IMMO - PEETERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO - PEETERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.863.827

Publication

22/12/2014
ÿþMod Word 11.1

;1``<.1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111E111111111111

NEER

10 DEL 201k

RECHTBANK VAN KOOPHANDEGrittiGENT

Ondernemingsar ; 0406.863.827

Benaming

(voluit) : IMMO-PEETERS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Vijverwegel 93, 9090 Melle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag + benoeming + Herbenoeming

Er Blijkt uit het Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 31 mei 2014 dat er met algemeenheid van stemmen werd belsist

Het ontslag van Mevriouw Denise Carpentier als gedelegeerd bestuurder)te aanvaarden vanaf 3110512014

Te benoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar

-mevrouw Evelyn Carpentier, wonende te 1472 Vieux-Genappe (Promelles) , Chemin de la Cense Brulée,

65

-mevrouw Nathalie Carpentie, wonende te 9850 Landegem, Stationsstraat 77

Het mandaat van Eveniyn Carpentier, wonende te 1472 Viex Genappe (Promelles) , Chemin de la Cense

Brulée, 65 is onbezoldigd.

Het mandaat van Nathalie Carpentier, wonende te , wonende te 9850 Landegem, Stationsstraat 77 is

onbezoldigde

Vervolgens werd er beslist te herbenoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar :

-mevrouw Véronique Carpentier, wonende te 9030 Gent, Groenestaakstraat 86

-mevrouw Virginie Carpentier, wonende te 4500 Huy, Avenue de Batte 5

Het mandaat van mevrouw Véronique Carpentier is onbezoldigd

Het mandaat van mevrouw Virginie Carpentier is onbezoldigd

Goedgekeurd in hert proces verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 31 mei 2014.

Véronique Carpentier Bestuurder

Evelyn Carpentier Bestuurder

Virginie Carpentier Bestuurder

Nathalie Carpentier Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 07.08.2013 13399-0256-009
19/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 09.09.2012 12563-0546-007
17/01/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I* I12ll0 1I4I44I1

be a B+ stZ

NEERGELEG ~

0 5 1AW, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANt`rgE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0406.863.827

Benaming (voluit) : IMMO-PEETERS

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vijverwegel 93

9090 Melle

Onderwerp akte :Omzetting van aandelen aan toonder in aandeel op naam - aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-vervaal opgemaakt door Meester Fabienne CLAEYS BOUUAERT, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23, op 27 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap IMMO-PEETERS, met zetel te 9090 Melle, Vijverwegel 93, volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, en inschrijving van de aandelen op naam in een aandelenregister.

2/ Na vaststelling van de inschrijving in het aandelenregister: vernietiging van de aandelen aan toonder. 3/ Aanpassing van de regels betreffende de overdraagbaarheid van de aandelen.

4/ Aanpassing van nieuwe statuten, waarvan een uittreksel volgt:

RECHTSVORM: naamloze vennootschap

NAAM: IMMO-PEETERS

ZETEL: 9090 Melle, Vijverwegel 93

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

het verrichten in binnen- en buitenland van alle handelingen betrekking hebbende op het beheer en het bestuur van een onroerend patrimonium en alle onroerende goederen met al de daarbij horende handelingen van aan- en verkoop, van aanleg, bouw en onderhoud, van inrichting, meubilering en uitrusting, van verhuring en in huur nemen.

Zij kan zich interesseren door middel van inbrengen, van inschrijvingen, van financiële tussenkomsten of op elke andere wijze in elke maatschappij of onderneming, welke hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk een aan het haar gelijkaardig voorwerp heeft of van aard is om een of andere tak van haar activiteit te ontwikkelen.

Over het algemeen kan zij alle verrichtingen doen op gebied van financiën, roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk, betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn hiervan de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden en die niet verboden zijn door de wet.

DUUR: onbepaald

KAPITAAL: ¬ 62.000,00 vertegenwoordigd door 10.300 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 1/10.300ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

mod 11.1

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer die wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité.

Afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen van aandeelhouders en van de raad van bestuur, daarin begrepen de uittreksels bestemd voor bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden geldig ondertekend, hetzij door een bestuurder, hetzij door een persoon die belast is met het dagelijks bestuur of een uitdrukkelijke volmacht van de raad van bestuur heeft ontvangen.

BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

JAARVERGADERING: laatste vrijdag van de maand mei, om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Voor-teh6ur3en aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie

Fabienne Claeys Bouuaert

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2011 : GE104990
15/07/2011 : GE104990
13/08/2010 : GE104990
20/07/2009 : GE104990
16/07/2008 : GE104990
11/06/2007 : GE104990
06/07/2005 : GE104990
29/06/2005 : GE104990
15/07/2004 : GE104990
25/06/2003 : GE104990
07/08/2002 : GE104990
17/07/2002 : GE104990
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 27.09.2015 15600-0120-008
20/10/2001 : GE104990
15/07/1994 : GE104990
16/12/1992 : GE104990
01/01/1989 : GE104990
23/06/1988 : GE104990
01/01/1988 : GE104990
26/03/1986 : GE104990
01/01/1986 : GE104990

Coordonnées
IMMO - PEETERS

Adresse
VIJVERWEGEL 93 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande