IMPRESA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPRESA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.042.575

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 28.04.2014 14099-0430-009
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 30.04.2013 13102-0123-008
19/09/2011
ÿþ fJod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

® 6 SEP. 2011

Griffie

r

I llI liii INflVll~ll~lll@YY~Y

" 11141247*

V beh aa Bel Star

Ondernemingsnr : 023-9 04n. 5- 5

Benaming

(voluit) : Impresa

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9521 Sint-Lievens-Houtem, Nederweg 26

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove te Merelbeke op 31 augustus 2011,

waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffe van de

Rechtbank van Koophandel, dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: Impresa

Zetel: 9521 Sint-Lievens-Houtem, Nederweg 26

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

Oprichter:

1l De heer VAN LANGENHOVE Nicola Germana Honoré, geboren te Gent op drie juli negentienhonderd

achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 9521 Sint-Lievens-Houtem, Nederweg 26.

2/ Mevrouw MERTENS Griet Margriet, geboren te Zottegern, op negen juli negentienhonderd vierentachtig,

ongehuwd, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Hofkouter 63 bus A101.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬

18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam die elk één/honderd zesentachtigste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

Inbrengen:

1. De heer Nicola Van Langenhove voornoemd, verklaart inbreng te doen in speciën ten belope van

achttienduizend vijfhonderd euro.

Waarvan achttienduizend vijfhonderd euro volgestort zijn.

In ruil hiervoor ontvangt hij honderd vijfentachtig aandelen zonder nominale waarde, die telkens

één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

2. Mevrouw Griet Mertens, voornoemd, verklaart inbreng te doen in speciën ten belope van honderd euro. Waarvan honderd euro volgestort zijn.

In ruil hiervoor ontvangt zij één aandeel zonder nominale waarde, dat één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het kapitaal vertegenwoordigt.

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope samen achttienduizend zeshonderd euro, waarover de vennootschap uit dien hoofde en vanaf heden kan beschikken.

Voormelde bedrag werd, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, bij overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis, onder nummer 0016505147-15, geopend op naam van de BVBA Impresa in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op 30 augustus 2011, dat mij overhandigd is om aan deze akte te worden gehecht.

Boekjaar: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaars onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie van de bevoegde rechtbank van koophandel, die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Na afbetaling van alle schulden zal het batig saldo verdeeld worden tussen al de vennoten in evenredigheid van hun aandelen.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder persoon, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

De heer Nicola Van Langenhove, voornoemd, wordt thans als zaakvoerder van de vennootschap statutair benoemd.

Zijn bevoegdheid gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

Wordt een vennootschap tot zaakvoerder benoemd, dan is deze rechtspersoon verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, dewelke belast wordt met de uitvoering van opdracht in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, dus de rechtspersoon.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van alle onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking.

Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

Het in bewaring nemen van onroerende goederen, de specifieke activiteit van de onroerende promotie.

Projectontwikkeling met het oog op de bouw, de verkoop of de verhuur van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten, voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, van appartementsgebouwen en kantoorbouw en dit in de ruimste zin van het woord.

Dit alles in de hoedanigheid van hoofdhandelaar, dan wel als makelaar, bemiddelaar, agent of commissaris, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer en binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van aile participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Algemene vergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om twintig uur, op de zetel, of de plaats te bepalen in de oproepingen.

4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1. EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van maart tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft tot dertig september tweeduizend en twaalf.

OVERNAME VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR EEN VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verbindt de vennootschap zich uitdrukkelijk bij deze, alle rechten en verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting werden aangegaan sinds één april tweeduizend en elf, over te nemen, te bekrachtigen en uit te voeren. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60.

VOLMACHT BTW-RECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Het accontantskantoor Soenen & Partners", te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 55, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de kruispuntbank van ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW nummer.----Voor ontledend uittreksel---

notaris Elke Vandekerckhove

worden tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge





























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2015
ÿþ Mod word 77.5

Illens l' : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

iN 111111111111110 ~W

Gent

Afdeling Oudenaerde

1ZME12015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Ondernemingsnr : 0839.042.575

Benaming

(voluit) : IMPRESA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nederweg 26, 9521 letterhouten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Beslissing van de zaakvoerder van 1 mei 2015.

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang te verplaatsen naar volgend adres:

Ledestraat 92

9340 Impe

Nicola Van Langenhove

Zaakvoerder

26/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IMPRESA

Adresse
NEDERWEG 26 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande