IMMODEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMODEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.400.444

Publication

15/10/2014
ÿþMod Word 11.1

[MM In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111.!1111),IlillUlj[11111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

20%

AFDELING DE.WeIONDE

---- -----------

Ondernemingsnr 0434.400.444

Benaming

(voluit) IMMODEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel Grote Markt 15/1 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, de 22 september 2014, houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "IMMODEL" met zetel te 9200 Dendermonde, Grote Markt 15/1, opgericht bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op zevenentwintig mei negentienhonderd achtentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op éénentwintig juni daarna, onder nummer 880621-144, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op negentien december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier januari tweeduizend en twaalf onder nummer 2012-01-04 0002419. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Gent, Afdeling Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0434.400.444, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Eerste besluit

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de buitengewone algemene vergadering van acht september tweeduizend veertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van driehonderd veertigduizend euro (340.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vierendertigduizend euro (34.000,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd volledig toegekend aan alle aandeelhouders.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De aandeelhouders hebben verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas-DBW", kantoorhoudend te 9300 Aalst, Keizersplein 40 N4, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18 september tweeduizend veertien opgesteld: door de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Auditas-DBW", kantoorhoudende te 9300: Aalst, Keizersplein 40 N4, vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, luidt letterlijk als volgt:

"8.Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging in de NV IMMODEL met zetel te 9200 Dendermonde, Grote Markt: 15/1, RPR Gent (afdeling Dendermonde) 0434.400.444,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de dividenduitkering ten bedrage van bruto 340.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien aile vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 306.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door 29.645 aandelen van de NV IMMODEL zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten ais de bestaande aandelen.

De nieuw uit te geven aandelen zullen dan als volgt worden toegekend

Umevrouw Anny HOFMAN 1.704,72 EUR 165 aandelen; _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Omevrouw Kathy DE LENTDECKER 76.073,82 EUR 7.370 aandelen; Ornevrouw Marianne DE LENTDECKER 76.073,82 EUR 7.370 aandelen:

Ode heer Luc DE LENTDECKER 76.073,82 EUR 7.370 aandelen;

Ode heer Wim DE LENTDECKER 76.073,82 EUR 7.370 aandelen,

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 368.000,00 EUR bedragen en

vertegenwoordigd zijn door 35.900 + 29.645 = 65.545 aandelen. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere vennoten niet voor het voile bedrag wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten belope van het netto-dividend waarvoor de betrokken vennoten wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

Odat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Odat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijKheld;

Odat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten,

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvaering van de ans toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Aalst, 18 september 2014.

(getekend)

BVBA AUDITAS - DBW

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijferevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

3. Verslag van het bestuursorgaan

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag de dato acht september tweeduizend veertien opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van het bestuursorgaan zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot verhoging van het kapitaal door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde driehonderd en zesduizend euro (¬ 306.000,00), om aldus het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op driehonderd achtenzestigduizend euro (E 368.000,00), door uitgifte van negenentwintigduizend zeshonderd vijfenveertig (29.645) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten faste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

Uitgifte van nieuwe aandelen

De algemene vergadering besluit tot uitgifte van negenentwintigduizend zeshonderd vijfenveertig (29.645) aandelen zonder nominale waarde, met toekenning van deze aandelen aan de inbrengers.

6. Vaststelling kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van in totaal driehonderd en zesduizend euro (E 306.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderd achtenzestigduizend euro (E 368.000,00), vertegenwoordigd door vijfenzestigduizend vijfhonderd vijfenveertig (65.545) aandelen zonder vermelding van waarde.

7. Wijziging van artikel vijf van de statuten.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het artikel vijf van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en dienaangaande artikel vijf van de "statuten te vervangen door volgende tekst

Voor-

'5ehotiden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het kapitaaldriehonderd achtenzestigduizend Euro (368.000 E) nn wun~~

vertegenwoordigd door vijfenzestigduizend vijfhonderd vijfenveertig aandelen (85.545) zonder nominale ; waarde."

5. Coördinatie van de statuten.

De vergaderin besluit met áánpahqhoid van stemmen om de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van d Vennootschap.





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte inhoudende verslag van de raad van bestuur en verslag van de bedrijfsrevisor

gecoördineerde statuten



Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 03.03.2014 14057-0315-013
22/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0434400444

Benaming

(voluit) : Immodel

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote Markt 15/1 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders dd 03.maart.2013.

Alle aandeelhouders zijn aanwezig, derhalve is de vergadering rechtsgeldig samengesteld. Op de agenda staat volgend punt, nl de herbenoeming van het bestuur over een periode van 6 jaar.

- Mevrouw Hofman Anny, Grote Markt 15/1 te 9200 Dendermonde, gedelegeerd bestuurder - De heer De Lentdecker Wim, Brusselse Steenweg 124 te 9400 Ninove, bestuurder Mevrouw De Lentdecker Kathy, Vlaszakstraat 8 te 9250 blaasmunster, bestuurder

Dit agendapunt wordt met algemeenheid van stemmen aanvaard, derhalve wordt de vergadering gesloten.

Gedelegeerd bestuurder

Hofman Anny

11111114181114111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" 1

~'

VAN KOOPHANDEL

1fAPR. 2013

DENDERMONDE

txlitifitc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

18/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 08.03.2013 13063-0085-011
15/05/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 07.05.2012 12109-0537-012
20/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.03.2012, NGL 14.03.2012 12062-0327-012
04/01/2012
ÿþVoor behouc aan h Belgis Staatst

M1hod Wprd 11.1

Ondernemingsnr : 0434.400.444

Benaming

(voluit) : IMMODEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Grote markt 15/1 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSING.

Ingevolge prcoes-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met; standplaats Dendermonde, op negentien december tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd; twee bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 21 december 2011. Reg.5 boek 119 blad 97 vak 16.; Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend De Ontvanger M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap 'IMMODEL', met zetel te 9200 Dendermonde, Grote Markt 1511, opgericht bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op zevenentwintig mei negentienhonderd achtentachtig, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van éénentwintig juni daarna, onder nummer 880621-144. Waarvan de statuten voor het laatst werden géwijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op zeven december tweeduizend en negen, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig december daarna onder nummer 09181938. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0434.400.444, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om aile aandelen aan toonder om te: zetten in aandelen op naam en dientengevolge de vereisten van artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen te zullen naleven.

Zij verleent macht en mandaat aan de Raad van Bestuur om hiervoor het nodige te doen. De aantekening in het aandelenregister wordt onmiddellijk op heden gedaan voor alle aandelen, door de aanwezige aandeelhouders, in aanwezigheid van de bestuurders.

De algemene vergadering besluit dienvolgens om artikel zeven van de statuten aan te passen aan de hiervoren genomen beslissing en dienvolgens artikel zeven van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De aandelen zijn op naam.

Een register wordt gehouden voor de aandelen op naam, winstbewijzen, warrants en obligaties,' overeenkomstig artikel 463 van het Wetboek van Vennootschappen. Naar aanleiding van de inschrijving in zulk register, wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer. "

2. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de

neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-gecoördineerde statuten

2 2 ,DEC 2011

DENDERMONDE

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

GRIFFIE RECHTBAN

mei \I KOOPHANDEL

IIIIIM11111,1111,1,1t111111111!1!1111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 23.05.2011 11118-0255-014
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 29.04.2010 10101-0102-014
24/12/2009 : DE042554
04/05/2009 : DE042554
04/09/2008 : DE042554
23/06/2008 : DE042554
07/06/2007 : DE042554
07/05/2007 : DE042554
31/08/2006 : DE042554
04/04/2005 : DE042554
29/03/2004 : DE042554
29/01/2004 : DE042554
26/06/2003 : DE042554
08/05/2002 : DE042554
08/04/1998 : DE42554
01/01/1997 : DE42554
20/11/1996 : DE42554
17/05/1995 : DE42554
01/01/1993 : DE42554
21/06/1988 : DE425545

Coordonnées
IMMODEL

Adresse
GROTE MARKT 15, BUS 1 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande