IDOLA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDOLA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.313.635

Publication

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 01.07.2013 13242-0492-013
19/01/2015
ÿþMod Word 11.1

L~1~r't ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111111,181t1111111'

aan het 150 916*

Belgisch Staatsblad

UR BBLd

DIIEERGELEGD

01- 2015 2 3 -12- 2014

STAATS LAD RECHTBANK VAN

KOOPHA TE GENT



-J10N iT

09 _GISC

Ondememingsnr : 0844313635

Benaming

(voluit) : IDOLA

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Stationsstraat 55 te 9990 MALIJEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Bij eenparig besluit van het college van zaakvoerders van 23 december 2014 wordt de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang overgebracht naar 8310 SINT-KRUIS Brugge, Houtzagerijstraat 1, Lode LERMYTE

statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111111111111111111111! 111fl 11111111fl 1111(111

*12060240*

Vo beho

aan

Belg Staat

fiE.CiïTBA\!i Vr1:~ Griffie

Ondernemingsnr : OóU4 -3-"  3 ó3~

Benaming (voluit) : IDOLA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 55 9990 Maldegem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden door notaris Christian registratie, blijkt dat er door : 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LODE LERMYTE, met maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Stationsstraat 55, BTW BE 6E0479.609.966, rechtspersonenregister Gent BE0479.609.966 Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VANHYFTE Christian te Maldegem op zeventien februari;! tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig februari:! tweeduizend vijfenvijftig onder nummer 025734.

Vertegenwoordigd door de heer LERMYTE Lode Marie Johan Dominick [IK 591-4804706-101 IRR 59.06.21-;i 355.051, advocaat, geboren te leper op éénentwintig juni negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 9992 Maldegem (Middelburg), Langeweg 1/A.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : IDOLA

Zetel : 9990 Maldegem, Stationsstraat 55

Doel

De vennootschap zal tot doel hebben voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragend tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, en dit zowel in=: België als in het buitenland zoals:

A. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals promotie en projectontwikkeling, coördinatie van bouwwerken, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten, in opstalrecht houden en in opstalrecht,; geven van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle;; handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst;; van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop] van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. Vastgoedmakelaardij, promoties, rentmeesterschap, het beheer van appartementsgebouwen of groepen van;; appartementsgebouwen, het uitoefenen van het syndicusschap in een of meerdere appartementsgebouwen;

C. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen enii vennootschappen, deelnemingen in tijdelijke verenigingen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; z; D. Binnenhuisarchitectuur, tuinarchitectuur, groot- en kleinhandel in decoratiemateriaal voor binnen en buiten,;; inclusief verlichtingarmaturen;

`, E. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten;. verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

F. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, zaakvoerderschap en delegatie, het uitoefenen van bijzondere:: opdrachten en functies;

G, Het verlenen van administratieve prestaties, vervullen van al dan niet bestendige secretariaatsfuncties, en computerservices;

H. Borg staan voor verbintenissen van derden zowel als het verstrekken van leningen en voorschotten, dit;,

evenwel telkens met eigen middelen en activa, dit al dan niet tegen vergoeding. <:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of' i_firtanci&e.aard die rechtstreeks.of onrechtstreeksmet_haar_sloeiverwaot,of verknocht zijnofde venterezenlijkina;=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vanhyfte te Maldegem, op 7 maart 2012, neergelegd voori

mad 11.1

ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk ' doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend negenhonderd achtentachtig euro zesenzestig cent (¬ 18.988,66). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

VERSLAGEN.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ben Lanckman & C°", met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 109, vertegenwoordigd door de heer Lanckman Ben, bedrijfsrevisor, besluit als volgt

'VII. BESLUIT VAN DE BEDRIJFSREVISOR

Ondergetekende Ben Lanckman, bedrijfsrevisor, vennoot van Ben Lanckman & C°, Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn, BVBA, met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 109, aangesteld op 29 november 2011, in het kader van de voorgenomen verrichting van partiële splitsing van LODE LERMYTE b.v. o.v.v, BVBA, cm het verslag van inbreng in natura op te stellen, zoals voorzien in overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in natura ter gelegenheid van de voorgenomen oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1DOLA waarvan de zetel zal worden gevestigd te 9990 Maldegem, Stationsstraat 55, het volgende kan besluiten :

Voorafgaandelijk:

" Dat de inbreng in natura naar aanleiding van de partiële splitsing van de b.v. o.v,v. BVBA LODE LERMYTE, geschiedt op basis van de financiële staat per 31 oktober 2011.

" Dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid

en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura.

2. Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4, De vergoeding van de inbreng in natura voor een waarde van 24.961,31 EUR bestaat in 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA 1DOIA, waarvan het eigen vermogen nà de voorafgaandelijke kapitaalverhoging van de te splitsen vennootschap en nà realisatie van de partiële splitsing wordt samengesteld als volgt :

Kapitaal 18.988,66

Wettelijke reserve 503,35

Beschikbare reserves 4,103,32

Overgedragen winst 1.365.98

24.961,31

Ninove, 2 maart 2012

Getekend

Ben Lanckman & C°, Bedrijfsrevisoren,

Burg, Venn, BVBA

Vertegenwoordigd door Ben Lancman,

Bedrijfsrevisor-vennoot"

Overdracht onroerend goed.

Het volgend onroerend goed gelegen te Maldegem, Stationsstraat 55 wordt ingebracht.

Vergoeding van deze overdracht.

Ter vergoeding van deze overdracht worden onmiddellijk en rechtstreeks toegekend aan de vennoot van de

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"LODE LERMYTE" honderd zesentachtig aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde van

de- besloten -vennootschap-met -beperkte-aansprakelijkheid- alDOLA"-; -die zullen-worden-aanbedeeld aan- de -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

t

$yIagenbij hët Bë7gïsch Staatsblaar=2110311012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-

' vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "LODE LERMYTE" a rato van één aandeel voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IDOLA" voor één aandeel van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LODE LERMYTE", zonder dat enige opleg zal moeten betaald worden.

De vennoot van de verschijnende vennootschap wordt bijgevolg direct en rechtstreeks vennoot in onderhavige vennootschap,

Overdracht van aandelen, converteerbare obligaties en warrants.

A. Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt docr de enige vennoot alleen beslist.

B. Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels ' van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer LERMYTE Lode voornoemd en mevrouw MELSENS Bernadette, die verklaren htin opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

' De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot' verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten vocr bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur of op het uur vernield in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om achttien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien om achttien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint heden om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Bestemming van de winst - Reserve. Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste eénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze 'r één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vóér registratie. Verslag de bedrijfsrevisor. Verslag van de oprichtende vennoot.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IDOLA

Adresse
STATIONSSTRAAT 55 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande