IMMOBILIEN - VAKANTIE - PROMOTIE, AFGEKORT : I.V.P.

NV


Dénomination : IMMOBILIEN - VAKANTIE - PROMOTIE, AFGEKORT : I.V.P.
Forme juridique : NV
N° entreprise : 413.094.591

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 26.06.2014 14232-0018-017
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 02.07.2013 13255-0253-018
06/02/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

Jin

Ondernemingsnr : 413.094.591

Benaming

(voluit) : IMMOBILIEN - VAKANTIE - PROMOTIE

(verkort) : I.V.P.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Abeelstraat 26, 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering van 17 januari 2013 heeft unaniem beslist tot het benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar:

- De Comm. VA De Lynck gevestigd te 9600 Ronse Abeelstraat 26 (ondememingsnummer: 0838.689,120), vertegenwoordigd door mevrouw Marie Thérèse Delmulle wonende te 9681 Maarkedal, Pontstraat 66.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 17 januari 2013 blijkt dat volgende bestuurders werden benoemd als gedelegeerd bestuurder.

- De Comm, VA De Lynck gevestigd te 9600 Ronse Abeelstraat 26 (ondernemingsnummer 0838.689.120), vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Thérèse Delmulle wonende te 9681 Maarkedal, Pontstraat 66.

Comm.VA De Lynck "

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Marie-Thérèse Delmulle

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111 IIIIIII N V II

" 13022325*

AI

Oudenaarde

2 4 JAN, 2013

Griffie

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 11.06.2012 12164-0050-018
23/01/2012
ÿþ Mpd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 i



*12021199*

~, ,~ ~, . 2:2U

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemíngsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) : 0413.094.591

IMMOBILIEN - VAKANTIE - PROMOTIE

I.V.P.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Abeelstraat 26, 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders' opgemaakt door notaris Johan Van Caenegem te Kruishoutem op 28 december 2011, dragende als registratierelaas "Geregistreerd acht bladen geen verzendingen te Kruishoutem, op vier januari 2012. Boek 473 blad 78 vak 11. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 EUR). Vr. De e.a. inspecteur all (getekend) PEIRS K." dat, volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

1.Verklaringen ter zake de omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam

De voorzitter van de algemene vergadering zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris te akteren: -dat statutair is voorzien dat de aandelen aan toonder zijn;

-dat alle individuele aandeelhouders van de vennootschap aan de Raad van Bestuur vôôr heden verzocht hebben om al hun aandelen waarvan zij eigenaar zijn om te zetten naar aandelen op naam, in toepassing van artikel 462 Wetboek van Vennootschappen;

-dat de Raad van Bestuur ingevolge deze verzoeken bij beslissing van 26 december 2011 heeft besloten de aandelen aan toonder om te zetten naar aandelen op naam; dat inmiddels de inschrijving van de aandelen in het register van aandelen op naam, overeenkomstig ieders aandelenbezit is geschied, en dat de neergelegde aandelen aan toonder worden vernietigd.

-dat de aandeelhouders werden opgeroepen tot deze buitengewone algemene vergadering teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de verwezenlijkte omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam.

2. Vaststelling van de verwezenlijkte omzetting van de aandelen aan toonder naar aandelen op naam

Het aangelegde register van aandelen van de naamloze vennootschap Immobliën  Vakantie  Promotie, verder genoemd onder de benaming in het kort'I.V.P.', is bij aanvang van de vergadering door de voorzitter van de algemene vergadering voorgelegd aan de vergadering en aan de instrumenterende notaris.

De algemene vergadering en de instrumenterende notaris hebben vastgesteld dat dit register van aandelen op naam van de vennootschap I.V.P. de inschrijving van alle honderd twintig (120) aandelen van de vennootschap bevat, waarbij de vermelding van de gegevens betreffende de identiteit van alle aandeelhouders van de vennootschap alsmede van het getal van de hem toebehorende aandelen is opgenomen.

ingevolge de omzetting van alle aandelen aan toonder naar aandelen op naam door inschrijving van aile honderd twintig (120) aandelen van de vennootschap in het register van aandelen op naam, wordt vastgesteld dat de honderd twintig (120) aandelen aan toonder rechtens van onwaarde zijn geworden.

Een kopie van de notulen van de Raad van Bestuur de dato 26 december 2011 alsmede een kopie van het aan de notaris voorgelegde, en door deze laatste nageziene, originele register van aandelen wordt door de voorzitter van de vergadering overhandigd aan de notaris, met verzoek deze stukken te bewaren in zijn dossier.

3.Aanpassing van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gerealiseerde omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam

De vergadering besluit om de statuten in overeenstemming te brengen met de gerealiseerde omzetting van alle aandelen aan toonder, die alle van onwaarde zijn geworden, naar aandelen op naam.

De vergadering besluit verder om statutair vast te leggen dat de aandelen van de vennootschap op naam zijn, met mogelijkheid tot omzetting van de aandelen in gedematerialiseerde aandelen. Voor wat de overige effecten betreft, besluit de vergadering dat de vomi van de effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

De vergadering beslist om dienovereenkomstig artikel 7 van de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 7 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door hetgeen volgt:

"De aandelen zijn op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een register wordt gehouden van de aandelen op naam. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle aandelen dragen een volgnummer.

De vomi van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten op naam (aandelen of andere) in gedematenaliseerde effecten of omgekeerd. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de modaliteiten betreffende: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; aflossing van het kapitaal; ondeelbaarheid en volstorting van effecten; de overdracht en overgang van aandelen, de bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur; bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het derde besluit hierna.

DERDE BESLUIT - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrap-ping van eventuele overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

I. STATUTEN

TITEL I: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één - benaming

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij heeft als naam: IMMOBILIEN - VAKANTIE  PROMOTIE, in het kort I.V.P.

Artikel twee - zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Abeelstraat 26.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij besluit van de raad van bestuur(s).

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mogen bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of kantoren ingericht worden zowel in België als in het buitenland.

Artikel drie  doel

De vennootschap heeft tot doel: het verrichten van alle aktiviteiten verband houdende met goederen, onroerend van natuur, door inlijving of bij bestemming of roerende goederen daarvan voortkomend, alsook van alle activiteiten, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben, en aldus, zonder dat deze opsomming beperkend weze: aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, huren en verhuren, inrichten, omvormen, beheren, bouwen, verbouwen en slopen van onroerende goederen, vervreemden en vestigen van alle welkdanige zakelijke rechten, alleen of in samenwerking, voor eigen rekening of voor rekening-van derden; studies voor private of openbare werken, opme-ten, studies voor nivelleringen, alle kredietverleningen, optreden als makelaarskantoor voor verzekeringen, geldplaatsingen en reisagentschappen, alles zowel in het binnenland als in het buitenland, alleen of in samenwerking, voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle wijzen en volgens alle methoden, welke haar het best geschikt lijken.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, handels- en nijverheidsverrichtingen mogen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap, of de verwezenlijking of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Artikel vier - duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

De artikelen 39 en 43 van het wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing

TITEL II: KAPITAAL  AANDELEN

Artikel vijf - kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (150.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen (120) aandelen met een fractiewaarde van ieder één/honderd twintigste van het maatschappelijk vermogen. Het maatschappelijk kapitaal werd volledig in geld onderschreven, en volstort. (... )

Artikel negen  aard van de effecten

De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden van de aandelen op naam. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle aandelen dragen een volgnummer.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan .

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten (aandelen of andere) op naam in gedematenaliseerde effecten of omgekeerd. Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel tien - ondeelbaarheid van de aandelen.

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verscheidene eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, of is de eigendom van een aandeel gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de daaraan gehechte rechten te schorsen, tot één enkele persoon als eigenaar van een aandeel tegenover de vennootschap is aangewezen.

Maakt de vennootschap van dit schorsingsrecht geen gebruik, dan zal zij, ingeval van vruchtgebruik, en alleen voor de betrekkingen tussen de vennootschap en de vennoten, enkel de vruchtgebruiker erkennen voor de verschillende rechten die aan een aandeel verbonden zijn. (...)

TITEL III. BESTUUR EN TOEZICHT.

Artikel vijftien - bestuur raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden behoudens de uitzonderingen toegestaan door de wet, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, ten allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar.

Op voorstel van de raad van bestuur mag de algemene vergadering aan gewezen bestuurders de eretitel van hun functie verlenen. De erebestuurders kunnen uitgenodigd worden op de zittingen van de raad van bestuur, maar bezitten slechts raadgevende stem.

Artikel zestien  bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen die niet door de wet of door de statuten voorbehouden werden voor de algemene vergadering.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden warden gekozen binnen of buiten de raad van bestuur. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. Het directiecomité legt verantwoording af en rapporteert aan de raad van bestuur, deze laatste heeft de meest uitgebreide onderzoeksbevoegdheden aangaande de activiteiten van het directiecomité

De raad van bestuur mag ook aan kasthebbers bijzondere en beperkte volmachten verlenen voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen.

Artikel zeventien  vertegenwoordiging

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bestuurders voor da-den van dagelijks bestuur overeenkomstig deze statuten, wordt de vennootschap in de handelingen en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd, en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend, door een gedelegeerd bestuur-der die alleen kan handelen, of door twee bestuurders die gezamenlijk dienen op te treden. (...)

Artikel negentien  dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer directeurs of zaakvoerders.

Artikel twintig. - controle.

Voor zover de algemene vergadering geen commissaris benoemt, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid op de verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich hierbij laten vertegenwoordigen of begeleiden door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming benoemd werd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Indien wettelijk vereist, zal de vennootschap overgaan tot de aanstelling van een commissaris.

Artikel eenentwintig. - vergoedingen.

De functie van (gedelegeerd) bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene ver-gadering er anders over beslist. De algemene vergadering mag aan de bestuurders, directeurs en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarlijkse algemene vergadering.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING.

Artikel tweeëntwintig - gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden de vierde zaterdag van de maand mei, om twintig uur 's avonds in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvol-gende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De jaarvergadering en de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de op-roepingsbrieven aangeduid.

De personen die krachtens het wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde per-sonen kunnen er tevens, voor of na de vergadering welke zij niet bijwoonden, aan ver-zaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping.

Artikel drieëntwintig - Toelating tot de algemene vergadering.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers uiterlijk vijf dagen voor de datum van de voorgeno-men vergadering, kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Artikel vierentwintig - verzaking formaliteiten bijeenroeping

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn of vertegenwoordigd

1

~ zijn, en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel vijfentwintig - vertegenwoordiging

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een gevol-machtigde laten vertegenwoordigen, voor zover laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De minderjarigen, de onbekwaam verklaarden en de rechtspersonen kunnen door een lasthebber die geen aandeelhouder is vertegenwoordigd worden.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze effecten verbonden zijn, geschorst. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden bereikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder aanduiden om de rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het effect toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens andersluidende overeenkomst. ln deze laatste hypothese worden de rechten die aan deze effecten verbonden zijn, geschorst tot één enkele persoon is aangewezen om de rechten uit te oefenen. Bij gebrek aan overeenkomst geldt de regeling voorzien in de vorige alinea.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, blijft de pandgevende schulde-naar het stemrecht uitoefenen. (...)

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, behoudens bij eenparig akkoord van alle aanwezigen, die alle aandelen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen met de meerderheid van de stemmen, welke ook het getal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering. Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of hun lasthebbers ondertekend voor zij ter zitting binnenkomen.

Artikel negenentwintig - bevoegdheid van de algemene vergaderingen

a) De jaar- en bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake

van:

- de goedkeuring van de jaarrekening;

- de bestemming van het resultaat;

- de benoeming en het ontslag van de eventuele commissarissen, alsmede de vaststelling van hun salaris

en hun vergoeding;

- het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurder(s) en eventuele commissarissen;

- het verlenen van kwijting aan de raad van bestuur en de commissarissen

- alle aangelegenheden welke tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer deze in de

onmogelijkheid verkeren om tot besluitvorming te komen. in voorkomend geval stelt de algemene vergadering

een lasthebber "ad hoc" aan.

b) De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, met name om te besluiten tot vervroegde ontbinding van de vennootschap, in voorkomend geval verlenging van duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties of obligaties met voorkeurrecht, fusie van een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm en vaststelling van het toegestaan kapitaal.

Artikel dertig. - schorsing van het stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen in onverdeeldheid toekomen aan verschillende personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon die daartoe schriftelijk is aange-wezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Ingeval een aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, wordt de blote eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens andersluidend akkoord tussen de naakte eigenaars en de vruchtgebruiker.

Artikel éénendertig  schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders mits eenparigheid schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, overeenkomstig de voorschriften die het Wetboek van vennootschappen voorziet.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, per fax of email, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeel-houders de voorstellen van besluit goed te keuren en, binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst en op de wijze aangegeven in het rondschrijven, getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats vermeld in het rondschrijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Is de wijze van terugsturen niet aangegeven in het rondschrijven, dan vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening, deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags v66r de vergadering besteld zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel tweeëndertig  uitstel

De raad van bestuur heeft het recht, op staande voet, iedere jaarvergadering, bijzondere of buitengewone algemene vergadering, voor ten hoogste drie weken te verdagen.

Door de verdaging wordt iedere genomen beslissing teniet gedaan.

De formaliteiten die vervuld werden om tot de eerste zitting te worden toegelaten, waaronder desgevallend de voorafgaandelijke kennisgeving van de deelname aan de vergadering en de machtigingen, blijven geldig voor de tweede zitting.

De vergadering kan slechts één keer plaats hebben. De tweede vergadering beraadslaagt definitief over de punten van de agenda. (...)

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINST-'VERRE-LING.

Artikel vierendertig - boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. (...)

Artikel vijfendertig - Netto-winst

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de noodzakelijke provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het saldo van de netto-winst. De algemene vergadering kan beslissen het saldo als dividend te verdelen onder de aandeelhouders naar rato van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, of de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, met inachtneming van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

Aan de vennoten mag geen dividend worden uitgekeerd indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, welke volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Verder dient gehandeld te worden naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Elke uitkering van dividenden gedaan in strijd met de wet, dient te worden terugbetaald door de aandeelhouder die de dividenden heeft ontvangen, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering ten zijnen gunste in strijd was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onkundig kon van zijn.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

(...) Artikel zevenendertig: bevoegdheden  vereffening

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide macht om in naam der ontbonden vennootschap alle lopende zaken af te handelen. Op hun voorstel kan de algemene vergadering zelf beslissen de activiteit verder te zetten zolang het belang van de vennootschap het vereist.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergade-ring anders beslist.

Na betaling van alle schulden en vereffeningskosten of na de consignatie van de bedragen welke nodig zijn om hen te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffe-naars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onder-scheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door vooraf-gaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.(...)

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verder verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Van Cauter  Saeys & Co met zetel te 9300 Aalst, Grote Steen-weg 55, aan haar zaakvoerders evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administra-tieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de besluiten genomen bij onderhavige buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan VAN CAENEGEM

s

4

Vpor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal de dato 28 december 2011

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2011 : OU020608
17/06/2011 : OU020608
29/06/2010 : OU020608
10/07/2009 : OU020608
01/07/2008 : OU020608
26/09/2007 : OU020608
17/07/2007 : OU020608
13/07/2006 : OU020608
04/07/2006 : OU020608
22/07/2005 : OU020608
15/07/2005 : OU020608
15/07/2004 : OU020608
29/06/2004 : OU020608
16/07/2003 : OU020608
13/06/2002 : OU020608
01/07/2000 : OU020608
31/07/1999 : OU020608
01/01/1988 : OU20608
11/07/1987 : OU20608
13/06/1987 : OU20608
20/06/1986 : OU20608
01/01/1986 : OU20608

Coordonnées
IMMOBILIEN - VAKANTIE - PROMOTIE, AFGEKORT :…

Adresse
ABEELSTRAAT 26 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande