IMMO UW TUIN VAN HOEYLANDT

Divers


Dénomination : IMMO UW TUIN VAN HOEYLANDT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.385.747

Publication

01/04/2011
ÿþ mod 2.1

e



~,L#:riic~: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2. 03. 1011

DEN IISEffiètiONDE

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsblai

1111

" 1109568'

d

Ondernemingsnr : 0450.385.747

Benaming : IMMO UW TUIN VAN HOEYLANDT

(voluit)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Reepstraat 121

91710 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME DOOR

UW TUIN VAN IMMO UW TUIN VAN HOEYLANDT-STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op één maart tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op zeven maart tweeduizend en elf, negen bladen, geen verzendingen, boek 573, blad

44, vak 04, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger i

Mevrouw Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1. A. De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de stukken en verslagen vermeld in de agenda, te weten:

- fusievoorstel opgesteld op datum van tweeëntwintig december tweeduizend en tien, en neergelegd op achtentwintig december nadien ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

- omstandige schriftelijke verslagen opgesteld door het bestuursorgaan van elke betrokken vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het wetboek van vennootschappen, op tweeëntwintig december tweeduizend en tien (Immo Uw tuin Van Hoeylandt) en op tweeëntwintig december tweeduizend en tien (Uw tuin).

- Overeenkomstig artikel 695 laatste lid van het wetboek van vennootschappen zijn alle aandeelhouders akkoord dat er geen verklaring van het fusievoorstel noch een verslag van de bedrijfsrevisor is vereist.

B. De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te i"

hebben van de inhoud van alle voormelde verslagen.

;'. De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

2. De algemene vergaderingen nemen kennis van het feit dat er zich, vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, geen belangrijke wijzingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen.

3. BESLUITEN TOT FUSIE

Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Uw tuin, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen Immo Uw tuin Van Hoeylandt, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

a. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald als volgt:

vijfduizend zeshonderd en vier volstorte nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Uw tuin worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de commanditaire vennootschap op aandelen Immo Uw tuin Van Hoeylandt, hetzij vijfduizend zeshonderd en vier aandelen van de vennootschap Uw tuin tegen vijfhonderd en drie aandelen van de vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt, zonder opleg in geld.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Uw tuin wordt vastgesteld op één december tweeduizend en tien, datum waarop de laatste tussentijdse balans werd afgesloten op dertig november tweeduizend en tien.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De bestuursorganen van de commanditaire vennootschap op aandelen Immo Uw tuin Van Hoeylandt en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Uw tuin, menen dat deze terugwerkende kracht van de fusie een correct beeld geeft, vermits de boekhouding van beide vennootschappen vanaf één december 2010, gezamenlijk is gevoerd.

3. OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap Uw tuin.

Het vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen Immo Uw Tuin van Hoeylandt , zoals blijkt uit de staat van actief en passief van dertig november tweeduizend en tien, omvat:

-Activa: vierhonderd drieënvijftigduizend zevenhonderd vijfenveertig euro éénenveertig cent

-Passiva: vierhonderd drieënvijftigduizend zevenhonderd vijfenveertig euro éénenveertig cent

-Netto-actief: vierhonderd drieënvijftigduizend zeshonderd en tien euro éénenveertig cent

Tot dit vermogen behoort nabeschreven ONROEREND goed:

Ter GEMEENTE TEMSE, eerste afdeling

Een handelshuis op en met grond en afhangen gestaan en gelegen te Temse, eerste afdeling, Hoogkamerstraat 333, ten kadaster gekend, sectie B, nummer 365/D, groot drieduizend driehonderd zeventig vierkante meter.

Het kadastraal inkomen bedraagt tienduizend vijfhonderd negenennegentig euro. OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voorschreven goed behoort toe aan de commanditaire vennootschap op aandelen Immo Uw tuin Van Hoeylandt om het te hebben verkregen bij akte oprichting verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op tweeëntwintig juni negentienhonderd drieënnegentig, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Dendermonde op 2 juli erna, boek 4332, nummer 6, jegens mevrouw Vermeulen Rachel.

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT DER GOEDEREN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De overgangen van het vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen Ïmmo Uw tuin Van Hoeylandt op de overnemende besloten vennootschap Uw

tuin, geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

2. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

3. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

4. De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschap, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

5. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

6. Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

7. De onroerende goederen worden overgedragen voor vrij en onbelast van alle bezwarende in- en overschrijvingen.

De overnemende vennootschap moet de onroerende goederen aanvaarden in de aard, staat en gelegenheid waarin ze zich bevinden, met alle eraanklevende, zo voor-en nadelige, zicht- en onzichtbare, durende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, vrij aan haar de voordelige uit te oefenen en zich tegen de nadelige te verzetten, doch dit alles ten hare laste en gevaar, en zonder verhaal tegenover de overgenomen vennootschap.

Tevens aanvaardt de overnemende vennootschap zonder waarborg van de uitgedrukte grootte van de grond of inhoudsoppervlakte, zelfs al ware het verschil eenitwintigste of meer.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

Bijzondere bepaling

In de akte verkoop verleden voor notaris Karel Vercouteren te Beveren op vierentwintig juli negentienhonderd drieënzeventig staat letterlijk het volgende vermeld:

"1.De verkochte gronden zij bestemd voor de oprichting van onschadelijke en ongevaarlijke bedrijven welke voor de omliggende woonkernen geen hinderlijke of ongezonde uitwasemingen, rook, stof, geuren of geluiden meebrengen en welke de plantengroei niet schaden. Onder dit voorbehoud zijn toegelaten: nijverheidsgebouwen, handelsgebouwen, stapelplaatsen, gebouwen en vrije ruimten voor sociale uitrusting: eetzalen, verzorgingslokalen voor eerste hulp bij ongevallen en dergelijke; burelen en parkeerplaatsen; per bedrijf wordt het inbouwen van één woongelegenheid voorzien, voor zover ondergebracht onder zelfde dak als hoofdgebouw. De grond wordt verkocht om de realisatie mogelijk te maken van volgende economische bedrijvigheid, die dan ook zal dienen te worden uitgeoefend: het uitbaten van een handel van meubelen, tuinmeubelen, kampeerbenodigdheden, toeristische uitrusting en alle aanverwante artikelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor' behouden dan het Belgisch Staatsblad

" Voor-' behouden dan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

2.De bebouwde oppervlakte met inbegrip van de parkeerruimten mag hoogstens zeventig procent van de aangekochte terreinoppervlakte beslaan. 3.Rond de gebouwen moet een bouwvrije zone behouden blijven met dien verstande dat: a)voor inplanting van gebouwen langsheen de autoweg E3 een afstand moet geëerbiedigd worden zoals deze wordt opgelegd door de bevoegde overheden (Intercommunale voor de E3, Dienst der autosnelwegen of andere); b)een afstand van de as van de Rijksweg Sint-Niklaas  Breendonk van achtendertig meter moet worden geëerbiedigd; c)tenminste acht meter afstand van de andere rooilijnen; d)een afstand van tenminste acht meter van de overige perceelsgrenzen; deze afstand kan teruggebracht worden tot vijf meter voor percelen met een oppervlakte van minder dan één hectare.

4.De koper neemt de verplichting op zich op het aangekochte terrein de nodige parkeerruimte te voorzien voor alle voertuigen gebruikt door het bedrijf, personeel en bezoekers. Wat het aantal parkeerplaatsen voor personenwagens betreft dient de koper zich te gedragen naar de voorschriften opgelegd door het Ministerie van Openbare Werken. De voortuinstrook mag ten hoogste voor de helft tot parkeerruimte worden gebruikt.

5.De bouwvrije zones met uitzondering van de uitgeruste parkeerruimten, dienen te worden aangelegd als verplichte groenzones en in die staat e worden onderhouden, t.t.z. overwegend als graspark met heesters, bloemen, laag- en hoogstammige bomen. De beplantingen dienen derwijze te worden aangelegd dat de doortocht aan brandbestrijdingswagens kan verleend worden. De niet door gebouwen, toegangswegen en uitgeruste parkeerruimten ingenomen oppervlakten, dienen te worden behandeld zoals verplichte groenzones. De groenzones mogen in geen geval gebruikt worden als opslagplaatsen voor grondstoffen, afval of niet afgewerkte produkten, evenmin de niet bebouwde delen van het terrein welke zichtbaar zijn voor de geburen of vanop het openbaar domein.

6.De plannen voor andere afsluitingen van het terrein dan hagen of planten, dienen te worden voorgelegd voor goedkeuring aan de verkoper en aan de overheden die de bouwvergunningen moeten afleveren en zij dienen te worden uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden opgelegd door deze overheden en door de verkoper.

7.De koper mag het afvalwater slechts lozen in de riolering en zulks mits naleving van de terzake bestaande administratieve voorschriften. Het is uitdrukkelijk verboden welkdanige stoffen te lozen welke van aard kunnen zijn de riolering te beschadigen of het normaal gebruik ervan te verstoren of welke door huidige of toekomstige wettelijke of verordenende maatregelen zouden verboden zijn. Zo nodig zal de koper op eigen kosten een zuiveringsinstallatie aanleggen.

8.Wat de gebouwen betreft dient naar buitenuit te worden gestreefd naar vormschoonheid en eenvoud. De koper verplicht zich het zijne bij te dragen aan het geheel van de industriezone een aantrekkelijk esthetisch uitzicht te geven. De plannen van gebouwen, vergrotingen en veranderingen welke het uitzicht naar buitenuit kunnen wijzigen dienen ter goedkeuring aan de verkoper te worden voorgelegd. De koper verbindt zich de plannen aan de verkoper en aan de stedenbouwkundige overheden te onderwerpen, aan deze laatste vergezeld van het advies van de verkoper, die overigens steeds naast de voorwaarden van de bouwvergunning aanvullende voorwaarden kan opleggen. De zichtbaar blijvende delen van de buitenmuren zullen geen helschreeuwende materialen of kleuren vertonen. Mits regelmatig onderhoud is beraping in pastelkleuren toegelaten.

9.Publiciteitspanelen al of niet verlicht dienen het voorwerp uit te maken van een

afzonderlijke toelating vanwege de verkoper en de gemeentelijke of andere daartoe wettelijk bevoegde overheden. Eventueel zal een oppervlakte van maximum een/twintigste van de aanbelangende geveloppervlakte voor publiciteitsdoeleinden aangewend worden, steeds mits voorafgaandelijke toelating vanwege de verkoper en de hogergenoemde overheden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

10.De koper is verplichten verbindt er zich toe binnen het tijdsperk van twee jaar vanaf het verlijden van de authentieke verkoopakte op de aangekochte grond en op zijn kosten een gans voltooid industrieel gebouw met een minimum oppervlakte van vierhonderd twintig vierkante meter op te richten, en de werken daartoe aan te vangen ten laatste binnen de acht maanden na de datum van het verlijden van de verkoopakte.

11.Gedurende een periode van twintig jaar te rekenen vanaf het verlijden van de authentieke verkoopakte verbindt de koper er zich toe de aangekochte grond en/of de erop opgerichte gebouwen niet vrijwillig te vervreemden, noch te verhuren, tenzij mits voorafgaandelijke en schriftelijke toelating van het bestuurcomité van de Intercommunale.

12.Indien de koper met de oprichting van het in artikel bedoeld industrieel gebouw binnen de genoemde periode van twee jaar begint maar niet voltooit, zal hij aan de verkoper een schadevergoeding betalen ten bedrage van vijfhonderd Frank voor elke dag, volgend op genoemde periode, gedurende dewelke het gebouw onvoltooid blijft. Deze forfaitair en ten transactionele titel overeengekomen som zal automatisch verschuldigd zijn zonder enige ingebrekestelling.

13.lndien de koper niet begint met de oprichting op het terrein van het industrieel gebouw binnen de termijn bepaald in artikel tien hierboven, of bij niet naleving van de verplichtingen door hem opgenomen in de artikelen een, twee en elf, zal hij aan de verkoper een schadevergoeding betalen transactioneel en forfaitair tussen partijen vastgesteld ten belope van tweemaal de waarde van het onder artikel één geviseerde terrein op het ogenblik dat gezegde schadevergoeding berekend wordt. Deze schadevergoeding zal automatisch verschuldigd zijn zonder enige ingebrekestelling en van rechtswege. Onder voornoemde waarde wordt verstaan marktwaarde, zoals aanvaard of bepaald is door het Bestuur van Registratie en

Domeinen. Indien het herstel van de overtredingen in dit artikel bedoeld mogelijk is, zal de verkoper echter ook dit herstel kunnen vorderen in plaats van de hierboven bedongen schadevergoeding te eisen doch de keuze behoort hem alleen.

14.Indien de koper de in artikel één genoemde bedrijvigheid staakt, of in geval dat hij de andere voorwaarden tot gebruik van de grond niet naleeft zal de verkoper de grond kunnen terugkopen. In dit geval zal het bepaalde in artikel dertien geen toepassing vinden. De terugkoop geschiedt onder de voorwaarden bepaald bij artikel eenendertig, paragraaf één, laatste alinea van de wet van dertig december negentienhonderd zeventig betreffende de economische expansie.

15.Na verloop van twintig jaar bedoeld in artikel elf of wanneer de vervreemding van de aangekochte grond met de eropstaande gebouwen hetzij gedeeltelijk hetzij voor het geheel is toegestaan, zal de verkoper het te koop gestelde goed bij voorrang voor alle derden kunnen aankopen aan dezelfde prijs en voorwaarden als deze door derden geboden. Wanneer de eigendom die te koop gesteld wordt gedeeltelijk met gebouwen is voorzien, kan de verkoper alleen eisen dat de verkoop in twee loten wordt gelegd, zodat hij zijn voorkeurrecht zowel op de niet bebouwde als op de bebouwde grond kan doen gelden. Dit voorkeurrecht zal dienen uitgeoefend te worden binnen de dertig dagen nadat het inzicht tot vervreemding aan de verkoper ter kennis werd gebracht bij ter post aangetekend schrijven. Deze kennisgeving geldt als aanbod voor verkoop.

16.De koper zal er naar streven dat het thans door de firma tewerkgesteld personeel en het nieuw aan te werven personeel zal bestaan uit inwoners van het Land van Waas. In afwezigheid van een voorafgaandelijke schriftelijke toestemming van het Bestuurscomité van de Intercommunale moet voornoemde verplichting geëerbiedigd worden voor een duur van twintig jaar, volgend op de datum waarop bedoelde industriële of handelsoperaties aanvingen. Bij niet naleving van de verbintenis in dit artikel aangegaan zal de verkoper zonder ingebrekestelling en van rechtswege aan de koper een schadevergoeding kunnen eisen welke gelijk zal zijn aan het verschil

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod2.1



tussen de aankoopprijs van het verkochte terrein en juist marktwaarde ervan, de verbeteringen niet meegerekend, op het ogenblik dat genoemde schadevergoeding berekend wordt. In geen geval mag dergelijke schadevergoeding meer dan eenmaal worden geëist. De marktwaarde, waarvan sprake in huidige alinea, is de waarde die aanvaard of bepaald wordt door het bestuur der Registratie en Domeinen.

17.1ngeval van vervreemding ten welke titel ook verbindt de koper zich in de akte van deze vervreemding alle clausules te vermelden van huidige overeenkomst waarbij hij zakelijke of persoonlijke verbintenissen jegens de verkoper heeft aangegaan of waarbij zakelijke of persoonlijke rechten in voordeel van deze laatsten werden bedongen zodat rechtsverkrijgende tot dezelfde verplichtingen is gehouden tegenover de Intercommunale als in huidige overeenkomst is voorzien en zij er tegenover hem dezelfde rechten uit put.

18.Met het oog op het toezicht over de naleving van deze verplichtingen door de koper aangegaan, verbindt deze er zich toe aan de verkoper of zijn gemachtigde te allen tijde toegang tot het verkochte terrein en zijn inrichtingen."

In de akte verkoop verleden voor notaris Karel Vercouteren te Beveren op zeventien september negentienhonderd tachtig staat letterlijk het volgende vermeld: "De verkopende vennootschap zal ten persoonlijke titel en enkel zolang zij eigenares zal blijven van de aanpalende grond, het gebruik blijven behouden bij wijze van door- en overweg en zonder te storen aan de kopers. De rolbrug zal mogen blijven functioneren zoals dit thans gebeurt, zelfs, indien de eigendom aan derde zou worden verkocht. Er zal echter geen nieuwe mogen geplaatst worden over de verkochte grond. Zolang echter de rolbrug zal blijven functioneren, zal de eigenaar van de achterliggende grond, persoonlijk gebruik mogen maken van de overweg over de thans verkochte grond."

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap voorzover deze thans nog van toepassing zijn.

4. BESLUIT TOT KAPITAALVERHOGING

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen dat het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Uw tuin verhoogd wordt tot beloop van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, namelijk met zeshonderd drieëntwintigduizend vierhonderd tweeënvijftig euro éénentwintig cent, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent op zeshonderd tweeënveertigduizend vierenveertig euro tweeëntwintig cent en uitgifte van vijfduizend zeshonderd en vier nieuwe volgestorte aandelen en zonder opleg in geld.

Uitreiking van vijfduizend zeshonderd en vier nieuwe volgestorte aandelen door vennootschap Uw tuin aan de aandeelhouders van vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt, tegen inlevering van alle oude aandelen van Immo Uw tuin van Hoeylandt, naar verhouding van vijfhonderd en drie oude aandelen in de overgenomen vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt tegen vijfduizend zeshonderd en vier nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap Uw tuin, zonder opleg in geld.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt op de wijze als hierna gezegd.

Er worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt vijfduizend zeshonderd en vier volstorte nieuwe aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Uw tuin uitgereikt, hetzij vijfduizend zeshonderd en vier aandelen van de vennootschap Uw tuin voor vijfhonderd en drie aandelen van de vennootschap Immo Uw tuin Van Hoeylandt, als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor "

-

behouden aan het Belgisch Staats blad

mod 2.1

Voor-' behouden àan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

- aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INTERNATIONAL INTERIOR GROUP 5593 aandelen in de vennootschap Uw tuin;

- aan de naamloze vennootschap MEUBELEN VERBERCKMOES 11 aandelen in de vennootschap Uw tuin.

welke aandeelhouders verklaren te aanvaarden.

De nieuwe aandeelhouders worden uitdrukkelijk aanvaard als vennoot door de huidige aandeelhouders van Uw tuin.

5. Aan de Raad van Bestuur wordt door de algemene vergaderingen met eenparigheid van stemmen de bevoegdheid verleend voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten op de agenda. Aan de heren Marc Verberckmoes, Fazantenlaan 30, Waasmunster en de heer Gunther Verberckmoes, wonend te Sint-Gillis-Waas wordt elk bevoegd om apart te handelen, volmacht verleend voor de formaliteiten van aanpassing van de inschrijving in het rechtspersonenregister.

6. Aanpassing van de datum van de jaarvergadering in de laatste donderdag van februari om zestien uur.

7. Ontslag van de zaakvoerder van de commanditaire vennootschap op aandelen Immo Uw tuin van Hoeylandt, zijnde de heer Marc Verberckmoes. Er wordt decharge verleend over het door hem gevoerde beleid.

8. STATUTENWIJZIGING

De algemene vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan voorgaande beslissingen.

Artikel 5 zal voortaan luiden als volgt :

"Artikel vijf :

1.Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd tweeënveertigduizend vierenveertig euro tweeëntwintig cent, vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd vierenvijftig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/zesduizend driehonderd vierenvijftigste deel van het kapitaal. "

Artikel 19 :

De jaarvergadering wordt gehouden de derde donderdag van februari om zestien uur op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens de wet of het belang van de vennootschap dit vereist."

A. Ontslag van ambtshalve te nemen inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen van enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van onderhavige akte.

B. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de overnemende vennootschap.

C. Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, §1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is B.T.W-belastingplichtige onder nummer 417.733.270.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2011 : DE052549
25/06/2010 : DE052549
23/06/2009 : DE052549
26/06/2008 : DE052549
27/06/2007 : DE052549
09/09/2005 : SN052549
15/06/2005 : SN052549
25/06/2004 : SN052549
16/06/2003 : SN052549
13/06/2002 : SN052549
06/06/2001 : SN052549

Coordonnées
IMMO UW TUIN VAN HOEYLANDT

Adresse
REEPSTRAAT 121 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande