IMMO JOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO JOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.231.015

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.08.2014 14384-0125-013
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 27.08.2013 13472-0128-012
24/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11306858*

Neergelegd

22-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841231015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): IMMO JOS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9400 Ninove, Okegembaan 115

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 21 november 2011, ter registratie blijkt dat:

1. De Heer VAN RANSBEEK Jos, geboren te Asse op zeven augustus duizend negenhonderdnegenenzestig (NN.690807-257-68), wonende te 9400-Ninove, Okegembaan, 115.

2. Mevrouw DREELINCK Kristel, geboren te Anderlecht op zes oktober duizend negenhonderdtweeënzeventig (NN.721006-346-86), wonende te 9400-Ninove, Okegembaan, 115 een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA), hebben opgericht onder de naam "IMMO JOS", met zetel te 9400 Ninove, Okegembaan 115.

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Op de aandelen werd door de oprichters als volgt ingeschreven :

- door VAN RANSBEEK Jos voor achttienduizend vijfhonderd euro

(EUR 18.500,00) hetzij honderd vijfentachtig aandelen: 185

- door DREELINCK Kristel voor honderd euro

(EUR 100) hetzij één aandeel 1

Totaal: honderd zesentachtig aandelen 186

Ieder aandeel is volstort

STATUTEN

De vennootschap bekleedt de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Haar naam luidt : "IMMO JOS ".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9400 Ninove, Okegembaan 115.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het beheer van roerend en onroerend vermogen in het algemeen en het in bijzonder de aankoop, verkoop, de promotie, het beheer, de renovatie, de inrichting, de decoratie, het bouwen en verbouwen, verhuren van onroerende goederen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, voor eigen rekening, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle intellectuele, commerciële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen, met dewelke een of band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van het maatschappelijk doel te bevorderen.

Tevens, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, het besturen van vennootschappen en dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,

bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitoefening van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen te nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder een nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

Het maatschappelijk kapitaal kan verminderd of verhoogd worden door een beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de voorwaarden voor de wijziging van de statuten. Bij kapitaalverhoging in twee fasen dienen twee notariële akten te worden opgesteld.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, vennoten of niet, benoemd door de algemene vergadering.

De vergadering die ze benoemt, bepaalt hun aantal, duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien zij met meerderen zijn, hun machten.

De zaakvoerder(s) kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

- Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt de geheelheid van de machten hem toevertrouwd. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

- Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, heeft elk van de zaakvoerders afzonderlijk alle machten hun toevertrouwd. Zij vertegenwoordigen de vennootschap afzonderlijk jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, alsmede in de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerder(s) mogen onder hun verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat opdragen aan een of meer directeurs of andere personen al dan niet vennoten. Zij bepalen de bezoldigingen die aan deze opdrachten verbonden zijn. Indien er meerdere zaakvoerders zijn dient deze volmacht echter gezamenlijk door alle zaakvoerders gegeven worden.

Wordt voor de duur van de vennootschap tot statutair zaakvoerder aangesteld: de heer VAN RANSBEEK Jos, voornoemd die aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Ingeval van tegenstrijdig belang, is de zaakvoerder, of zijn de zaakvoerders verplicht de bepalingen voorzien in het wetboek der vennootschappen na te leven.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Ieder van hen zal dan onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben over de maatschappelijke activiteiten en zal meer bepaald kennis kunnen nemen, zonder zich te verplaatsen van de boeken briefwisseling en al de geschriften van de vennootschap.

Een commissaris dient slechts benoemd te worden in de gevallen door de wet voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni te 18 uur, op de zetel of de plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, of op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen .

Ieder vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag ook zijn stem schriftelijk uitbrengen. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In gevallen bepaald bij het wetboek der vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en provisie voor te betalen belastingen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het wetboek der vennootschappen.

De zuivere opbrengst der vereffening, na betaling der schulden en lasten der vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na in voorkomend geval gelijkmaking der aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor al hetgeen in de statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het wetboek der vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd: Uitgifte van de akte

Notaris Peter De SCHEPPER te Roosdaal

Coordonnées
IMMO JOS

Adresse
OKEGEMBAAN 115 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : Okegem
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande