IMARSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMARSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 881.076.932

Publication

24/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 15.09.2014, NGL 16.09.2014 14587-0322-009
25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 21.10.2013 13634-0530-009
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.09.2012, NGL 17.10.2012 12611-0546-009
21/02/2012
ÿþ" Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude aan het Belglect Staatsbh

b

Ondernemingsnr : 0881.076.932

Benaming (voluit) : IMARSE

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

e'XIclenaarde

D'8 FEB. 202 .

Griffie

" iaoaz3e7*

Ifl

Zetel : Brugstraat 34, 9770 Kruishoutem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Herbenoeming bestuurders -gedelegeerd-bestuurders -voorzitter van de Raad ;

Tekst : van Bestuur

Tijdens de Algemene Vergadering gehouden op 10 oktober 2011 op de maatschappelijke

zetel werden volgende beslissingen genomen :

Herbenoeming tot na de Algemene Vergadering van 2017 van volgende bestuurders :

- De Heer Serge Nevejans, wonende te 9770 Kruishoutem, Brugstraat 34.

- De Heer Marc Nevejans, wonende te 9770 Kruishoutem, Appelhoekstraat 4.

Tijdens de Raad van Bestuur gehouden op 10 oktober 2011 op de maatschappelijke zetel werden volgende beslissingen genomen

- Herbenoeming van de Heer Serge Nevejans, wonende te 9770 Kruishoutem, Brugstraat 34, als gedelegeerd-bestuurder en als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Herbenoeming van de Heer Marc Nevejans, wonende te 9770 Kruishoutem, Appelhoekstraat 4, als gedelegeerd-bestuurder.

Serge Nevejans,

Gedelegeerd-bestuurder.

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto iTJëcnt en hoedanighéfd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/01/2012
ÿþc.-

Motl Word i i.1

te ,S { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 9 .;AN. 2OS2

Griffie

111IJII)J11,1.1filje1111

bel-

aa

Be 5ta~

Ondernemingsnr : 0881.076.932

Benaming

(voluit) : IMARSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brugstraat 34, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  GOEDKEURING GECOORDINEERDE STATUTEN - MACHTIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 30 december 2011, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMARSE", de volgende beslissingen heeft genomen

1. OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

vaststelling door de vergadering dat het maatschappelijk kapitaal belopend op 68.000,00 ¬ vertegenwoordigd is door 1.000 aandelen aan toonder.

verzoek door de vergadering aan de ondergetekende notaris authenticiteit te verlenen aan hun verklaring dat de 1.000 aandelen vertegenwoordigd het volledige maatschappelijke kapitaal nooit werden gedrukt en dat het aandelenregister aan ondergetekende notaris werd voorgelegd

beslissing van de vergadering om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel zes der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De volgestorte aandelen zijn op naam. Per aandeel kent de onderneming slechts één titularis. In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen."

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel acht bis der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

(,OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL

§1. VRIJE OVERDRACHT.

De overdracht van aandelen onder levenden ten bezwarende titel, is aan geen enkele beperking

onderworpen indien zij plaatsvindt ten voordele van:

1.één of meer aandeelhouders;

2.een dochtervennootschap van een vennootschap-aandeelhouder;

3.elke rechtspersoon waarvan een vennootschap-aandeelhouder zelf een dochtervennootschap is (moeder-

vennootschap);

4.elke andere dochtervennootschap van de rechtspersoon bedoeld sub 3o (zustervennootschap van een

ven-nootscha p-aandeel houder).

Onder «moeder- en dochtervennootschap» dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel

respectievelijk iedere vennootschap die een controle uitoefent over een andere vennootschap of iedere

vennootschap ten opzichte waarvan een controle wordt uitgeoefend.

Onder «controle over een vennootschap» dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel de

bevoegdheid, in rechte of in feite, om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de

meerderheid van haar bestuurders of zaakvoerders of op de oriëntatie van haar beleid.

§2. VOOR KOOPRECHT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Iedere andere overdracht van aandelen, dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten bezwarende titel is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

2.1. De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna «de kandidaat-overdrager» genoemd) moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan alle andere aandeelhouders (hierna de «voorkoopgerechtigde aandeelhouders» genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overne-'mer, het aantal aandelen dat wordt overgedragen en de door de kandidaat-overnemer voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden.

2.2. De raad van bestuur moet de voorkoopgerechtigde aandeelhouders kennis geven van de intentie tot overdracht van de kandidaat-overdrager binnen de tien (10) dagen na ontvangst van de melding bedoeld onder 2.1.

2.3. De voorkoopgerechtigde aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd. Elke voorkoopgerechtigde aandeelhouder die van zijn voorkooprecht gebruik wenst te maken, moet dit doen voor het geheel van de aandelen waarop zijn voorkooprecht verhoudingsgewijze slaat en stelt de raad van bestuur daarvan in kennis binnen de twintig (20) dagen nadat hij daarover werd ingelicht overeenkomstig punt 2.2.

2.4. Indien blijkt dat niet alle voorkoopgerechtigde aandeelhouders gebruikmaken van hun voorkooprecht, dan wordt het pro rata aandeel in het voorkooprecht van de aandeelhouders die wel van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt overeenkomstig verhoogd naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd.

Deze uitbreiding van het voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aan deze aandeelhouders meegedeeld binnen de tien (10) dagen na het verstrijken van de termijn van twintig dagen bedoeld onder 2.3. hiervoor.

2.5. Indien de betrokken aandeelhouders ook voor het aldus verhoogde aantal aandelen van hun voor-kooprecht gebruik wensen te maken, moeten zij dit doen voor het geheel van de aandelen waarop hun voor-kooprecht verhoudingsgewijze slaat en moeten zij binnen de tien (10) dagen, nadat zij daarover werden ingelicht overeenkomstig punt 2.4, tweede alinea, de raad van bestuur daarvan in kennis stellen. Bij onderling akkoord tussen de betrokken aandeelhouders kan een verdelingsakkoord getroffen worden waarover zij gezamenlijk de raad van bestuur binnen dezelfde termijn inlichten.

2.6. In principe dient het recht van voorkoop uitgeoefend te worden tegen de prijs aangeboden door de kandidaat-overnemer, voorzover het een aanbod te goeder trouw betreft. Evenwel, in het geval de voorkoop-gerechtigde aandeelhouders het niet eens zijn met de voorgestelde prijs, dan hebben ze de mogelijkheid om, in gemeen overleg met de kandidaat-overdrager, een deskundige te laten aanstellen, die de prijs zal bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. ln het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap behoren. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat-overdrager worden gedragen.

2.7. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, stelt de raad van bestuur de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht onmiddellijk in kennis van de toebedeling van de aandelen.

De aandeelhouders die gebruik hebben gemaakt van hun voorkooprecht, beschikken over een termijn van drie (3) maanden om de prijs van de aandelen te betalen, zonder interest. Deze termijn begint te lopen vanaf de dag van de notificatie van de toebedeling door de raad van bestuur.

2.8. Indien na het verstrijken van de hierboven beschreven voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer tegen de door laatstgenoemde voorgestelde prijs en betalingsvoorwaarden. De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

2.9. [leeg]

2.10. Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle overdrachten ten bezwarende titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing, van aandelen, converteerbare obligaties, warrants of andere titels die recht geven op aandelen van de vennootschap, uitgegeven door de vennootschap.

2.11. Alle meldingen, kennisgevingen en notificaties in toepassing van hogervermelde alinea's, moeten, op straffe van nietigheid geschieden per aangetekend schrijven en de termijnen lopen vanaf de postdatum.

II.OVERDRACHT TEN KOSTELOZE TITEL

§1. VRIJE OVERDRACHT

De overdracht van aandelen onder levenden ten kosteloze titel, is aan geen enkele beperking onderworpen

in de gevallen als bedoeld onder I. «OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL», § 1.

§2. VOORKOOPRECHT

Iedere andere overdracht van aandelen dan deze bedoeld onder vorige paragraaf, onder levenden en ten

kos-teloze titel is onderworpen aan een voorkoop recht ten voordele van de bestaande aandeelhouders.

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen (hierna «de kandidaat-overdrager» genoemd),

moet deze aandelen door tussenkomst van de raad van bestuur aanbieden aan alle andere aandeelhouders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

(hierna de «voorkoopgerechtigde aandeelhouders» genoemd). Daartoe meldt de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur zijn intentie tot overdracht, met inbegrip van de identiteit van de kandidaat-overnemer en het aantal aandelen dat wordt overgedragen.

De voorkoopprocedure verloopt op dezelfde wijze als uiteengezet onder I. «OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL», § 2, nummers 2.2. tot en met 2.5., 2.7., 2.10. en 2.11.

De prijs waartegen het voorkooprecht zal worden uitgeoefend zal steeds door een deskundige worden vastgesteld die in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de voorkoopgerechtigde aandeelhouders wordt aangesteld. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening dienen te houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap horen. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de kandidaat- overdrager worden gedragen.

Indien na het verstrijken van de voorkoopprocedure blijkt dat niet voor alle door de kandidaat-overdrager aangeboden aandelen het voorkooprecht werd uitgeoefend, heeft de kandidaat-overdrager het recht het geheel van de oorspronkelijk aangeboden aandelen, ten kosteloze titel over te dragen aan de door hem meegedeelde kandidaat-overnemer. De raad van bestuur stelt de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend daarvan in kennis.

III.OVERDRACHT WEGENS OVERLIJDEN

§1. VRIJE OVERDRACHT

De overdracht van aandelen ingevolge overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen in de gevallen

als bedoeld onder I. «OVERDRACHT ONDER BEZWARENDE TITEL», § 1.

§2. TOELATING ALS AANDEELHOUDER

In alle andere gevallen kunnen de erfgenamen en legatarissen van aandelen van de vennootschap, slechts aan-deelhouder blijven mits zij door alle andere aandeelhouders als aandeelhouder, met de totaliteit van de hen krachtens de nalatenschap toegekomen aandelen, toegelaten worden.

De raad van bestuur zal daartoe, binnen de maand nadat zij kennis heeft gekregen van het overlijden van een aandeelhouder, een bijzondere algemene vergadering samenroepen waarop de andere aandeelhouders over deze toelating zullen beraadslagen. Deze vergadering kan slechts geldig beraadslagen op voorwaarde dat alle aandeelhouders (andere dan de aandeelhouders-erfgenamen/legatarissen) aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

In het geval één, meer of alle erfgenamen of legatarissen niet met de totaliteit van hun aandelen als aandeel-houder worden toegelaten bij gebrek aan unanieme beslissing vanwege de andere aandeelhouders, moeten de aandeelhouders die tegen de toelating hebben gestemd binnen de drie maanden, te rekenen vanaf de datum van de beslissing van bijzondere algemene vergadering, de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd afkopen naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De aandeelhouders die voor de toelating hebben gestemd, beschikken alsdan evenwel over het recht om de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd eveneens af te kopen. Indien zij van dit voorkooprecht gebruikmaken, zal de afkoop onder alle aandeelhouders (andere dan de erfgenamen of legatarissen) geschieden naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

De prijs waartegen de afkoop dient plaats te vinden zal door een deskundige worden vastgesteld die in gemeen overleg tussen de erfgenamen/legatarissen en de afkopende aandeelhouders wordt aangesteld tenzij de afkopende aandeelhouders en de erfgenamen/legatarissen onderling over de prijs tot een akkoord kunnen komen. Deze deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. In het geval geen overeenstemming kan bereikt worden over de deskundige, zal deze aangesteld worden door de bevoegde rechter die uitspraak doet in kort geding. De deskundige zal bij de prijsbepaling rekening moeten houden met de geactualiseerde venale waarde van de onroerende goederen en rechten die tot het patrimonium van de vennootschap horen. De kosten verbonden aan de aanstelling van een deskundige zullen door de afkopende aan-'deelhouders worden gedragen.

Indien de aandelen waarvan de overdracht is geweigerd binnen de termijn van drie maanden waarvan hoger sprake niet door de tot afkoop verplichte aandeelhouders zouden zijn gekocht, worden de erfgenamen/legata-rissen van deze aandelen onherroepelijk aandeelhouder van de vennootschap.

IV.OVERDRACHT VAN CONVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS

"Alle bepalingen die voorafgaan van dit artikel gelden ook voor de overdracht van converteerbare obligaties en warrants."

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel negen der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 486 en 487 van het Wetboek van Vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten."

f~ '

Dienovereenkomstig beslissing van de vergadering om artikel achtentwintig der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Elk aandeel geeft recht op één stem.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het stemrecht aan dit aandeel verbonden,

uitgeoefend door de vruchtgebruiker."

2. GOEDKEURING GECOÖRDINEERDE STATUTEN

3. MACHTIGING BESTUURDERS

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met aangehechte copij register van aandelen

met gecoördineerde statuten

Notaris FEVERY Fabienne

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad

10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 10.10.2011, NGL 04.11.2011 11600-0333-010
24/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 30.10.2010, NGL 19.11.2010 10609-0425-010
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 21.09.2009, NGL 21.10.2009 09822-0123-011
02/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 05.11.2008, NGL 27.11.2008 08829-0016-011
20/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 12.11.2007, NGL 14.11.2007 07801-0080-011
09/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

º%tlf

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

&aeiing Oudenaardo

Griffie 2 9 JUNI 2015

Onclernemingsnr : Benaming íteiUit) :

ii°ei tíof tj

Rechtsvorm : 0881.076.932

1MARSE

Naamloze vennootschap

11111w~50nu~di~iu~~1111#1111198519

Zetel : Brugstraat 34, 9770 Kruishoutem, België

Wolledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder; Zetelverplaatsing bij beslissing raad Tekst :

van bestuur; Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders d.d, 13/4/2015 heeft beslist:

1) het ontslag als lid van de raad van bestuur te aanvaarden met ingang van heden van Serge Nevejans, Brugstraat 34 te 9770 Kruishoutem

2) De BVBA Nema-Invest met zetel te Renaat De Rudderstraat 11 te 9850 Nevele, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Céline Leys, wonende te Renaat De Rudderstraat 11 te 9850 Nevele te benoemen als bestuurder en dit tot na de algemene vergadering van 2020

3) Marc Nevejans, wonende te Renaat De Rudderstraat 11 te 9850 Nevele, te herbenoemen als bestuurder en dit tot na de algemene vergadering van 2020

Op de vergadering van de raad van bestuur van 13/4/2015 werd beslist

1) de zetel van de vennootschap over te brengen naar Renaat de Rudderstraat 11 te 9850 Landegem. Deze wijziging gaat in op heden,

2) te benoemen als gedelegeerd bestuurder : Marc Nevejans en dit tot na de algemene vergadering van 2020

Marc Nevejans

Gedelegeerd bestuurder

Ort de k¬ ir, van s vermeien : Kàctcr :Náe>vi en hôadanigheiri van Eic'instruritenterenenatnris, hetzij v:arïde taeïáo(e)n(en)

bevoogd de rechtspersoon Mn aanzien van derden to vortogenwoordígen tiorso : Meer; en handtet cning.

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 23.09.2015 15596-0451-011

Coordonnées
IMARSE

Adresse
RENAAT DE RUDDERSTRAT 11 9850 LANDEGEM

Code postal : 9850
Localité : Landegem
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande