IMMO EERA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO EERA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 431.993.458

Publication

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 21.06.2012 12196-0539-017
01/03/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 PIE

h,~! Jt ~, :- . -~

]r,l~r~~«,í~,1~~t~,~~~&LU,

1 3 ~. iEg'. 2012 t a ta i-d 1 `i ;: ~ 'a, K ','. %:s;

KOOPH "1. \~~~~f,~GENT

~

" iaoaaasa"

v. il

behl

aai

Bel

Staa





II

Ondernemingsnr : 0431.993.458

Benaming (voluit) IMMO EERA

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Scheutbos 10

9971 Lembeke

Onderwerp akte : Rechtzetting materiële fout m.b.t. de omzetting van het kapitaal

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 28i december 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 februari 2012 onder het; nummer 2012-02-0910034426, voor de naamloze vennootschap "IMMO EERA" een materiële vergissing is; geslopen en dient artikel 5 van de statuten "Het geplaatste kapitaal bedraagt tienduizend: negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (E 10.986,69)..." gelezen te worden als volgt: "Het;

geplaatst kapitaal bedraagt dertigduizend negenhonderdzesentachtig euro negenenzestig cent (¬ ;

30.986,69)..."

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren. VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; !: met beperkte aansprakelijkheid "FISC-PROTECV", met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek,; Alfred Duboisstraat 25, gekend onder ondememingsnummer 0442.617.928, met mogelijkheid tot substitutie, bijzondere volmacht om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondememingsloketten, ter griffie van de rechtbank van; !: koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmachten /',V

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 07.02.2012 12029-0314-016
09/02/2012
ÿþ4 mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0431.993.458

Benaming (voluit) : IMMO EERA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Scheutbos 10

9971 Lembeke

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel - Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - aanname nieuwe tekst van de statuten - benoemingen

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 281; december 2011, vôór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de 's naamloze vennootschap "IMMO EERA" het volgende heeft besloten :

VASTSTELLING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering stelt vast dal de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar 9971 Lembeke, Scheutbos 10,3; met onmiddellijke ingang, ingevolge besluit van de raad van bestuur van 30 september 2009, bekendgemaakt inÿ. de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 december 2010, onder nummer 0175603.

De vergadering besluit artikel 2 van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen.

OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER

De vergadering besluit - in navolging van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van dei effecten aan toonder - tot de omzetting van de aandelen aan toonder en besluit dat de aandelen voortaan op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn.

De vergadering stelt vast dat alle aandelen in het aandeelhoudersregister werden ingeschreven.

De vergadering besluit de statuten dienovereenkomstig te wijzigen.

VERVANGING VAN DE TEKST VAN DE STATUTEN DOOR EEN NIEUWE TEKST

De vergadering besluit de tekst van de statuten van de Vennootschap te vervangen door een nieuwe tekst om ze in overeenstemming te brengen met (i) de hoger genomen besluiten; met de (ii) bepalingen van de Wet;; van 13 april 1995 (in werking getreden op 1 juli 1996), (iii) het Wetboek van Vennootschappen en haar,; uitvoeringsbesluiten (in werking getreden op 6 februari 2011), (iv) de Wet "Corporate Governance" van 2:; augustus 2002 (in werking getreden op één september nadien), waarvan de belangrijkste kenmerken hieronder;;

worden weergegeven: ;;

Naam : IMMO EERA

Zetel : 9971 Lembeke, Scheutbos 10 ;;

Duur : onbepaalde duur

Kapitaal : 10.986,69 Euro, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen, zonder aanduiding van nominale;,

waarde.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde';

jaar. ;

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Na de voorafneming van het wettelijk reservefonds, wordt het overschot ter beschikking gesteld van de vergadering:, ? die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen'; terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden,

al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee; i personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld;; 3 dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden

bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er;

;_ meer dn_twee_aandeelhouders_zijn______ __ ______ _____ __ _______ ____ _- ___.____-__ ___- =_=_____.- __ ____ =á:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111

" iao3aaas"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronderbegrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd door één bestuurder, afzonderlijk optredend.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Doel : De vennootschap heeft tot doel : "Voor eigen rekening of voor rekening van derden, de groot-en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop van alle goederen en grondstoffen in de meest uitgebreide zin,.

Beheer, aan- en verkopen van onroerende goederen, huren en verhuren en onderverhuren en verder huren, evenals het beheren van roerende waarden dit zowel in eigennaam als voor derden, als commissionaris of ais makelaar.

Zij mag waarborgen geven aan derden, hypotheek vestigen, lenen, kredietopeningen aangaan, ruilen, in pand geven.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten niet andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen en in het algemeen aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel."

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de laatste vrijdag van de maand mei, om negentien uur dertig; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

BENOEMINGEN

De vergadering stelt vast dat het mandaat van huidige bestuurders een einde neemt na afloop van de jaarvergadering van 2012.

De vergadering beslist evenwel de huidige bestuurders, te weten:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VENDERA", met maatschappelijke zetel te 9971 Lembeke, Scheutbos 10, gekend onder ondernemingsnummer 0454.545.958, rnet als vaste vertegenwoordiger de Heer Filip D'Havé;

- de vennootschap naar Nederlands recht "BASIC CONSULTANCY" BV, met maatschappelijke zetel te 7623 JG Borne (Nederland), Erve-Jenneboer 13, met als vaste vertegenwoordiger de Heer in het Veld Alouisius;

te herbenoemen voor een periode van zes jaar om te eindigen na afloop van de jaarvergadering van 2017. De vergadering beslist tevens:

- de naamloze vennootschap "SVI-ANTWERPEN", waarvan de zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Scheutbos 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent met ondernemingsnummer 0421.770.153, met als vaste vertegenwoordiger de Heer d'HAVE Filip, voornoemd;

en

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COMPASS CONSULTING", met zetel te 3001 Heverlee, Ambachtenlaan 14, gekend onder ondernemingsnummer 0886.840.514, met als vaste vertegenwoordiger de Heer IN HET VELD Alouisius, voornoemd;

te benoemen tot bestuurder van de vennootschap voor een periode van zes jaar om te eindigen na afloop van de jaarvergadering van 2017.

MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren. VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISC-PROTECT" met maatschappelijke zetel te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Alfred Duboisstraat 25, gekend onder ondernemingsnummer 0442.617.928, met mogelijkheid tot substitutie, bijzondere volmacht om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmachten;

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ~

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

25/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 21.02.2011 11040-0329-013
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 05.01.2011 11003-0571-014
01/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 28.08.2008 08636-0248-016
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 19.06.2007 07235-0008-017
13/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 10.04.2007 07115-0348-021
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.09.2005, NGL 30.09.2005 05744-2400-029
03/02/2005 : GE200082
04/10/2004 : GE200082
24/02/2004 : GE200082
06/08/2003 : GE200082
07/01/2003 : GE200082
06/07/2001 : LE070300
15/06/2000 : LE070300
25/06/1999 : LE070300
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.12.2015, NGL 01.02.2016 16038-0375-017

Coordonnées
IMMO EERA

Adresse
SCHEUTBOS 10 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande