IDEV GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDEV GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.518.039

Publication

08/11/2013
ÿþmat 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 9 ET. 2013

r,Ea%t s w.~~r44te..-

11!)



1316 6 2

Ondernemingsnr: YV© S4 --\ -e  $ _ CS 3

Benaming (voluit); IDEV GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Vijfwindgatenstraat 21

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verreden voor Meester Nick Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op vierentwintig

oktober tweeduizend dertien, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Naam : 1DEV GROUP

Zetel : 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21

Duur; Onbepaald.

Vennoten :

" 1. De Heer Rvckaert, Jens Christiane Erik; wonende te'8000 Brugge, Zwljnstraat 1 B103.

2. De Heer Bouzaiane. Walid, wonende te 9000 Gent, Herderstraat 1.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Jens Ryckaert, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen

- door de Heer Walid Bouzaiane, ten belope van drieënnegentig (93) aandelen,

totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen.

it De verschijners verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geldt

volgestort zijn

Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door;; honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : zesduizend tweehonderd euro (e: 6.200,00).

Samenstelling van het kapitaal ; Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld.

Boekjaar : van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

"

Reserves  winstverdeling  vereffening :

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de t: boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap:j daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en administratieve bepalingen die op haar toepasselijk,. zijn.

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een!; commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde vant! het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen;i beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en;;

ontwikkeling. l;

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van;; toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de; ,! samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds=; één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voort: _! uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals!; dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of: indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging of homologatie van zijn benoeming door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de algemene :I vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien: door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet elle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,

bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Als de betrekking van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering in zijn vervanging.

Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

" Iedere zaakvoerder heeft de'meest uitgebreide bevoegdheden 'om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die

noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Voor alle handelingen inzake dagelijks bestuur die het bedrag van f 15.000,00 niet overschrijden, is de handtekening van één zaakvoerder, alleenhandelend vereist Alle handelingen die hef bedrag van E 15.000,00 overschrijden, vereisen de handtekening van alle zaakvoerders samen.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Het is aan de zaakvoerders en werkende vennoten uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen aan, of belangen te hebben in ondernemingen, die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens instemming van de algemene vergadering der vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergceding van de schade die voortvioeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Gegevensverwerking, webhosting, webdevelopment en aanverwante activiteiten;

Webportalen;

Ontwikkelen, programmeren en onderhoud van databanken, website en computerprogramma's;

Beheer van computerfaciliteiten;

Management en beveiliging van informatiesystemen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De aan- en verkoop, zowel groot- als kleinhandel, import en export van informaticaproducten, accessoires;

De ontwikkeling van elektronische, elektrische en mechanische apparaten, telefonie- en randapparatuur,

De dienstverlening met betrekking tot voormelde verrichtingen;

De ontwikkeling en commercialisering, installatie, onderhoud en reparatie van soft- en hardwarecontiguraties;

De ontwikkeling, verkoop en onderhoud van allerhande kantoormachines en hulpmiddelen; Ontwerpbureau voor de materiële en immateriële wereld.

Consultancy en ontwikkeling voor marketing, IT sector. (Overkoepelend van software ontwikkeling tot application tot websites tot marketing).

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan particulieren, vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, zowel op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, bedrljfspromotie.

Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

- De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of

iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing Inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng ais op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

Het verlenen van managementadvies.

Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen,

kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Jaarvergadering : de laatste vrijdag van de maand juni om zeventien uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de

obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda

en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend

aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Benoeming zaakvoerder

Worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer Jens Ryckaert, voornoemd (Rijksregistemummer. 90.08.14-233-32);

- de heer Walid Bouzaiene, voornoemd (Rijks ragisfemummer: 90.05.12-087-23)

die aanvaarden en verklaren over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te

aanvaarden.

Afsluiting van het eerste boeklaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op 31 december 2014.

Datum van de eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

Overname van verbintenissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert 01 september 2013.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank, De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegeliik hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten

- expeditie akte oprichting Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2015
ÿþM

Mod Word

'i.:lp1~'`_I<i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0541.518.039

Benaming

(voluit) : IDEV GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijfwindgatenstraat 21, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag niet-statutaire zaakvoerder

tilt de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 01/10/2014 blijkt het vrijwillig ontslag van de heer Jens RYCKAERT als niet-statutaire zaakvoerder met ingang van 23 september 2014.

Walid BOUZAIANE,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MON[TEI.

2 3 -1 ELG[SCH

RBELGE 4ifEERGELIEGD

- 2014 1 0 -12- 201/i

TAATSB~.AD ,-~x~~~ ~ ~~ VAN

s

i

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2015
ÿþ mod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

II ui







NEERGELEGD



2 3 -12a 2014

~f~n~ AN ROO EL TEV GENT _.

Ondernemingsnr : 0541.518.039

Benaming (voluit) : Idev Group

Il

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

!i Zetel : Vijfwindgatenstraat 21

9000 Gent

li Onderwerp akte :Ontslag en benoeming - statutenwijziging

Uit. het proces-verbaal verleden voor Christian VAN BELLE, geassocieerd notaris in de burgerlijke!

vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte ! aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE! ii NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 16 december 2014, eerstdaags te registreren, ! blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap] il met beperkte aansprakelijkheid "IDEV GROUP", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent,!

Vijfwindgatenstraat 21, ondernemingsnummer 6E0541.518.039, RPR Gent (afdeling Gent),!

volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

! ONTSLAG EN KWIJTING !

De vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van de

zaakvoerder, te weten de heer Walid Bouzaiane, wonende te 9000 Gent, Herderstraat 1. De !! vergadering zal beslissen over de hem te verlenen kwijting naar aanleiding van de goedkeuring van!

!j de jaarrekening.

!; BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

!; De vergadering beslist met ingang van heden te benoemen tot statutair zaakvoerder van de!

! vennootschap voor onbepaalde duur: de heer Murat Güngor, gedomicilieerd en verblijvende te!

li 9000 Gent, Vlotstraat 31.

ii Zijn mandaat is onbezoldigd.

! SCHRAPPING MEERHANDTEKENINGSCLAUSULE

! De vergadering beslist de statutaire clausule die de handtekening van alle zaakvoerders vereist voor;

! handelingen die het bedrag van ¬ 15.000,00 overschrijden, te schrappen. ; li

WIJZIGING VEREISTE MEERDERHEID !

De vergadering beslist dat alle beslissingen van de algemene vergadering die volgens het Wetboek] !Ivan vennootschappen bij gewone meerderheid dienen te worden genomen, voortaan dienen tel Il worden genomen met de meerderheid en het aanwezigheidsquorum dat volgens het Wetboek van! li vennootschappen vereist is voor een statutenwijziging.

!, STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten, met name als volgt :

!; Aan de tekst van artikel twaalf wordt een nieuwe alinea toegevoegd, zodat dit artikel voortaan! r;

;; als volgt luidt :

;

!i Artikel twaalf : Bestuur. ' i De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of! rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

F

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd : de heer Güngor, Murat, geboren te Gent op 14 september 1980, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Vlotstraat, 31. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De tweede alinea van artikel zestien van de statuten wordt integraal geschrapt, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt :

Artikel zestien : Handtekeningen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij ais eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Tot slot wordt de vierde alinea van artikel zevenentwintig van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

Behoudens strengere, wettelijke bepalingen, dienen alle beslissingen op de algemene vergaderingen, hetzij de jaarvergaderingen, hetzij de bijzondere of buitengewone vergaderingen, te worden genomen met de meerderheid en het aanwezigheidsquorum dat volgens het Wetboek van vennootschappen vereist is voor een statutenwijziging.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christian Van Belle

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal de dato 16/12/2014

- gecoördineerde statuten

x4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 NIE ErUi ZLEGD I O -O"- 2i1I5

[ i~ H'I:~.LN~ VAN

I F~OO~~~~te~t:L TE GENT

Ondernemingsnr : 0541.518.039

Benaming (voluit) : [dev Group

,

IlOnderwerp akte :Ontslag en benoeming statutair zaakvoerder

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocleerd notaris in de burgerlijke; ii vennootschap met de rechtsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEI ii GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te; 9000 Gent, Kouter 27, op 28 mei 2015, eerstdaags te registreren, blijkt dat de buitengewone algemener ii vergadering gehouden werd van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "IDEV GROUP", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vijfwindgatenstraat 21, ondernemingsnummer li 0541.518.039, RPR Gent (afdeling Gent), volgende te publiceren besluiten met eenparigheid van stemmen; ir heeft genomen:

; ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 april 2015,; ü waarbij de heer Murat Güngor, geboren te Gent o p14 september 1980, zijn ontslag heeft aangeboden met ingang van 1 april 2015 in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder.

i De vergadering beslist zijn ontslag met ingang van 1 april 2015 te aanvaarden.

De vergadering zal beslissen over de hem te verlenen kwijting naar aanleiding van de goedkeuring van dei

.

il jaarrekening, É

Voor zoveel als mogelijk en voor wat het waard is, geeft deze vergadering reeds op heden kwijting aan de:

heer Güngor voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder. .

BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

:

De vergadering neemt kennis van de voormelde notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 11

;s april 2015, waarbij de vergadering heeft beslist, met ingang van 1 april 2015, te benoemen tot zaakvoerder; i: van de vennootschap: de heer Bouzaiane Walid, geboren te Gent op 12 mei 1990, die verklaart het mandaat: il te aanvaarden.

i Het mandaat is onbezoldigd, behoudens later andersluidend besluit van de algemene vergadering. ,

Voor zoveel als nodig bevestigt en bekrachtigt de algemene vergadering deze benoeming en de tot op heden; door de heer Bouzaiane Walid in zijn hoedanigheid van zaakvoerder gestelde handelingen.

si Deze vergadering beslist het mandaat van zaakvoerder van de heer Bouzaiane Walid een statutair karakter tel verlenen en dientengevolge de statuten aan te passen.

i STATUTENWIJZIGING

is Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen, beslist dei F vergadering om de zevende alinea van artikel 12 van de statuten te vervangen, zodat de tekst van het artikel; 12 voortaan luidt als volgt :

"Artikel twaalf : Bestuur.

i De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan 1 niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden

Op de laatste blz. vanuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vijfwindgatenstraat 21

9000 Gent

mod 11.1

v t a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersonen.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd ln een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten.

Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd ; de heer Bouzaiane, Walid, rijksregisternummer 90.05.12-087.23,

geboren te Gent op 12 mei 1990."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal

- De gecoördineerde statuten

)

.m VeAr behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Vad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IDEV GROUP

Adresse
VIJFWINDGATENSTRAAT 21 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande