IMMOBILIEN & MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT : IMACO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOBILIEN & MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT : IMACO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.125.838

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 17.02.2014, NGL 08.07.2014 14274-0538-016
22/07/2013
ÿþmod 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111,j11111111111191111111

Ondernemingsnr : 0438.125.838

Benaming (voluit) : Imaco

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Voordelaan 5

9831 Deurle

Onderwerp akte ; Fusie van vennootschappen

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, telt Destelbergen, op één juli tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergaderingen zijn bijeengekomen van:

1. De naamloze vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kart "IMACO" met zetel te 9831 Sint-:j Martens-Laten (Deurle), Voordelaan, 5, (Rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 438.125.838.)

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op negen augustus;; negentienhonderd negenentachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twee september:; :j negentienhonderd negenentachtig onder nummer 890902-227.

2. "R.P.C." naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Dorpsstraat, 40,;1

(rechtspersonenregister Gent, Ondernemingsnummer 0861.089.388); ::

;j opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op dertien oktober tweeduizend en drie,3j gepubliceerd In de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig oktober tweeduizend en drie onder nummer; 03110308. Die zijn overgegaan tot:

a. Goedkeuring jaarrekeningen van de naamloze vennootschappen R.P.C. en "IMMOBILIËN & MANAGEMENT:; CONSULTING" in het kort "IMAGO", en vrijstelling opmaak van de tussentijdse cijfers omtrent het vermogen van deze;: naamloze vennootschappen overeenkomstig artikel 697§Z Wetboek vennootschappen.

b. Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen bijt] onderhandse akte, gedagtekend te Gent op 03 december 2012. De aandeelhouders hebben de mogelijkheid gekregen;: om het fusievoorstel kosteloos te verkrijgen en aan de aandeelhouders werd een maand voor de buitengewone algemene;; vergadering een afschrift toegezonden.

;, c. Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de naamloze:; vennootschappen R.P.C. voornoemd, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze;: vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMAGO".

j: d. Als gevolg van de fusie door overneming, verhoging van het kapitaal van de naamloze vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMACO" met elfduizend negenhonderdzevenennegentig euro (¬ 11.997,00),.: om het te brengen van vijfhonderdtweeënzeventigduizend zeshonderdvierendertig euro vier cent (¬ 572.634,04) naar;; vijfhonderdvierentachtigduizend zeshonderdeenendertig euro vier cent (¬ 584.631,04), door de uitgifte van negenendertig,`

NEERGELEGD

1-- MU 2013

RECHTB,? NK VAN

K00P%ereEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(39) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande;:

`r

aandelen.

_; e. Beslissing dat:

- in uitvoering van artikel 703 § 2 Wetboek van Vennootschappen, er geen omwisseling van aandelen plaatsvindt, voor de

aandelen in bezit van de overnemende vennootschap IMACO; en

; - dat de negenendertig (39) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, naamloze vennootschap:j "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMACO" zullen uitgereikt worden tegen honderdtwintig (120)1; oude aandelen van de naamloze vennootschap R.P.C. aan de overige aandeelhouders van deze laatste vennootschap, j1 zonder een opleg in speciën, met bepaling van ruilverhouding tussen de aandeelhouders van laatst genoemde:=

vennootschap. ~r

;: f. Verhoging van het kapitaal van de vennootschap IMACO met vijftienduizend driehonderdachtenzestig euro zesennegentig cent:1

ij (¬ 15.368,96) om het te brengen van vijfhonderdvierentachtigduizend zeshonderdeenendertig euro vier cent (¬ 584.631,04) op 1j zeshonderdduizend euro (E 600.000,00), docr afname van een bedrag van vijftienduizend driehonderdachtenzestig euro:; zesennegentig cent (¬ 15.368,96) op de reserves van de vennootschap en de incorporatie ervan in het kapitaal, zonder uitgifte;, van nieuwe aandelen.

1: g. Wijziging van artikel 5 van de statuten van de naamloze vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING"`;

in het kort "IMACO" inzake het kapitaal ingevolge de voorgaande besluiten. :

h. Behoud van het doel van de overnemende vennootschap.

;j i. Ontslag en kwijting van de bestuurders in de overgenomen naamloze vennootschap;

j, Vaststelling van de realisatie van de fusie overeenkomstig het neergelegd fusievoorstel.

k, Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

Verplaatsing van de datum der jaarvergadering naar de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur;

m. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen en aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen`:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor- en vervanging van artikelen in de statuten aangaande de ontbinding en de vereffening overeenkomstig de huidige wetgeving en aanpassing van het artikel 40.

behouden n. Goedkeuring coordinatie der statuten van de overnemende vennootschap

aan het o. Ontslag bestuurders.

Belgisch Vrijstelling verstrekken inlichtingen omtrent belangrijke wijzigingen activa en passiva

Staatsblad Rekening houdend met het feit dat alle aandeelhouders hiermee hebben ingestemd zal, gezien de bepalingen van artikel 696 Wetboek Vennootschappen, zullen geen inlichtingen dienen verstrekt te worden door de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschap omtrent belangrijke wijzigingen die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van de laatste algemene vergadering die tot de fusie besluit.

Onderzoek en besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed.

Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschappen R.P.C., zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMACO".

Tot het vermogen van de naamloze vennootschap R.P.C. behoort ondermeer navolgend onroerend goed:

Beschrtivino onroerend goed

GEMEENTE SINT-MARTENS-LATEM, DEURLE

Een woonhuis met aanhorigheden en grond, gelegen te Sint-Martens-Latem, Deurle, Dorpstraat 40, kadastraal bekend volgens titel, tweede afdeling, sectie A, nummers 2531/ en 253/X, groot duizend honderd dertig vierkante meter, thans kadastraal bekend, tweede afdeling, sectie A, nummer 2531P/2, groot duizend honderd dertig vierkante meter. Kadastraal inkomen: 1.182,00

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap R,P.C. boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMACO" wordt bepaald op 01 oktober 2012.

- De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven worden door de overnemende vennootschap recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 01 oktober 2012.

- Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootsohappen worden geen bijzondere voordelen toegekend. Kapitardsverhoging door uitgifte nieuwe aandelen

Als gevolg van de fusie door overneming, beslist de vergadering het kapitaal van de naamloze vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMACO" te verhogen met met elfduizend negenhonderdzevenennegentig euro (E 11,997,00), om het te brengen van vijfhonderdtweeënzeventigduizend zeshondardvierendertig euro vier cent (E 572.634,04) naar vijfhonderdvierentachtigduizend zeshonderdeenendertig euro vier cent (E 584.631,04), door de uitgifte van negenendertig (39) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen

§5. Uitreiking aandelen - ruilverhouding

- in uitvoering van artikel 703 § 2 Wetboek van Vennootschappen, vindt er geen omwisseling van aandelen plaatsvindt, voor de vilthonderd (500) aandelen in bezit van de overnemende vennootschap "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMAGO'

- Er zal aan de overige aandeelhouder van de naamloze vennootschap R.P.C., met name de heer PIQUEUR Ruben voornoemd, negenendertig (39) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap, naamloze vennootschap "ImmiDEIILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMAGO" worden uitgereikt tegen honderdtwintig (120) oude aandelen van de naamloze vennootschap R.P.C., zonder een opleg in speciën.

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap.

Verhoging Kapitaal

De vergadering van "IMMOBILIËN & MANAGEMENT CONSULTING" in het Kort "IMACO" beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijftienduizend driehonderd achtenzestig euro zesennegentig cent (¬ 15.368,96) om het te brengen van vijfhonderdvierentachtigduizend zeshonderd eenendertig euro vier cent (¬ 584.631,04) op zeshonderdduizend euro (E 600.000,00), door afname van een bedrag van vijftienduizend driehonderd achtenzestig euro zesennegentig cent (¬ 15.368,96) op de reserves van de vennootschap en de incorporatie ervan in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Aanpassing statuten ingevolge kapitaalverhogingen

De vergadering besluit vervolgens artikel vijf der statuten met betrekking tot het Kapitaal te vervangen door navolgende tekst: Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het mastschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdduizend euro (¬ 600.000, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderd zesennegentig (2.796) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweeduizend zevenhonderdzesennegentigste (1/2.796a') deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Behoud doel van de overnemende vennootschap

In toepassing van artikel 701Wetboek Vennootschappen beslist de vergadering dat gezien het huidig doel van de overnemende vennootschap reeds de activiteiten van de overgenomen vennootschappen omvat, het doel van de overnemende vennootschap thans ongewijzigd blijft.

Ontslag

De vergadering stelt vast dat alle bestuurders in de overgenomen naamloze vennootschap, met name:

- de Heer Ruben PIQUEUR, voornoemd (Rijksregister nummer 77.05.18-053.89);

- Mevrouw Rebecca PIQUEUR, voornoemd (Rijksregister nummer 76.03.08-008.11)

- De Heer Jan DE PAEPE, voornoemd (Rijksregister nummer 60.01.14-035.36)i

van rechtswege zijn ontslagen en verleent hen hierbij, voor zoveel als mogelijk kwijting over hun mandaat. Vaststelling realisatie fusie

De vergadering stelt de realisatie van de fusie overeenkomstig het voormerd fusievoorstel vast.

Omzetting aandelen

De vergadering beslist om vanaf heden de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Door de zorgen van de Raad van Bestuur zullen de omgevormde aandelen op naam ingetekend worden in een nieuw

op te maken register van aandelen, en zullen de aandelen aan toonder tezelfdertijd vernietigd worden.

Verplaatsing van de datum der jaarvergadering

De vergadering beslist de datum der jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand juni om twintig

uur.

Daartoe wordt artikel 22 der statuten aangepast,

Wijziging Statuten.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken, te herformuleren en te hemummeren enerzijds om deze aan te passen aan de genomen beslissing(en) en anderzijds aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschap en aan de Wet Corporate Govemance.

Na artikelsgewijze bespreking der statuten luidt de nieuwe tekst van de statuten als volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "IMMOBILIEN & MANAGEMENT CONSULTING" in het kort "IMACO".

ZETEL.

De vennootschapszetel is gevestigd te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Voordelaan, 5.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest, gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

De overbrenging van de zetel buiten de grenzen van het Vlaams en/of Brussels Gewest, heeft een wijziging van de taalaanhorigheid van de vennootschap tot gevolg en vereist de goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering van de omzetting van de statuten in de Franse of Duitse taal, vastgesteld bij authentieke akte en genomen met inachtneming van de quorum- en meerderheidsvereisten opgelegd voor een wijziging van de statuten.

De definitieve overbrenging van de zetel buiten de landsgrenzen heeft verlies van de Belgische nationaliteit tot gevolg en vereist een besluit genomen bij eenparigheid door de voltallige algemene vergadering en wordt vastgesteld bij authentieke akte.

De zetel van de vennootschap moet in alle bekendmakingen nauwkeurig aangeduid worden met opgave van het volledig adres, te weten de gemeente, de straatnaam en het huisnummer.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten door eenvoudige beslissing van de raad van bestuur.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Het beheren, controleren en adviseren van rechtspersonen en fysische personen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit op alle gebieden die met het bedrijfsleven te maken hebben.

Het patrimonium gevormd door de inbrengsten en bestaande zowel uit onroerende als roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; de vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verkavelen, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden, alsmede alle industriële, handels- en financiële roerende en onroerende verrichtingen, daarin begrepen octrooien en vergunningen verwerven en vervreemden, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of de uitbreiding ervan bevorderen; dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag participaties nemen in alle soortgelijke zaken. De vennootschap is gerechtigd betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen en te ruilen.

Zij zei haar doel mogen verwezenlijken op alle plaatsen, zowel in het buitenland, als in België, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt blijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERDDUIZEND EURO (¬ 600.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend zevenhonderdzesennegentig (2.796) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éën/tweeduizend zevenhonderdzesennegentigste (1/2.796ee) van het kapitaal vertegenwoordigen. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Wanneer evenwel bij de oprichting of op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Tegenstrijdige belangen

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voorde raad van bestuur een besluit neemt, alsmede aan de commissarissen indien er zijn.

De raad van bestuur zal deze verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang opnemen in haar notulen en verder de nodige omschrijvingen uitvoeren met het oog op de publicatie ervan bij de jaarrekening, dit alles overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

à Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



BIJEENKOMSTEN-BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste -- behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens In de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

BEVOEGHEID VAN TWEE BESTUURDERS SAMEN HANDELEND.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur voorzien in artikel 16, zijn twee bestuurders, samen handelend, bevoegd om de vennootschap in alle handelingen en in rechte te vertegenwoordigen. BEVOEGDHEID VAN DE GEDELEGEERD BESTUURDER.

Onverminderd de machten toehorend aan de raad van bestuur (artikel 16) en de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan twee bestuurders (artikel 17), kunnen één of verschillende bestuurders aangeduid worden om elk afzonderlijk de vennootschap in de handelingen en in rechte te vertegenwoordigen. De bestuurder(s) aan wie, binnen de raad van bestuur, deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid wordt toegekend, dragen de naam gedelegeerd bestuurder.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 33bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek vennootschappen. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Is omtrent de benoeming niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van reohtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook tan overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle

machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de

algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid

beperken.

De benoeming van vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. De

voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn

benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze

kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Ontslag bestuurder

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van:

De Heer Vincent, Frank Leon, [Rijksregister nummer : 64.11.04-197.37], wonende te 9950 Waarschoot, Stationsstraat 11;

als bestuurder der vennootschap, en dit te rekenen vanaf heden.

Er zal hem van zodra mogelijk, kwijting worden verleend over zijn mandaat.

De vergadering stelt vast dat door dit ontslag er slechts twee bestuurders overblijven, en gezien er 3 aandeelhouders in deze

vennootschap zijn, wordt dan ook alhier benoemd als derde bestuurder, voor een duur van zes jaar, te rekenen vanaf heden:

Mevrouw Piqueur, Rebecca Jacqueline Caser [Rijksregister nummer: 76.03.08-008.11], wonende te 9830 Sint-Martens-

Latem, Palepelstraat 11;

hier aanwezig, en die dit mandaat aanvaardt.

Tegelijkertijd beslist de algemene vergadering om de mandaten van de bestaande bestuurders, met name:

De heer PIQUEUR Jeroen, en de heer PIQUEUR Ruben, beiden voornoemd, vanaf heden, te verlengen voor een termijn

van zes jaar; beiden hier aanwezig en dit ditdrukkeljjk aanvaardend.

RAAD VAN BESTUUR

En vergaderd in raad van bestuur, hebben de voornoemde bestuurders met eenparigheid van stemmen beslist, om eveneens

het mandaat van gedelegeerd bestuurder te verlengen met een termijn van zes jaar, te rekenen vanaf heden:

De heer PIQUEUR Jeroen voornoemd,

die uitdrukkelijk verklaart te aanvaarden.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN  ONDERNEMINGSLOKET  FISCALE

ADMINISTRATIES.

De vergadering verleent elke machtiging aan de heer Frank Haenebalcke, Accountant-Belastingconsulent, kantoorhoudende

te Lochristi, Bisschop Pieter Damantlaan 33, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde voor de vennootschap de

vervulling te verzekeren van alle in verband met onderhavige fusie voortvloeiende noodzakelijke formaliteiten bij de

Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle mogelijke fiscale en sociale administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal Niek Van der Straeten

- verslag van de bedrijfsrevisor Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-.-~

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/03/2013
ÿþRechtsvorm : NV

Zetel : VOORDELAAN 5

9831 SINT-MARTENS-LATEM (DEURLE)

(volledig adres)

Onder alite : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 311212012

Bestuurders van de NV "IMACO" met zetel te 9831 Deurle, Voordelaan 5, stellen hierbij het voorstel tot fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de NV "R.P.C.", met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 40, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de NV "IMACO" voormeld, tegen uitreiking van aandelen zonder opleggeld.

Om te voldoen aan Artikel 693 Wetboek van Vennootschappen stelt de Raad van Bestuur het fusievoorstel

op in volgende zin:

1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen:

1.1 De NV "IMACO" met zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Voordelaan 5, heeft als doel:

- het beheren, controleren en adviseren van rechtspersonen en fysische personen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en dit op alle gebieden die met het bedrijfsleven te maken hebben;

- het patrimonium gevormd door de inbrengsten en bestaande zowel uit onroerende als roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; de vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te ver-vreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verkavelen, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden, alsmede alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen, daarin begrepen octrooien en vergunningen verwerven en vervreemden, die zich rechtstreeks en of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of de uitbreiding ervan bevorderen; dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij mag participaties nemen in alle soortgelijke zaken. De vennootschap is gerechtigd betreffen-de allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installaties, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen en te ruilen.

Zij zal haar doel mogen verwezenlijken op alle plaatsen, zowel in het buitenland als in België, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt blijken.

hierna ook genoemd "de overnemende vennootschap";

1.2 De NV "R.P.C." met zetel te 9831 Deurle, Dorpsstraat 40, heeft ais doel.

in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede aile verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen;

- het uitvoeren van studies inzake immobiliën en verkopen van deze studies;

- het oprichten van, het deelnemen in en het voeren van het bestuur over vennootschappen en andere ondernemingsvormen, alsmede het verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, één en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder en

Op de laatste biz van Luiic_R verrnakten Recto Naam en hoedenroheid van de instrumenterende notaris, Itetzii van de perso(o)n(en) bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso haam en iandteLening.

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 MARI 2013

RECtt"!'ti,1<N K. VAN

and9rnemingsnr, , 0438.125.838 Benaraing

IMMOBILIEN & MANAGEMENT CONSULTING

(verkorff

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vereffenaar, het ter beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als gevolmachtigde voor derden in het bestuur van hun handelsactivi-teiten en organisatorische aangelegenheden; - het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake fiscaliteit, boekhou-

ding, bedrijfsorganisatie, -beleid en -beheer, managementtechnieken, verkoop, marketing, het verstrekken van juridisch en financieel advies en het uitvoeren van marktstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- het uitvoeren van interne audit's;

- het beheer van haar eigen middelen en het beleggen van deze middelen in financiële waarden, door het verwerven door inschrijving, aankoop en verkoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, al dan niet ter beurs genoteerd;

- het optreden als bemiddelaar bij onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige of gedeeltelijke aan- of verkoop van aandelen, in de meest ruime zin, deelnemen aan uitgifteactivi-teiten van aandelen en waarden met vaste of variabele rente;

- het verlenen van waarborgen ten voordele van derde vennootschappen, waarin zij een belang

heeft;

- alle financiële operaties, onder andere: het toekennen van leningen aan particuliere vennootschappen met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de banken en aan andere financiële tussenpersonen;

het uitoefenen van handelsactiviteiten, met name in- en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur en aanverwante contracten, productie en assemblage, alsmede de huur en verhuring van diensten en het uitvoeren van onderhoudscontracten;

- het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen uitvoeren, behalve deze voorbehouden aan depositobanken.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag op gelijke welke wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

2. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

Negenendertig (39) volstorte nieuwe aandelen van de NV "IMACO" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de NV "R.P.C." hetzij negenendertig (39) aandelen van de NV "IMACO" tegen honderdtwintig (120) aandelen van de NV "R.P.C." zonder opleggeld,

3. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt:

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap, nl. de NV "IMACO".

Als tijdelijke maatregel wordt bepaald dat, zolang de nieuwe aandelen aan toonder nog niet gedrukt zijn, door en onder de verantwoordelijkheid van genoemde Raad van Bestuur de nieuwe uitgereikte aandelen zullen vermeld worden in een aandelenregister dat zal gehouden worden overeenkomstig Artikel 463, al 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

4. De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst:

De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 01 oktober 2012 zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, zoals hierna bepaald.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, de NV "IMAGO" wordt vastgesteld op 01 oktober 2012, wetende dat de over te nemen vennootschap, de NV "R.P.C." haar laatste jaarrekening heeft afgesloten op 31 december 2011.

'4 "

4' 7 "

Voor-

" M .2..tiáude.n

" w aan het i3etsdisch Staatstalad

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden,

Jeroen Piqueur t'r

Gedelegeerd Bestuurder ~

tegelijk hiermee neergelegd het fusievoorstel

p re laatste otx van LuralJ3 varne d. n : recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/12/2012 : GE155297
21/12/2011 : GE155297
22/10/2010 : GE155297
13/10/2009 : GE155297
23/01/2009 : GE155297
01/12/2008 : GE155297
31/10/2007 : GE155297
29/11/2006 : GE155297
28/11/2005 : GE155297
28/10/2004 : GE155297
23/10/2003 : GE155297
13/11/2002 : GE155297
27/03/2002 : GE155297
25/03/2002 : GE155297
08/02/2001 : GE155297
24/04/1999 : GE155297
23/02/1999 : GE155297
08/02/1996 : GE155297
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 12.01.2016 16013-0041-013
20/04/1994 : GE155297
25/02/1994 : GE155297
05/01/1990 : GE155297
02/09/1989 : GE155297

Coordonnées
IMMOBILIEN & MANAGEMENT CONSULTING, AFGEKORT…

Adresse
VOORDELAAN 5 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande