.

De omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van vennoten en de nieuwe vennootschap zal de voortzetting zijn van de vennootschap die voorheen reeds bestond onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firma, zodat uit fiscaal oogpunt gezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is. In vervanging van de twintig (20) aandelen van de vennootschap onder firma, die alle volledig onderschreven en volstort zijn, worden twintig (20) aandelen zonder vermelding van waarde en die ieder één/twintigste (1/20ste) deel van het patrimonium van de nieuwe vennootschap vertegenwoordigen, toegekend aan de eigenaars van de vroegere aandelen in verhouding van één (1) nieuw aandeel voor één (1) vroeger aandeel.

Al de bestanddelen van actief en passief van de vennootschap onder firma worden overgenomen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder wijziging en zullen bijgevolg ongewijzigd voorkomen in haar boekhouding. Gans hef bezif gaat over naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die de baten en lasten overneemt van alle lopende contracten, waarvoor zij in de plaats gesteld wordt. Al de verrichtingen die werden gedaan door de omgezette vennootschap onder firma ' sedert één januari tweeduizend vijftien zijn voor rekening en risico van de nieuw gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid neemt het ondernemingsnummer over van de vennootschap onder firma, namelijk nummer 0886.238.817, alsook het B.T.W.- nummer, namelijk nummer 8E886.238.817.

VII. Na het nemen van het besluit van omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de algemene vergadering verzocht om akte op te maken van de statuten van de nieuwgevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. '

VIII. De algemene vergadering beslist om de Heer Simon NEYT en de Heer Joeri DE DECKER " te ontslaan in hun hoedanigheid van statutaire zaakvoerders van de omgezette vennootschap.

De algemene vergadering beslist décharge te geven aan de zaakvoerders voor de periode tot en met éénendertig december tweeduizend veertien en dankt hen voor de geleverde diensten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Na de beslissing tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de buitengewone algemene vergadering bij éénparig goedvinden de volgende beslissing genomen en de volgende benoemingen gedaan

De vergadering beslist twee niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor onbeperkte duur, te weten: de Heer Simon NEYT en de Heer Joeri DE DECKER, beiden voornoemd, die uitdrukkelijk hebben verklaard deze opdracht te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Gent-Sint-Amandsberg

Tegelijk hiermede neergelegd

- afschrift der akte dd. 30 maart 2015

- de gecoördineerde tekst van de statuten

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
ID - PRODUCTIONS

Adresse
SPOORWEGLAAN 48 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande