IFIGENIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IFIGENIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.080.567

Publication

17/06/2014
ÿþ mod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 5 JUNI 201/1

AFDELii i~CIDERMONDE

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14117785*

llll

Ondernemingsnr : 0442080567 Benaming (voluit) : IFIGENIA

;i

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Parklaan 71 bus 16 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: OMZETTING KAPITAAL IN EURO  OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 02/06/2014 gehouden voor notaris; Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen-werden genomen:

1;1l EERSTE BESLISSING

;= De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro, zodat het voortaan tweehonderd één en negentigduizend tweehonderd vierenzeventig euro negenentachtig eurocent (291.274,89Q zal bedragen.

21 TWEEDE BESLISSING ;; De vergadering stelt vast dat op verzoek van iedere aandeelhouder alle aandelen met hun volgnummer voor deze vergadering werden ingeschreven )n het register van aandelen dat voortaan op de zetel van de vennootschap wordt, gehouden, tegen afgifte en vernietiging van de toonderstukken, onder toezicht van de raad van bestuur, van welke, verrichting door de raad proces-verbaal werd opgemaakt op datum van heden en waarvan kopie ter bewaring aan; de notaris wordt overhandigd, zodat alle aandelen op heden de facto op naam zijn.

De vergadering beslist dat de aandelen en overige effecten voortaan op naam zullen zijn en blijven, en; dientengevolge de mogelijkheid van omzetting in toonderaandelen in de statuten te schrappen. 31 DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande .4 beslissingen, de actuele vennootschapsterminologie en het Wetboek van Vennootschappen, tevens worden de; overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het oog op de coördinatie worden de artikelen; hernummerd waarna de vergadering de nieuwe tekst van de statuten, artikel per artikel, goedkeurt.

1. De naam van de naamloze vennootschap luidt: "1F!GEN!A",

2. Het doel van de vennootschap is in de nieuwe statuten letterlijk omschreven is als volgt: "De vennootschap heeft tot doel,

1) De aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, de is

huur, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke;;

;; aard ook. ;:

2) De uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en,; hun valorisatie.

3) De uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen evenals het onderhoud:

,f van gebouwen. ;;

4) De aanneming voor rekening, hetzij van de vennootschap, hetzij van de Staat, de Provincies, de Gemeenten en van alle derden, van aile werken in verband met het bouwbedrijf.

5) Tenslotte alle ondernemingen met als kenmerk of voornaamste doel onroerende goederen voor eigen,; rekening of voor rekening van derden te doen opbrengen, inzonderheid door zich bezig te houden met het oprichten,; van appartements- of andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting, zowel onroerend als roerend, en na;

voltooiing, met hun beheer en uitbating. .,

De verrichtingen vernield onder de punten 1 tot 5 hiervoor mogen uitgevoerd wierden zowel in België als in hete; buitenland. In deze verrichtingen zal de vennootschap zowel voor eigen rekening als in vereniging met en voor;

;; rekening van derden mogen handelen. De vennootschap mag bij wijze van afstand, van inbreng, van fusie, ,; van deelneming, van inschrijving op of aankoop van aandelen, obligaties of andere waarden of op elke andere wijze;,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

molt 19.9

belangen nemen in alle andere vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant' zou zijn aan het hare, alle roerende effecten en waarden aankopen en verkopen; zij mag in het algemeen alle industriële, merende, onroerende, handels-, financiële, landbouwkundige, bosbouwkundige of andere verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle welkdanige commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar voorwerp in verband staan.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze een doel nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant voorwerp hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten vergemakkelijken,"

3. De vennootschap gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 71 bus 16.

4. De vennootschap is opgericht op 20/09/1990 voor onbepaalde duur,

5. Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd één en negentigduizend tweehonderd vierenzeventig euro negenentachtig eurocent (291.274,89¬ ) en is verdeeld in negenduizend vierhonderd (9.400) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/negenduizend vierhonderdste (1/9.40e) van het kapitaal.

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de aandelen eerst aangeboden worden aan de bestaande aandeelhouders in evenredigheid tot hun aandelenbezit.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn die door de algemene vergadering wordt bepaald, maar die ten minste vjftien dagen bedraagt.

Het voorkeurrecht kan in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen vermeld worden.

6. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de bepalingen van 616 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, vervat in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen, interimdividenden uit te keren. Daartoe mag niet eerder besloten worden dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de betreffende jaarrekening is goedgekeurd.

Tot uitkering van een tweede interimdividend in zelfde jaar kan niet eertier worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgeloste als de niet-afgeloste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

7. Het boekjaar begint op 1 januari van iederjaar en eindigt op 31 december van datzelfde jaar.

8.De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproeping, op de derde vrijdag van mei om elf uur,

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. De houders van aandelen aan toonder moeten deze aandelen eveneens vijf dagen voor de vergadering deponeren op de zetel van de vennootschap of bij de instelling(en) aangeduid in het bericht van bijeenroeping. De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

9, Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: De Neef & Partners, Accountants & Belastingconsulenten, te 9100 Sint-Niktaas, August De Boeckstreat 1 bus 5 en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en haar registratie als B,T.W-belastingplichtige, te verbeteren en te weigen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~. . "

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4\7__

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht een volmacht

- lust van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2014
ÿþfrY

MW PAF 11.1

Ï(ri r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie van de akte

r(-I: RECI 1TBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

18 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

I111111111m~~~~~~unua

14126

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0942.080.567

Benaming (voluit) : Ifigenia

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Parklaan 71 116 - 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming bestuurder - Volmacht

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd 02/06/2014

De vergadering neemt akte van het einde van het bestuursmandaat van AYSKYLOS NV, te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 71, RPR Dendermonde 0442.080.270, met als vaste vertegenwoordiger, de heer MIKAELSON Bo Lennart, wonende te Zweden, 645-40 Strângn s, Fégelvâgen 18 en dit per 18/12/2012.

Genoemde vennootschap-bestuurder werd immers invereffening gesteld met onmiddellijke sluiting van de vereffening bij akte verleden voor notaris Nicolas Verbist te Antwerpen op achttien december tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen januari tweeduizend dertien, onder nummer 20130109-13005566. Er wordt kwijting verleend over het gevoerde mandaat.

De vergadering benoemt als nieuwe bestuurder vanaf heden voor een periode van zes jaar: de heer

LEONG Jan-Olof Folke, wonende te Zweden, SE-90420 Umea, Riksvégen 5.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 02/06/2014

De hiervoor aangestelde bestuurders in raad verenigd, stellen aan als gedelegeerd bestuurder: de heer MIKAELSSON Bo Lennart, voornoemd.

Als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: De Neef & Partners, Accountants & Belastingconsulenten, te 9100 Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 1 bus 5, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonen register en haar registratie als B.T.W. belastingplichtige, te verbeteren en te wijzigen.

Mikaelson Bo

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Ekecto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 15.07.2013 13293-0197-011
27/06/2012
ÿþ Mot! Pf]F 11_1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

:W~ inii~1n~u!nim~i~u~wM

.Belgisch

...~,a nau33es*

GFt11=É1É~~~~~~9 i~Ê~,`t~Vi: i

VAN KOOPHANDEL18 JUNI 2012

DEfVDERMi®NDE

Qndeinernirlysnr Benaming (voluit)

(verkort) :

0442.080.567 Ifigenia

Bijlagen bij- het Belgiseh Staatsblad --27106/2012 Annexes -du Moniteur belge

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap /16 9100 Sint-Niklaas

Zetel : Parklaan 71

(volledig adres)

G"derweie4dn j di : Herbenoeming bestuurders Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 21 mei 2012

Met eenparigheid van de uitgebrachte stemmen wordt beslist op de volgende 2 bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar:

Bo Mikaelson, Fagelvagen 1$, 64540 Striingnas, Zweden.

NV Ayskylos, Parklaan 71, 9100 Sint-Niklaas, vast vertegenwoordigd door Bo Mikaelson,

Fggelvagen 18, 645-40 Str ingnis, Zweden.

Met algemeenheid van stemmen wordt kwijting gegeven aan de bestuurders voor het door hen uitgevoerde bestuur.

Bo Mikaelson

bestuurder

NV Ayskylos, vast vert. door Bo Mikaelson . '

bestuurder

Op de taaiste biz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en noedanigheía van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 11.06.2012 12157-0399-012
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 14.06.2011 11153-0549-012
26/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 21.05.2010 10123-0336-012
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 02.06.2009 09173-0359-012
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.05.2008, NGL 23.05.2008 08152-0141-011
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 22.05.2007 07149-0074-013
26/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.05.2005, NGL 24.05.2005 05166-4543-013
15/06/2004 : SN060754
24/06/2003 : SN060754
26/11/2002 : SN060754
25/11/2002 : SN060754
13/07/2000 : SN060754
07/07/1994 : BL561565
23/02/1994 : BL561565
16/10/1990 : BLA58560

Coordonnées
IFIGENIA

Adresse
PARKLAAN 71, BUS 16 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande