ILT CARE

Société en commandite simple


Dénomination : ILT CARE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.376.639

Publication

17/10/2012
ÿþVoorbehoud(

aan he

Belgisc Staatsbt

Mod Wort 11,1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: &4S ,3"1z, 639

Benaming :

(voluit) : ILT CARE

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOLEKEN 6 - 9260 WICHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden,

Lemeire llse , geboren op 28 januari 1976, wonende te 9260 Wichelen, Moleken 6, voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, hierna de beherend vennoot genoemd.

En

Herssens Kristoff , geboren op 08 maart 1977, wonende te 9290 Uitbergen, Colmanstraat 2A, hierna de stille vennoot genoemd,

Is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming "ILT CARE" met als oprichtingsdatum 01 10 2012, onder de volgende voorwaarden:

1. Benaming

De vennootschap neemt de benaming "ILT CARE" aan. In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders, en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" of door de initialen "Comm. V,", en door de aanduiding van het vestigingsnummer of ondernemingsnummer bij de kruispuntbank.

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9260 Wichelen, Moleken 6;

Hij kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats door een eenvoudige beslissing vanwege

het beheer en mits publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

3. Doel van de vennootschap

Onderstaande opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezelijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

niet limitatief;

1, Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

* Verpleging op consultatie en aan huis van alle mensen die permanente of tijdelijke verzorging nodig

hebben, indien wettelijk vereist op voorschrift van daartoe bevoegde personen.

lt. Voor eigen rekening

* het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop , het beheer ervan,

GRIFFIE

KÓÓPH~N~ KOOPHANDEL

0 8 OKT. 2012

oENQEGWNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

*12171503*

11111

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*Het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen , huren en verhuren, van roerende en onroerende goederen voor industriële, commerciële, bureel-, recreatie,bedrijfs- of privédoeleinden, alsmede het participeren in ondernemingen.zowel in de klein- als groothandel

* Bovendien zal de vennootschap aile commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties mogen verrichten , in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

4. Duur

De Vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van heden .

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.500 euro en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 150

aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

1. lise Lemeire brengt de som in van 1.350 euro waarvoor zij ter compensatie recht heeft op 135 aandelen.

2. Kristoff Herssens brengt de som in van 150 euro waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 15 aandelen.

6, Bestuur

Het bestuur wordt uitgeoefend door de beherend vennoot voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stille vennoten, De benoeming van de beherend vennoot wordt beslist door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering keurt de benoeming van mevrouw Ilse Lemeire tot zaakvoerder met algemeenheid van stemmen goed.

7, Boekjaar - rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op datum oprichting en eindigt op 30 juni van elk jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt de inventaris opgemaakt alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 tot en met 96 van het wetboek van vennootschapsrecht.

8. Rekeningen en verdeling van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat één tiende van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

9, De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen Op vierde vrijdag van de maand december om 18 uur. Indien die dag één wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 18 uur.

10. Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar zal aanvangen op 1 oktober 2012 om te eindigen op 30 juni 2014. De comparant-oprichters verklaren, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat alle rechten en verbintenissen door hen aangegaan in naam van de vennootschap vóór de oprichtingsdatum sinds één oktober tweeduizend en twaalf, door de bij deze opgerichte vennootschap worden overgenomen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd,

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden om 18u, de laatste vrijdag van de maand DECEMBER in het jaar 2014.

Voor ontledend uittreksel

Werkend vennoot Stille vennoot

Ilse Lemeire Kristoff Herssens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Sen aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ILT CARE

Adresse
MOLEKEN 6 9260 WICHELEN

Code postal : 9260
Localité : WICHELEN
Commune : WICHELEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande