IMMO BAERT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO BAERT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.250.570

Publication

17/01/2014
ÿþ~ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~

*14017910*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

O 8 JAN 2014.

DENDEPIMIINDE

~

Ondernemingsnr : 0436.250.570

Benaming (voluit) : IMMO BAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9255 Buggenhout - Kalkenstraat 86

Onderwerp akte : OMZETTING NAAR AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een P.V, van buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Ann De Block te Sint-Amands op 23 december 2013 met als registratierelaas: "Geboekt te Puurs op 24 december 2013, Deel 489, blad 44, vak 04, Elf bladen en een verzending, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), de Ontvanger,;: (getekend) R. VAN DE VELDE", dat de statuten van de naamloze vennootschap "IMMO BAERT,r,; gevestigd te 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 86, ingeschreven in het rechtspersonenregister te;: Dendermonde en hebbende ais ondernemingsnummer (0)436.250.570, opgericht bij akte verleden voor;. notaris Christiaan Van den Bossche te Buggenhout op 17 december 1988, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 januari 1989 onder het nummer 890114-16 en waarvan de statuten ; voor de laatste maal gewijzigd werden ingevolge akte opgemaakt door notaris Ann De Block te Sint-T: Amands op 30 augustus 1999, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 september;! 1999 onder nummer 990925-226, werden gewijzigd en meer bepaald:

- dat de vergadering de beslissing van de raad van bestuur op datum van 12 december 2011 tot omzetting van de toonderaandelen in aandelen op naam, zonder enige wijziging van de rechten verbonden aan de omgezette toonderaandelen, met uitvoeringsmachtiging van de Raad van Bestuur, .: heeft bevestigd. De vergadering beslist om elke vermelding van en verwijzing naar (houders van),, aandelen aan toonder te schrappen in de statuten. De vergadering stelt vast dat de behoorlijk ? gemachtigde Raad van Bestuur alle gedrukte aandelen aan toonder inmiddels heeft ontvangen van de aandeelhouders.

De vergadering stelt tevens vast dat door de Raad van Bestuur het reeds vroeger bestaande register;' van aandelen op naam verder werd aangevuld conform de wet. De aandeelhouders werden ingeschreven,, in dit aandelenregister, waarna alle aandelen aan toonder werden vernietigd.

Bijgevolg bevestigt de vergadering de effectieve uitvoering van de omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam.

- dat de Algemene Vergadering de integrale tekst vervangt van de statuten, waarvan de te publiceren

tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "IMMO BAERT".

ZETEL

': De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 86.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, bij enkel

besluit

van de raad van bestuur en mits inachtneming van de taalwetgeving.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en'

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de aankoop, de verkoop, de overdracht, de ruiling en het beheer van alle`

merende waarden, aandelen, deelbewijzen van vennootschappen, obligaties, staatsfondsen, van alle,

.roerende en onroerende goederen en rechten; de deelneming onder gelijk welke vorm= in alle industriële,,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

s ~

mod 11.1

commerciële, landlouw-, financiële, onróerende venno' otschappen en ondernemingen en in andere ' ondernemingen, bestaande of op te richten, alsmede alle investeringen en financiële verrichtingen met uitzondering van deze door de wet voorbehouden aan de depositobanken en de private spaarkassen, De vennootschap mag alle materiaal, machines, uitrustingen of vervoermiddelen aanwerven en in huur geven en het gebruik of de aanwerving ervan door derden vergemakkelijken onder welke vorm ook.

; Meer bepaald mag de vennootschap, bij middel van aankoop, ruiling, inbreng, intekening, vaste opname, aankoopoptie of op gelijk welke andere wijze, alle titels, waarden, schuldvorderingen en onlichamelijke rechten verkrijgen, deelnemen aan alle verenigingen en fusies; baar aandelen- en participatieportefeuille beheren en in waarde stellen, onder meer bij middel van beheer, toezicht, controle, documentatie, ' financiële of andere bijstand aan de vennootschap en ondernemingen waarin zij belangen heeft; deze

" waarden verwezenlijken bij middel van overdracht, verkoop, of op een andere wijze.

Zij mag leningen en kredietopeningen toestaan, alsmede alle borgstellingen aan derden verlenen, zelfs in alle zaken die het maatschappelijk doel of de hiervoor vermelde opsomming te buiten gaan, alle onroerende verrichtingen ondernemen, zoals het kopen en verkopen, huren en verhuren onder welke vorm ook, ruilen, beheren en valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en/of gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen.

Deze handelingen mogen voor eigen rekening of voor rekening van derden verricht worden. Zij mag zich borgstellen voor andere natuurlijke en rechtspersonen.

Zij mag haar bedrijvigheid uitoefenen in België of in het buitenland en om het even waar bijhuizen en agentschappen oprichten.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het vennootschappenwetboek

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf 97 december 9988,

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijfentachtigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 185.920,00) en is verdeeld in duizenden vier aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder , een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 13 van deze statuten -- krachtens dewelke aan de . voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de " overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene ; vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der' aanwezige bestuurders. Indien rechtspersonen deel uitmaken van de raad van bestuur, is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers determinerend.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder is deze verplicht om onder zijn vennoten, ' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht In naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden M aan het Belgisch Staatsblad

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités', oprichten.

Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats, om hetzelfde uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 31 december en eindigt op 30 december van elk daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

' Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

WINSTVERDELING

Van de netto winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening ln geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering en die ook de bevoegdheden en bezoldigingen van de vereffenaar(s) vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Daartoe zal een eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de vereffenaar samen met een afschrift van de akte in vereffeningstelling moeten worden ingeleid bij de voorzitter van de rechtbank; van koophandel die daarover uiterlijk binnen de vijf dagen uitspraak doet.

Bij gebreke van een beschikking binnen deze termijn wordt de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als bevestigd dan wel gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

- dat er volmacht wordt gegeven aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren en volmacht wordt gegeven aan notaris Ann De Block voor de coördinatie van de statuten.

(getekend)

Arm DE BLOCK, notaris te Sint Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd

afschrift P.V. van statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0190-020
01/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

behouder

aan tiet

Belgisch Staatsbl&

~-

Voor-

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 o FEB 2013 DEND , , MONDE

IV u I



Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de raad van bestuur van de NV Immo Baert de dato 30 december 2012 blijkt :

- de kennisname van de notulen van de raad van bestuur van de NV Immo Gruuthove de dato 30 december 2012, waaruit blijkt dat:

De vennootschap IMMO GRUUTHOVE, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Camille Lemonnierlaan 13, ingeschreven in het RPR Dendermonde en met BTW-nummer 0436.250.471, aangesteld als bestuurder en gedelegeerd bestuurder in de naamloze vennootschap IMMO BAERT voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, heeft besloten met eenparigheid van stemmen om haar vaste vertegenwoordiger, te weten de heer Paul BAERT, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 157, te vervangen door mevrouw Gilberte DE BILDE, nagemeld, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden.

Aldus werd met ingang van 30 december 2012 Mevrouw Gilberte DE BILDE, wonende te 1840 Londerzeet, Maldersesteenweg 157, als nieuwe vaste vertegenwoordiger benoemd van de NV Immo Gruuthove met het oog op het uitoefenen van het bestuursmandaat in NV IMMO BAERT, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel,

NV lmmo Gruuthove, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Gilberte De Bilde

0436.250.570

immo Baert

Naamloze vennootschap

9255 Buggenhout, Kalkenstraat 86

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2012 : DE054635
22/06/2012 : DE054635
01/07/2011 : DE054635
06/07/2010 : DE054635
07/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRu-F1E RECHTSANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 a MARI 2015

AFDELING DEND~ONDE

1111]!.1110111111,1U1

Ondernemingsnr : 0436.250.570

Benaming

(voluit) : Immo Baert

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9255 Buggenhout, Kalkenstraat 86

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Vervanging vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de raad van bestuur van de NV Immo Baart de dato 13 maart 2015 blijkt

- de kennisname van de notulen van de raad van bestuur van de NV Inmo Gruuthove de dato 13 maart 2015, waaruit blijkt dat:

De vennootschap IMMO GRUUTHOVE, met zetel te 8300 Knokke-Heist, Camille Lemonnierlaan 13, ingeschreven in het Rechtspersonen register te Gent, afdeling Dendermonde en met ondernemingsnummer 0436.250.471, aangesteld als bestuurder en gedelegeerd bestuurder in de naamloze vennootschap IMMO BAERT voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018, heeft besloten met eenparigheid van stemmen haar vaste vertegenwoordiger, te weten mevrouw Gilberte DE BILDE, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 157, te vervangen met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2014, door de heer Paul BAERT, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 157, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden,

Aldus werd met ingang van 1 januari 2014 de heer Paul BAERT, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 157, als nieuwe vaste vertegenwoordiger benoemd van de NV Immo Gruuthove met het oog op het uitoefenen van het bestuursmandaat in NV IMMO BAERT, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel,

Voor NV IMMO GRUUTHOVE

Gedelegeerd bestuurder

Paul BAERT

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2009 : DE054635
02/07/2008 : DE054635
19/06/2007 : DE054635
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 17.06.2015 15188-0021-023
05/07/2006 : DE054635
17/06/2005 : DE054635
24/06/2004 : DE054635
09/09/2003 : DE054635
03/07/2003 : DE054635
29/06/2000 : DE054635
29/06/2000 : DE054635
24/02/2000 : DE054635
25/09/1999 : DE054635
09/11/1993 : BG68700
03/08/1990 : BG68700

Coordonnées
IMMO BAERT

Adresse
KALKENSTRAAT 86 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande