IMMO DELACHRIS DE TIELRODE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO DELACHRIS DE TIELRODE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 453.534.584

Publication

28/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GVÁN KóáPHÁNó~L

17 JAN. Mrt

DENDERMONDE

11111111NRMIll

 ~ ~-----i

r----

Ondernemingsnr :0453.534.584

Benaming (voluit) :IMMO DELACHRIS de TIELRODE

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :Ommegangsdreef 53 te 9250 Waasrnunster

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :STATUTENWIJZIGING-ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERSDIVERSEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Filip VAN dER CRUYSSE, notaris te Lokeren, vervangende mijn ambtgenoot, Jean MATTHYS, notaris met standplaats te Lokeren, wettelijk belet, op 31 december 2013, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van "IMMO DELACHRIS de TIELRODE" naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, is bijeengekomen en na beraadslaging de volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1/De vergadering beslist tot wijziging van de statuten ingevolge de ingevolge de afschaffing van de effecten aan toonder conform de wet van 14 december 2005 als volgt:

a) VERVANGING VAN HET lE TOT EN MET 6E LID VAN ARTIKEL 6 VAN DE STATUTEN DOOR VOLGENDE TEKST: "Alle aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgángen met hun [datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen, Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

b) TOEVOEGING VAN EEN ARTIKEL 6BIS AAN DE STATUTEN DAT LUIDT:

"ARTIKEL ZES BIS - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

In afwijking van het vorige artikel kunnen er tot en met eénendertig december tweeduizend dertien (31/12/2013) ook volgestorte aandelen aan toonder bestaan, met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan de aandelen op naam.

Een aandeelhouder kan altijd en op eigen kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam. Indien de aandeelhouder dit wenst, geeft hij zijn aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of ;zi'n aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

dagen zal inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna jvernietigen.

1Op één januari tweeduizend veertien (01/01/2014) zullen de aandelen aan itaonder waarvoor nog geen omzetting in aandelen op naam werd gevraagd, van Irechtswege omgezet worden in aandelen ap naam.

Deze warden dan in het register ingeschreven onder de naam van de jvennootschap en de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort; deze inschrijving verleent de vennootschap niet de hoedanigheid ;van eigenaar.

Een aandeelhouder kan dan altijd en op eigen kasten de inschrijving van zijn aandelen op zijn naam vragen. Indien de aandeelhouder dit wenst, geeft hij zijn (vervallen) aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of 'zijn aangestelde, die de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen zal inschrijven ïn het register van aandelen op naam, het aantal ;aandelen dat ingeschreven stond op naam van de vennootschap met hetzelfde aantal verminderen en daarna de aandelen aan toonder zal vernietigen."

IC) VERVANGING VAN ARTIKEL 26 DOOR DE VOLGENDE TEKST:

"Artikel 26: TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

;Aan de houders van aandelen op naam, obligaties op naam of warrants op naam, aan dè houders van certificaten op naam, die met medewerking van de ;vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de ;commissarissen, worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd Tom de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

iDe raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam ten minste vijf volle dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur ischriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering fideel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen Ideel te nemen."

I2/De vergadering beslist tot het ontslag van de volgende bestuurders met Tingang van heden:

!De NV Immo Delachris d'Elversele, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw

iIvonna Maetens.

i

iDe beslissing over de kwijting wordt uitgesteld tot na de goedkeuring van

Ide jaarrekening.

iDe vergadering beslist vervolgens om André De Laet en Rita De Laet, wiens mandaten als bestuurders vervallen in februari 2014, te herbenoemen tot bestuurders met ingang van heden tot de jaarvergadering te houden in 2018. 13/ De vergadering stelt voor tot de goedkeuring van de jaarrekening van het !jaar 01/01/2012-31/12/2012 met opname PV (opmerking Rekening-Courant).

1De vergadering beslist om aangaande dit agendapunt geen beslissing te inemen.

14/De vergadering beslist tot de openbare verkoop van alle onroerende goederen van deze vennootschap.

1Tot instrumenterende notaris gelast met deze verkoop wordt daartoe ;aangesteld: notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas.

15/ De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de Igecoárdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

16/ De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

L

Voorbehouden aan het Belgisch ,;Staatsblad

zal

~º% A

Luik B - vervolg

Voorbehouden

aan hot rTBeigisch .Staatsblad V

7

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft)

opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Filip Van der Cruysse.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/01/2014
ÿþ ,~~~!~~~~t Mod 11.1

 . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III

" 14~  52"

V~N KÓpEF'HÁNp~L

2 6 DEC. 2013

DENDI=RMOIm1DE

Ondernemingsnr :0453.534.584

Benaming (voluit) :IMMO DELACHRIS de TIELRODE naamloze vennootschap (verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :Ommegangsdreef 53 te 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :VERGADERING NIET IN GETAL

Uit een akte verleden voor ons, Jean Matthys, notaris te Lokeren op 05 december 2013, geregistreerd te Lokeren op 12 december nadien boek 630 blad 38 vak 08, ontvangen vijftig euro, getekend de Ontvanger, R. Roose, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO DELACHRIS de TIELRODE naamloze vennootschap", met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, bijeengekomen is om het volgende te beslissen:

De voorzitter heeft uiteengezet dat volgens de hierbijgevoegde aanwezigheidslijst één aandeelhouders aanwezig zijn die één (1) aandelen op duizend achthonderd en vier (1804) aandelen hebben neergelegd,recht gevend op één (1) stemmen, aanwezig zijn.

Dat aangezien de wet voorziet dat een statutenwijziging van de vennootschap aan de goedkeuring van de algemene vergadering zal voorgelegd worden, er overeenkomstig artikel 558 van het Wetboek van Vennootschappen, vereist is dat de vergadering, om geldig te kunnen beraadslagen, moet samengesteld zijn uit een aantal aandeelhouders die minstens de helft van het kapitaal. vertegenwoordigen.

Dat, gezien het bereikte quorum de vergadering niet geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten op de agenda geplaatst.

Dientengevolge deelt de voorzitter mede en verzoekt zij de instrumenterende notaris te akteren dat eerstdaags een tweede buitengewone algemene vergadering zal bijeengeroepen worden met dezelfde agenda,en dat deze vergadering geldig zal kunnen besluiten over haar agenda, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Getekend, Notaris Jean Matthys,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/08/2013
ÿþ Mob Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



GRIEPTE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 5 AUG. 2013

DENDnONDE

Ondernemingsnr : 0453.534.584

Benaming

(voluit) : IMMO DELACHRIS de Tielrode

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ommegangsdreef 53 'b2S O 1.10.0nnout" n

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 1 augustus 2013.

Er wordt uiteengezet dat in de raad van bestuur van 1 augustus 2013 beslist werd om twee gelegeerde bestuurders te benoemen.

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, de heer De Laet André, wonende te 9100 St Niklaas, Nieuwstraat 55. Zijn mandaat loopt met ingang van heden voor een periode van 6 jaar en is onbezoldigd,

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder; mevrouw Yvonna Maetens, wonende te 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53. Haar mandaat loopt met ingang van heden voor een periode van 6 jaar en is onbezoldigd.

Opgemaakt te Waasmunster, 1 augustus 2013

Gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

De Laet André Maetens Yvonna

08/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0453.534.584

Benaming

(voluit) : IMMO DELACHRIS DE TIELRODE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9250 WAASMUNSTER, OMMEGANGSDREEF 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMENDE BESTUURDERS - BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 14 februari 2013

Er wordt uiteengezet dat de laatste algemene vergadering der aandeelhouders op 14 juni 2012 met

eenparigheid van stemmen beslist heeft te herbenoemen als bestuurders vanaf 14 juni 2012 voor een periode

van 6 jaar, tot de jaarvergadering te houden in 2018:

- de heer Roger De Laet, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53;

- mevrouw Ivanna Maetens, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53;

- NV Immo Delachris d'Elversele, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, met als vaste'

vertegenwoordiger de heer Roger De Laet,

De heer Roger De Laet is overleden op 10 augustus 2012 zodat ter vervanging van wijlen de heer Roger De Laet een nieuwe bestuurder benoemd moet worden.

De algemene vergadering heeft met gewone meerderheid van stemmen beslist te benoemen tot derde en'

vierde bestuurder van de Raad van Bestuur:

- de heer André De Laet, 9100 Sint-Niklaas, Nieuwstraat 55;

- mevrouw Rita De Laet, 9971 Lembeke, Kerkstraat 21.

En dit vanaf 14 februari 2013 tot de volgende algemene vergadering te houden op de tweede donderdag

van februari 2014.

Uittreksel uit de Raad van Bestuur gehouden op 14 februari 2013

De Raad van Bestuur heeft met unanimiteit van stemmen beslist te benoemen tot vaste vertegenwoordiger: mevrouw Ivonna Maetens, 9250 blaasmunster, Ommegangsdreef 53

en dit vanaf 14 februari 2013 tot de volgende algemene vergadering te houden op de tweede donderdag van februari 2014.

DE LAET RITA MAETENSIVONNA

Bestuurder Bestuurder

DE LAET ANDRE

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GRIFFIE FSa`;-i<TRArvi[

VAN KOr3 "-'AMlOEL

2 7 MRT 2013

DENDEPAAO ~ál~ E

Griffie

na neerlegging ter griffie

II

i

1 059286*

Mon Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0453.534.584

Senarning

(voluit) : IMMO DELACHRIS DE TIELRODE

(verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9250 WAASMUNSTER, OMMEGANGSDREEF 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

De algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 14 juni 2012 met eenparigheid van stemmen beslist

te herbenoemen als bestuurders vanaf 14 juni 2012 voor een periode van zes jaar, tot de jaarvergadering te

houden in 2018:

- de heer De Laet Roger, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53

- mevrouw Maetens Ivonna, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53

- NV Immo Delachris d'Elversele, 9250 Waasmunster, Ommegangsdreef 53, met ais vaste

vertegenwoordiger de heer De Laet Roger

Zij aanvaarden hun mandaat.

De raad van bestuur is onmiddellijk na de jaarvergadering bijeengekomen teneinde de heer De Laet Roger, voornoemd, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder vanaf 14 juni 2012 tot de jaarvergadering te houden in 2018.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

DE LAET ROGER

Gedelegeerd bestuurder

-6 JULI 2012

DENDE : «DE

Gri ifF é"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.

VAN KG- . " ~, ~~ ." .;EL

111

*iziaseio"

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van _uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 25.06.2012 12200-0412-013
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 05.07.2011 11249-0372-012
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 05.07.2010 10258-0599-014
23/04/2010 : DE050214
13/07/2009 : DE050214
11/07/2008 : DE050214
19/06/2007 : DE050214
23/08/2006 : DE050214
26/07/2006 : DE050214
12/07/2005 : DE050214
13/07/2004 : DE050214
13/04/2004 : DE050214
21/01/2004 : DE050214
21/01/2004 : DE050214
20/08/2015
ÿþ i Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de -perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

l

III

*15120345*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

1 1 AUG. 2015

AFDELING D tb i ONDE

Ondernemingsnr : 0453.534.584

Benaming

(voluit) : IMMO DELACHRIS de Tielrode

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Omrnegangsdreef 53, 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 30 juli 2015

Wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder, mevrouw Rita De Laet André, wonende te 9971 Kaprijke - Lembeke, Kerkstraat 21, Haar mandaat is onbezoldigd.

Opgemaakt te Waasmunster, 30 juli 2015

Gedelegeerd bestuurder gedelegeerd bestuurder

De Laet André De Laet Rita

02/07/2003 : DE050214
25/06/2003 : DE050214
17/07/2002 : DE050214
04/07/2001 : DE050214
25/10/1994 : DE50214

Coordonnées
IMMO DELACHRIS DE TIELRODE

Adresse
OMMEGANGSDREEF 53 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande