IMLU

Comm.VA


Dénomination : IMLU
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 476.691.355

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0377-011
18/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

43 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VAHEKNKOOPAND.

- 9 APR. 2013

DENDEFVDE

111,111(11







Ondernemingsnr : 0476.691.355.

Benaming

(voluit) ; Imlu

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Bleienpark 28 C, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen op zesentwintig maart tweeduizend dertien "Ter registratie aangeboden op het 11 de Registratiekantoor van Antwerpen", dat door:

-de heer VAN DEN BERGH Ludovicus Robertus Ivo Maria), geboren te Kapellen op zes augustus negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 9200 Dendermonde (Oudegem), Bleienpark 28 C,

-mevrouw VAN DEN BERGH Kristel Maria Robert, geboren te Kapellen op eenen-dertig augustus negentienhonderd negenenzeventig , wonende te 2930 Brasschaat, Sint Antoniuslei 98, echtgescheiden,

Die verklaart te verschijnen met 1 aandeel als stille vennoot.

De heer VAN DEN BERGH Bart Yvonne Paul [I.K. 591-6654841-641 [R.R. 82.02.04351.04], schrijnwerker, geboren te Kapellen op vier februari negentien-honderd tweeëntachtig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksein), Jos De Swerts-straat 16 bus 1;

de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de commanditaire vennootschap op aandelen Imlu, gevestigd te 9200 Dendermonde (Oudegem), Bleienpark 28C met ondernemingsnummer 0476.691.355 en ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde.

Er werden volgende beslissingen genomen:

- Vaststellingen met betrekking tot de splitsingsvoorstellen

"De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke akte of bij onderhandse akte een splitsingsvoorstel op? (eerste lid van de artikelen 728 en 743 van het Wetboek van vennootschappen).

Praktisch is dit voorstel opgesteld door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap en de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aande-len IMLU op 28 september 2012. Dit voorstel wordt in de oprichtingsakte van de nieuwe vennootschap bevestigd.

De splitsingsvoorstellen zijn in toepassing van artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen tijdig, dit is zes weken voor deze algemene vergadering, neer-gelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, met name op 10 oktober 2012 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (voor de te splitsen vennootschap) en op 24 oktober 2012 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde (voor de overnemende vennootschap).

Verslagen in toepassing van de artikelen 730 en 745 van het Wetboek van ven-nootschappen

De artikelen 730 en 745 van het Wetboek van vennootschappen schrijven voor elke vennootschap een omstandig schriftelijk verslag vanwege het bestuursorgaan voor "waarin de stand van het vermogen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de split-sing, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding."

Artikel 745 vervolgt: "Dit artikel is niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze ven-nootschap,"

Voor deze vennootschap heeft de zaakvoerder-vennoot dit verslag opgemaakt op 7 februari 2013,

Voor de nieuwe vennootschap geldt artikel 745 W.Venn. zodat voor deze vennoot-schap een bijkomende verslaggeving niet vereist is.

Verzaking aan de verslaggeving door een bedrijfsrevisor of externe accountant

Op de laatste blz, van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

" . r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel opgesteld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant die de bestuurders of de zaak-voerder hebben aangewezen....

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is ver-bonden van alle vennootschappen die aan de sptitsing deetnemen hiermee hebi3en ingestemd is dtt attttce1 I deze paragraaf neet van toepassing." (artikelen 731 §1 en 746 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap beslist om gebruik te maken van deze mogelijkheid.

Mits en door de goedkeuring door de oprichters van de nieuwe vennootschap en de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap staat vast dat alle vennoten of aandeelhouders van alle betrokken vennootschappen hebben ingestemd om be-treffende de splitsing geen verslag door een bedrijfsrevisor of een externe accountant te laten opmaken.

- Wijzigingen in het vermogen

"De bestuursorganen van alle bij de splitsing betrokken vennootschappen moeten hun eigen algemene vergadering, alsmede de bestuursorganen van alle andere bij de splitsing betrokken vennootschappen op de hoogte stellen van elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de laatste algemene vergadering die tot splitsing besluit.

De aldus geïnformeerde bestuursorganen brengen hun algemene vergaderingen op de hoogte van de ontvangen informatie." (artikelen 732 en 747, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen).

Het laatste lid van artikel 747 van het Wetboek van vennootschappen vermeldt nog: "Dit artikel is niet van toepassing wanneer de aandelen van elk van de nieuwe vennootschappen worden uitgegeven aan de vennoten van de gespIttste vennoot-schap errenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap,"

De overnemende vennootschap heeft aan haar aandeelhouders, aan de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap en aan de oprichters van de nieuwe ven-pootschap gemeld dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overnemende vennootschap sedert 28 september 2012.

De te splitsen vennootschap heeft aan haar aandeelhouders, aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en aan de oprichters van de nieuwe vennootschap gemeld dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap sedert 28 september 2012.

- Kosteloze verkrijging van de verslagen

De artikelen 733 (bij splitsing door overneming) en 748 (bij splitsing door oprichting) van het Wetboek van vennootschappen schrijven voor dat de agenda van de vergaderingen vermeldt dat vennoten alle stukken die nodig of nuttig zijn om een juiste beslissing te kunnen nemen in verband met de voorgestelde splitsing, tijdig en kosteloos konden verkregen worden, respectievelijk ingezien worden op de zetel van de vennootschap.

De aandeelhouders verklaren dat de voorschriften van artikel 733 van het Wetboek van vennootschappen zijn nageleefd.

- Bestaan en wettigheid van voorafgaande rechtshandelingen en formaliteiten

De vergadering neemt kennis van de vaststelling van de notaris dat na onderzoek, hij het bestaan en de interne en externe wettigheid kan bevestigen van de vooraf-gaande rechtshandelingen en formaliteiten waartoe aile betrokken vennootschap-pen gehouden zijn.

- Goedkeuring van de splitsing

Na kennis te hebben genomen van de splitsingsvoorstellen en van al het voor-gaande, keuren zij de splitsing goed waardoor door de goedkeuring door de te splitsen vennootschap het gehele vermogen van deze te splitsen vennootschap, zowel de rechten als de plichten, als gevolg van een ontbinding zonder vereffening, voor 809.806,89 euro zal overgaan op deze vennootschap en voor 1.060.862,11 euro op de nieuwe vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROIKOS, dit alles volgens de voorwaarden van het splitsingsvoorstellen, met name:

a) ruilverhouding van de aandelen.

De 1.180 nieuwe, volgestorte aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen IMLU, gecreëerd naar aanleiding van de kapitaalverhoging door inbreng in natura ten gevolge van deze splitsing, worden uitgereikt aan de heer VAN DEN BERGH Ludovicus, mevrouw VAN DEN BERGH Kristel en de heer VAN DEN BERGH Bart, tevens aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, hetzij 4 aandelen van de verkrijgende vennootschap IMLU tegen 1 aandeel van de ge-splitste vennootschap.

De 1.180 nieuwe, volgestorte aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROIKOS, gecreëerd naar aanleiding van de oprichting door in-breng in natura ten gevolge van deze splitsing, worden uitgereikt aan mevrouw VAN DEN BERGH Rita, de heer PELCKMANS Kristof en mevrouw PELCKMANS Elisabeth, tevens aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, hetzij 4 wande-len van de nieuwe vennootschap bvba ROIKOS tegen 1 aandeel van de gesplitste vennootschap.

b) datum

De datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoud-kundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennoot-schappen, wordt bepaald op 1 juli 2012.

c) winst- en verliesdeling

De aandelen van de verkrijgende vennootschappen zullen delen in winst en verlies vanaf 1 juli 2012.

d) Melding in register van aandelen,

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap en van de nieuwe vennoot-schap zullen instaan voor

de inschrijving in het register van aandelen in de respec-tievelijke vennootschap.

e) Vrijstellling registratierecht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daar het een inbreng van een universaliteit betreft van de goederen van de ven-nootschap bij wijze van splitsing, wordt, zoals vernield in artikel 117 van het Wet-boek der registratierechten, de inbreng vrijgesteld van registratierechten.

- Voorstel tot verhoging van het kapitaal door inbreng in natura

Mits de goedkeuring van de splitsing door de te splitsen vennootschap wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd van 62.000 euro naar 871.806,89 euro door uitgifte van 1.180 nieuwe aandelen.

Vervolgens wordt er ingetekend op het kapitaal door een inbreng in natura die volgt uit de splitsing van de naamloze vennootschap Roikos. Het betreft de activa en passiva die beschreven staan in het splitsingsvoorstel, opgemaakt door de zaakvoerder op 28 september 2012, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op 24 oktober 2012 en bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 6 november 2012 onder nummer 12180768.

De inbreng in natura wordt ook beschreven in het verslag van de zaakvoerder van 7 februari 2013 naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door een inbreng in natura en wordt besproken in het verslag van 14 februari 2013, opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Theo Van Herck bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de zaakvoerder, de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor,

Zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel zal elke houder van één aandeel van de te splitsen vennootschap Roikos nv tegen afgifte van zijn aandeel recht hebben op vier aandelen in deze vennootschap.

Hierdoor worden de 1.180 aandelen van de vennootschap verdeeld ais volgt:

-De heer VAN DEN BERGH Ludovicus, voornoemd, bekomt 596 aandelen;

-Mevrouw VAN DEN BERGH Kristel, voornoemd, bekomt 292 aandelen;

-De heer VAN DEN BERGH Bart, voornoemd, bekomt 292 aandelen.

De partijen verklaren en erkennen dat door de realisatie van de splitsing de ge-melde inbreng volgestort is

zodat elk van de duizend honderd tachtig (1.180) aan-delen tevens volgestort is.

Ingevolge deze volstorting van de inbreng zijn de opgesomde activa ter vrije be-schikking van de

vennootschap, doch zal de vennootschap anderzijds ook moeten instaan voor de opgesomde passiva.

Naast andere activa en passiva betreft de inbreng in natura de volgende onroe-rende goederen:

-Te Antwerpen, eenendertigste afdeling, Deume, vijfde afdeling, een gebouw aan de Dascottalei 141/143,

op het kadaster gekend onder sectie B, nummer 04291K 4, met een oppervlakte van 520 vierkante meter en een

kadastraal inkomen van 14.033 euro;

-Te Kapellen, tweede afdeling, De Koude Heide, feitelijk een perceel van vermoedelijk bouwgrond aan de Georges Spelierlaan, op het kadaster gekend als bos onder sectie H, nummer 0168F, met een oppervlakte van 2.092 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 3 euro.

-Te Kapellen, tweede afdeling, De Koude Heiden, feitelijk een perceel van vermoedelijk bouwgrond aan de Georges Spelieriaan, op het kadaster gekend als bos onder sectie H, nummer 0165E, met een oppervlakte van 1.812 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 2 euro.

-Te Kapellen, tweede afdeling, De Koude Heiden, feitelijk een perceel van vermoedelijk bouwgrond aan de Nieuwelaan, op het kadaster gekend als woeste grond onder sectie H, nummer 0164E, met een oppervlakte van 8.640 vierkante meter en een kadastraal inkomen van 1 euro.

- Verslagen betreffende de inbreng in natura

a) In zijn verslag van 7 februari 2013 heeft de zaakvoerder uiteengezet waarom de beschreven inbreng in natura van belang is van de vennootschap.

b) Betreffende deze inbreng in natura werd door de heer Theo Van Herck, bedrijfs-revisor bij Van Herck & C°, Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, een verslag opgemaakt op 14 februari 2013, zoals voorge-schreven door artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

De bedrijfsrevsior komt hierin tot het volgende besluit:

" De inbreng in natura n.a.v. de kapitaalverhoging van Imlu Comm.VA bestaat uit een deel van de activa verbonden aan de exploitatie van Roikos NV zoals opge-nomen in haar staat van activa en passiva per 30 juni 2012 die aan Roikos BVBA werden toebedeeld overeenkomstig het splitsingsvoorstel. De activa wordt ingebracht voor een totale waarde van 1.038.532,53 euro.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het be-stuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale ver-eisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Deze inbreng zal worden vergoed enerzijds door de uitreiking van 1,180 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde aan de aandeelhouders van de inbrengende vennootschap en anderzijds door overname van schulden van de inbrengende vennootschap voor een bedrag van 228.725,64 euro.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

º%

w i

Deze verslagen worden naar aanleiding van het verlijden van deze kapitaalverho-ging bezorgd aan de

notaris zodat er naar verwezen kan worden voor de beschrij-ving van de inbreng in natura en met het oog op de

meerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

- Realisatie van de kapitaalverhoging

Door het verlijden van aile akten betreffende de gemengde splitsing zal deze kapi-taalverhoging

gerealiseerd zijn.

Hierdoor zal het kapitaal van de vennootschap voortaan 871.806,89 euro bedragen, verdeeld in 1.280

aandelen zonder nominale waarde die elk eeniduizend tweehonderd tachtigste van het kapitaal

vertegenwoordigen. Artikel 5 van de statu-ten wordt aangepast aan dit besluit

- Nieuwe statuten

Teneinde de coördinatie van de statuten op een coherente manier te realiseren, worden de bestaande

statuten volledige opgeheven en vervangen door de navol-gende, zonder echter andere essentiële zaken (dan

het kapitaal) in de statuten te wijzigen, zoals de naam, de zetel, het doel, het bestuur, de algemene vergaderin-

gen, het boekjaar en de jaarrekening, worden. Na aanpassing aan de voorgaande besluiten, zullen de

gecoördineerde statuten luiden als volgt:

Volmacht

De naamloze vennootschap A. Van Looy en Co, met zetel te Antwerpen-Ekeren, Laar 222,

vertegenwoordigd door de zaakvoerder of een aangestelde van de ven-nootschap,

wordt aangesteld tot bijzondere lasthebber van de vennootschap,

met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te verrichten,

- om deze en latere wijzigingen of opheffing in het rechtspersonen register te reali-seren;

- om deze wijziging en latere wijzigingen inzake de statuten en/of het bestuur van de vennootschap te

realiseren bij de belastingen over de toegevoegde waarde en alle andere fiscale administraties en diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 26 maart 2013

-verslag van de zaakvoerder inzake inbreng in natura

-verslag bedrijfsrevisoren Van Herck & Co inzake inbreng in natura

c " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12180768

11

VAN KOOPHANDEL

ANK

4 OKT. 2012

.-.-..._.._.:

DCNDEVpierL.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :76,69f.3-

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : ô ;~ aflár é ,é t7ao sé aLO5 A gié''

Zetel : É_-9240 degonde (0eget ,".krip r 8Q

(volledig adres)

Onderwerp akte : ?lLi~tsngsrroóte

)r e raa dváii'sst uc'v~n i O S `ën á da3çvoer er van" lii~tu cámm V ff nop B sép ef er i

12 een splitsingsvosirstel gdedgekeùrd dat hen eitoe verbindt om een hun respédleve buitengewone Wgemene vergaderingen volgend splitsingsvoorstel voor te leggen waarbij ROIKOS NV Wordt gesplitst en haar .vermogen wordt toebedeeld enerzijds aan de bestaande engnot;;çkaVp M1 _OM M! As, eg,,a derzaV,'i ,aa_rj ' >Pen. miauw pp tetighten ïmn nootcliap,Ó1K9.

Voorstelling van de bij de splitsing betrokken vennootschappen

De gesplitste vennootschap

De naamloze vennootschap ROIKOS, waarvan de zetel gevestigd is te B-2950 Kapellen, Gasstraat 8, met; ondernemingsnummer 0440.691.784, opgericht bij akte verleden voor Notaris Henri Wuyts te Kapellen op 24' april 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei 1990 onder nummer 900519379. De statuten werden voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Filip Wuyts te Kapellen op 12 februari 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart nadien onder nummer; 20020312-255. Het kapitaal bedraagt 1.345.000,00 euro en is verdeeld in 590 aandelen zonder aanduiding' van nominale waarde. Hier vertegenwoordigd door de raad van bestuur optredend als college, bestaande uit; mevrouw Rita Van den Bergh, gedelegeerd bestuurder, de heer Ludo Van den Bergh, bestuurder en mevrouw' Yvonne De Bruyn, bestuurder.

De verkrijgende vennootschappen

Enerzijds de op te richten besloten vennootschap mei beperkte aansprakelijkheid ROIKOS, met; maatschappelijke zetel te B-2950 Kapellen, Gasstraat 8. Het kapitaal van Roikos BVBA zal 1.060.862,11 euro bedragen en is verdeeld in 295 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Anderzijds de bestaande commanditaire vennootschap op aandelen IMLIJ, met maatschappelijke zetel: te B-9200 Oudegem, Bleienpark 28C, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met, ondernemingsnummer 0476.691.355. Haar maatschappelijk kapitaal zal worden verhoogd met 809.806,89 euro{ waarvoor 1.180 nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven zodat haar maatschappelijk kapitaal na de splitsing, 871.808,89 euro zal bedragen en is verdeeld in 1.280 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Imlu Comrn V.A, wordt hier vertegenwoordigd door de heer Ludo Van den Bergh, zaakvoerder.

Doel van de bij de verrichting betrokken vennootschappen

ROIKOS NV heeft tot doel:

-Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerender goederen en kapitalen, dit alles voor eigen rekening; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch, enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin;

-Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen:

-Het verlenen van adviezen, diensten en technische bijstand met betrekking tot de beleggingen en het; beheer van vermogens, dit alles voor eigen rekening.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende; handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel' of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan et vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in alle verenigingen en vennootschappen met een analoog of' samenhangend doel, of die van aard zouden zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar, grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de verkrijgende vennootschap 1Mt.0 COMM.V.A. luidt als volgt:

Het wereldwijd verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen ongeacht welk doel deze hebben, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuurs- of vereffeningsmandaat.

Het ontwikkelen, het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zowel roerende als onroerende. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in tijdelijke of niet in de tijd begrensde ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

Het doel van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap ROIKOS BVBA zal als volgt luiden:

-Beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles voor eigen rekening; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin;

-Het uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen;

-Het verlenen van adviezen, diensten en technische bijstand met betrekking tot de beleggingen en het beheer van vermogens, dit alles voor eigen rekening.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan et vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag door alle middelen belangen nemen in alle verenigingen en vennootschappen met een analoog of samenhangend doel, of die van aard zouden zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken.

Ruilverhouding

Het maatschappelijk kapitaal van ROIKOS NV wordt vertegenwoordigd door 590 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

1.180 nieuwe aandelen van Imlu Comm.V.A. zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap Roikos 14V in ruil voor de overdracht van de vermogensbestanddelen van de vennootschap naar Imlu Comm.V.A. en 295 nieuwe aandelen van Roikos BVBA zullen worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap Roikos NV in ruil voor de overdracht van de vermogensbestanddelen van de vennootschap naar Roikos BVBA.

Zij zullen worden verdeeld door het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap onder haar aandeelhouders onmiddellijk na het verlijden van de akte van splitsing.

Datum voor deelname in de winst

Vanaf 1 juli 2012 geven de uitgereikte aandelen recht in de winst van de verkrijgende vennootschappen.

Boekhouding

De datum vanaf dewelke de handelingen van de te splitsen vennootschap geacht worden te zijn verricht

voor rekening van de verkrijgende vennootschappen is vastgesteld op 1 juli 2012.

Wijze van uitreiking

De nieuwe aandelen zullen verdeeld warden door de raad van bestuur van Roikos NV onder de bestaande aandeelhouders van Roikas NV volgens de hierna onder nummer 10 vermelde ruilverhouding door inschrijving in het aandelenregister van respectievelijk Roikos BVBA en lmlu Comm.V.A.

Bijzondere bezoldiging

Vermits wordt verwacht dat alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zullen zijn op de algemene vergadering die over het splitsingsvoorstel dient te beraadslagen en dat zij allen zullen instemmen met het voorstel, wordt geen bedrijfsrevisor of externe accountant aangesteld om verslag uit te brengen over dit splitsingsvoorstel.

Effecten met bijzondere rechten

Er zijn in de te splitsen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan geen stemrecht is verbonden maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er zijn in de te splitsen vennootschap geen andere effecten dan aandelen.

Bijzondere voordelen aan de bestuursorganen

Aan de bestuursorganen van de bij de spliitsiing betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel

toegekend.

Beschrijving van de bestanddelen toekomend aan de respectieve verkrijgende vennootschappen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

a)Aan de verkrijgende vennootschap Roikos BVBA worden de volgende activa en passiva van de te splitsen

vennootschap toebedeeld. De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 juni 2012

van Roikos NV. Het betreft de volgende activa en schulden met de hierna vermelde boekwaarden (in euro):

Materiële vaste activa - 796.014,82

- Terrain en gebouw te Kapellen, Antwerpsesteenweg 1 -119.670,35

- Terrein en gebouw te Kapellen, Stationsstraat 4 - 96.817,64

- Terrein en gebouw te Kapellen, Stationsstraat 13 - 209.974,00

- Terrein en gebouw te Kapellen, Gasstraat 6 - 62.682,87

- Terrein en gebouw te Deume, Sint Rochusstraat 143 - 108.970,73

- Terrein en gebouw te Deume, Karel Govaertsstraat 17 - 6.043,57

- Terrein en gebouw te Deume, Karel Govaertsstraat 64 - 21.282,50

- Aanpassingswerken bovenvermelde gebouwen - 139.578,16

- Terrein te Kapellen, Koude Heide H/170/8 - 30.995,00

- Uitrusting - 0,00

- Meubilair- 0,00

Financiële vaste activa - 250,00

Geldbeleggingen -148.659,68

- Aandelen Dexia Business Equities Distribution - 9.049,96

- Vastrentende effecten Fluxys - 28.517,72

- Vastrentende effecten ING - 5.592,00

- Termijndeposito's - 105.500,00

Liquide middelen - 355.472,08

Overlopende rekeningen van de activa . 3.632,26

Schulden op méér dan één jaar- 230.799,76

- Lening - 222.529,76

- Ontvangen borgen - 8.270,00

Schulden op ten hoogste één jaar- 5.792,97

- Handelsschulden -1.399,06

-RIC1-3.181,51

-RIC2-1.212,40

Overlopende rekeningen van de passiva - 6.574,00

b)Aan de verkrijgende vennootschap Imlu Comm.V.A. worden de volgende activa en passiva van de te

splitsen vennootschap toebedeeld. De toewijzing wordt uitgevoerd op grond van de balans afgesloten op 30 juni

2012 van Roikos NV. Het betreft de volgende activa en schulden met de hierna vermelde boekwaarden (in

euro):

Materiële vaste activa - 494.836,13

- Terrein en gebouw te Deume, Dascottelei - 308.180,13

- Terrein te Kapellen, Koude Heide H1164/E -128.564,00

- Terrein te Kapellen, Koude Heide H/165/E - 26.963,00

- Terrein te Kapellen, Koude Heide HI1681F - 31.129,00

Geldbeleggingen -138.591,23

- Vastrentende effecten Fluxys - 27.499,23

- Vastrentende effecten ING - 5.592,00

- Termijndeposito's -105.500,00

Liquide middelen -403.048,67

Overlopende rekeningen van de activa.- 2.056,50

Schulden op méér dan één jaar- 224.635,46

- Lening - 224.276,73

- Ontvangen bergen - 358,73

Schulden op ten hoogste één jaar-134,63

- Handelsschulden -134,63

Overlopende rekeningen van de passiva - 3.955,55

Verdeling onder de aandeelhouders

Elke houder van één aandeel van de te splitsen vennootschap ROIKOS NV zal tegen afgifte van zijn

aandeel recht hebben op één aandeel in de verkrijgende vennootschap ROIKOS BVBA of op 4 aandelen in de

verkrijgende vennootschap Imlu Comrn.V.A.. De nieuwe aandelen zullen vervolgens verdeeld worden onder

de bestaande aandeelhouders van ROIKOS NV door inschrijving in de aandelenregisters van respectievelijk

ROIKOS BVBA en IMLU COMM.V.A.

Regeling m.b.t. niet opgenomen schulden en verbintenissen

De bestuursorganen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen komen overeen dat aile schulden en verbintenissen die bestonden op 30 juni 2012 en die niet uitdrukkelijk in dit splitsingsvoorstel zijn verdeeld (bijvoorbeeld omdat deze schulden of verbintenissen niet gekend waren op het ogenblik van het opmaken van dit splitsingsvoorstel) en die pas bekend worden na de ondertekening van dit splitsingsvoorstel als volgt zullen

ri t

,)

worden verdeeld onder de verkrijgende vennootschappen: f

-schulden of verbintenissen die specifiek betrekking hebben op de in de splitsing begrepen onroerende goederen (bvb. schulden t.a.v. huurders, schulden t.a.v. administratieve overheden wegens bouwovertredingen, ; onroerende voorheng, premies brandverzekering) zullen warden gedragen door de vennootschap die het

betreffend onroerend goed uit de splitsing heeft verkregen; ;

-alle overige schulden of verbintenissen zullen in gelijke mate worden gedragen door de verkrijgende vennootschappen (bvb. schulden m.b.t. belastingen andere dan de onroerende voorheffing)

Diverse bepalingen

De bestuursorganen van de bij deze splitsing verbonden vennootschappen verklaren dat zij dit splitsingsvoorstel zullen neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en dit tenminste zes weken t voor de algemene vergadering die zich over de splitsing moet uitspreken. Alle kosten die voortvloeien uit deze splitsing zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschappen in verhouding tot het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap dat zij ingevolge deze splitsing zullen verwerven.

Voor Imlu Comm.V.A.

De heer Ludo Van den Bergh

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 24.07.2012 12329-0450-012
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 24.06.2011 11206-0419-012
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 14.07.2010 10304-0070-012
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09321-0198-012
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 03.07.2008 08353-0316-012
10/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.06.2007, NGL 05.07.2007 07360-0298-012
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 10.07.2006 06440-4816-010
14/09/2005 : AN348464
07/07/2005 : AN348464
28/07/2004 : AN348464
15/07/2003 : AN348464

Coordonnées
IMLU

Adresse
BLEIENPARK 28C 9200 OUDEGEM

Code postal : 9200
Localité : Oudegem
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande