IMMO J & L

Divers


Dénomination : IMMO J & L
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 446.345.005

Publication

04/06/2014
ÿþY

Ondernemingsnr : 0446.345.005

Benaming

(voluit) : HOMO J & L

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap die de vorm aanneemt van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Jagersdreef 21 te 9100 SINT-NIKLAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERMINDERING EN AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 15 mei

2014, v6ár registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap die de vorm aanneemt van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen " IMMO J & L " met maatschappelijke zetel: te 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef 21. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent afdelingÿ Dendermonde met ondernemingsnummer : 0446.345.005.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 06 januari. 1992, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01 februari 1992; onder nummer 920201-183.

De zetel werd verplaatst naar het huidige adres ingevolge de beslissing genomen in de bijzondere' algemene vergadering gehouden op 17 oktober 2005, bekendgemaakt in de bijlágen van het Belgisch' Staatsblad op 02 januari 2006 onder nummer 06000496 en waarvan de statuten niet werden gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing : Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering bevestigt dat de maatschappelijk zetel is verplaatst naar 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef, 21

ingevolge de bijzondere algemene vergadering gehouden op 17 oktober 2005, bekendgemaakt in de bijlage van

het Belgisch Staatsblad op 02 januari 2006 onder nummer 06000496.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin in artikel 3 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende

zin

De vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Jagersdreef, 21,

Tweede beslissing Conversie maatschappelijk kapitaal in euro

De vergadering stelt vast de conversie van het maatschappelijk kapitaal in euro, zoals zij reeds in de' boekhouding is ingeschreven zijnde : vijfhonderd vijfenzestigduizend honderd zevenennegentig euro, vierentwintig cent (¬ 565.197,24).

Uit hoofde hiervan wordt de tekst van artikel 5 van de statuten geschrapt en vervangen door de volgende; tekst

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfenzestigduizend honderd zevenennegentig euro vierentwintig cent (¬ 565.197,24). Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd tachtig gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één tweeduizend tweehonderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Derde beslissing : kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van honderd' vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) teneinde het te brengen van vijfhonderd vijfenzestigduizend honderd= zevenennegentig euro vierentwintig cent (¬ 565.197,24) naar vierhonderd vijftienduizend honderd'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~KII-riE RECKrBANK PAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

rij CPU

N

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

zevenennegentig euro vierentwintig cent (¬ 415.197,24) dit door terugbetaling aan de aandeelhouders van honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00) zonder vernietiging van de bestaande aandelen,

De kapitaalvermindering zal enkel gebeuren op het geplaatst-volstort kapitaal van de vennootschap.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in geld van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De aandeelhouders stemmen toe in deze kapitaalvermindering door terugbetaling op de respectievelijke bankrekeningnummers van de aandeelhouders of door boeking hiervan op hun rekening courant in de vennootschap, of door uitkering van effecten van de vennootschap, zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van artikelen 316/317 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit hoofde hiervan wordt de tekst van artikel 5 van de statuten herschreven als volgt :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERHONDERD VIJFTIENDUIZEND HONDERD ZEVENENNEGENTIG EURO VIERENTWINTIG CENT (¬ 415.197,24). Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd tachtig gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één tweeduizend tweehonderd tachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing : Vaststelling omzetting van de aandelen op naam

De vergadering stelt vast dat de bestaande aandelen werden omgezet in aandelen op naam ingevolge de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01 oktober 2011.

Uit hoofde hiervan wordt de tekst van artikel 8 van de statuten herschreven als volgt

ARTIKEL 8 : AANDELEN OP NAAM

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Vijfde beslissing : aanpassing van artikelen van de statuten aan de nieuwe nummering in het licht van de

Codificatie van de vennootschappenwet en van de invoering wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist

De verwijzing in de statuten naar de vroegere artikelen van de vennootschappenwet te schrappen en deze

aan te passen an het Wetboek van Vennootschappen.

Deze aanpassing gebeuren in artikelen : zes, twintig, zesentwintig, zevenentwintig, achtentwintig,

negenentwintig, dertig en éénendertig.

De aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering dit wat betreft de termijn welke op 15 dagen is gebracht. Uit hoofde hiervan wordt artikel 21 van de statuten herschreven als volgt :

ARTIKEL 21 : BIJEENROEPING

a. De zaakvoerder en iedere eventuele commissaris kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder en eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b. De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden door middel van een aangetekende brief.

Bovendien wordt de oproeping bij gewone brief toegezonden aan de houders van aandelen op naam, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen vijftien dagen voor de vergadering een brief gezonden die de agenda vermeldt; van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer aile aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met een oproeping bij aangetekende brief worden volstaan.

De houders van aandelen, van obligaties of van warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de zaakvoerders en de eventuele

commissarissen die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene

u ,w

y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Zesde beslissing: Wet Corporate Governance,

De aanpassing van de statuten aan de nieuwe wet van "Corporate Governance" zijnde de wet `Deugdelijk

Bestuur' met de figuur van de 'vaste vertegenwoordiger' en de 'schriftelijke algemene vergadering'.

a) Uit hoofde van de vaste vertegenwoordiger wordt de tekst van artikel 12 van de statuten als volgt

herschreven:

ARTIKEL 12 : BENOEMING  ONTSLAG  VACATURE

a) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde (beherende) vennoot mceten hebben.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Joseph De Groof, voornoemd, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden en meedeelt dat niets zich hiertegen verzet.

b) Zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

c) De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d) Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

in dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e) In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). In het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

f) De benoeming van de zaakvoerder of de leden van het college van zaakvoerders en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

b) Uit hoofde van de schriftelijke algemene vergadering worden de statuten als volgt aangepast :

Herschrijving van artikel 19 van de statuten.

ARTIKEL 19 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

a. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand juni te veertien uur in de namiddag.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen v66r de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

b. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c, Te allen tijde kan ook een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten, ten overstaan van een notaris.

d, pe algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats ' in België, aangewezen in de oproeping.

Toevoeging van de volgende artikelen aan de statuten

DE TER i3ESGH1KKING STELLING VAN STUKKEN

Sarren met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen vóór de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking , van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen vbór de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

DE SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden en rekening houdend met het vetorecht van de zaakvoerder, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ; ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

c) Uit hoofde hiervan wordt de nummering van de artikelen van de statuten aangepast.

Zevende beslissing : Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde , rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing Machtiging

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

Negende beslissing: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Accountantskantoor De Doncker & De Smedt te 2970 's Gravenwezel, Wijnegemsteenweg 83-85, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

" VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE:

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD,

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, en de tekst van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

' I

Voor-'

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

02/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

litftt~31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

2 i KART 201/f

DENDERMONDE

Griffie

r

s D tll.12111111

VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0446.345.005

Benaming (voluit) : IMMO J & L (verkort) :

Rechtsvorm Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Toekenning bezoldiging Tekst:

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Commanditaire vennootschap op aandelen

Jagersdreef 21, 9100 Sint-Niklaas, België

De Bijzondere algemene vergadering van 31/05/2013, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, beslist met eenparigheid van stemmen dat vanaf 01/06/2013 een bezoldiging wordt toegekend aan de zaakvoerder, namelijk aan Dhr. Joseph De Groof.

Voor éénsluitend afschrift,

De Groof Joseph

Zaakvoerder

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. v~nTûlk vëimèZcfên : Rëcfíï : Wei ván'Te insiFumehrerenaë notaris, [Tee van áè persd(ójn(nni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 09.07.2012 12267-0219-011
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 23.06.2011 11185-0410-011
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 12.07.2010 10287-0066-012
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 30.06.2009 09309-0114-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 26.06.2008 08291-0309-013
12/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 09.07.2007 07363-0113-015
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 10.07.2006 06440-4518-016
02/01/2006 : SNA005638
23/06/2005 : SNA005638
15/07/2004 : SNA005638
16/07/2003 : SNA005638
10/07/2001 : SNA005638
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0322-010

Coordonnées
IMMO J & L

Adresse
JAGERSDREEF 21 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande