IMMO MAGI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO MAGI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.565.022

Publication

21/06/2012
ÿþ _ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ONITEUR

14 -06-GISCH STA

NEERGELEGD

0 7 JUNI 2012

RECHTBANK VAN KOOPHAeg TE GENT

2012

ATSBLAD

BELGE

IIIJ1

~ II u~III~N

=iziinY~oaos" M

BEL

Ondernemingsar : 0426.565.022

Benaming

(voluit) : IMMO MAGI

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA IN VEREFFENING

Zetel : BRABANTI]AM 9

9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE VEREFFENAAR - SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 20 februari 2012 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist:

- zij keurt de rekeningen goed betreffende de vereffening en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de BV ovv CVBA "A.A&T GROUP", voor haar bestuur als, vereffenaar van de vennootschap;

zij stelt vast dat de vereffening van de BVBA "IMMO MAGI", in vereffening, bijgevolg definitief kan' afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf huidige datum;

zij beslist verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf (5) jaar, bij mevrouw Huguette Verbeken, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Maenhoutstraat 78 bus 1, die zich met de bewaring ervan gelast.

Goedgekeurd in de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 20 februari 2012,

BV ovv CVBA A.A.&T GROUP

vertegenwoordigd door

Roland Dekegel

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- onderhandse akte "ontslag en kwijting aan de vereffenaar - sluiting van de vereffening"

- vonnis rechtbank van koophandel

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 30.11.2011, NGL 23.12.2011 11646-0046-011
21/12/2011
ÿþ mad 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*iiisisa3*

1111

NEERGELEGD

0 9 fl .~ZOeIs

rl l

Ondernemingsnr : 0426.565.022 -REG! ITBANK VAN

[ KOOPHANDEL-TE GENT

Benaming : IMMO R1 AGI

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brabantdam 9

9000 Gent

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Ontbinding - In vereffeningstelling - Benoeming vereffenaar

Uit het proces-verbaal verleden voor notaris Christophe Blindeman, geassocieerd notaris, bestuurder van de'. burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERD; NOTARISSEN" met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, de dato 31 augustus 2011, geregistreerd te Gent 2, de dato' 1 september 2011, boek 233, blad 02, vak 17, drie rollen, geen verzendingen, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ : 25,00) en getekend door de Eerstaanwezend Inspecteur S. Haegeman, blijkt dat de buitengewone algemene' vergadering van vennoten is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van' stemmen hebben genomen: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

BEEINDIGING MANDAAT STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging vanaf heden van het mandaat van de statutaire zaakvoerder, met name voornoemde Verbeke, Huguette.

BENOEMING VAN VEREFFENAAR

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A & T Group", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen H-t-J, BTW BE 0459.576.694, RPR Gent, met als vertegenwoordiger de heer Dekegel, Roland, gedomicilieerd en verblijvende te 9051 Gent (Gentbrugge), Robert Rinskopflaan 80, die zijn mandaat aanvaardt.

Het mandaat van de vereffenaar zal worden vergoed conform de normen van het I.A.B.. De vereffenaar zal periodiek haar ereloonnota's opmaken. Dit zijn geen voorschotfacturen en deze ereloonnota's zijn definitief verworden na betaling ervan.

BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 zonder dal hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving. Hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder ;ï betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door één vereffenaar alleen.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid. Na afloop van de vereffening en ten minste één maand vÔôr de sluiting van de vereffening, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan voornoemde vennootschap "A.A & T Group", evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

de expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen 2 onderhandse volmachten;

het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen,

met een staat van activa en passiva afgesloten op 1 juli 2011;

het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

een afschrift van het vonnis houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/12/2011
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II1 II II II 1 1! 1111 101 I I 1 Ul

*11191524*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

0 9 DEC, 2011

}ni. " ,~Gri~i~:~~T

,

Ondernemingsnr : 0426.565.022

Benaming (voluit) : IMMO IVAGI

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brabantdam 9

9000 Gent

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Wijziging van het boekjaar en jaarvergadering

Uit het proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op dertig november tweeduizend en elf, te registreren, blijkt dat de buitengewone vergadering van vennoten is bijeengekomen en':

volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

:1 WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 december van ieder jaar en te laten eindigen op 30 november van het volgende jaar en bijgevolg de eerste zin van artikel 30 te vervangen als volgt: "Het boekjaar begint op 1 december van ieder jaar en eindigt op 30 november van het daaropvolgend jaar." OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2011 vervroegd af te sluiten op 30 november 2011.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAAR-VERGADERING

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te laten plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand mei om 15 uur en bijgevolg de eerste zin van artikel 21 van de statuten te vervangen als volgt:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 15 uur."

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan voornoemde vennootschap "A.A & T Group", evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om l; alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie.

VOOR ANALYTISCHE UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

Expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen 2 volmachten

Gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 07.07.2011 11263-0052-018
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 28.06.2010 10217-0540-016
19/11/2009 : GE139642
01/07/2009 : GE139642
02/09/2008 : GE139642
01/10/2007 : GE139642
01/09/2006 : GE139642
06/01/2006 : GE139642
03/10/2005 : GE139642
15/07/2004 : GE139642
28/01/2004 : GE139642
09/07/2003 : GE139642
25/09/2002 : GE139642
21/07/2000 : GE139642
15/06/2000 : GE139642
23/03/1999 : GE139642
01/01/1992 : GE139642
08/01/1985 : GE139642
08/01/1985 : GE139642

Coordonnées
IMMO MAGI

Adresse
BRABANTDAM 9 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande