IMMOBILIERE NAMUROISE


Dénomination : IMMOBILIERE NAMUROISE
Forme juridique :
N° entreprise : 463.921.504

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.03.2014, NGL 18.04.2014 14095-0199-011
10/10/2014
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

 1 OKT. 2014

AFDELINGGIIIMERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0463.921.504

Benaming (voluit) : IMMOBILIÈRE NAMUROISE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lange Zoutstraat 10

9300 Aalst

Onderwerp akte : NV: kapitaalsverhoging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten voor geassocieerd notaris " Isabelle Mostaert te Leuven op tweeëntwintig september tweeduizend veertien, neer te leggen ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1.Omzetting van het kapitaal in euro.

2. Verhoging van het kapitaal in het kader van artikel 537 W1B92 met

HONDERDACHTENNEGENTIGDUIZEND ACHTHONDERDVIJFENTWINTIG EURO TWEEËNTWINTIG CENT (¬ 198.825,22), om het te brengen van VIJFHONDERDTWEEËNTACHTIGDU1ZEND VIJFHONDERDNEGENENVEERTIG EURO ACHTENZEVENTIG CENT (¬ 582.549,78) op ZEVENHONDERDEENENTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 781.375,00), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Bankattest

Genoemd ingebracht geldbedrag te weten HONDERDACHTENNEGENTIGDUIZEND ACHTHONDERDVIJFENTWINTIG EURO TWEEËNTWINTIG CENT (¬ 198.825,22) is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE37 6455 0073 2728 bij Bank J. Van Breda, geopend op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgegeven door deze instelling op 16 september 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

3. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

4. Van rechtswege omzetting van aandelen aan toonder naar aandelen op naam.

5, Wijziging van de datum van de jaarvergadering opdat deze voortaan op de derde vrijdag van de

maand maart om veertien uur zal plaatshebben.

6. Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de huidige bepalingen

van het Wetboek van vennootschappen, door aanneming van volledig nieuwe statuten.

Uittreksel uit de statuten

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "IMMOBILIERE

NAMUROISE".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Lange Zoutstraat 10.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied

Brussel verplaatst worden bij besluit van de Raad van Bestuur, welk besluit bekendgemaakt moet

warden in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor

rekening van derden:

a) het beheer van een onroerend vermogen alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen;

b) het verrichten van studies en het verlenen van adviezen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mfld 11.1

en prestaties inzake financiële, economische, administratieve, commerciele en organisatorische aangelegenheden, alsmede de organisatie ervan en dit in de ruimste zin.

De vennootschap zal mogen deelnemen aan alle ondernemingen

of vennootschappen voor zover een dergelijke deelname of lidmaatschap het maatschappelijk doel der vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks dient. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij zat eveneens functies van bestuurder en vereffenaar in

andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag zich borg stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door haarzelf of door derden aangegaan. Zij heeft eveneens tot doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERDEENENTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 781.375,00). Het is vertegenwoordigd door tweehonderdvijfendertig (235) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénitweehonderdvijfendertigste (11235s16) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen In onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

De aandelen blijven steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd. De niet volstorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit tenminste het minimum aantal bestuurders door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders, benoemd door de algemene vergadering.

Zolang het Wetboek van vennootschappen dit bepaalt, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de laatste jaarvergadering vôôr het verstrijken van deze termijn.

Een bestuurder moet na ontslag zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de Raad van Bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf volle dagen vôôr de vergadering verzonden. De oproeping mag tevens per e-mail gebeuren. De oproeping bevat de agenda; over de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders gezamenlijk, of door een gedelegeerd-bestuurder afzonderlijk.

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap,

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap (zoals de definitie van de strategische krachtlijnen, de goedkeuring van de projecten en begrotingen en belangrijke structuurhervormingen) of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden (zoals de bijeenroeping van de algemene vergadering, kapitaalverhoging in het kader van toegestaan kapitaal, interimdividenden en bijzondere verslagen)

De raad van bestuur stelt de voorwaarden vast van de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze, en is belast met de controle op de uitoefening van deze functies,

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

t ' ~

Voorbehouden mod 11.1

aan het

Belgisch Staatsblad



De vennootschap wordt, wat de materies betreft die aan het directiecomité kunnen worden overgedragen, ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, (waarvan één lid van het directiecomité), twee leden van het directiecomité (al dan niet bestuurders), één lid van het directiecomité en één bestuurder (al dan niet lid van het directiecomité) of de gedelegeerd bestuurder en een lid van het directiecomité.

De leden van het aldus ingestelde directiecomité kunnen de vennootschap elk afzonderlijk/dienen de vennootschap gezamenlijk te vertegenwoordigen.

Indien een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, zal het zich schikken naar de bepalingen van het artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen

De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, "jaarvergadering" genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproeping vermeld op de derde vrijdag van de maand maart om veertien uur; indien dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennotenlaandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de aandeelhouders op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennotenlaandeelhouders,

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen váór de datum van de voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten warden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Deze persoon oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden, behoudens in het geval van de in artikel 15 bepaalde procedure van schriftelijke besluitvorming.

Het stemrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, wordt uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van tenminste een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van het reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 7 /

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoaktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen, De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging vàn de ,statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vehnootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun

bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de bestuurder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Indien de vereffenaar geen arts is, moet deze vàôr'de overdracht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. 7. Verlenen van een bijzondere volmacht voor formaliteiten aan VGD Brussel  Belgium met zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5 bus 4.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel en alleen uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

Isabelle Mostaert

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:



Uitgifte van voormeld proces verbaal

Gecoördineerde tekst van de statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 25.04.2013 13099-0149-011
31/05/2012
ÿþModwad 11,1

f="1.: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

=iaoeazes*

~RlFFIF RFf:i-l-f'F3AN¬ <

21 MEI 2012

DENDERWIONDE

AN KOOPHANDEL

Griffie

Ondememingsnr : 0463.921.504

Benaming

(voluit) : Immobilière Namuroise

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lange Zoutstraat 10 - 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders I gedelegeerd bestuurder

(Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 30 maart 2012)

Worden herbenoemd tot bestuurder voor een periode van zes jaar, tot aan de jaarvergadering van 2018:

BVBA Immo Lovaniënsis, met zetel te 9300 Aatst, Lange Zoutstraat 10, hier vertegenwoordigd door haar; zaakvoerder de BVBA Biaggi met zetel te 3001 Heverlee, Waversebaan 263 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Marie-Paule Stevens, wonende te 3001 Heverlee, Waversebaan 263, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger. Zij verklaart dit' mandaat te aanvaarden.

BVBA Comnamur, met zetel te 3001 Heverlee, Waversebaan 263, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de BVBA Immo Lovaniënsis met zetel te 9300 Aalst, Lange Zoutstraat 10 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Anne-Marie Stevens, wonende te 9300 Aalst, Kerkstraat 5, bevoegd om alleen handelend de vennootschap te vertegenwoordigen in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(Uittreksel uit de notulen van de zitting van de raad van bestuur d.d. 30 maart 2012)

Na bespreking besluit de raad, bij eenparigheid van stemmen, de BVBA Immo Lovaniënsis, met zetel te 9300 Aalst, Lange Zoutstraat 10, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de BVBA Biaggi, met zetel te 3001 Heverlee, Waversebaan 263 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Marie-Paule Stevens, wonende te 3001 Heverlee, Waversebaan 263 te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar, tot aan de jaarvergadering van 2018. Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Immo Lovaniënsis

Gedelegeerd bestuurder

Marie-Paule Stevens

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 26.04.2012 12099-0448-011
22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 17.02.2011, NGL 15.04.2011 11085-0199-011
23/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 18.02.2010, NGL 19.04.2010 10095-0036-011
21/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.02.2009, NGL 14.04.2009 09111-0034-011
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.02.2008, NGL 28.03.2008 08086-0090-011
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 15.03.2007, NGL 28.03.2007 07098-1525-011
21/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 16.02.2006, NGL 13.03.2006 06070-1163-011
15/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 17.02.2005, NGL 14.03.2005 05075-2064-011
10/03/2004 : AA067797
14/03/2003 : AA067797
25/03/2002 : AA067797
16/03/2001 : AA067797
14/04/2000 : AA067797
23/03/2000 : AA067797
12/08/1998 : AA67797

Coordonnées
IMMOBILIERE NAMUROISE

Adresse
LANGE ZOUTSTRAAT 10 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande