IMMO ELBO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO ELBO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.344.292

Publication

24/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





11-GE

NEERGELEGD

14 0 s JAN. 201/r

SBLAD l7 L E GEHT~VAN

RECHA

KOOPNT

IIINIVs M+º%NITEUR g

Ij1101,11*11111111ia 7 -01- 21

BELG SCH STAA

iII



Ondernemingsnr : 448.344.292

Benaming

(voluit) : IMMO ELBO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9890 Gavere, André de Rouckstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - statuten - benoeming

Het jaar tweeduizend en dertien

Op drieëntwintig december

Voor mij, meester Debbie Hebbelinck, geassocieerd notaris te Kortemark.

Ter studie.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO ELBO" met zetel te 9890 Gavere, André de Rouckstraat 13.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Yves Tytgat te Gent op 2 oktober 1992, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 oktober daarna, onder nummer 19921023-406.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd krachtens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door voornoemde notaris Tytgat op 8 augustus 2005, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 augustus daarna, onder nummer 05120250.

De vergadering wordt geopend om veertien uur vijftien in aanwezigheid van de enige aandeelhouder.

De heer Ellegiers, Peter, geboren te Gent op 1 januari 1962, rijksregister nummer 62.01.01-027.88,

echtgenoot van mevrouw Baudelet, Mia Bertha Gerda, wonende te 9890 Gavere, André de Rouckstraat 13. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan voorafgaand huwelijkscontract, stelsel ongewijzigd tot op

heden, zoals hij het verklaart.

Die verklaart in het bezit te zijn van alle vijfenvijftig (55) aandelen van de vennootschap.

Bestuurders

Zijn hier eveneens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap:

- De heer Ellegiers Peter, voornoemd,

- De heer Ellegiers Mathias, geboren te Gent op 5 mei 1989, rijksregister nummer 89.05.05-407.86, ongehuwd, wonende te 9890 Gavere, André de Rouckstraat 13.

- Mevrouw Ellegiers Line, geboren te Gent op 27 maart 1991, rijksregister nummer 91.03.27-492.48, ongehuwd, wonende te 9890 Gavere, André de Rouckstraat 13.

Allen tot deze functie benoemd ingevolge beslissing van de algemene vergadering gehouden op 15 juli 2010, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 oktober daarna, onder nummer 10146994 en die verklaren afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in artikel 533 van het wetboek van vennootschappen, evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien door artikel 535 van het wetboek van vennootschappen, en aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1° van het wetboek van vennootschappen.

TOELICHTING VAN DE AKTE  VOORLEZING VAN DE AKTE

De volledige akte zal door de instrumenterende notaris worden toegelicht en het staat de comparanten steeds vrij aan de notaris bijkomende uitleg te vragen over om het even welke bepaling in de akte alvorens deze te ondertekenen.

De comparanten erkennen een volledige voorlezing te hebben gekregen van wat voorafgaat en verklaren dat al hun identiteitsgegevens volledig en correct zijn.

De instrumenterende notaris deelt mee dat de akte integraal zal worden voorgelezen indien zij dit vragen, alsook indien zij menen dat het ontwerp van de akte niet tijdig is meegedeeld.

De comparanten erkennen vooraf een ontwerp van deze akte te hebben ontvangen op 22 december 2012 en dat zij deze mededeling als voldoende tijdig aanzien ook als deze minder dan vijf werkdagen voor het verlijden van deze akte is gebeurd. Zij verklaren dat zij dit ontwerp voorafgaandelijk hebben nagezien en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

instrumenterende notaris ontslaan van het integraal voorlezen van de volledige akte. Eventuele wijzigingen die werden of nog worden aangebracht aan het ontwerp van akte zullen evenwel steeds integraal worden voorgelezen.

De enige aandeelhouder zet uiteen en verzoekt mij notaris akte te nemen van volgende agenda:

1. Kennisname van de reeds eerder genomen en reeds bekendgemaakte beslissing tot zetelverplaatsing en dienovereenkomstige aanpassing van artikel 2 van de statuten.

2. Verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting toelicht in overeenstemming met artikel 778 van het wetboek van vennootschappen.

3. Verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de raad van bestuur in overeenstemming met artikel 776 Wetboek van vennootschappen,

4, Omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 6, Ontslag van de bestuurders.

7. Benoeming van de zaakvoerder.

8. Machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen en aan de

instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en volmacht voor vervulling administratieve formaliteiten.

Na deze uiteenzetting en de vaststelling dat geen enkele statutaire beschikking er zich tegen verzet dat de naamloze vennootschap omgezet wordt in een vennootschap met een andere rechtsvorm, neemt de enige aandeelhouder volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT

De enige aandeelhouder neemt kennis van de eerder genomen en reeds bekendgemaakte beslissing tot zetelverplaatsing, zoals hoger vermeld, beslist tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 2 zoals opgenomen in de statuten hierna aangenomen.

TWEEDE BESLUIT

De enige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van het verslag van de raad van bestuur opgemaakt op 16 december 2013 dat het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren" met zetel te 1930 Zaventem, Da Vincilaan 9 - BOX E 6 - ELSINORE BUILDING - CORPORATE VIL, vertegenwoordigd door de heer Vandewalle Peter, bedrijfsrevisor, opgesteld op 16 december 2013, over de staat van actief en passief van de vennootschap per 31 oktober 2013, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 tot 778 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de NV IMMO ELBO werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 97,769,82 EUR en is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 136.341,44 EUR vermeld in de staat van activa en passiva. Het verschil bedraagt 97.769,82 EUR 136.341,44 EUR = -38.571,62 EUR,

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de NV IMMO ELBO in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 december 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Voomoemde verslagen zullen tegelijk met een afschrift van de notulen op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van Gent worden neergelegd; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

DERDE BESLUIT

De enige aandeelhouder beslist om de naamloze vennootschap "IMMO ELBO" om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden, met dien verstande;

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een naamloze vennootschap "IMMO ELBO";

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, zal voortzetten;

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, het nummer 0448.344.292 behoudt als ondememingsnummer waaronder de naamloze vennootschap "IMMO ELBO" ingeschreven is in het rechtspersonen register te Gent, evenals het BTW nummer BE 448.344.292, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke de naamloze vennootschap haar door eender welke administratie werden verleend;

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge - dat de omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 oktober 2013 en dat alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap verondersteld worden verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- dat door het feit van de omzetting heel het vermogen van de naamloze vennootschap, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoudt, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld van de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap;

Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen bestond, onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap;

- dat de aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen aan de vennoten worden toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de naamloze vennootschap;

- dat de omzetting zal geschieden onder de toepassing van:

a) artikel 775 van het Wetboek van vennootschappen

b) artikel 121, 1° van het wetboek der registratie-rechten;

c) artikel 214 van het wetboek der inkom-stenbelastingen.

VIERDE BESLUIT

De enige vennoot beslist als volgt de statuten vast te stellen en goed te keuren van de vennootschap, onder

haar nieuwe vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

Houdende onder meer

TITEL I  RECHTSVORM  NAAM -- ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL 1 RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een han deisvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam: "IMMO ELBO".

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel is gevestigd te 9890 Gavere, André de Rouckstraat 13.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht

worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend en roerend patrimonium met inbegrip van

het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan;

aan- en verkopen, in huur nemen, verhuren, beheren en ruilen van onroerende goederen, zo voor eigen

rekening, in consignatie in commissie of tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel, alle financiële, roerende en onroerende

verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel of

de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken

Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch

alleen met het oog op beheer en opbrengst en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag

onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare

middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng,

aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen niet een

gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen

of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt

verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel.

TITEL II  KAPITAAL

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdzesendertigduizend driehonderdeenenveertig euro

vierenveertig cent (¬ 136.341,44) en is verdeeld in vijfenvijftig (55) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL 9  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

ven noten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht

bepaalt.

A Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

te , De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Niet-statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn/haar afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL 10  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris,

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL 11  VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL 12  BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER  GEVOLGEN

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien,

TITEL V -- ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 15  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de voorlaatste dinsdag van de maand juni om veertien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden,

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL 16  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 4322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag het bestuursorgaan eisen dat zij op de aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

TITEL VI  BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

ARTIKEL 49  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en wordt op éénendertig december van ieder jaar afgesloten.

ARTIKEL 21  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, Is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten;

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL VII -- ONTBINDING  VEREFFENING - OMZETTING

ARTIKEL 22  ONTBINDING

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, die

beraadslaagt op de wijze vereist voor een statutenwijziging.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden,

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen

één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige

vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de

vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot

aan de bekendmaking van haar ontbinding.

ARTIKEL 23  VEREFFENAAR(S)

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone

meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De

vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is

overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

De vereffenaar(s) beschiktlbeschikken over de meest uitgebreide machten die zijn toegekend door de wet.

Hij/Zij wordt/worden bovendien gemachtigd om alle handelingen te verrichten waarvoor de wet de machtiging

van de algemene vergadering vereist.

ARTIKEL 24  VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de

vereffening te dekken.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder

de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

VIJFDE BESLUIT

De enige vennoot verleent ontslag op hun verzoek aan de bestuurders, te weten:

- de heer Ellegiers Peter, evenals gedelegeerd bestuurder

- de heer Ellegiers Mathias;





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad - mevrouw Ellegiers Line;

Allen voornoemd.

De enige vennoot heeft de betrokkenen volledig ontlasting gegeven voor de wijze waarop zij hun mandaat

van bestuurder hebben uitgeoefend; op de eerstvolgende jaarvergadering, welke de jaarrekening zal

goedkeuren voor het boekjaar 2013, zal deze décharge worden bevestigd.

ZESDE BESLUIT

De enige vennoot beslist tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de naamloze

vennootschap in een besloten vennootschap is verwezenlijkt, over te gaan tot de benoeming van de

zaakvoerder.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De heer Ellegiers, Peter, voornoemd,

Die verklaart te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn

mandaat.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT

De enige vennoot beslist om de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de genomen

beslissingen uit te voeren, aan de instrumenterende notaris om de statuten te cobrdine-'ren en om bijzondere

volmacht te verlenen aan Quartus te Veurne, Koksijdestraat 25/A, evenals aan haar bedienden, aangestelden

en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen

voor de inschrijving/wijziging van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsloket en kruispuntbank,

en BTW administratie.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om veertien uur zesendertig.

BEVESTIGING IDENTITEIT

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten werd aangetoond aan de hand

van de identiteitskaart,

De partijen-natuurlijke personen waarvan het rijksregistemummer werd vermeld in onderhavige akte

verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de vermelding van dit nummer in deze akte en in alle afschriften en

uittreksels die van deze akte zullen opgemaakt worden.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00) op aangifte van de instrumenterende notaris.

WAARVAN PROCES VERBAAL.

Opgemaakt, plaats en datum als ten hoofde gemeld.

Na toelichting en gehele of gedeeltelijke voorlezing zoals hoger vastgesteld, hebben de comparanten,

samen met mij, notaris, onderhavige akte getekend.

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL van de akte dd. 23 december 2013, geregistreerd op het kantoor der registratie TORHOUT op 26 december 2013, Boek 671, Blad 71, Vak 16, tien bladen, geen renvooien, Ontvangen: Vijftig Euro (50,00 Euro), getekend bij delegatie de fiscaal deskundige Anja DE JONGHE,

Debbie Hebbelinck

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 23 december 2013; verslag van de bedrijfsrevisor nopens de omzetting; verslagen van het bestuursorgaan nopens de de omzetting; gecoördineerde tekst der statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 21.06.2013 13202-0482-011
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.06.2012, NGL 29.06.2012 12244-0517-010
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 20.07.2011 11320-0517-011
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.08.2010 10475-0535-011
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 13.07.2009 09416-0035-011
06/03/2009 : GE204138
11/07/2008 : GE204138
12/07/2007 : GE204138
05/10/2006 : GE204138
27/07/2006 : GE204138
22/08/2005 : GE204138
26/07/2005 : GE204138
26/08/2004 : GE204138
22/07/2004 : GE204138
28/08/2003 : GE204138
23/07/2003 : GE204138
11/09/2002 : GEA015141
23/07/2002 : GEA015141
06/10/2001 : OU037558
29/07/2000 : OOA015141
25/10/1994 : OU37558
23/10/1992 : OUA2739

Coordonnées
IMMO ELBO

Adresse
ANDRE DE ROUCKSTRAAT 13 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande