IMMO BAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO BAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.573.922

Publication

06/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14310417*

Neergelegd

04-11-2014

Griffie

0567573922

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IMMO BAERT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem drie november tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde persoon, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht :

De heer BAERT Carlos Emiel Emma, geboren te Maldegem op vier april negentienhonderd tweeënveertig, echtgenoot van mevrouw Timmerman Vera, wonende te 9990 Maldegem, Vakebuurtstraat 184 bus A.

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Vakebuurtstraat 184 bus A.

Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden, de activiteiten hierna gemeld, behoudens wettelijk of reglementair verbod :

- het verlenen van alle vormen van management en dienstverlening, bijstand en hulp aan derden (bijvoorbeeld aan andere vennootschappen en/of éénmanszaken) en dit op het vlak van algemeen management, financieel management, technische leiding, productie en productieontwikkeling, aankoop, verkoop en trading  nationaal en internationaal  van materiële en immateriële goederen, marketing, logistiek, informatica, budgettering; het opstarten van nieuwe bedrijven; relaties met de overheid en beroepsfederaties; interim-management en change-management; het verlenen van adviezen en intellectuele zowel als administratieve hulp; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal instrumenten, hardware en software; het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het verlenen van alle activiteiten zoals opleiding onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training op het vlak van management, consulting en opleiding, coaching, bedrijfsorganisatie, algemeen beleid en financieel beheer; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "IMMO BAERT".

Rechtsvorm :

(verkort) :

Vakebuurtstraat 184 Bus A

9990 Maldegem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het beheer en de exploitatie van gebouwen voor handels- en woongebruik; het verhuren, aankopen, verkopen, verbouwen van en, algemeen genomen, de handel in alle mogelijke onroerende goederen; - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan bijzondere wettelijke bepalingen of reglementeringen. Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en of administratie.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen aangegaan ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de commissie voor het bank- financie- en assurantiewezen; in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap; en zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derden van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERD VIJFENTACHTIGDUIZEND EURO (685.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd vijftig (6.850) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend achthonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volgestort, door middel van inbreng in natura van onroerende goederen.

De inschrijver, voornoemde heer Baert Carlos, heeft inbreng gedaan in de vennootschap van de volle eigendom van de hierna beschreven onroerende goederen.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag opgemaakt door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Koen De Brabander, bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 De inbreng in natura door de heer Carlos BAERT wonende te 9990 Maldegem, Vakebuurtstraat 184 bus A, tot oprichting van de BVBA IMMO BAERT met zetel te 9990 Maldegem, Vakebuurtstraat 184 bus A, bestaat uit de inbreng van twee onroerende goederen, voor een inbrengwaarde van 685.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten en onder voorbehoud dat voorafgaandelijk aan de inbreng de basisakte tot splitsing van het onroerend goed wordt verleden, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.850 aandelen van de BVBA IMMO BAERT, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA IMMO BAERT en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 27 oktober 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Koen DE BRABANDER

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

MALDEGEM  DERDE AFDELING

In een gebouw, op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Maldegem, Vakebuurtstraat 184 en 184A, gekadastreerd volgens titel sectie H nummers 1296/C/3, 1296/D/3, en deel van nummer 1297/P/3, en volgens recent kadastraal uittreksel sectie H nummer 1296/M/3 en deel van nummer 1296/L/3, en met een oppervlakte volgens recente opmeting van drieëntwintig are tweeënzestig centiare (23a62ca).

Zoals dit perceel afgebeeld is op een opmetingsplan opgemaakt door PLAN2 BVBA te Herentals op éénentwintig oktober tweeduizend en veertien, welk plan werd gehecht aan de hiernavermelde basisakte en geregistreerd in de databank van de afbakeningsplans met het referentienummer 43503-10207.

Een woon- en handelshuis, omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: woonhuis (genummerd 184), winkelruimte (genummerd 184A), bakkerij, opslagplaats, bureel, keuken, badkamer, bijgebouwen met koelcellen en opslagplaatsen.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: negentig/honderdsten (90/100sten) in de gemene delen, waaronder de grond.

c) in exclusief eeuwigdurend en kosteloos genot: het omliggend terrein.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

...

BASISAKTE

...

Stedenbouw en ruimtelijk ordening.

...

Risicozone voor overstromingen

...

Wooncode.

...

Bodemdecreet.

...

Algemene voorwaarden van eigendomsovergang met betrekking tot de voormelde onroerende

goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Hypothecaire staat.

De goederen worden ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle hoegenaamde schulden en bevoorrechte of hypothecaire lasten, zoals onder meer blijkt uit een recente dertigjarige hypothecaire staat.

2. Eigendom  Genot  Gebruik.

De verkrijgende vennootschap bekomt te rekenen vanaf heden de volle eigendom, mits er eveneens te rekenen vanaf heden alle lasten, belastingen en taksen welkdanig ook van te dragen.

Zij zal er het genot van hebben door de werkelijke ingebruikneming wat de gedeelten betreft die vrij van gebruik zijn en door het recht op de huurgelden of vergoedingen wat de gedeelten betreft die in gebruik zijn en dit vanaf heden.

De verkrijgende vennootschap ontslaat ondergetekende notaris ervan in deze akte de gebruikstoestand van de hoger beschreven onroerende goederen uiteen te zetten.

3. Erfdienstbaarheden  staat van de goederen  waarborgen.

De hoger beschreven goederen gaan over in de staat waarin deze zich thans bevinden, met alle hoegenaamde actieve en passieve, zicht en onzichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden die er kunnen aankleven, geen uitgezonderd noch voorbehouden, zonder waarborg aangaande de staat der gebouwen, gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare of gebreken van de grond en de ondergrond en zonder waarborg aangaande de uitgedrukte oppervlakte al overtrof het verschil één/twintigste, dit verschil blijvende uitsluitend in het voor of het nadeel van de verkrijger zonder verhaal tegen de inbrenger.

4. Verzekeringen.

De verkrijgende vennootschap zal voor de nog te lopen duur, alle verzekeringsovereenkomsten tegen brandgevaar of alle andere risico s die zouden bestaan met betrekking tot de hoger beschreven onroerende goederen voorzetten en zal de premies ten laste nemen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng met een totale waarde van zeshonderd vijfentachtigduizend euro (685.000,00¬ ) wordt aan de heer Baert Carlos, voormelde oprichter en inbrenger, zesduizend achthonderd vijftig (6.850) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toegekend.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door

één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het hetzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de derde donderdag van de maand mei om

negentien uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van

het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te

eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en zestien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening werden

aangegaan vanaf één oktober tweeduizend en veertien.

5/ Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur :

De heer BAERT Carlos Emiel Emma, geboren te Maldegem op vier april negentienhonderd

vierennegentig, echtgenoot van mevrouw Timmerman Vera, wonende te 9990 Maldegem,

Vakebuurtstraat 184 bus A.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht.

De oprichters verlenen hierbij volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Flamand & Partners kantoorhoudend te 8300 Knokke-Heist,  t Walletje 18, ondernemingsnummer 0411.888.130, en haar aangestelden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en/of bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van in de plaatsstelling.

Verklaring pro fisco

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de oprichters zal afzonderlijk worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van Koophandel.

Ontslag van ambtshalve inschrijving.

...

Keuze van woonplaats

...

...

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 31.08.2016 16517-0237-009

Coordonnées
IMMO BAERT

Adresse
VAKEBUURTSTRAAT 184, BUS A 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande