IMMO HOUSSIERE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO HOUSSIERE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.988.170

Publication

11/04/2014
ÿþ Mocr Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

O I APM§14

Voor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsi*

11011111911M11j11111111111

Ondernemingsnr 0414.988.170

Benaming (voluit) : Immo Houssiere

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres): Abeelstraat 2910002 - 9600 Ronse Onderwerp(en) akte kapitaalverhoging

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden voor Meester Philippe FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, Flamant Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde op 27 maart 2014, neergelegd voor registratie, werden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing - Lezing verslagen

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 30 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging in toepassing van artikel 537 WIB.

De aandeelhouders hebben tevens kennis genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 9050 Gent, Bellfflie 5/b 1001, vertegenwoordigd door Main De Quick, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

5. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de NV IMMO HOUSSIERE bestaat uit schuldvorderingen ontstaan uit toegekende dividenden voor een totale waarde van 510.266,19 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura nie overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng ter waarde van 510.266,19 EUR bestaat uit 15.478 aandelen

zonder nominale waarde van de NV IMMO HOUSS1ERE die dezelfde rechten en voordelen

genieten van de bestaande aandelen.

Overeenkomstig onze controlenormen, herinneren wij eraan dat onze opdracht er niet in

bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de

verrichting

Opgemaakt te Gent, op 3 maart 2014

(getekend) MAZARS BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door Alain De Quick".

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist tot een kapitaalverhoging ten belope van een bedrag van vijfhonderd en tienduizend tweehonderd zesenzestig euro en negentien cent (510.266,19 EUR) door inbreng in natura (dividenden) mits creatie en uitgifte van vijftienduizend vierhonderd achtenzeventig (15.478) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen, om het kapitaal te verhogen van zeshonderd negentienduizend zevenhonderd drieëndertig euro en éénentachtig cent (619.733,81 EUR) op één miljoen honderd dertigduizend euro (1.130.000,00 EUR).

Inbreng

- De aandeelhouders, voornoemd, hebben verklaard in de vennootschap een inbreng te doen van hun dividendvordering, ten belope van vijfhonderd en tienduizend tweehonderd zesenzestig euro en negentien cent (510.266,19 EUR), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn van een dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013.

- door de heer Crucke Jean wordt ingebracht een netto-dividendvordering ten belope van 170.993,44 euro;

- door mevrouw Gutmann Thérèse wordt ingebracht een netto-dividendvordering ten belope van 81.425,46 euro;

- door de heer en mevrouw Crucke Jean - Gutmann Thérèse in gemeenschap wordt ingebracht een netto-dividendvordering ten belope van 102.840,35 euro;

- door de heer en mevrouw Crucke Jean - Gutmann Thérèse in gemeenschap 2 wordt ingebracht een netto-dividendvordering ten belope van 51.569,46 euro;

- door de heer Crucke Jean-Luc wordt ingebracht een netto-dividendvordering ten belope van 51.569,46 euro;

door mevrouw Leclercq Virginie wordt ingebracht een netto- dividendvordering ten belope van 51.569,46 euro;

- door mevrouw Malfroidt Odette wordt ingebracht een netto-dividendvordering ten belope van 162,85 euro;

door de heer Vanstals Guy wordt ingebracht een netto-dividendvordeiin,g ten belope van 135,71 euro;

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, werden uitdrukkelijk aanvaard door de aandeelhouders en werden in het totaal geschat op vijfhonderd en tienduizend tweehonderd zesenzestig euro en negentien cent (510.266,19 EUR), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vennoten hebben beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van 15.478 nieuwe kapitaalaandelen op naam:

- Aan de heer Crucke Jean worden toegekend: vijfduizend honderd zevenentachtig (5.187) nieuwe aandelen;

- Aan mevrouw Gutmann Thérèse worden toegekend: tweeduizend vierhonderd zeventig (2.470,00) nieuwe aandelen;

- Aan de heer en mevrouw Crucke Jean - Gutmann 'Thérèse in gemeenschap worden toegekend: drieduizend honderd twintig (3.120) nieuwe aandelen;

- Aan de heer en mevrouw Crucke Jean - Gutmann Thérèse in gemeenschap 2 worden toegekend duizend vijfhonderd vierenzestig (1.564) nieuwe aandelen;

Luik B - Vieunla

- Aan de heer Crucke Jean-Luc worden toegekend: duizend vijfhonderd vierenzestig' (1.564) nieuwe aandelen;

- Aan mevrouw Leclercq Virginie worden toegekend: duizend vijfhonderd vierenzestig (1.564) nieuwe aandelen;

- Aan Mevrouw Malfroidt Odette worden toegekend: vijf (5) nieuwe aandelen;

- Aan de heer Vanstals Guy worden toegekend: vier (4) nieuwe aandelen;

Deze nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en wij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en zijn uitdrukkellijk akkoord gegaan met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng werd toegekend.

Derde beslissing - Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap wordt gebracht van zeshonderd negentienduizend zevenhonderd drieëndertig euro en éénentachtig cent (619.733,81 EUR) op één miljoen honderd dertigduizend euro (1.130.000,00 EUR) vertegenwoordigd door vierendertigduizend tweehonderd achtenzeventig (34.278) aandelen.

Vierde beslissing - Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan de passen aan de hiervoor genomen beslissingen. Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5 - kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op één miljoen honderd dertigduizend euro (1.130.000,00 EUR) verdeeld in vierendertigduizend tweehonderd achtenzeventig (34.278) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort".

Vijfde beslissing - Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Zesde beslissing - Machtiging aan de bestuurders

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de bestuurders of aan een door hen aangeduide gemachtigde om de voorafgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse.

Tegelijk hierbij neergelegd: de uitgifte van het voormeld PV; een onderhandse lastgeving op naam van Crucke Jean-Luc; het verslag van de raad van bestuur; het verslag van de bedrijfsrevisor; de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-belpuden j-J' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.03.2014, NGL 08.07.2014 14274-0445-012
02/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.03.2012, NGL 26.04.2012 12097-0579-012
26/04/2012
ÿþ1~á!I,ri t`

f~F

" ~~~

tl

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11191\91\ Oudenaarde

1 6 APR. 2012

Griffie



Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0414.988.170

(verkort) : IMMO HOUSSIERE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Abeelstraat 29/0002 - 9600 Ranse

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Flamant te Ronse op 3 april 2012, neergelegd váór registratie, dat de

buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO HOUSSIERE", tijdens een tweede vergadering, na een buitengewone algemene vergadering met ontoereikend aanwezigheidsquorum, de volgende beslissing heeft genomen met eenparigheid van de aanwezige aandeelhouders:

de aandelen aan toonder worden omgezet in aandelen op naam en overeenkomstig wordt, artikel 7 van de statuten aangepast.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD" en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

De kosten van omzetting zijn ten laste van de aandeelhouder die het aanvraagt.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam; elke aandeelhouder kan er inzage van nemen. Certificaten die de inschrijvingen in het register van aandelen op naam aantonen, zullen aan de titularissen van de aandelen overhandigd worden_

Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de' overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissing uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse.

Tegelijk hierbij neergelegd:

 De uitgifte van het voormeld PV;

-- De gecoördineerde statuten;

Bijlàgën bij hët Tëlgisëh Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 30.06.2011 11264-0119-011
17/05/2011
ÿþ"

Mptl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude'

aan het

Belgisct Staatsbh

11111111I1111m1wu11!Ill

Oudenaarde

05AlEi2011

Griffie

Ondemerningsnr : 0414.988.170

Benaming

(voluit) : IMMO HOUSSIERE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ABEELSTRAAT 29/0002 9600 RONSE

Onderwerp akte : AANSTELLING VOORLOPIGE BEWINDVOERDER

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde van 18 september 2009 blijft aangesteld; als voorlopig bewindvoerder over de naamloze vennootschap "IMMO HOUSSIERE" de Heer POISSON; GEERT, wondende te 9400 Ninove (Voorde), Steenwegdreef 1, met opdracht het dagelijks bestuur van de vennootschap waar te nemen met alle bevoegdheden van een bestuurder van vennootschappen: overeenkomstig haar statuten en de wet; hij zal alle maatregelen nemen met het oog op het voortbestaan van' de vennootschap en de algemene vergadering bijeen roepen en deze tevens voorzitten. Dit alles met vetorecht tegen iedere beslissing die strekt tot vervreemding van onroerende bestanddelen van het patrimonium.

Deze voorlopige bewindvoering zal voorlopig lopen tot 1 april 2010.

De voorlopige bewindvoerder, Geert Poisson

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011
ÿþ"

Mod 2.1

Ondernemingsnr : 0414.988.170

Benaming

(voluit) : IMMO HOUSSIERE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ABEELSTRAAT 29/0002 9600 RONSE

Onderwerp akte : AANSTELLING VOORLOPIGE BEWINDVOERDER

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde van 25 maart 2010 blijft aangesteld als' voorlopig bewindvoerder over de naamloze vennootschap "IMMO HOUSSIERE" de Heer POISSON GEERT,' wondende te 9400 Ninove (Voorde), Steenwegdreef 1, met opdracht het dagelijks bestuur van de vennootschap; waar te nemen met alle bevoegdheden van een bestuurder van vennootschappen overeenkomstig haar' statuten en de wet; hij zal alle maatregelen nemen mei het oog op het voortbestaan van de vennootschap en de algemene vergadering bijeen roepen en deze tevens voorzitten. Dit alles met vetorecht tegen iedere beslissing die strekt tot vervreemding van onroerende bestanddelen van het patrimonium.

Deze voorlopige bewindvoering zal voorlopig lopen tot 30 november 2010.

De voorlopige bewindvoerder,

Geert Poisson

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- III11IIIIIII11,111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111



Oudenaarde

05 MEI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

17/05/2011
ÿþ Mnd 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

05 MU1 2011

Griffie

1 11Il lI1 fl1l 11ll 11ll 11l 11 1I 111i

Voor- *11074184"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





a

Ondememingsnr : 0414.988.170

Benaming

(voluit) : IMMO HOUSSIERE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ABEELSTRAAT 29/0002 9600 RONSE

Onderwerp akte : AANSTELLING VOORLOPIGE BEWINDVOERDER

Bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde van 18 novembert 2010 blijft aangesteld als voorlopig bewindvoerder over de naamloze vennootschap "IMMO HOUSSIERE" de Heer POISSON; GEERT, wondende te 9400 Ninove (Voorde), Steenwegdreef 1, met opdracht het dagelijks bestuur van de vennootschap waar te nemen met alle bevoegdheden van een bestuurder van vennootschappen; ° overeenkomstig haar statuten en de wet; hij zal alle maatregelen nemen met het oog op het voortbestaan van; de vennootschap en de algemene vergadering bijeen roepen en deze tevens voorzitten. Dit alles met vetorecht: tegen iedere beslissing die strekt tot vervreemding van onroerende bestanddelen van het patrimonium.

Deze voorlopige bewindvoering zal voorlopig lopen tot 15 mei 2011.

De voorlopige bewindvoerder,

Geert Poisson

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers ( bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011
ÿþ" Mod 2_1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

yin

*11074185*

Oudenaarde

0 5 MEI 2011

Griffie

iu

i

i

II

IIii

11111

Ondernemingsnr : 0414.988.170

Benaming

(voluit) : IMMO HOUSSIERE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ABEELSTRAAT 29/0002 9600 RONSE

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS, GEDELEGEERD BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 3 maart 2011 heeft unamien volgende bestuurders benoemd :

- Mevrouw Virginie Leclercq, Place Verte (A) 8 te 7910 Fransnes-lez-Anvaing

- Mevrouw Odette Malfroidt, Paradis 20 te 7890 Ellezelles

- De Heer Jean Crucke, Franklin Rooseveltplein 21/0401 te 9600 Ronse

De benoeming van deze bestuurders is herbevestigd op de gewone algemene vergadering van 31 maart; ? 2011.

De Raad van Bestuur van 31 maart 2011 heeft beslist om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder : De Heer Jean Crucke, Franklin Rooseveltplein 21/0401 te 9600 Ronse.

Voor analytisch uittreksel

De voorlopige bewindvoerder, Geert Poisson

05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.10.2010, NGL 30.10.2010 10596-0161-011
26/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.12.2009, NGL 24.02.2010 10052-0197-015
21/05/2008 : OU022697
07/06/2007 : OU022697
21/04/2006 : OU022697
28/07/2005 : OU022697
10/05/2005 : OU022697
22/04/2005 : OU022697
06/10/2004 : OU022697
30/04/2004 : OU022697
21/04/2004 : OU022697
16/07/2003 : OU022697
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.03.2015, NGL 21.08.2015 15443-0218-012
23/06/2003 : OU022697
31/10/2000 : OU022697
21/09/2000 : OU022697
13/07/2000 : OU022697
27/06/2000 : OU022697
29/06/1999 : OU022697
01/01/1989 : OU22697
01/01/1988 : OU22697
26/03/1986 : OU22697
01/01/1986 : OU22697

Coordonnées
IMMO HOUSSIERE

Adresse
ABEELSTRAAT 29, BUS 2 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande