IMMO GEBROEDERS VAN EETVELDE K & J

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : IMMO GEBROEDERS VAN EETVELDE K & J
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 559.855.987

Publication

27/08/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

Onclernemingsnr 73.5s Bt

Benaming

(voluit) IMMO GEBROEDERS VAN EETVELDE K & J

(verkort) :

Rechtsvorm: VOF

Zetel : Sint-Jansteenweg 43, 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

I.Benaming, zetel, doel en duur van de vennootschap.

Art. 1.De vennootschap is een handels vennootschap in de rechtsvorm vaneen vennootschap onder firme met als vennootschappelijke benaming 'IMMO GEBROEDERS VAN EETVELDE K & J' en is opgericht tussen

De heer Van Eetvelde Ronny, wonende te Sint-Jansteenstraat (KEM) 43, 9190 Stekene (NN 85.02.07-

203.93)

EN

De heer Van Eetvelde Kenny, wonende te Sint-Jansteenstraat (KEM) 43, 9190 Stekene (NN 89.12.28-

075.68)

EN

De heer Van Eetvelde Jelle, wonende te Sint-Jansteenstraat (KEM) 43, 9190 Stekene (NN 94.04.08-251.56)

Art, 2.0e zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Jansteenstraat 43, 9190 Stekene.

Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in tweetalig België of in het Hoofdstedelijk

gewest Brussel.worden overgebracht.

Art. 3.De vennootschap heeft tot doel zowel in het Binnenland, de Europese Unie en het Buitenland:

, De aan- en verkoop van onroerende goederen, het vestigen van zakelijke rechten op onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen met het oog op wederverkoop, al dan niet in samenwerking met derden, aan wie het recht kan worden verleend hierop voor eigen rekening te bouwen en te verbouwen  zoals woningen,. , appartementen en om het even welke constructie met het oog op teko opstelling. De verkaveling van terreinen.i De vennootschap mag alle bellegging aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende: , verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk. doel of ook als zuivere belegging, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg steilen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het waarnemen van de functies van zaakvoeder of vereffenaar.

Art. 4.0e vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor onbepaalde tijd.

Il. Vennoten

Art. 5.Alle oprichters zijn vennoten. Er zijn 100 aandelen in totaal, waarvan 98 aandelen voor Ronny Van Eetvelde, 1 aandeel voor Kenny Van Eetvelde en 1 aandeel voor Jelle Van Eetvelde, Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan.

Art, 6.Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van aile medevennoten toetreden;

Art. 7.0e vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn

effe11.71..r.U,rar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald ts..9«gcl,s .y!IW .45 Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

18 At10. 2014

AFDELlJ.ERMoNDE

Staatsblad

Belgischbeen offluip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 5. ledere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt, bij ontslag en afzetting van een vennoot. De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

III.Maatschappelijk kapitaal

Art. 9.Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 2.000,00 (tweeduizend) euro volledig geplaatst en verdeeld in 100 aandelen, door de vennoten-oprichters bij wijze van geldschieting.

Door Van Eetvelde Ronny wordt er voor 98% zijnde 1.960,00 euro volstort (98 aandelen). Door Van Eetvelde Kenny wordt er voor 1% zijnde 20,00 euro volstort (1 aandeel). Door Van Eetvelde Jelle wordt er voor 1% zijnde 2000, euro volstort (1 aandeel).

1\/.Bestuur  vertegenwoordigers  controle

Art,10.De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerders oefenen hun mandaat al dan niet bezoldigd uit. Een eventuele bezoldiging dient te worden vastgesteld worden in een verslag van de algemene vergadering.

Art. 11.Iedere zaakvoerder afzonderlijk die handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of ais verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig aile daden van bewaring, van beheer en van beschikking, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Art. 12.1edere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Art. 13.De algemene vergadering, rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt aile vennoten. De algemene vergadering beslist onder meer over

1) aanvaarding van nieuwe vennoten

2) goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst,

3) wijziging van statuten

4) benoeming en bezoldiging van de zaakvoerders

Art. 14.De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikelen 8 en 19.

Art. 15. leder aandeel heeft recht op ééastem.

Art. 16.De jaarvergadering wordt gehouden op de ide vrijdag van de maand juni te 17h00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand schriftelijk op per e-mail tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan aile vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar jaarrekening resultaat

Art. 17.Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Op eenendertig december van ieder jaar en voor het eerst op eenendertig deoember van het jaar 2015, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

d

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

_

Art. 18.Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, dé algemene onkosten, de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen, de waardecorrecties en de gebeurlijke overgedragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de netto-winst aan. De aan de zaakvoerders bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene onkosten geboekt. Van de netto winst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een dividend toe te kennen en/of aan één of meerdere zaakvoerders " een tantième te verstrekken.

De netto winst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijk doel. Indien gebeurlijke verliezen ten laste zouden genomen worden door de vennoten dan worden deze door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

VII.Ontbinding terugtrekking van een vennoot

Art. 19.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamverklaring van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Art. 20.1n geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Art. 21.In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtverkrijgende nog gedurende de lopende maand een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste normale maand voor het overlijden of, de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens laatst vermelde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vermelde periode van de lopende maand wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe wordt gedwongen omdat hijzelf en te kwader trouw de voortzetting van de samenwerking heeft belet.

Art. 22.ln aile gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt het netto actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan ledere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend, "

VIII.Diverse bepalingen

Art.23.Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

Art. 24.Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar de vennootschapswet.

OVERGANGSBEPALINGEN

1.Tot zaakvoerder wordt benoemd:

De heer Van Eetvelde Ronny, wonende te Sint-Jansteenstraat (KEM) 43, 9190 Stekene (NN 65,02.07-

203.93)

Zijn mandaat is onbezoldigd. Hij is voor onbepaalde termijn benoemd.

2.1-Iet eerste boekjaar vangt aan op heden en zal een einde nemen op 31 december 2015

3, Volmacht:

Door de heer Van Eetvelde Ronny, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder werd een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de Fiduciaire de Maagd - Bulteel BVBA, vertegenwoordigd door de Maagd Kirsten, om in naam en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend odnernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntenbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken van akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten.

Aldus opgemaakt te Sint-Niklaas op 14 augustus 2014 in zeven exemplaren waarvan elk der vennoten erkent één ontvangen te hebben, het vierde, vijfde, zesde en zevende bestemd zijnde voor de vervulling der administratieve of wettelijke pleegvormen.

Dhr. Van getvelde Ronny Dhr. Van Eetvelde Kenny Dhr. Van getvelde Jelle

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO GEBROEDERS VAN EETVELDE K & J

Adresse
SINT-JANSTEENWEG 43 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande