IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES, AFGEKORT : IMMOBILIEN A.B.C.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES, AFGEKORT : IMMOBILIEN A.B.C.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.018.055

Publication

13/05/2014
ÿþJ

Mod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111V)),IUM),11 11111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

30 AP0, 2014

AFDELegiftENDERMONDE

Ondememingsnr : Benaming 0405.018.055

(vousit) : IMMOBILIËN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES IMMOBILIËN

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze venootschap

Zetel: Wateringen 25,9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerr) akte Neerlegging fusievoorstel

Er blijkt uit het fusievoorstel opgemaakt op datum van 2 april 2014 overeenkomstig artikelen 676 en 719 van

het wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Bij de fusie betrokken vennootschappen:'

1. De naamloze vennootschap "IMMOBILIËN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES", met zetel te 9300: Aalst, Wateringen 25, ondememingsnummer 0405.018.055. (overnemende vennootschap)

2. De naamloze vennootschap ''EXTEND INVESTMENTS"; met zetel te 9300 Aalst, ondernemingsnummer: 0455.312.951.

' - De opslorping:

Naar aanleiding van de vereniging van alle aandelen van de NV EXTEND INVESTMENTS in één hand in de NV IMMOBILIËN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES, hebben de Raden van Bestuur van beide venootschappen beslist om de vennootschappen te herstructureren en dit via de fusie door overneming volgens art. 676 van het Wetboek van Vennootschappen.

- De voorwaarden voor de fusie:

; De Raden van Bestuur stellen de volgende voorwaarden voor aan de Algemene Vergaderingen der

Aandeelhouders:

- fusie door overname door de vennootschap NV IMMOBILIËN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES,

van alle activa en passive, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap NV EXTEND INVESTMENTS.

- deze fusie is gebaseerd op de financiële situaties afgesloten per 31 december 2013.

- vanaf 1 januari 2014 worden de activiteiten van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voer rekening van de overnemende vennootschap.

- aile kosten voortvloeiend uit deze fusie zullen worden gedragen door de NV IMMOBILIËN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES.

- er zijn in de te fuseren vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten worden toegekend.

- er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

- het doel van de overnemende vennootschap blijft ongewilzigd', - na de fusie zal de overnemende vennootschap de vorm van een BVBA aannemen.

Voor analytisch uittreksel van het fusievoorstel

Gedelegeerd bestuurder

Elise De Wilde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2014
ÿþ mod 11.1

51.43:1 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

19 092*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

11 JOL! 2014

AF Dal NG9IMERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0405.018.055

Benaming (voluit) : IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wateringen 25

9300 Aalst

Onderwerp akte :Geruisloze fusie

Uit een akte verleden voor notaris Heleen DECONINCK te Erpe op 30 juni 2014 2, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders:

BESLISSING: KENNISNAME VAN DOCUMENTEN EN VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van voormelde fusievoorstellen waarvan elk van de aandeelhouders van de onderscheiden vennootschappen, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de; aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen, Het fusievoorstel werd overeenkomstig', art. 719 W.Venn. opgesteld, neergelegd en bekendgemaakt als voormeld.

De aandeelhouders van de onderscheiden vennootschappen bevestigen uiterlijk één maand voor de datum van onderhavige algemene vergaderingen een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel. Zij erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek der Vennootschappen, te weten:

De fusievoorstellen;

- De jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij

de fusie betrokken is;

De verslagen van de raden van bestuur en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

BESLISSING: BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat met toepassing van art. 681 ev, en art. 719 ev. W.Venn., het gehele vermogen van overgenomen vennootschap EXTEND INVESTMENTS, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, op de overnemende vennootschap, IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer:

AI Deze overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap is gebaseerd op de balans afgesloten op 31 december 2013.

BI De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op 1 januari 2014.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

VIERDE BESLISSING: OMZETTING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

11 Verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief, en verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Een aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De voorzitter geeft de vergadering kennis van de inhoud van het verslag van de raad van bestuur de dato 20 juni 2014 met daarbijgevoegde staat van activa en passiva per 31 maart 2014 hetzij minder dan drie maanden voordien, welk verslag het voorstel tot omzetting toelicht, alsook van het verslag de dato 25 juni 2014 van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Burgerlijke Vennootschap VAN CAUTER -- SAEYS & C° - bedrijfsrevisoren, met zetel te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55, Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door Mevrouw Inge Saeys, daartoe aangewezen door de raad van bestuur van de vennootschap en die over de bovengenoemde staat van activa en passiva verslag uitgebracht heeft.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Dit verslag houdt rekening met de uitkomst van de voorafgaandelijke fusie van de vennootschap IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES NV met de vennootschap EXTEND INVESTMENTS NV, Wateringen 25 te 9300 Aalst en met ondernemingsnummer 0455.312.951 op een staat van actief en passief opgesteld per 31 december 2013 met ingang van 1 januari 2014. De conclusies van dit verslag zijn derhalve slechts geldig onder de voorwaarde van de realisatie van deze fusieverrichting, voorafgaand aan de omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 31 maart 2014 van de Naamloze Vennootschap IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de Raad van Bestuur zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen,

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad. Het netto actief volgens deze staat van 31 maart 2014 is ¬ 5.260.481,41 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 62.000,00.".

ledere aanwezige aandeelhouder erkent kennis genomen te hebben van beide verslagen gezien hij er voorafgaandelijk een exemplaar van ontvangen heeft.

2/ Omzetting

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de naamloze vennootschap IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden,

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES is de voortzetting van de naamloze vennootschap IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivabestanddelen van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 jongstleden, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur en waarover verslag werd uitgebracht door de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de naamloze vennootschap IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES behoudt het nummer waaronder de naamloze vennootschap IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES ingeschreven was in het rechtspersonenregister,

De 1813 aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette naamloze vennootschap IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de naamloze vennootschap IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formali-

teiten te moeten overgaan.

31 Goedkeuring van de nieuwe statuten.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, de statuten van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze statuten luiden als volgt:

"TITEL I. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "IMMOBILIËN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES", afgekort

"IMMOBILIËN A.B.C.".

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9300 Aalst, Wateringen 25.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel de aan- en verkoop alsook het bouwen en verbouwen, huren

en verhuren, beheer en exploitatie, alsmede het vestigen van om het even welke zakelijke rechten

van en op onroerend goed in de meest brede betekenis van het woord, voor eigen rekening of voor

rekening van derden; alsmede alles wat met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en

commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het

voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen

vergemakkelijken eniof helpen uitbreiden.

De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen

toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke panden.

Onder iedere vorm, zelfs door samensmelting of door het verlenen van borgstellingen, in alle

bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd,

TITEL Il. KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00). Het wordt

verdeeld in duizend achthonderddertien (1.813) aandelen zonder nominale waarde, die ieder

één/duizendachthonderd dertiende van het kapitaal vertegenwoordigen,"

TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de

vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam

en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden

dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening

zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het

bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te

stellen,

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoeodheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap

slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene

vergadering.

Artikel 15: Gewone, biizondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder

jaar warden bijeengeroepen op de tweede zondag van de maand mei te elf uur.

Artikel 16: Bijeenroeping.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Artikel 17/bis: Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het

recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

In voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd. Daarnaast bevatten zowel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering. Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval op afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord.

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering geldt niet voor de leden van het bureau, de bestuurders en de commissaris(sen), TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 19: Winstbestemming.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commissaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 24: Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

4/ Ontslag van bestuurders en benoeming van zaakvoerders

De vergadering besluit het ontslag van de voltallige raad van bestuur, te weten, Mevrouw Elise De Wilde, Mevrouw Annelies Wouters en de Heer Willem De Wilde, allen voornoemd, in functie van de naamloze vennootschap te aanvaarden.

De omzetting voorafgaand goedgekeurd, stelt immers een einde aan hun mandaat.

De vergadering besluit als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap te benoemen: Mevrouw Elise De Wilde, Mevrouw Annelies Wouters en de Heer Willem De Wilde, allen voornoemd.

ZESDE BESLISSING: MACHTIGING EN COORDINATIE

De vergaderingen verlenen alle bevoegdheden aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uitte voeren.

De vergadering van de overgenomen en omgezette vennootschap besluit de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan ondergetekende notaris.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte wijziging.- coordinatie statuten; - verslagen raad van bestuur &

bedrijfsrevisor; -staat van aktief en passief.

Getekend Heleen DECONINCK, instrumenterend notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2014
ÿþw~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

,39321!

Mari 2.1

Ondernemingsnr : 0405018055

Benaming

(voluit) : IMMOBILIEN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES

Rechtsvorm : NV

Zetel : WATERINGEN 25 - 9300 AALST

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 heeft met

algemeenheid van stemmen beslist om mevr De Wilde Elise wonende te

Wateringen 25, 9300 Aalst te benoemen als bestuurder en als gedelegeerd

bestuurder met ingang vanaf 1 januari 2014 en dit voor een periode van 6 jaar.

Dit mandaat als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Eveneens wordt vermeld dat het mandaat van Dhr De Wilde Willem, wonende te

Jeruzalemstraat 66 te 9420 Erpe-Mere, een onbezoldigd mandaat wordt met ingang

van 31 december 2013.

De vergadering wordt opgeheven om 11.00 u. na lezing en ondertekening van

tegenwoordig verslag.

Wouters Annelies

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)T__. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

GRlrr IC RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

09 JAN. 2014

DENDERMONDE

Griffue

08/11/2013
ÿþOndernemingsnr : 0405.018.055

Benaming (voluit) : IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES

(verkort) : IMMO ABC

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wateringen 25

9300Aalst

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 24 oktober 2013, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING.

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met vijfhonderd achtenvijftigduizend (558.000¬ ) euro om het te brengen van zeshonderd twintigduizend euro (620.000¬ ) tot tweeënzestigduizend (62.000¬ ).

De vergadering besluit dat deze kapitaalverlaging geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen;

Deze kapitaalvermindering wordt aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal.

TWEEDE Beslissing: Wijziging statuten ingevolge kpitaalswijziging

De vergadering beslist de statuten te wijziging om het in overeenstemming te brengen met' het nieuwe bedrag van het kapitaal. Het artikel vijf van de statuten wordt als volgt vervangen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend (62.000) euro. Het wordt verdeeld in achttienhonderd dertien (1813) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/achttienhonderd dertiende (1813°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT  Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de. genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de; gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coordinatie statuten.

Getekend Heleen Deconinck, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griff e van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KUUI'HANOLL

2 9 OKT, 2013

DENDERMOnIr..

Griffie

(D'e\

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.05.2013, NGL 14.05.2013 13118-0044-012
06/12/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN ikOOPf-iAUQEL 27 NOV. 2012'

DENDERM.rs.,_ ` 7:

Griffie

*iaie~s93

V beha

aai

Beld Staal

Pliegig

MAU

Ondernemingsar : 0405018055

Benaming

(voluit) : IMMOBILIEN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES

Rechtsvorm : NV

Zetel : WATERINGEN 25 - 9300 AALST

Onderwerp akte : ONTSLAG GEDELEGEERD BESTUURDER EN BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 22 november 2042 heeft met

algemeenheid van stemmen beslist om mevr De Wilde Elise wonende te

Wateringen 25, 9300 Aalst te ontslaan als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder

' met ingang vanaf 30 september 2012.

De vergadering wordt opgeheven om 12.00 u. na lezing en ondertekening van

tegenwoordig verslag.

Wouters Annelles

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.05.2012, NGL 21.05.2012 12119-0511-012
03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.05.2011, NGL 27.05.2011 11126-0250-011
26/05/2011
ÿþMM 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ius

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I III! I 1111 IIII 11ff I II II 111111ff 1111

" 110]9653"

GRIFFIE" RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0405018055

Benaming

(voluit) : IMMOBILIEN ALGEMENE BOUWCONSTRUCTIES

Rechtsvorm : NV

Zetel : WATERINGEN 25 - 9300 AALST

Onderwerp akte : HERBENOEMING GEDELEGEERDE BESTUURDERS EN BESTUURDER De bijzondere algemene vergadering van 8 mei 2011 heeft met algemeenheid van stemmen beslist om mevr De Wilde Elise wonende te Wateringen 25, 9300 Aalst te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 8 mei 2011 en dit voor een periode van 6 jaar tot na de algemene vergadering in 2017.

Eveneens werd beslist met algemeenheid van stemmen om mevr Wouters Annelies, wonende te Stefaan De Jonghestraat 13 B 5, 9300 Aalst te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang vanaf 8 mei 2011 en dit voor een periode van 6 jaar tot na de algemene vergadering in 2017.

Eveneens werd beslist met algemeenheid van stemmen om dhr De Wilde Willem, wonende te Jeruzalemstraat 66, 9420 Erpe-Mere te herbenoemen als bestuurder met ingang vanaf 8 mei 2011 en dit voor een periode van 6 jaar tot na de algemene vergadering in 2017.

De vergadering wordt opgeheven om 12.00 u. na lezing en ondertekening van

tegenwoordig verslag.

De Wilde Elise

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.05.2010, NGL 25.05.2010 10128-0079-011
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.05.2009, NGL 02.06.2009 09182-0155-011
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 21.05.2008 08151-0041-011
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.05.2007, NGL 29.05.2007 07165-0400-011
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 08.05.2005, NGL 25.05.2005 05175-0979-013
28/05/2004 : AA067266
06/06/2003 : AA067266
13/06/2002 : AA067266
06/06/2001 : AA067266
08/02/2000 : AA067266
13/01/2000 : AA067266
20/01/1999 : AA067266
01/01/1997 : AN259308
01/01/1996 : AN259308
10/02/1995 : AN259308
01/01/1995 : AN259308
01/01/1993 : AN259308
06/02/1992 : AN259308
01/01/1992 : AN259308
01/01/1989 : AN259308
15/01/1988 : AN259308
01/01/1988 : AN259308

Coordonnées
IMMOBILIEN ALGEMENE BOUW CONSTRUCTIES, AFGEK…

Adresse
WATERINGEN 25 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande