IGOTLT MEDIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IGOTLT MEDIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.924.647

Publication

28/11/2013
ÿþi

i

ICI

~

mod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

VA 1 R. piag-t-çue,K I

18 NOV. 2013

DENDEareQNDE

fi

il Ondernemingsnr : St-1 A . SIy . e,--11-

i

:i Benaming (voluit) : iGotlt Media

ii(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark West 73 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

i, 1

il Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op dertien;

!: november tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

;

1) a) de Heer Laureys Luc Martin Arsène (Identiteitskaart nummer 591-0291881-13 - Rijksregister nummer!

52.07.04-087.61), geboren te Hamme (V1.) op vier juli negentienhonderd tweeënvijftig, wonend te 922(I; "

., Hamme, Jozef De Gravepark 15,

b) de Heer Van Duyse Olivier Guido Rosa (Identiteitskaart nummer 591-3610247-09 - Rijksregister nummer; 85.08.29-099.96), geboren te Sint-Niklaas op negenen-twintig augustus negentienhonderd vijfentachtig,; :; wonend te 9220 Hamme, Broekstraat 164.

c) de Heer Franssens Jeroen Jozef Mariette (Identiteitskaart nummer 591-8280645-51 - Rijksregister nummer: ;1 80.07.01-051.96), geboren te Beveren op één juli negentienhonderd tachtig, wonende te 9100 Sint-Ni daas, De: Cauwerstraat 37, hebben een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de; benaming "iGotit Media", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark; West73.

: 2) De vennootschap heeft tot doel: Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het :; buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of ; onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

* Het optreden als grafisch en digitaal productiehuis in de meest ruime zin van het woord, alsook het 1; begeleiden van drukwerk en aanverwante media, waaronder meer digitale.

11* Het vervaardigen, coordineren, verhuren, handel en distribueren in alle stadia van afwerking van alle; :: communicatie- en audiovisuele producten en dit met inbegrip van opnemen, opmaak, sonorisatïe en verdere; 11, afwerking en in het bijzander van filmen en producties op gebied van televisie, radio en videarecording en van;

alle huidige en toekomstige communicatievormen, alsmede het distribueren hiervan met alle mogelijke?

technische middelen. Het ontwikkelen, kopen en verkopen van scenario's en programma-ideeën.

11 De informatie inzake audiovisuele producten van videorecording bij middel van alle mogelijke publicaties, voordrachten, tentoonstellingen, cursussen.

;1 Het ontwikkelen, begeleiden en uitwerken van allerlei projecten in verband met promotionele en/of animatieve activiteiten, zowel in eigen beheer als in opdracht van anderen.

Dat betekent onder andere het adviseren bij de planning van promotie-acties, incentive-activiteiten, shows, geluids-, video- of filmpromoties, radio- of televisieprogramma` s en reclame acties.

;1 De vennootschap heeft ook tot doel de grafische, mekanische en sonore uitgeverij van muziekwerken en; bijhorende teksten, het fungeren als boekingskantoor voor de showbusiness, management;

'; Declaratie van een Nummer / Song bij Sabam.

;: De productie, de aanmaak en de distributie van geluidsdragers van elke aard.

In functie daarvan kan de vennootschap op nationaal of internationaal vlak materieel, personen of know-how inhuren af kopen, en verhuren of verkopen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Het verschaffen van infonnatie per audio cassette, compact disc, video en alle andere nieuw vormen van; communicatie voornamelijk aan bedrijven, scholen en beroepslui.

i1 De vennootschap mag eveneens boeken en tijdschriften uitgeven en verkopen, alsook alle aanverwante

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



activiteiten uitoefenen verband houdend met het uitgeven, zoals het werven van publiciteit onder al zijn vormen, het afsluiten van sponsoringsakkoorden, het organiseren van informatieve reizen.

* Het voeren en ondernemen van een uitgeverij welke omschrijving alle mogelijke activiteiten zonder enige beperking omvat die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het uitgeven van werken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze activiteiten betreffen zowel het verlenen van advies als het tussenkomen bij het uitvoeren van de publiciteit.

Zij betreffen vanzelfsprekend ook het plaatsen van aankondigingen of reclame in de verschillende dag-, week-en maandbladen, magazines, toevallige publicaties en zomeer. De vennootschap zal zelfs tot de eigen uitgaven van bladen en/of magazines folders enzovoort mogen besluiten;

* Het toepassen van sociale media in functie van de klant en dit in de ruimste zin van het woord.

* Ontwerpen, creatie en lay-out van alle soorten drukwerk en andere communicatievormen zoals websites; radio- en TV programma's, reclamespots, films;

* De copywriting en vertalingen voor de teksten van hierboven vermelde media; fotografie; video- en/of filmopnames op alle mogelijke digitale dragers ten behoeve van bovengenoemde activiteiten.

Scanning en manipulatie van beelden door bovengenoemde activiteiten gemaakt en gebruikt in alle communicatievormen;

* Het verhuren en/of ter beschikking stellen van eigen personeel aan derden voor het uitvoeren van pre press werk van die derden;

Digitaal archiveren, structureren en onderhouden van alle communicatiefiles en deze ter beschikking stellen op het internet (DAM).

* Het produceren van drukwerk volgens verschillende procedés zoals

- Het digitaal drukken (eventueel met gebruik van variabele data)

- Het afdrukken op grootformaat printers van planafdrukken, affiches, bashes, banners, vlaggen, pancarten,

spandoeken en dergelijke meer

* Het begeleiden en produceren van digitale media en aanverwante ICT-toepas-singen, zoals onder andere:

- Het aanmaken, onderhouden en hosten van websites;

- Het aanmaken en onderhouden van databases en database (publishing) applicaties, bestelsites; web-topriet

koppelingen, content management systemen.

- Het verlenen van dienstprestaties zoals technisch advies en ondersteuning, gepersonaliseerde digitale data; - het ontwikkelen van educatieve toepassingen;

* Het verhuren van computers, gebeurlijk samen met grafisch of digitale software programma's voor informatica en grafische en digitale werken

* Het optreden als adviseur, commissionair, organisator of tussenpersoon in de reclame, promotie, mediabeleid, events, voorlichting, public relations, markt- of opinieonderzoek, en dit zowel in de commerciële als in de non-profit sector.

De verhuring van studioruimtes, al dan niet met accomodaties en installaties, voor televisieopnames in de meest uitgebreide zin van het woord.

Het ontwerpen en produceren van decors en alle mogelijke bijhorigheden in verband met de realisaties van televisieprogramma's.

De uitbating van drank- en eetgelegenheden, coffieshop en snackbar, privéclubs, amusementsspelen, het inrichten, verzorgen van vergaderingen, feesten en evenementenhal, huren en verhuren van vergaderzalen.

* de aankoop, verwerking en verkoop van allerhande papierwaren en kantoor-benodigdheden, publiciteit, pre press activiteiten zoals onder andere zetwerk, filmwerk en selecties, proefdrukken, het drukken, binden en al wat het grafisch bedrijf aangaat, alsmede alle industriële, handels en financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden of de verwezenlijking of uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

* het stellen van alle activiteiten en het verlenen van diensten, het stellen van handelingen van aan- en verkoop, import en export, van huur en verhuur, en van vertegenwoordiging, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met reclame, marketing, media, uitgeverij en communicatie. Het verlenen van bedrijfsadvies, marktanalyse, het ontwikkelen en uitvoeren van vernieuwende reclameprojecten; journalistiek.

* In ondergeschikt belang het aankopen en verkopen of zelfs uitvoeren van transport voor eigen rekening of voor rekening van derden en/of al dan niet verbonden ondernemingen

Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het 1 Belgisch Staatsbiad



nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

* Het nemen van participaties of belangen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, het waarnemen van bestuursmandaten of mandaten als vereffenaar of bewindvoerder, of van alle andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management, of het ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vermelde taken of opdrachten;

* Het waarnemen van alle opdrachten of tussenkomsten als verrichtingen van roerende en onroerende aard. De vennootschap kan voorschotten of leningen toestaan aan haar bedrijfsleiders of vennoten of zich voor hen borg stellen, of kan dit doen aan of ten voordelen van derden in het kader van haar maatschappelijk doel. Zij kan alle burgerlijke, industrieel, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking hiervan kunnen vergemakkelijken of hiertoe kunnen bijdragen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3) De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5) Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven als volgt:

1. door de Heer Luc Laureys, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van zevenduizend en

achtenzestig euro (¬ 7.068,00).

Hiervoor worden hem achtendertig (38) aandelen toegekend.

2. door de Heer Olivier Van Duyse, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van zevenduizend en

achtenzestig euro (6 7.068,00).

Hiervoor worden hem achtendertig (38) aandelen toegekend.

3. door de Heer Jeroen Franssens, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van vierdtlizznd

vierhonderd vierenzestig euro (E 4.464,00). -

Hiervoor worden hem vierentwintig (24) aandelen toegekend.

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt

zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze

volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modli.l

, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



c derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Voor nabeschreven handelingen is echter steeds een gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders vereist, die gezamenlijk dienen te tekenen:

- ontslag en aanwerving van personeel;

- verwerving van onroerende goederen;

- alle handelingen vanaf tienduizend euro (£ 10.000,00).

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

8) De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei te twintig uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

9) Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

10) De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

. ~ J Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



11) Vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars. De vereffenaars treden pas in functie nadat door de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

Indien evenwel op het ogenblik van de ontbinding de vennootschap geen schulden meer heeft, kan de ontbinding en de sluiting van de vereffening in één akte gebeuren op voorwaarde evenwel dat de beslissing hieromtrent genomen wordt door alle vennoten met eenparigheid van stemmen.

Bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder(s), handelend in zijn hoedanigheid van vereffeningscomité.

Bevoegdheden

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het artikel 186 Wetboek van Vennootschappen.

Procedure van vereffening

Tijdens de vereffening moet de Rechtbank van Koophandel op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken tijdens de vereffening. Conform artikel 189bis moeten de vereffenaars in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort; moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

Indien bewijze van deelgerechtigheid bestaan in vervanging van afgeloste kapi-taalaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

12) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de Heer Laureys Luc Martin Arsène (Rijksregister nummer 52.07.04-087.61), wonend te 9220 Hamme, Jozef

De Gravepark 15;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

b) de Heer Van Duyse Olivier Guido Rosa (Rijksregister nummer 85.08.29-099.96), wonend te 9220 Hamme,

Broekstraat 164;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

e) de Heer Franssens Jeroen Jozef Mariette (Rijksregister nummer 80.07.01-051.96), wonende te 9100 Sint-

Niklaas, De Cauwerstraat 37;

dewelke verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

13) De zaakvoerder heeft beslist om, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen afgesloten in naam van onderhavige vennootschap in oprichting over te nemen en dit vanaf één augustus tweeduizend dertien.

Bijgevolg, worden de ondertekenaars van deze verschillende verbintenissen ontslagen van elke verantwoordelijkheid in hoofde van het afsluiten van deze verbintenissen.

14) Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan de Heer Nico Laureys, zaakvoerder van Bvba Laureys Consulting te Hamme, Kaaiplein 3.01, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voor beredeneerd uittreksel,

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Ben gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato dertien november tweeduizend

dertien.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IGOTLT MEDIA

Adresse
INDUSTRIEPARK WEST 73 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande