IFG EXELTO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IFG EXELTO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 875.127.961

Publication

29/07/2014
ÿþr .. I

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

17 MU 2014

RECHTFeelle VAN

.... ---.." -...- .-.........

IIIILt!INIIIIIIII Il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0875.127.961

Benaming (voluit): EXELTO (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 30 juni 2014, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van NV EXELTO met zetel te Zwijnaarde (Gent), Nederzwijnaarde 2 is bijeengekomen en dat zij volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

a/ De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend driehonderd vierendertig euro zesenveertig cent (1.779.334,46 E) , om het te brengen van één miljoen tweeëndertigduizend tweehonderd zeventien euro negenenvijftig cent (1.032.217,59 6) op twee miljoen achthonderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro en vijf cent (2.811.552,05 E) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend negenhonderd negenennegentig (1.578.999) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Deze één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend negenhonderd negenennegentig (1.578.999) nieuwe kapitaalaandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de winsten pro rata temporis vanaf de inschrijving.

bi Vervolgens verklaart de aandeelhouder vermeld sub 2., alhier vertegenwoordigd als gezegd:

volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging, van de termijn gedurende dewelke het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, van de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging alsook betreffende de financiële gevolgen voortvloeiend uit de verzaking aan het voorkeurrecht ten voordele van hun inedeaandeelhouder(s),

op uitdrukkelijke en formele wijze, te verzaken aan zijn voorkeurrecht en aan de termijnen gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend.

Vervolgens komt de aandeelhouder vermeld sub 1. tussen, vertegenwoordigd als voormeld, die verklaart:

- volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap,

- volledig op de kapitaalverhoging in te schrijven door een inbreng in speciën.

De aandelen worden door de aandeelhouder sub 1, volledig volstort, te weten tot beloop van een bedrag van één miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend driehonderd vierendertig euro zesenveertig cent (1.779.334,46 E).

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van één miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend driehonderd vierendertig euro zesenveertig_cent il .779.334,46 El werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd door de

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

aandeelhouder sub 1. op een rekening op naam van de vennootschap, bij KBC Bank NV, kantoor KBC BC Gent te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 110, met nummer BE13 7360 0600 1839, zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest. De notaris bevestigt op zicht van het bankattest de deponering zoals voormeld.

De aldus onderschreven één miljoen vijfhonderd achtenzeventigduizend negenhonderd negenennegentig (1.578.999) aandelen worden als volledig volstort toegekend aan de aandeelhouder vermeld sub 1.

De nieuwe kapitaalaandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande kapitaalaandelen; ze zullen in de winsten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

De aandeelhouder vermeld sub 1. vertegenwoordigd als voormeld, verklaart deze aandelen als vergoeding voor zijn inbreng te aanvaarden.

c/ De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap twee miljoen achthonderd en elfduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro en vijf cent (2.811.552,05 E) bedraagt, vertegenwoordigd door twee miljoen vierhonderd vierennegentigduizend negenhonderd negenennegentig (2.494.999) aandelen.

d/ De vergadering besluit bijgevolg om artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met voormeld besluit tot kapitaalverhoging door inbreng in geld, en de tekst van artikel 5 integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twee miljoen achthonderd en elfduizend vijfhonderd tweenviiftig euro en vijf cent (2.811.552,05 6). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee miljoen vierhonderd vierennegentigduizend negenhonderd negenennegentig (2.494,999) aandelen,

zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ twee miljoen vierhonderd

vierennegentigduizend negenhonderd negenennegentigste ('2,494.999") van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

TWEEDE BESLITIT

a/ De algemene vergadering neemt kennis van het besluit van de raad van bestuur van de vennootschap de dato 27 juni 2014 tot herwaardering van een gedeelte van het machinepark van de vennootschap (te weten 5 extrusielijnen en 6 balenpersen), het besluit tot incorporatie van de herwaarderingsmeerwaarde in het kapitaal, alsook van de motivering voor beide verrichtingen,

De Raad van Bestuur heeft in haar besluiten gemotiveerd dat de herwaarderingsmeerwaarde voor voormelde materiële vaste activa (deel van het machinepark van NV Exelto), gewaardeerd op in totaal vier miljoen en vierduizend vierhonderd achtentachtig euro en vier cent (4.004.488,04 E), steunt op een voorafgaandelijke waardering van deze materiële vaste activa door expertisebureau Troostwijk Roux Expertises CVBA te Antwerpen, Generaal Lemanstraat 58 bus 2 blijkens waarderingsrapport de dato 4 maart 2014.

De herwaarderingsmeerwaarden, aldus gewaardeerd op vier miljoen en vierduizend vierhonderd achtentachtig euro en vier cent (4.004.488,04 e), worden op heden 30 juni 2014 geboekt en toegerekend aan rubriek III van het passief "Herwaarderingsmeerwaarden".

De algemene vergadering, die hiervan kennis heeft genomen, verklaart haar goedkeuring te verlenen over de waardering van de herwaarderingsmeerwaarden zoals opgenomen in voormeld verslag van de raad van bestuur de dato 27 juni 2014, en over de boeking van de herwaarderingsmeerwaarden op de rubriek III op het passief van de balans in datum van heden.

b/ Na kennisname van het voorstel en van de motivering van de Raad van Bestuur om de heden gehoekte herwaarderingsmeerwaarde onmiddellijk en in haar totaliteit te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap, beslist de algemene vergadering conform het voorstel van de Raad van Bestuur om de herwaarderingsmeerwaarden integraal, dit is tot beloop van vier miljoen en vierduizend vierhonderd achtentachtig euro vier cent (4 004 488,04 E), om te zetten in kapitaal, zonder creatie van nieuwe aandelen.

cl Het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op twee miljoen achthonderd en elfduizend vijfhonderd tweenvijftig euro en vijf cent (2.811.552,05 e) wordt derhalve verhoogd met vier miljoen en vierduizend vierhonderd achtentachtig euro vier cent (4 004 488,04 e) zonder creatie van nieuwe aandelen om het te brengen op zes miljoen achthonderd zestienduizend en veertig euro negen cent (6.816.040,09 E).

b/ De algemene vergadering beslist vervolgens om artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brenten met voormeld besluit tot ka itaalverho ing door omzetting van herwaarderingsmeerwaarden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vodr- Luik B - vervolg

behouden en de inhoud van artikel 5 te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zes miljoen achthonderd zestienduizend en veertig euro negen cent (6.816.040,09 e) en wordt vertegenwoordigd door twee miljoen vierhonderd vierennegentigduizend negenhonderd negenennegentig (2.494.999) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ twee miljoen vierhonderd vierennegentigduizend negenhonderd negenennegentigste (2.494.999') van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

aan het DERDE BESLUIT

e gisc De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten. Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. (...)

Staatsblad VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

- Expeditie van het proces-verbaal van 30 juni 2014

- Gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur b

21/01/2014
ÿþMod PPF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MC

11111111111JI1,1J1jIÏ111(111111111111 BELG

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Ondernemingsnr 0876.127.961

Benaming (voluit): EXELTO

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel :9052 Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2

(volledig adres)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 11 december 2013, geregistreerd te Kruishoutem op elf december 2013, boek 477 blad 35 vak 8, dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EXELTO", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2, hebbende het ondernemingsnummer 0875.127.961, waarbij volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

a. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van het maatschappelijk boekjaar om het te laten beginnen op Un juli en te laten eindigen op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar;

b. De vergadering beslist unaniem om dienovereenkomstig artikel 25 eerste lid van de statuten te vervangen door volgende tekst: "Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar." Tweede beslissing

a. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te houden op de laatste vrijdag van de maand november om twaalf (12) uur.

b. De vergadering beslist vervolgens unaniem om de eerste zin van artikel 16 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: "Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste vrijdag van november om twaalf (12) uur."

Derde beslissing

a. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het huidige lopende maatschappelijk boekjaar, begonnen op één januari tweeduizend dertien, bij wijze van overgangsregeling, zal eindigen op dertig juni tweeduizend veertien.

b. De vergadering beslist verder met eenparigheid van stemmen dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien, zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de november tweeduizend veertien.

Vierde beslissing

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten. Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "Advocatenkantoor De Langhe" te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 109, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder(s), en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, onder meer bij het ondernemingsloket, de BTW, de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Sarnen hiermee neergelegd:

- uitgifte van akte;

coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

NITEUR B

4 -01- 214 SCH STAA

NEERGELEGD

2 JAN. 2314

A "

RECHTBANK VAN KOOPHANDEueeENT

20/09/2013
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

I ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0875127981

Benaming

(voluit) : EXELTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2; 9052 Gent-Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 29 augustus 2013 blijkt volgende beslissing:

De Bijzondere Algemene Vergadering neemt kennis van de brief van Nikris BVBA, met zetel te 8870 Izegem, Leenstraat 40, met ondememingsnummer 0447.070.723 (RPR Kortrijk), met vaste vertegenwoordiger Villalinda NV, op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Hendrik Deruyck, wonende te 8870 Izegem, Leenstraat 40 van 23 augustus 2013 waarmee hij ontslag neemt als Bestuurder van Exelto NV, met ingang op 29 augustus 2013. De Bijzondere Algemene Vergadering neemt kennis van dit ontslag als bestuurder en beslist vervolgens Nikris BVBA eervol te ontslaan als lid van de Raad van Bestuur.

De Bijzondere Algemene Vergadering neemt eveneens kennis van de brief van Dimacor BVBA, met zetel te 1602 Vlezenbeek, Laudinnestraat 82, met ondememingsnummer 0861.039108, met vaste vertegenwoordiger de heer Carl Verstraelen, wonende te 1602 Vlezenbeek, Laudinnestraat 82 van 23 augustus 2013 waarmee hij ontslag neemt als Bestuurder van Exelto NV, met ingang op 29 augustus 2013. De Bijzondere Algemene Vergadering neemt Kennis van dit ontslag ais bestuurder en beslist vervolgens Dimacor BVBA eervol te ontslaan als lid van de Raad van Bestuur.

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist om Lars Rutegard, wonende te Ostermalmsgatan 78, 11450 Stockholm (Zweden) en Bernard Deruyttere, wonende te Sijslostraat 94, 8020 Ruddervoorde als nieuwe bestuurders van de vennootschap te benoemen, met ingang vanaf 29 augustus 2013. Het mandaat als. bestuurder is niet bezoldigd.

Bernard Deruyttere

NEERGELEGD

1 1 SEP, 2013

RECJITBANI< VAN KOOPHA tfLeTE GENT ,

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/08/2013
ÿþVoor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0875.127.961

Benaming

(voluit) : EXELTO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2, B-9052 Gent - Zwijnaarde (België)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van een bestuurder ; bijzondere volmacht voor de formaliteiten.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 15 juli 2013 dat de aandeelhouders :

- BESLOTEN HEBBEN om een eind te maken aan het mandaat van Synexus BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Frank De Coornan, ais bestuurder van de vennootschap, met ingang van 15 juli 2013.

- BESLOTEN HEBBEN dat de te verlenen kwijting voor de uitoefening van haar mandaat voor de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van haar ontslag aan de gewone algemene vergadering zal worden voorgelegd die zich dient uit te spreken over het boekjaar afgesloten op 31 december 2013.

BESLOTEN HEBBEN om een speciale volmacht te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, beiden woonplaats gekozen te Neerveidstraat 101-103, 1200 Brussel, elk individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde,

Tegelijk hiermee neergelegd ; kopie van de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 15 juli 2013.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

( ~ ;

4 ~

ii'iiiii;';iiWRI~I~N~I

*13130 9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 09.07.2013 13288-0499-041
11/07/2013
ÿþ3e s ':: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Mod WON 1t.t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

EijlagenTiij Tiet flelgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

3106893*

Ondernemingsnr : 0875127981

Benaming

(voluit) : EXELTO

(verkort) :

NEERGELEGD

- 2 JEU 2013

RECi-ITBA

KOCàPHAnº%nFi Cí-PdT

--- " .__

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2; 9052 Gent-Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat en herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de Algemene Vergadering der aandeelhouders dd. 20 juni 2013 blijkt volgende beslissing:

De algemene vergadering benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Fitip Lozie BVBA, vertegenwoordigd door Filip Lozie, bedrijfsrevisor, hetzij Kurt Cappoen, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren.

DIMACOR BVBA

Carl Verstraelen

Vaste vertegenwoordiger

16/04/2013
ÿþ nnr; . Mod Ward 77.7

" ~~~: ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~I hi

<13059293*





NEEá;G; f.EGD

....,....._.. __..,..~...r,......._r

0 5 APR. ne

Ondernemingsar : 0875127981

Benaming

(Voluit) : EXELTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2; 9052 Gent Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere algemene Vergadering der aandeelhouders van 02 april 2013:

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang

een einde te maken aan het mandaat van bestuurder van Cr. Johan Blauwblomme, Koning Albertstraat 12 te

8791 Waregem.

Daarnaast neemt de Bijzondere Algemene Vergadering kennis van de brief van 29 maart 2013 van dhr, Patrick Verbrugge, Zwaluwstraat 3 te 8870 Izegem, waarmee hij ontslag neemt als bestuurder van Exelto NV, met ingang op 01 april 2013. De Bijzondere Algemene Vergadering neemt kennis van dit ontslag en beslist vervolgens om dhr, Patrick Verbrugge eervol te ontslaan als lid van de Raad van Bestuur.

Tevens beslist de Bijzondere Algemene Vergadering om voorlopig niet over te gaan tot de benoeming van: een nieuw lid van de Raad van Bestuur,

DIMACOR BVBA

Cari Verstraelen

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

20/12/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELE~áil)

1 1 DEC. 2012

n.;, \FeftW

--~-T

.. k_" 2...1b.

Ondernemingsnr : 0875127961

Benaming

(voluit) : EXELTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Venngotschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2; 9052 Gent-Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER - CORRECTIE

De publicatie dd. 18/10/2012 onder nummer 12172416 dient tengevolge van een materiële vergissing als volgt gewijzigd te worden:

Benoeming ais nieuwe bestuurder van Nikris BVBA, met zetel te 8870 Izegem, Leenstraat 40, met ondememingsnummer 0447,070.723 (RPR Kortrijk), vast vertegenwoordigd door Villalinda NV, met zetel te 8870 Izegem, Leenstraat 40, met ondernemingsnummer 0444.631469 met als vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Deruyck, wonende te 8870 Izegem, Leenstraat 40.

DIMACOR BVBA

Carl Verstraelen

Vaste vertegenwoordiger

18/10/2012
ÿþMod Word 11.1

I . "

11~

l Wc

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,111.11111t1111,11.1111111

~EERGELE D

~ 9 OKT. 2012

.j REClri~ÿ~~ja~~ VA,I

4 KOOP~.~_--`~~.:- : TE GENT

Ondernemingsnr : 0875127961

Benaming

(voluit) : EXELTO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nederzwijnaarde 2; 9052 Gent-Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere algemene Vergadering der aandeelhouders van 01 oktober 2012

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist om Nikris BVBA, met zetel te 8870 Izegem, Leenstraat 40, met ondememingsnummer 0447.070.723 (RPR Kortrijk),met vaste vertegenwoordiger de heer Hendrik Deruyck,wonende te 8870 Izegem, Leenstraat 40, ais nieuwe bestuurder te benoemen met ingang op 01 oktober 2012. Het mandaat als bestuurder is niet bezoldigd en zal een einde nemen met de algemene vergadering van juni 2016

DIMACOR BVBA

Cari Verstraelen

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2012
ÿþ Mal Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsba tejty1911

Ondernemingsnr 0875127961

E3enarning

(voluit) : EXELTO

(verkort

NEERGELEGD

a 9 AU 2#12

RECHTf3A\

KOnPi-T 1Ili=T TF GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm , Naamloze Vennootschap

Zetel Nederzwijnaarde 2; 9052 Gent-Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere algemene Vergadering der aandeelhouders van 02 juli 2012 :

De Bijzondere Algemene Vergadering neemt kennis van de brief van Lemon BVBA met als vaste vertegenwoordiger de heer Jules Noten van 25 juni 2012 waarmee hij ontslag neemt als Bestuurder van Exelto NV, met ingang op 01 augustus 2012. De Bijzondere Algemene Vergadering neemt kennis van dit ontslag als Bestuurder en beslist vervolgens Lemon BVBA met als vaste vertegenwoordiger de heer Jules Noten eervol te ontslaan als lid van de Raad van Bestuur.

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist om voorlopig niet over te gaan tot een benoeming van een nieuw lid van de Raad van Bestuur

DIMACOR BVBA

Cari Verstraelen

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naa rr en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naani en handtekening

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 29.06.2012 12243-0430-040
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 13.07.2011 11292-0188-048
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 16.06.2010 10192-0062-039
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 16.06.2009 09243-0382-038
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 30.06.2008 08332-0233-038
15/05/2015
ÿþa ~

Mod PDF 11.1

_itI 4 ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0875.127.961

Benaming (voluit): EXELTO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Nederzwijnaarde 2

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door ons, Meester Johan VAN CAENEGEM, notaris te Kruishoutem, op 21 april 2015, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van NV EXELTO met zetel te Zwijnaarde (Gent), Nederzwijnaarde 2 is bijeengekomen en dat zij volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen: EEI.2STE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de huidige maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 1 mei 2015 te vervangen door de nieuwe maatschappelijke benaming "IFG Exelto".

De vergadering beslist vervolgens de tekst onder artikel 1 van de statuten te vervangen door de volgende tekst, geldend vanaf 1 mei 2015: "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "IFG Exelto".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de

genomen besluiten. Volmacht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te

gaart tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. (...)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Johan VAN CAENEGEM.

Samen hiermee neergelegd:

Expeditie van het proces-verbaal van 21 april 2015

-

Gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

UIII (II( (~III II II( II(I II (II

*15069890*

05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 28.06.2007 07294-0254-056
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 18.12.2015 15698-0271-042
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 25.11.2016, NGL 13.12.2016 16698-0386-043

Coordonnées
IFG EXELTO

Adresse
NEDERZWIJNAARDE 2 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande