IMBEMA CLETON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMBEMA CLETON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 895.106.892

Publication

25/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 19.06.2014 14197-0319-016
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 11.07.2013 13315-0201-014
18/07/2012
ÿþe mcd 11.1

V bah

aa

Bel Staa

1111111.111.1j1111111il

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GMT-

__ . ~-:

Glaa: " ,~ ~ , ~~ ~:. V,~,r~ ,~~t~., ,_ :":~t+~~~L

 9 JULI 2412

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : BE0895.106.892

Benaming (voluit) : IMBEMA CLETON

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 25

9420 Erpe-Mere (Erpe)

Onderwerp akte :GERUISLOZE FUSIE conform artikel 676,1° W.Ven. (Vergadering van de overnemende vennootschap) WIJZIGING STATUTEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Nicolas Moyersoen te Aalst op 22 juni 2012, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders volgende beslissingen heeft;, genomen:

1. Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het voorstel tot geruisloze fusie waarin voorgesteld wordt dat ;1 de BVBA "A & BS" " met zetel te 9000 Gent, Drongensesteenweg 18 (overgenomen vennootschap) wordt overgenomen door de NV "IMBEMA CLETON" met zetel te 9420 Erpe-Mere, Industrieweg 25 (overnemende vennootschap).

s b. De algemene vergadering besluit, conform het fusievoorstel en na voorgaand besluit van de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap, over te gaan tot fusie door overneming -ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap, de BVBA "A & BS" -, van gans haar vermogen, zowel activa als passiva, zowel rechten als verplichtingen.

Deze overgang wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap, en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat afgesloten per 31 maart 2012.

Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. Gevolgen.

a. Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap met alle activa en passiva en alle rechten en plichten, over op de ovememende vennootschap. De aandelen van de overgenomen vennootschap, in het bezit van de overnemende vennootschap, zullen door de bestuurders van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat afgesloten per 31 maart 2012.

Aile rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze (geruisloze) fusie door overneming zijn ten laste van de ;; overnemende vennootschap.

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de BVBA "A & BS" voornoemd door de NV "IMBEMA CLETON"

$1 voornoemd, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de overgenomen vennootschap, de BVBA "A & BS", definitief opgehouden heeft te bestaan.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE FUSIE OVERIGE WIJZIGINGEN

a) De vergadering besluit unaniem ingevolge de fusie niet over te gaan tot wijziging van de statuten conform artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald tot wijziging of aanpassing van het maatschappelijk doel, aangezien de activiteiten van de overgenomen vennootschap volledig kunnen ressorteren onder de huidige activiteiten van de overnemende vennootschap. Deze laatste kan aldus de activiteiten van de overgenomen vennootschap uitoefenen zonder dat een doelwijziging zich opdringt.

'' IDe vergadering sluit zich hieromtrent aan bij de beslissing van de raad van bestuur genomen de dato 16 maart i5 2012.

b) De vergadering beslist unaniem dat alle aandelen (daarin begrepen de volgestorte aandelen) op naam zijn ; en op naam zullen blijven, overeenkomstig de keuzemogelijkheid voorzien in artikel 7 van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 i.i

De vergadering beslist verder tot aanpassing-van artikel 7, 7bis, 21 en 22 van de statuten dienovereenkomstig, als volgt:

" artikel 7: schrapping van alinea 1 t.e.m. 6 en vervanging door navolgende, nieuwe tekst:

" Alle aandelen (en andere effecten) van de vennootschap zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in hef registervan aandelen op naam dat wordt bijgehouden in de zetel van de

vennootschap.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per

aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de

ove rdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en ovememer of hun

gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst js in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan

worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen

op naam met vermelding van hun respectieveljke rechten.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

" artikel 7bis: schrapping in de enige alinea van de woorden "...of de gedematerialiseerde aandelen..?

" artikel 21: schrapping in de vijfde alinea van de woorden "of/en onder gedematerialiseerde vorm"

" artikel 22` schrapping in de eerste alinea van de tekst onder het tweede gedachtestreepje beginnende met "- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen..." en eindigend met "...wordt vastgesteld";

c) -De vergadering beslist unaniem tot wijziging van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel . 18), namelijk bepaling dat het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder voortaan enkel geldt in het kader van handelingen van dagelijks bestuur.

De vergadering beslist dat artikel 18 voortaan als volgt zal luiden:

" De vennootschap wordt ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaarof ministeriële ambtenaar geldig vertegenwoordigd als volgt, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college: - hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optredend;

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder binnen de grenzen van het dagelijks bestuur;

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden doorbijzondere lasthebbers voorzover deze binnen de perken van hun volmacht handelen."

d) De vergadering gelast vervolgens ondergetekende notaris met de coördinatie van de statuten rekening houdende met het voorgaande en de neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel; DERDE BESLUIT: VOLMACHT AAN DE BESTUURDERS/BIJZONDERE MACHTEN.

De algemene vergadering beslist tenslotte unaniem:

1° machtiging te verlenen aan de bestuurders, met mogelijkheid van delegatie, om over te gaan tot de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten en meer in het bijzonder om :

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot beide aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten;

het nodige te doen in verband met de vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschap; - aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde de doorhaling, overdracht of ieder andere wijziging te verrichten aan de inschrijving van de betrokken vennootschappen in het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket en alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte te doen;

2° aan de stellen tot bijzondere lasthebber, met mogelijkheid van indeplaatsstelling; de Heer Frederik Hanselaervoomoemd wonende te 9240 Zele, Gentsesteenweg 376 aan wie de macht gegeven wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde de doorhaling, overdracht of ieder andere wijziging te verrichten aan de inschrijving van de betrokken vennootschappen in het Rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondernemingsloket en elle bevoegde autoriteiten.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Nicolas Moyersoen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte dd.22.06.2012; volmachten; coordinatie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 19.06.2012 12199-0027-014
03/05/2012
ÿþ4

Mod Wo d 11 .1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a rtp

GRIFFIE

VA,,,

2 0 APR. 2012

DENDERU5NnE

Griffie

Ondememingsnr : 0895106892

Benaming

(voluit) : IMBEMA CLETON

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 25, 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen van de artikel 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen, voor de fusie tussen de vennootschap en de BVBA A&BS met maatschappelijke zetel te Drongensesteenweg 18, 9000 Gent (KBONr. 0444.882.382), waarin.volgende punten zijn opgenomen:

- inleiding;

- identificatie van de betrokken vennootschappen;

- ruilverhouding;

- datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

- bijzondere voordelen;

- bezoldigingen;

fiscaal regime;

- volmacht;

juridische uitwerking.

De leden van de raad van bestuur geven hierbij volmacht aan de heer Frederik HANSELAER, Gentsesteenweg 376, 9240 ZELE, om het fusievoorstel te ondertekenen en neer te leggen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Frederik Hanselaer

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd:

- PV dd 16/04/2012

- Fusievoorstel

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

II I UI I III lUI 111111 III

*12083569*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/02/2012
ÿþMad Warc! 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Ilet11.11111111111J

IIi

I

V i

bah

aa

Be

Sta;





C IZCCi ITBAN

VAN KOOPHANDEL

1 5 FEB. 2012

DENDERMONDE

Griffie

Ondernerningsnr : 0895106892

Benaming

(voluit) : IMBEMA CLETON

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieweg 25, 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen van het artikel 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen voor de fusie tussen de vennootschap en de BVBA A&BS met maatschappelijke zetel te Drongensesteenweg 18, 9000 GENT (KBONr. 0444.882.382).

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

Frederik Hanselaer

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2011
ÿþmod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : IMBEIV A CLETON

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Industrieweg 25

9420 Erpe-Mere (Erpe)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd-bestuurder .

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur de dato 27.10.2011 dat de raad van bestuur beslist heeft de Heer BLOEMERS Robert Hans, wonende te 2111 GL Aerdenhout (Nederland), Merellaan 30, aan te stellen als' gedelegeerd-bestuurder, niet ingang van 1 november 2011 voor een periode van zes jaar.

Ronald Cornelis van Loon

gedelegeerd-bestuurder

Voor- behoude aan he' Belgisc Staatsbh

Ondernemingsnr : 0895.106.892

h

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Ániiexes du M iiiiteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblîd - 21/11/61

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 13.07.2011 11289-0061-012
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 27.08.2010 10469-0010-012
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 11.08.2009 09563-0088-011
15/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

sVigII'e1§11)&VNI1

Benaming : IMBEMA CLETON

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 25

9420 Erpe-Mere

Ondernemingsnr : 0895106892

Voorwerp akte : Ontslag en benoemingen

De Raad van Bestuur bevestigt de benoeming van de commissaris Luc CALLAERT BVBA vertegenwoordigd door Luc Callaert voor een periode van 3 jaar tot en met de algemene vergadering te houden in 2017.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 06 mei 2015:

De vergadering neemt met eenparigheid de volgende besluiten:

1,Het ontslag van de heer Ronald Cornelis van Loon, wonende te Nederland,

3131 NL Vlaardingen, Riouwlaan 52, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 06 mei 2015, wordt aanvaard, De Aandeelhouders verlenen kwijting aan de heer Ronald Cornelis van Loon voor de uitoefening van zijn mandaat.

2,De benoeming van meerrouw Maria Monique Nelissen, wonende te Nederland, 2015 GW Haarlem, Ramplaan 24C, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 06 mei 2015 en geldt voor een periode van 6 jaar, tot en met de gewone algemene vergadering te houden in 2022.

Uittreksel uit het proces-verbaal van de raad van bestuur gehouden op 06 mei 2015;

De Raad van Bestuur heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Ronald Comelis van Loon als gedelegeerd bestuurder en bestuurder van de Vennootschap met ingang van 06 mei 2015. De Raad van Bestuur heeft besloten om Maria Monique Nelissen voor te dragen als gedelegeerd bestuurder met ingang van 06 mei 2015.

Voor eensluidend verklaard uittreksels,

Monique Nelissen

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

KOOPHANDEL GENT

0 4 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0308-033

Coordonnées
IMBEMA CLETON

Adresse
INDUSTRIEWEG 25 9420 ERPE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande