IMMO IJZERENLEEN I

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO IJZERENLEEN I
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.150.688

Publication

10/06/2013
ÿþmod 11.1

~Luik B_j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

1111

*13086995*

GRIFFIE RECI-I-i t' rK

VAN-t;UUl~hP,: l,_ -L

30 MEI 2013

DENDERM ONDE

Griffie

Ondernemingsar :0448.150.688

Benaming (voluit) : IMMO IJZERENLEEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Meersstraat 1

9255 Buggenhout

Onderwerp akte : Fusie door overneming - notulen van de buitengewone algemene vergadering van de over te nemen vennootschap

Uit een akte verleden voor ans, Meester Els DE BLOCK, geassocieerd notaris, te Temse, op 30 april 2013, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Blijkt dat :

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMO IJZERENLEEN I", te 9255 Buggenhout, Meersstraat, 1,1ngeschreven in het

rechtspersonen register onder nummer 0448.150.688.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Jansen, te Helst op den Berg, op 28 augustus 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 september daarna, onder het nummer 920925-39, waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd zijn bij akte verleden voor Notaris Lucas Neirinckx, te Temse, op 6 januari 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 februari daarna, onder het nummer 060369-60.

Zijn samengekomen om over hetvoluende te beslissen :

Eerste beslissin " : Kennisnemin " en " oedkeurin " van het fusievoorstel en de versla " en in overeenstemming met artikel 694 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Onderzoek van de documenten, verslagen, jaarrekeningen en cijfers die kosteloos ter beschikking van de aandeelhouders werden gesteld overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk: het door de Raad van Bestuur van de over te nemen naamloze vennootschap Immo LIzerenleen 1, met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Meersstraat, 1 en van de overnemende naamloze vennootschap Valenco, met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Meersstraat, 1, (met ondernemingsnummer 0462.668.719) opgestelde fusievoorstel. De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van de lezing van het fusievoorstel, aangezien de aandeelhouders erkennen hiervan alsook van de andere door de wet beoogde documenten volledig ;!

in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering. Het voornoemde fusievoorstel werd opgemaakt door de Raden van Bestuur van de bij de fusie betrokken vennootschappen op datum van 13 maart 2013 en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde op 15 maart 2013.

Deze neerleggingen zijn bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder Deze neerleggingen zijn bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 maart 2013 onder het nummer 130481-95 (voor wat betreft de over te nemen naamloze vennootschap Immo Ijzerenleen I) onder nummer 130481-96 (voor wat betreft de overnemende

i naamloze vennootschap Valenco).

2. De vergadering heeft beslist eenparig en uitdrukkelijk dat het controleverslag zoals bedoeld in het artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen niet zal worden opgesteld.

Aangezien geen fusieverslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor neemt de vergadering kennis ; van de inbrengversiagen die zijn opgesteld overeenkomstig artikel 602 va het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusie van deze verslagen luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

v

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

a) Conclusie van het inbrengverslag van de bedrijfsrevisor:

"De inbreng in natura bij de vennootschap NV VALENCO naar aanleiding van de fusie door

overneming door deze vennootschap van de vennootschap NV Immo Ijzerenleen i bestaat uit een

netto actief van ¬ 143.006,40.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn

verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige

verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de

nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als

tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, zodat de inbreng in natura

niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 324 aandelen van de vennootschap NV

VALeNCO, zonder vermelding van nominale waarde, ter waarde van ¬ 143.006,40 en toegekend

aan de heer Van Assche Luc.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 29 april 2013

Burg. BVBA Van Cauter-- Saeys & C°,

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA !. Saeys  Bedrijfsrevisor

Met als vaste vertegenwoordiger

inge Saeys"

b) de vergadering heeft bevestigd lezing te hebben gekregen van het inbrengverslag van de Raad van Bestuur.

Ondergetekende Notaris heeft alle voornoemde verslagen in het vennootschapsdossier behouden. 3. De vergadering heeft eenparig en uitdrukkelijk beslist dat geen tussentijdse cijfers van de betrokken vennootschappen die niet ouder zijn dan 3 maanden op de datum van het fusievoorstel dienah te worden opgesteld.

Tweede beslissing : fusiebesluit.

De vergadering heeft beslist de fusie goed te keuren van de naamloze vennootschap Immo Ijzerenleen I door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten verplichtingen) naar de overnemende vennootschap en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden.

Hierbij werd gepreciseerd dat:

1) De overdracht gebeurt op basis van de afgesloten boekhoudkundige staat van de over te nemen vennootschap; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde staat;

2) De overdracht gebeurt op basis van de op vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden alle

verrichtingen van de over te nemen vennootschap vanaf 1 oktober 2012 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn geschied;

3) De overdracht gebeurt door middel van toekenning van 324 volledig volgestorte nieuwe '

aandelen in de overnemende vennootschap zonder opleg. De aandelen worden uitgegeven zonder nominale waarde. De aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap, elk voor hun bestaand aandeel in de over te nemen vennootschap, aangezien de totaliteit van de aandelen van de overnemende vennootschap in het bezit zijn van de over te nemen vennootschap.

4) Er zijn in de vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

5) Aan de bestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Derde beslissing : ontbinding van de vennootschap zonder vereffening  overgang van het vermogen van de over te nemen vennootschap.

1)De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt:

a) De ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

b) De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap;

c) De overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap,

2)De overgang van het geheel vermogen van de over te nemen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de over te nemen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom, alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

OVERDRACHT VAN ONROERENDE GOEDEREN.

De naamloze vennootschap Immo Ijzerenleen I is eigenaar van nagemelde onroerende goederen, die krachtens de goedkeuring van het fusievoorstel op de overnemende vennootschap Valenco op de nagemelde wijze overgaan:

Beschrijvingronroerende goederen

1)GEMEENTE PUURS  eerste afdeling: PUURS

Een woonhuis op en met grond en verdere aanhorigheden, staande en gelegen te Hoogstraat, 99, gekadastreerd volgens titel sectie B, nummer 3481K met een oppervlakte van honderd tachtig vierkante meter (180 m2), thans ten kadaster gekend onder zelfde sectie, zelfde nummer en met een zelfde oppervlakte.

)STAD MECHELEN - eerste afdeling

a)Een handelshuis op en met grond en verdere aanhorigheden, staande en gelegen te Ijzerenleen 62, gekadastreerd volgens titel onder sectie E, nummer 619/D en thans ten kadaster gekend onder zelfde sectie en zelfde nummer, voor een oppervlakte van honderd tweeëndertig vierkante meter (132 m2).

b)Een handelshuis op en met grond en verdere aanhorigheden, staande en gelegen te Nauwstraat 10, gekadastreerd volgens titel onder sectie E, nummer 619/E, thans ten kadaster gekend onder zelfde sectie en zelfde nummer, voor een oppervlakte van tweehonderd vijftien vierkante meter (215 m2).

Vierde beslissing : kwijting voor de bestuurders.

Op datum van de goedkeuring van de fusiestaat zal worden beslist over de kwijting door de bestuurders van de overgenomen vennootschap.

Vijfde beslissing : toekenning bevoegdheden.

Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan elk lid van de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk

ta handelen: -

a) om alle formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde

autoriteiten;

b) de nieuwe uitgegeven aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen door de overnemende vennootschap;

c) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, r, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels,

De vergadering heeft beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zesde beslissing : opschortende voorwaarde.

De vergadering heeft beslist dat alle hiervoor genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de fusie, ten gevolge van de fusie door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.04.2013 13109-0080-012
26/03/2013
ÿþ'àt~fl FIE xil~Ch. i b~? NK

VAN KOOPHANDEL

15 mAAR1 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte 0448.150.688

Immo Ijzerenleen I

Naamloze Vennootschap Meersstraat 1, 9255 Buggenhout

FUSIEVOORSTEL

r

1111 i iu



Mod Word 11.1

in de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vos behoi

aan

Belgi $ataatC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum 13 maart 2013 overeenkomstig artikelen 671 en 693 van. het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

" - Bij de fusie betrokken vennootschappen

1. de naamloze vennootschap Valenco NV, met zetel te 9255 Buggenhout, Meersstraat 1 ondernemingsnummer 0462.668,719 (overnemende vennootschap)

2. de naamloze vennootschap Immo Ijzerenleen I, met zetel te 9255 Buggenhout, Meersstraat 1

ondernemingsnummer 0448.150.688 (overgenomen vennootschap)

-De fusie zal als volgt gebeuren:

Het betreft een fusie door overneming van het gehele vermogen - activa als passiva - zowel rechten als:

verplichtingen van de NV Immo Ijzerenleen I door de NV Valenco. De NV Immo Ijzerenleen I verdwijnt na de'

fusie door overneming van rechtswege.

- De operatie is gebaseerd op een financiële situatie van 30 september 2012

- De ruilverhouding zal als volgt zijn: voor de honderd aandelen van de NV Immo Ijzerenleen 1, die niet in het

bezit zijn van de NV Valenco zullen 324 nieuwe aandelen van de NV Valenco uitgegeven worden.

- De nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze nieuwe aandelen in het aandeelhoudersregister.

- De nieuw uitgegeven aandelen van de NV Valence zullen recht geven te delen in de winst vanaf hun uitgifte.

- Vanaf 1 oktober 2012 worden de handelingen verricht door de overgenomen vennootschap, op boekhoudkundig vlak, beschouwd ais handelingen verricht door de overnemende vennootschap,

- In de over te nemen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

De bestuurders van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, rekening houdend met het bijzonder kader waarin deze vennootschappen opereren, maken zich sterk dat alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden, zullen instemmen met de voorgestelde verrichting. In dit geval zijn de bepaling van artikel 694, eerste lid en artikel 695, eerste lid niet van toepassing.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel.

Valenco NV

Meersstraat 1

9255 Buggenhout

Gedelegeerd bestuurder

Met als vaste vertegenwoordiger:

de heer Van Assche luc

Tegelijk hiermee neergelegd : het fusievoorstel dd 13 maart 2013

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de nersolmolen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 23.08.2012 12449-0578-012
23/03/2012
ÿþ"

lI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

GRIFFIE *?~C=-'i"~.",i~~,~C

y + y - ii `... '-1f,.:<<.M.«.

1 3 MAART 2012

DENDER 4P: rj Ni E

Griffie

I Ill iA

*12061748*

Ondernemingsnr : 0448.150.688

Benaming

(voluit) : Immo ljzerenleen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Meersstraat 1 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerf akte t Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de jaarlijkse algemene vergadering van 20 juni 2011. Volgende bestuurders worden herbenoemd tot de jaarvergadering van 2017

1. Valenco NV Meersstraat 1 9255 Buggenhout vertegenwoordigd door de heer Van Assche Luc Meersstraat 1 9255 Buggenhout

2. Van Assche Luc Meersstraat 1 9255 Buggenhout

De bestuurders herkiezen Valenco NV, vertegenwoordigd door de heer Van Assche Luc, als gedelegeerd bestuurder,

Valenco NV, gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door de heer Van Assche Luc

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 14.07.2011 11306-0073-012
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.06.2010, NGL 23.06.2010 10213-0578-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 09.07.2009 09414-0309-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 17.07.2008 08433-0275-012
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 27.06.2007 07299-0300-010
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.06.2006, NGL 23.06.2006 06313-5122-011
20/02/2006 : ME072589
06/12/2005 : ME072589
08/07/2005 : ME072589
13/07/2004 : ME072589
03/07/2003 : ME072589
29/06/2002 : ME072589
29/06/2000 : ME072589
25/09/1992 : ME72589

Coordonnées
IMMO IJZERENLEEN I

Adresse
MEERSSTRAAT 1 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande