IMMO D'HUYVETTER, AFGEKORT IMMO DHR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO D'HUYVETTER, AFGEKORT IMMO DHR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.503.766

Publication

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 18.06.2013 13181-0365-010
13/11/2012
ÿþil.liréK _~"

{

i

1111,11.0_111111

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

3 1 OKT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

IMMO D'HUYVETTER

IMMO DHR

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beukenlaan 40/C, 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting BVBA (ingevolge partiële splitsing) - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 19 oktober 2012, geregistreerd, dat ingevolge de beslissing van de algemene vergadering van de BVBA 'D'HUYVETTER EN ZOON met zetel te 9600 Ronse, Beukenlaan 40/C, ingeschreven in het rechtspersoneneregister te Oudenaarde met ondernemingsnummer 0415.835.733, tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "IMMO D'HUYVETTER" afgekort "IMMO DHR" werd opgericht, met zetel te 9600 Ronse, Beukenlaan 40/0, door de enige vennoot, de heer D'HUYVETTER Philippe Marie Jean Remi, geboren te Ronse op 30 april 1945, wonende te 9051 Gent, Poolse-Winglaan 34.

STATUTEN VAN DE NIEUW OPGERICHTE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "IMMO D'HUYVETTER":

ARTIKEL 1 - VORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "IMMO D'HUYVETTER", in het kort "IMMO DHR"

De naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, door de woorden "société privée à responsabilité !imitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

ARTIKEL 2 - ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Beukenlaan 401C.

De zetel van de vennootschap mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL 3 - DOEL

I, De vennootschap heeft ais doel:

Het bezitten en beheren van een vermogen, bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en alle onroerende goederen, speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, alsmede deelnemingen en andere onverdeelde rechten in alle handels- en burgerlijke vennootschappen en verenigingen, met of zonder rechtspersoonlijkheid, in België of in het buitenland.

In het kader van deze bedrijvigheid en met het oog op de verwezenlijking van deze doelstelling, kan de vennootschap onroerende goederen aan -of verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan, gebouwen oprichten of laten oprichten, geheel of gedeeltelijk, verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan en recht van opstal vestigen. De vennootschap kan eveneens roerende, lichamelijke of onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten of portefeuiilewaarden, ai dan niet ter beurze genoteerd, alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- en burgerlijke vennootschappen of verenigingen verwerven, aankopen, invoeren, verkopen, verhandelen of ruilen of op een andere wijze vervreemden.

Zij kan ook deelnemen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, bij wijze van borg of aval, aan alle handels-en financiële verrichtingen die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken hetzij rechtstreeks door haar eigen activiteit, hetzij onrechtstreeks door zich te interesseren via overdracht, inbreng, inschrijving, aanschaffing of ruiling van effecten, deelneming, associatie, geldschieting, lening, aval of op welke andere wijze ook, bij reeds opgerichte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

of op te richten vennootschappen, ondernemingen of instellingen waarvan het doel gelijk is, verwant of analoog aan het hare en waarin de deelname of waarmee de samenwerking kan bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel. Zij mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden alle ondernemingen of diensten oprichten, beheren of exploiteren waarvan de activiteiten aan haar maatschappelijk doel beantwoorden of ermee samenhangen. De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige doelstelling. Zij kan tevens als bestuurder zitting houden in de Raad van Bestuur van om het even welke vennootschap.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 E) en wordt vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één vierduizendste (1/4.000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.(.,.)

TITEL III - BESTUUR EN CONTROLE

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels,

ARTIKEL 12- ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Niet-statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet. Statutaire zaakvoerders kunnen slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van aile vennoten. Hun opdracht kan echter wet om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 13 - BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER - VERTEGENWOORDIGING

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. De zaakvoerders, indien er meerdere zijn, kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen; Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Voor de aan- en verkoop van onroerende goederen en het aangaan van kredieten met hypotheekstelling is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist, ingeval de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegenover derden.

ARTIKEL 14 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechts-handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 18 - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

Behoudens hetgeen bepaald is in titel VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algemeen-held van de vennoten. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor aile vennoten, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

ARTIKEL 19  JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

ARTIKEL 22 - TOELATING

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten en indien de zaakvoerder dit in de oproeping vereist, moet elke vennoot minstens drie werkdagen voor de vergadering aan de zaakvoerder zijn inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen.

De obligatiehouders mogen de algemene vergadering bijwonen, maar enkel met een raadgevende stem en voor zover zij de toelatingsvoorwaarden vereist voor de vennoten naleven.

ARTIKEL 23 - VERTEGENWOORDIGING

Iedere vennoot kan per brief, telegram, telex, telefax een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet een vennoot zijn.

De zaakvoerder mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen voor de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd. ARTIKEL 24  AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) of de maatschappelijke benaming en de woonplaats of de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

ARTIKEL 26 - STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 28 - BERAADSLAGING

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld staan, tenzij

alle vennoten persoonlijk op de vergadering aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

ARTIKEL 29 - MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

ARTIKEL 31  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in kader van toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend, terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders,

TITEL V -- BOEKJAAR - JAARREKENING  WINSTVERDELING

ARTIKEL 32  BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris op alsmede de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 33 - WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer ver-plicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

4, , Al.

r~

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestem-ming van het saldo van de nettowinst.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 34 - ONTBINDING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd of gehomologeerd .

Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekenin-gen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Ven-nootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit. Vóór de afsluiting van de vereffening, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Na betaling van de schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

§Onverminderd artikel 181 Wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden :

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° aile aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

TITEL VII  BEPALINGEN VAN TOEPASSING IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

ARTIKEL 36  ALGEMENE BEPALING

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid

ARTIKEL 38  OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

ARTIKEL 39--OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

ARTIKEL 41  ZAAKVOERDER -- BENOEMING

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden, ARTIKEL 42  ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor een onbepaalde duur mits opzegging.

ARTIKEL 44  ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te warden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TUE_ Viti - ALGEMENE BEFALINGEN

til, OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2012

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013, overeenkomstig de statuten.

3. Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die door hen of door één van hen, voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2012.

4. Benoeming zaakvoerder

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur: de heer Philippe D'Huyvetter

voornoemd."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte dd. 19 oktober 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

« behouden

aan het

Belgisch

+ Staatsblad

-\;----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 01.07.2016 16250-0329-010

Coordonnées
IMMO D'HUYVETTER, AFGEKORT IMMO DHR

Adresse
BEUKENLAAN 40 C 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande