IMPEXBRU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMPEXBRU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.445.841

Publication

16/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van date---

NEERGFL EG®

-

?JAN. 214

RECH"1 BALK VAN 1....9201 1, CEi~1T

Griffie

I 111111

t 1111 1111

14016

Ondernemingsnr: 0427.445.841

Benaming (voluit) : IMPEXBRU

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hazegrasstraat 12

9940 Evergem

x Onderwerp akte :fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Annelles Wylleman,i, , zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; aansprakelijkheid "WYILILEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-i Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 31 december 2013, dat zijn bijeengekomen de buitengewone algemenel vergaderingen van de naamloze vennootschappen "IPEBE" en "IMPEXBRU" en dat de volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen:

- wat betreft overnemende vennootschap "IPEBE" en de overgenomen vennootschap;,

"IMPEXBRU": %"

EERSTE BESLUIT: onderzoek van het voorstel tot fusie van 8 november 2013

De voorzitter vangt aan met een korte samenvatting van voormeld fusievoorstel van 8 november 2013,?,, opgemaakt door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en van de overgenomen;: vennootschap, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de respectievelijke zetel van de"'. fuserende vennootschappen en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad als voormeld.

De vergaderingen keuren dit fusievoorstel goed na onderzoek ervan.

TWEEDE BESLUIT: fusiebesluit en overgang onder algemene titel van het vermogen

a) De vergaderingen keuren voormeld fusievoorstel goed en beslissen overeenkomstig voormeld;; fusievoorstel tot de fusie door overneming door de overnemende vennootschap "IPEBE" van de overgenomen; vennootschap "IMPEXBRU".

b) De vergaderingen beslissen aldus dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "IMPEXBRU", zowel de rechten als verplichtingen, ais gevolg van de ontbinding zonder vereffening, onder . algemene titel overgaat op de overnemende vennootschap "IPEBE", reeds houder van alle aandelen van de;' overgenomen vennootschap "IMPEXBRU".

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap "IMPEXBRU" worden vanaf 1 oktober 2013 geacht;; boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap "IPEBE", wetende dat de: laatste jaarrekening van de overgenomen vennootschap afgesloten werd op 31 december 2012.

De vergaderingen keuren de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomene! vennootschap goed.

oA De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende,"

vennootschap omvat tevens de activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handets)naam, de merken en logo's van de overgenomen'' vennootschap te gebruiken: het cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, de boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel; ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht op opstal, briefwisseling, contracten "ut, singuli,...). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt:, verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende; notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden op te nemen;

- aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen' vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende ondermeer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en _handelsmerken,_waarvan de_overgenomen vennootschap_titularis of benificiaris,is,__ _ _ __.. _ _ ____ _____ ____ _

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- watde rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevdlge de fusie overgaan op de ovememende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de' toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met werknemers, die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangesteld en en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de voomoemde vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen, noch titularis is van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en ander zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd, gaan over op de ovememende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens hun aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, , verbonden aan hun handelszaak die overgaat op de ovememende vennootschap. Aile eventuele Inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

c) De vergaderingen verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel geboekt zullen worden in de ovememende vennootschap.

d) De overdracht van het gehele vermogen geeft geen aanleiding tot de toekenning van nieuwe aandelen overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen. De aandelen van de overgenomen vennootschap behoren immers toe aan de ovememende vennootschap.

- wat betreft de overgenomen vennootschap IMPEXBRU":

DERDE BESLUIT: ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap "IMPEXBRU". ontslag en kwijting en opdracht tot vemietiginq van de aandelenregisters

De vergadering stelt vast dat de fusie overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen tot gevolg heeft dat de overgenomen vennootschap van rechtswege en zonder vereffening ontbonden wordt.

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de bestuurders van de overgenomen vennootschap, voomoemde heer Jean HOEYLAERTS, tevens gedelegeerd bestuurder, en voomoemde mevrouw Maria STURM, ingevolge de fusie eindigt. Voornoemde heer Jean HOEYLAERTS en voomoemde mevrouw Maria

" STURM geven hierbij voor zo veel ais nodig hun ontslag uit deze functie, te rekenen vanaf heden.

De vergadering geeft kwijting en volledige ontlasting aan voomoemde heer Jean HOEYLAERTS en

voomoemde mevrouw Maria STURM, voor de door hem uitgeoefende opdracht tot op heden.

De vergaderingen verlenen alle machten aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap

om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

( )

- wat betreft overnemende vennootschap "IPEBE" en de overgenomen vennootschap

"IMPEXBRU":

ZESDE BESLUIT: vaststelling van de daadwerkelijke verwezenliiking van de fusie en van de definitieve

ontbinding.

De comparanten verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat, ingevolge de -

overeenstemmende beslissingen genomen in de fuserende vennootschappen, genoemde fusie is voltrokken en

dat bijgevolg:

- de overgenomen vennootschap "IMPEXBRU" heeft opgehouden te bestaan;

het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap "IMPEXBRU" overgedragen werd naar de

ovememende vennootschap "IPEBE".

ZEVENDE EN LAATSTE BESLUIT: machtiginq raad van bestuur tot uitvoering van de besluiten en volmacht tot

uitvoering ad inistratieve formaliteiten

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap wordt gemachtigd tot uitvoering van de

voormelde besluiten.

De

coördinatie van de statuten is in deze akte begrepen.

De vergadering verleent volmacht aan Accountancy Service, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, kantoor houdende te 9000 Gent, Coupure Rechts 712, aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de Belasting over de Toegevoegde Warde, het Ondernemingsloket, de Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

Voor-,behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

y..

Voor beredeneerd uittreksel, 'afgeleverd voor registratie van de akte, reet als doel de neerlegging ter' griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Annelies Wyfleman,

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- proces-verbaal van buitengewone algemene vergaderingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : t4aam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2013
ÿþMod Word 11.1

Ia'_"'" ~~ , ~ D". j~j~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0427.445.841

Benaming

(voluit) : 1MPEXBRU

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HAZEGRASSTRAAT 12 - 9940 EVERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

1LDENTIFICATIE VAN DE VERRICHTING

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen is door de Raad van Bestuur van de nagemelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

In aanmerking nemende dat de Raad van Bestuur van de NV IPEBE en de Raad van Bestuur van de NV IMPEXBRU, het initiatief hebben genomen ertoe strekkende fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de Raden van Bestuur van de genoemde vennootschappen zich te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

2IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN 2.1 De overnemende vennootschap NV IPEBE

De vennootschap IPEBE werd opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij akte voor notaris Tom de Sagher, te Evergem, op 25 november 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 december nadien onder nummer 871210-38. De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst blijkens akte voor notaris Tom de Sagher, met standplaats te Evergem op 28 juni 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 juli nadien, onder nummer 20010719-800. De aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam op 15 december 2011, geregisteerd te Gent op 22 december 2011.

Momenteel heeft de vennootschap de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0432.520.921,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Hazegrasstraat 12,

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais in deelneming met derden:

"De vertegenwoordiging van Belgische of buitenlandse bedrijven, en de verdelingen/of verkoop van de door deze Belgische of buitenlandse bedrijven voortgebrachte of verdeelde producten.

De in- en uitvoer van om het even welke producten of voorwerpen, afkomstig uit om het even welk land en bestemd voor de Belgische of buitenlandse markt.

De verkoop en/of herverkoop, de distributie, de leasing, hetzij in het algemeen de verspreiding van deze producten, onder gelijk welke vorm en op gelijk welke wijze, onder meer door verkoop per postorder.

Het waarnemen van bestuursmandaten in andere ondernemingen en/of vennootschappen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die van aard is de ontwikkeling

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGE4EGD

1 4 NOV, 2013

RECHTlileleUN

KOOPHANDEL TE GENT

I'I IRIIII~IIIIII~IIII

*1317695A*

i VI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of de verdeling van haar producten kan vergemakkelijken.

Binnen dit kader kan de vennootschap alle handelingen stellen, onder meer:

-Het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of ondernemingen door inbreng, participatie of investering;

-Het toestaan van leningen of kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm.

Binnen dit kader kan zij ook borgstellen of aval verlenen en alle mogelijke handels- en financiële handelingen verrichten, behoudens deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van desposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

Het ontwikkelen, kopen verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante materiële of immateriële duurzame activa."

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 62.000,00 en is vertegenwoordigd door 98 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort. De aandelen zijn op naam en zijn in handen van de volgende aandeelhouders:

" De heer Jean Hoeylaerts, wonende te 9940 Evergem, Hazegrasstraat 12, in het bezit van 50 aandelen

" Mevrouw Mia-Helena Sturm, wonende te 9940 Evergem, Hazegrasstrat 12, in het bezit van 48 aandelen

De huidige Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

" De heer Jean Hoeylaerts, gedelegeerd bestuurder

"Mevrouw Maria-Helena Sturm, bestuurder

NV IPEBE wordt hierna genoemd de "overnemende vennootschap"

2.2De over te nemen vennootschap NV IMPEXBRU

De vennootschap IMPEXBRU heeft de vorm van een naamloze vennootschap, opgericht bij akte voor notaris Emile Deweerdt te Brussel, op 4 juni 1985, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni daarna onder nummer 850626-283. De statuten werden meermaals malen gewijzigd en voor het laatst blijkens akte voor notaris Tom de Sagher te Evergem op 28 juni 2001, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 juli nadien onder nummer 20010721-246, De aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam op 15 december 2011, geregistreerd te Gent op 21 december 2011.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0427.445.841.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Hazegrasstraat 12.

De vennootschap heeft tot doel:

"De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse bedrijven, de in- en uitvoer van om het even welke producten, afkomstig uit om het even welk land en bestemd voor de Belgische of buitenlandse markt.

De vennootschap kan de herverkoop van deze producten organiseren volgens klassieke of moderne methodes, zoals bijvoorbeeld door verkoop per postorder of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag allerhande industriële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kunnen verschaffen, of de verdeling van haar producten kunnen vergemakkelijken."

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 62.000,00 en is vertegenwoordigd door 1.250 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, volledig volgestort. De aandelen zijn op naam.

Op datum van voorgelegd fusievoorstel zijn alle aandelen in handen van NV 1PEBE. De huidige Raad van Bestuur is als volgt samengesteld:

" De heer Jean Hoeylaerts, wonende te 9940 Evergem, Hazegrasstraat 12, gedelegeerd bestuurder .Mevrouw Maria-Helena Sturm, wonende te 9940 Evergem, Hazegrasstraat 12, bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NV IMPEXBRU wordt hierna genoemd de "over te nemen vennootschap"

De sub 1 genoemde vennootschap zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

3DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2013.

4RECHTEN TOEGEKEND AAN DE VENNOTEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend

5BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE BESTUURSORGANEN VAN BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6FORMALITEITEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zal de ondergetekende, de heer Jean Hoeylaerts, gedelegeerd bestuurder van de overnemende vennootschap, NV IPEBE, en tevens van de overgenomen vennootschap NV IMPEXBRU, aan de aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk

De ondergetekenden verbinden er zich toe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar wanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 31 december 2013. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de heer Jean Hoeylaerts, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van IPEBE NV en van IMPEXBRU NV neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 15 november 2013,

Opgemaakt in 5 exemplaren op 8 november 2013:

De Raad van Bestuur van de NV IPEBE en de

Raad van Bestuur van NV IMPEXBRU, erkennen twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één

bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de

zetel van de respectieve vennootschappen.

Eén exemplaar zal overgemaakt worden aan de betrokken notaris.

De Raad van Bestuur Maria-Helena Sturm

Jean Hoeylaerts Bestuurder

Gedelegeerd bestuurder

7zW-iack,e,1 hel3

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 31.07.2013 13382-0399-014
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 18.06.2012 12188-0583-013
26/03/2012
ÿþModworo 11 .1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ItiPz. { 1.pf'< ..

"

bek az Be Sta m

Ondernemingsnr : 0427.445.841

Benaming

(voluit) : IMPEXBRU

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HAZEGRASSTRAAT 12 - 9940 EVERGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : STOPZETTING BEROEPSACTIVITEIT

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 06 MAART 2012 GEHOUDEN OP DE ZETEL

Mevrouw Maria Helena Sturm wenst met ingang vanaf 1 april 2012 haar beroepsactiviteit in

de vennootschap stop te zetten. Zij vraagt tevens haar ontslag als gedelegeerd bestuurder met ingang

vanaf 1 april 2012.

De vergadering dankt haar voor de jarenlange toewijding en vraagt haar het mandaat van

bestuurder onbezoldigd te willen verder zetten.

Mevrouw Maria Helena Sturm gaat hiermee akkoord.

Vervolgens beslist de vergadering om de heer Jean Hoeylaerts aan te stellen als gedelegeerd-bestuurder met ingang vanaf 1 april 2012.

Maria Helena Sturm

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 17.06.2011 11178-0591-013
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 23.07.2010 10338-0323-012
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 02.06.2009 09183-0084-012
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 15.05.2008 08144-0238-012
16/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 08.05.2007 07137-0178-012
23/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 22.06.2005 05312-0966-015
10/01/2005 : BL472055
15/07/2004 : BL472055
06/07/2004 : BL472055
24/12/2003 : BL472055
28/07/2003 : BL472055
13/09/2002 : BL472055
16/05/2002 : BL472055
06/06/2001 : BL472055
01/06/1999 : BL472055
03/07/1998 : BL472055
05/08/1989 : BL472055
01/01/1989 : BL472055
25/12/1986 : BL472055

Coordonnées
IMPEXBRU

Adresse
HAZEGRASSTRAAT 12 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande