IMMO PICTOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO PICTOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.707.528

Publication

01/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 27.08.2014 14480-0412-009
29/10/2012
ÿþ~ mod 11.1



% In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

1111111 0 h 1ININI1

*12177782*

bel

a;

BE Sta

111

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

~$

OKT 2012

DENDEIffliONDE

Ondememingsnr : e ll. J . Q? , 52

Benaming (voluit) ; Immo Pictor

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg op Aalst 91

9308 Aalst (Hofstade)

Onderwerp akte :Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op zestien oktober tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, date., door:

- de Heer SEM1NCK Bart, zaakvoerder, geboren te Aalst op zesentwintig september, negentienhonderd drieënzeventig, wonende te Hofstade (Aalst), Steenweg op Aalst 91,:', en

- de heer DE VOS Guy Marc, zaakvoerder, geboren te Aalst op acht juni negentien',

honderd zesenzestig, wonende te Aalst, Geraardsbergsestraat 77, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IMMO PICTOR" met zetel te' 9308 Hofstade (Aalst), Steenweg op Aalst, met kapitaal van achttienduizend zeshonderd; euro (¬ 18.600,00), volledig volstort en verdeeld in honderd (100) aandelen met stemrecht,; zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat alle aandelen in geld volledig volgestort zijn door:

- genoemde heer SEMINCK Bart, die verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen,

volgestort tot beloop van negenduizend driehonderd euro ¬ 9.300,00

- genoemde heer DE Vos Guy, die verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen,

volgestort tot beloop van negenduizend driehonderd euro ¬ 9,300,00

Ale vergoeding voor de door hen gedane inbreng en storting worden hen de aandelen toegekend zoals hierboven vermeld, hetgeen zij verklaren te aanvaarden.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met` Beperkte Aansprakelijkheid. Zij neemt als maatschappelijke naam "IMMO PICTOR". Zetel: De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Aalst, met als eerste adres Hofstade (Aalst), Steenweg op Aalst 91.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen,;; het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer

mod 11.1

Voorbehouden -0 aan het Belgisch Staatsblad

- aankopen en verkopen van onroerende goederen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, leasen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, bouwen en verbouwen, doen bouwen en verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van aile verrichtingen met betrekking tot onroerende zakelijke rechten alsook de onroerende leasing;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

2. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt. De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

3. Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

4. De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/1005te) van het kapitaal. Bij de oprichting werd het kapitaal volledig volgestort.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Jaarlijkse algemene vergadering: leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni om negentien (19.00) uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen. Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of " meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder

zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-bebouden K aan het

Belgisch Staatsblad



natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleenhandelend alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door een zaakvoerder, alleenhandelend, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien van de statuten. De zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder

Worden hierbij als zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

- de heer Bart SEMINCK, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

- de heer Guy DE Vos, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig december

tweeduizend en dertien.

3. Datum van de eerste iaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde donderdag van de maand juni om

negentien uur in het jaar tweeduizend en veertien.

4. Kennisgeving

De ondergetekende notaris heeft de oprichters gewezen op:

- het verplicht distinctief karakter van de maatschappelijke benaming en het verbod van

verwarring met bestaande benamingen van vennootschappen.

5. Overname van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die door de oprichter in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert één oktober tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Volmacht: Hierbij wordt volmacht verleend aan de hierna genoemde persoon teneinde alle nodige verklaringen af te leggen, alle nodige stukken en documenten te tekenen, alle kosten te betalen en alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, douane en accijnzen, de sociale zekerheid, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

heer VERDONCK Walter, accountant, wonende te 9300 Aalst, Áugust Marcelstraat 22, met macht om afzonderlijk te handelen en met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 0 aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0064-010

Coordonnées
IMMO PICTOR

Adresse
STEENWEG OP AALST 91 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande