IMMO DE VUYST

Divers


Dénomination : IMMO DE VUYST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 427.132.867

Publication

03/02/2014
ÿþ mod 11.9



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





III



VAN KOOPHANDEL

2 3 JAN 2014

DENDWU3QNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

f

ïf Ondememingsnr : 0427132.867

Benaming (voluit) : Immo De Vuyst

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kieldrechtstraat 22

9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor Maarten DE CLERCQ, geassocieerd notaris met zetel van de associatie te Stekene (Kemzeke), op negentien december tweeduizend dertien, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "IMMO DE VUYST", waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Gillis-Waas, Kieldrechtstraat 22, waarbij het volgende werd beslist met éénparigheid van stemmen:

li

ji Kapitaalverhoging in geld.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met zevenhonderd twintigduizend euro (¬ 720.000,00)), om het van honderd vierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00) te brengen op achthonderd vierenveertigduizend euro (¬ 844.000,00).

;? De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de dividenduitkering waartoe werd beslist in de Eerste

;1 Vergadering en zal niet gepaard zal gaan met de uitgifte van nieuwe

aandelen. f

li worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.l.B.1992

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht l

ingebrachte kapitalen voort te komen.

ji Inschrijving op de kapitaalverhoging.

F; 1. Vervolgens hebben alle vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de

kapitaalverhoging proportioneeel aan hun aandelenbezit. i

ij 2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van zevenhonderd twintigduizend euro (¬ 720.000,00).

3. De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE15 6451 0503 1130 op naam van de Vennootschap bij Bank van Breda, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 19 december 2013 , dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

;i Wijziging van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

4.a.

mal 11.1

Y

.4.'

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vaor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst : y

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achthonderd vierenveertigduizend euro (t 844.000,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder nominale waarde, zodat elk aandeel één/duizend tweehonderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt.".

Tevens beslist de vergadering om artikel acht van de statuten te wijzigen, en te vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, met uitzondering van het eigendomsrecht dat gesplitst is tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan gehechte rechten te schorsen, tot één enkele persoon als eigenaar van een aandeel tegenover de vennootschap is aangewezen.

Is het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan komen alle rechten verbonden aan de aandelen, inbegrepen het stemrecht, van rechtswege toe aan de vruchtgebruiker ongeacht de voorliggende beslissing."

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Expeditie van de akte, inlichtingenblad, formulier I in dubbel, formulier ll, gecoördineerde statuten.









Maarten DE CLERCQ, Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 08.08.2013 13415-0443-013
21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 10.08.2012 12416-0025-013
06/01/2012
ÿþrnod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbias

" I1I]I00 11117 11 *

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 F, 12. 2û1

DEUeeMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/011

Ondernemingsnr : 0427.132.867 Benaming (voluit) : Immo De Vuyst

ij Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kieldrechtstraat 22

iJ 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Maarten DE CLERCQ te Stekene(Kemzeke) op eenentwintig december tweeduizend en elf, dat er een buitengewone algemene vergadering werd behouden van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Commanditaire vennootschap op Aandelen " IMMO DE VUYST ", met maatschappelijke zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (De Klinge), Kieldrechtstraat 22, waarbij het volgende werd beslist met éénparigheid van stemmen:

-1- Wijziging aard aandelen

Om de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zullen zijn. De bestaande aandelen aan toonder zullen tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidige aandelenbezit worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "vernietigd" en vervangen worden door een inschrijving op naam in het register van aandelen. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. De Raad van Bestuur wordt gemachtigd en opgedragen deze vernietiging en vervanging door te voeren aansluitend op deze vergadering.

; Thans gaat de Raad van Bestuur over tot de vernietiging zoals gemeld. Het register van aandelen wordt ter vergadering aangelegd, ingevuld en door alle

: aandeelhouders ondertekend.

-2- Wijziging artikelen statuten

Artikel zeven van de statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst:

:; "De aandelen zijn op naam. Zij dragen een volgnummer. In de zetel van de vennootschap

wordt een register van aandelen gehouden, zoals bepaald door het ;< ,

Wetboek van Vennootschappen. Er dient eveneens een register te worden gehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties. Bij de inschrijving in het register, wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd."

Artikel achttien van de statuten te wijzigen en te vervangen door volgende tekst:

"Ten einde tot de algemene vergadering toegelaten te worden moeten de houders van

aandelen of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes du-Moniteur belgë

Verder is er geen overdracht van aandelen meer mogelijk tot na de sluiting van de vergadering die de hele agenda afgewerkt heeft.

Vervulling van de formaliteiten voor bijeen roeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten."

-3- De statuten te coördineren teneinde ze aan te passen aan de genomen beslissingen. Hiertoe wordt opdracht gegeven aan de instrumenterende notaris. De gecoördineerde statuten zullen worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Aangezien de vergadering volledig is afgewerkt wordt de vergadering afgesloten om vijftien uur dertig.

Volmacht wordt verleend aan:

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde Callens, Pirenne, Theunissen en c°, Jan Van Rijswijcklaan 10 te Antwerpen of haar aangestelden aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de bevoegde Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de BTW- en andere administraties en bij de andere bevoegde diensten.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Expeditie van de akte, inlichtingenblad, formulier I in dubbel, formulier Il, gecoördineerde statuten.

Maarten DE CLERCQ, notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 25.08.2011 11451-0038-014
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0209-014
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 07.08.2009 09557-0159-014
08/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 03.07.2008 08352-0344-014
16/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.09.2007, NGL 15.10.2007 07773-0178-014
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.07.2006, NGL 31.08.2006 06721-1690-014
28/06/2005 : SNT000040
09/07/2004 : SNT000040
01/08/2003 : SNT000040
20/09/2001 : SNT000040
25/07/2000 : SNT000040
10/09/1997 : SNT40
01/01/1988 : SNA1993

Coordonnées
IMMO DE VUYST

Adresse
KIELDRECHTSTRAAT 22 9170 DE KLINGE

Code postal : 9170
Localité : De Klinge
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande