IMMO DHAENE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO DHAENE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.749.136

Publication

12/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 05.02.2014 14029-0061-010
09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0580-010
18/05/2012
ÿþMad wort, t.t

~º% ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van. de akte

Ondernemingsnr : O 1-11q e

Benaming

(voluit) : IMMO DHAENE "

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 61 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-Latem op .23 april 2012, geregistreerd elf bladen, twee verzendingen te Deinze op 26 april .2012, boek 506, blad 67, vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). F2012126010808. Voor de ea, Inspecteur (getekend) Luc BOVYN. INSPECTEUR ONTVANGER Al., blijkt dat:

1. a. De heer Dhaene, Guido Remi Renilda, geboren te Sint Martens-Latem op 2 oktober 1940, wonende en gehuisvest te 9831 Sint Martens-Latere (beurse), Pontstraat 122;

b. Mevrouw Van Hecke, Marie-José, geboren te Sint-Martens-Latem op 16 augustus 1943, echtgenote van de heer Dhaene Guido, voornoemd, wonende en gehuisvest te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle);

.c. .De heer Dhaene, Denis Albert Adrien, geboren te Gent op 31 augustus 1964, wonende-en gehuisvest-te 9830 Sint-Martens-Latem, Twee Dreven, 3;

d. De heer Dhaene, Guy Robert, geboren te Gent op 25-februari 1969, wonende en gehuisvest te 9830'Sint-Martens Latem, Bunderweg,.28;

2. -een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd : "IMMO DHAENE" ;

3. met zetel.te 9830 Sint-Martens_Latern Kortrijksesteenweg_61;

.4. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, .roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met: de aankoop, verkoop, het huren, verhuren, ruilen, bouwen, verbouwen en verkavelen van onroerende goederen, gelegen in België af in het buitenland, evenals het stellen van elke onroerende handeling in de meest ruime zin en betekenis.

pe vennootschap mag op welke wijze ook betrokken-zijn in.zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen of ondersteunen, haar grondstoffen kunnen leveren of de -afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die-van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uitte breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

Zij mag aile roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten; die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij -kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer. zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

5, de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

6. het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 1 836 000 euro;

7. vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder nominale waarde, maar met een -fractiewaarde van 111000ste van het maatschappelijk kapitaal;

8. volgende goederen ingebracht werden:

A. INBRENG IN NATURA

BESCHRIJVING VAN DE IN TE BRENGEN GOEDEREN:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

*iao9iaei*

11

be

a

Bc stï

-7 MEI 2012

RCsisTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

1) De huwgemeenschap tussen de echtgenoten DHAENE, Guido, en Mevrouw VAN HECKE, Marie-José, beiden voornoemd, heeft ingeschreven op vierenvijftig (54) aandelen, dewelke zij volledig volstorten door inbreng in natura voor een waarde van ¬ 98.000,00, van het hierna beschreven goed:

Gemeente SiNT-MARTENS-LATEM  eerste afdeling  SINT MARTENS-LATEM

Een perceel grond, gestaan en gelegen te 9830 Sint-Martens-Latem, aan de Twee Dreven, gekend of gekend geweest op het kadaster volgens eigendomstitel in de Sectie B, deel van nummer 144)D, en volgens recente kadastrale opzoekingen in de Sectie B, deel van nummer 144/E, voor een oppervlakte van driehonderd zesentwintig vierkante meter veertig vierkante decimeter (326,40m2).

2) De Heer DHAENE, Denis Albert Adrien, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd negentien (119) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng in natura voor een waarde van ¬ 219.000,00, van het hierna beschreven goed:

Gemeente SINT-MARTENS-LATEM  eerste afdeling  SINT-MARTENS-LATEM

De helft in volte eigendom in een perceel grond, gestaan en gelegen te 9830 Sint-Martens-Latem, aan de Twee Dreven, gekend of gekend geweest op het kadaster volgens eigendomstitel in de Sectie B, deel van nummer 144/D, en volgens recente kadastrale opzoekingen in de Sectie B, nummer 1441F, voor een oppervlakte van duizend vijfhonderd vijfentwintig vierkante meter (1.525m2).

3) De Heer DHAENE, Guy Robert, voornoemd, heeft ingeschrevenn op honderd negentien (119) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng in natura voor een waarde van ¬ 219.000,00, van het hierna beschreven goed:

Gemeente SINT MARTENS-LATEM  eerste afdeling  SINT-MARTENS-LATEM

De andere helft in voile eigendom in een perceel grond, gestaan en gelegen te 9830 Sint-Martens-Latem, aan de Twee Dreven, gekend of gekend geweest op het kadaster volgens eigendomstitel in de Sectie B, deel van nummer 144/D, en volgens recente kadastrale opzoekingen in de Sectie B, nummer 144/F, voor een oppervlakte van duizend vijfhonderd vijfentwintig vierkante meter (1.525m2).

REVISORAAL VERSLAG

De inbreng is nader beschreven in het-verslag van de bedrijfsrevisor.

Het door de wet vereiste verslag met betrekking tot de waarde der in natura ingebrachte goederen werd opgemaakt door Mevrouw Marleen Mannekens, bedrijfsrevisorvennoot van de :burgerlijke vennootschap onder

" p de handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met -beperkte aansprakelijkheid "Grant Thomton, Lippens

& Rabaey", met zetel te 9000 Gent, Lievekaai 21,en een exemplaar ervan zal, samen met eenexpeditie van de oprichtingsakte, ter griffie warden neergelegd.

De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden ais volgt:

"(...) 8. lesluiten

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap IMMO DHAENE BVBA, bestaat uit eigendommen omvattende perceel bouwgrond en -terreinuitbreiding ,gelegen te Sint-Martens-Latem samen voor een waarde van 536.000 Euro. Tevens is er een inbreng in speciën ten bedrage van 1.300.000 Euro.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden,.zijn wij als volgt besluiten:

ó~o a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid;

b) Een -perceel bouwgrond gelegen le Sint-Martens-Latem, Twee Dreven, door de Heer Denis Albert Adrien

et Dhaene en De Heer Guy Robert Dhaene elk voor de helft in volle eigendom en een terrein uitbreiding door de

.9 huwgemeenschap De Heer Guido Remi Renilda Dhaene en Mevrouw Marie-José Van Hecke;

et c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

et

bedrijfseconomisch verantwoord zijn -en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

telden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

" De vergoeding van de inbreng bestaat uit 1.000 aandelen van de vennootschap IMMO DHAENE BVBA,

Tij zonder vermelding van nominale waarde waarvan 292 aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura en 708

aandelen ter vergoeding van de inbreng in speciën.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd-te Gent op 19 april 2012

Grant Thomton, Lippens & Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door Marleen Mannekens

et

Bedrijfsrevisor  Vennoot."

pq Vervolgens leggen de oprichters het verslag neer waarin zij de reden van de inbreng verantwoorden en

waarin zij vaststellen dat er geen reden is om af te wijken van de besluiten van de revisar,' Een exemplaar van

dit verslag zal eveneens ter griffie worden neergelegd,

B. INBRENG IN GELD EN DEPONERING

708 aandelen worden in contanten onderschreven en door de oprichters sub 3) en 4) volgestort in speciën

ten belope van een totaal bedrag van ¬ 1.300.000,00, meer bepaald ais volgt:

1) Door de Heer DHAENE, Denis, voornoemd, voor een bedrag van ¬ 650.000,0 in vergoeding waarvan hij

354 aandelen ontvangen heeft, die hij aanvaard heeft;

2) Door de Heer DHAENE, Guy, voornoemd, voor een bedrag van E 650.000,00 in vergoeding waarvan hij 354 aandelen ontvangen heeft, die hij aanvaard heeft;

Als vergoeding voor de door hen gedane inbrengen en stortingen worden hen de aandelen-toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

9. vertegenwoordigingsclausule:

Een zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen van intern bestuur en externe vertegenwoordiging van de vennootschap te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze, die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

indien de vennootschap echter optreedt als bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, zal zij vertegenwoordigd worden door een vaste vertegenwoordiger aan te wijzen door de zaakvoerder(s), overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aile rechtsvorderingen, als eiser of als verweerder, zullen in naam van de vennootschap door alle zaakvoerders, samen handelend worden ingespannen of vervolgd.

Een zaakvoerder mag, op eigen verantwoordelijkheid, aan één of meer personen, een deel van zijn machten overdragen, op voorwaarde dat hij ze specificeert en de duur ervan bepaalt.;

10. werden als statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur benoemd: 1) de heer Dhaene Denis en 2) de heer Dhaene Guy, allen voornoemd;

11. de volgende boekjaren vangen aan op 1 juli en zullen eindigen op 30 juni van het volgend jaar ; Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 30 juni 2013;

12. De jaarvergadering wordt gehouden op de zesde van de maand december om 11.00 uur, ter zetel of op

de plaats vermeld in de oproepingen en voor de eerste maal in het jaar 2013.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd : -expeditie

-revisoraal verslag

-verslag oprichters

Notaris P. Vandemeulebroecke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

t -; "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 06.12.2015, NGL 14.12.2015 15688-0495-009

Coordonnées
IMMO DHAENE

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 61 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande