IMMO AAN DE WATERGANG

Divers


Dénomination : IMMO AAN DE WATERGANG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 454.277.526

Publication

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.09.2014 14610-0350-013
18/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.10.2013 13630-0144-015
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.08.2012 12520-0125-016
14/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a~u~~Ni~aia~l

*1203699A*

FIE RECHTSANK

VAN KOOPHANDEL

O i FEB 2012

DENDDE

Ondernemingsnr : U 5; . 51G,

Benaming

(voluit) : AAN DE WATERGANG

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 9170 SINT-GILLIS-WAAS - Kemphoekstraat 47

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - VERVANGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - OMZETTING KAPITAAL IN EURO - ONTSLAG BESTUURDER -

VASTSTELLING VAN DE NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit de Buitengewone Algemene Vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap "AAN DE WATERGANG", gehouden op het kantoor van notaris Dominique De Kesel te Nieuwkerken-Waas op 24.01.2012, welke akte werd geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op 26.01.2012, negen bladen, twee renvooien, boek 577, blad 81, vak 7, dat volgende beslissingen getroffen werden :

De Algemene Vergadering beslist:

1) de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen in "IMMO AAN DE WATERGANG".

2) a. de Voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van het bijzonder verslag opgesteld door de Raad van Bestuur met het oog op de hierna vermelde wijziging van het maatschappelijk doel. Aan dit bijzonder verslag van de Raad van Bestuur is een tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten op 31.10.2011 toegevoegd.

Het verslag van de Raad van Bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De Algemene Vergadering verklaart kennis te hebben genomen van bedoelde stukken.

b. De Algemene Vergadering beslist vervolgens het doel van de vennootschap uit te vervangen, gelet op de activiteiten die naar de toekomst toe zullen worden uitgevoerd als volgt:

"Zowel In België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of als tussenpersoon:

- De aankoop, verkoop, huren en verhuren van alle onroerende goederen.

- Het bouwen en verbouwen van onroerende goederen.

- Het beheer van alle onroerende goederen, beleggen en herbeleggen van inkomsten hiervan en dit in de ruimste zin van het woord.

- De expertises met betrekking tot zowel onroerende als roerende goederen, dit alles in de ruimste zin van het woord.

- Makelaar in onroerende goederen, in de ruimste zin van zijn betekenis.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, Industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of. commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het, huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de' meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

c) De vennootschap mag alle' roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

e) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geidplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doei of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend."

3) het maatschappelijk kapitaal, thans uitgedrukt in Belgische franken om te zetten in Euro, zodat het maatschappelijk kapitaal voortaan 48.944,70 EUR zal bedragen, vertegen-woordigd door 189 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegen-woordigd 489ste van het maatschappelijk kapitaal.

4) de Algemene Vergadering der aandeelhouders aanvaardt het ontslag van de heer Wouter Dierckx als bestuurder van de vennootschap. De Algemene Vergadering beslist om décharge te verlenen voor het door hem gevoerde bestuur van de vennootschap.

5) DE BESTAANDE STATUTEN TE VERVANGEN, o.m.:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap en draagt

de naam : IMMO AAN DE WATERGANG".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kemphoekstraat 47.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of als

tussenpersoon:

- De aankoop, verkoop, huren en verhuren van alle onroerende goederen.

- Het bouwen en verbouwen van onroerende goederen.

- Het beheer van aile onroerende goederen, beleggen en herbeleggen van inkomsten hiervan en dit in de

ruimste zin van het woord.

- De expertises met betrekking tot zowel onroerende als roerende goederen, dit alles in de ruimste zin van

het woord.

- Makelaar in onroerende goederen, in de ruimste zin van zijn betekenis.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven,

verhuren of huren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of

financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met

inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of

commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en

de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen. Ze mag alle welkdanige onroerende handelingen verrichten in de meest brede zin, met inbegrip van vruchtgebruik, onroerende leasing of enig ander recht, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs als loutere investering. Ze mag zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

c) De vennootschap mag alle roerende goederen en financiële producten verwerven, zelfs als loutere investering.

d) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels` en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's.op_karte termijn, spaarkassen,.bypQtheekmaatscbappijen.en kapitalisatieandemerningerl.,.. .... Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Staatsblad =147Íi2r2á12 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e) Het verlenen van adviezen financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste "

zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten

" verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

f) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan aile burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 48.944,70 EUR. Het is verdeeld in 189 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de Wet voorzien, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de Algemene Vergadering van aandeelhouders die hen te allen tijde kan ontslaan. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Het mandaat van de uittredende bestuurders eindigt onmiddellijk na de Algemene Vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de Raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers.

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurder(s). Hij benoemt en ontslaat de gedefegeerde(n) tot dit bestuur, en bepaalt hun bevoegdheden. De Raad van Bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere en bepaalde volmachten verlenen aan personen van hun keuze.

De Raad van Bestuur mag bepaalde machten of de directie van het geheel, van een bepaald deel of van een afdeling van de maatschappelijke bedrijvigheden toevertrouwen aan één of meer personen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur ais college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, die gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat

- hetzij door het gedelegeerd lid tot dit bestuur, wanneer slechts één persoon hiermee belast is;

- hetzij door één of meer gedelegeerde leden tot dit bestuur wanneer meerdere personen met deze opdracht zijn belast. De gedelegeerde leden treden individueel op;

- hetzij door een directeur of andere agent binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

leder jaar, de laatste vrijdag van de maand mei om 19.00 uur 's avonds. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op een eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst, maakt het resultaat van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de Raad van Bestuur.

De uit te keren winst wordt gevormd uit de winst van het laatste afgesloten boekjaar met de overgedragen winst, alsmede, in voorkomend geval, van de bedragen onttrokken aan de beschikbare reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten gevormd worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijllgën liij liél-SélgisaSïâïtsblic7 = i47Ü2T2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versza : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad (get.) Notaris DOMINIQUE DE KESEL



Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie akte statutenwijziging

- bijzonder verslag van de Raad van Bestuur dd. 20.12.2011

- staat van actief en passief afgesloten op 31.10.2011









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 14.11.2011 11609-0126-016
25/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar

MO 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging tergriffie van de akte

IFFIF RECHT3AAN;<' E

11111

*11113543'

pENDERi1llOjVDE

VAN KOOPHAND'L-L

2. 07, 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0454.277.526

Benaming

(voluit) : AAN DE WATERGANG

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kemphoekstraat 47, 9170 Sint-Gillis-Waas

" Onderwerp akte BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur van 30 juni 2011 :

De voltallige Raad van Bestuur beslist om de heer Thyssen Bjorn met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2011 te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

Deconinck Raphaël

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz_ van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigt7id van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtsr?.'rsoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 13.10.2010 10579-0214-016
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 10.06.2009 09218-0364-016
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.09.2008 08764-0243-016
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 29.08.2007 07671-0149-016
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 30.08.2006 06732-0017-015
07/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.05.2005, NGL 05.07.2005 05422-1079-013
22/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 25.06.2004, NGL 20.07.2004 04484-5249-013
13/08/2003 : SNT000359
06/01/2003 : SNT000359
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 31.08.2015 15567-0039-012
15/08/2001 : SNT000359
10/08/1999 : SN000359
04/04/1996 : SNT359
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16502-0477-012

Coordonnées
IMMO AAN DE WATERGANG

Adresse
KEMPHOEKSTRAAT 47 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande