IMPRESSANTPLUS PRODUCTIEHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPRESSANTPLUS PRODUCTIEHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.955.919

Publication

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 31.08.2011 11515-0548-015
11/07/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dV

*11104799`

Vt behc aar Belt 5taa.

2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0477955919

Benaming : IMPRESSANTPLUS PRODUCTIEHUIS

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Driesstraat 58 bus 302

9050 LEDEBERG

Onderwerp akte : Doelwijziging - wijziging bepaling waarde aandelen bij overdracht - afschaffing categorieën van aandelen - wijziging artikel 2, 12 , 16, 17 en 21 - benoeming vaste vertegenwoordiger - aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing - machtiging bestuursorgaan

Blijkens akte, verleden voor notaris Maurice Ide, te Hamme, op 20 juni 2011, heeft de buitengewone` algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "IMPRESSANTPLUS PRODUCTIEHUIS" met zetel gevestigd te 9050 Ledeberg, Driesstraat 58, bus 302, ondernemingsnummer 0477.955.919 - RPR Gent, de volgende beslissingen genomen: Punt 1: Wijziging doel :

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de: vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel wordt toegelicht de dato 20, juni 2011, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie (3) maanden.

-Verklaring voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie (3) maanden.

-Beslissing om de doelomschrijving vermeld in artikel drie van de statuten uit te breiden door de'' volgende tekst in te voegen:

"-Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen en derden borgstellen of hen aval verlenen,: optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

-Zij kan voordelen van alle aard toekennen aan de zaakvoerders"

Punt 2 : wijziging bepaling waarde aandelen bil overdracht (artikel 9):

Schrapping van de tekst van artikel 9, en vervanging door navermelde nieuwe tekst:

"De waarde van de aandelen zal in onderling overleg tussen de vennoten worden bepaald, en bij gebrek aan overeenstemming door een bedrlfsrevisor of een externe accountant, welke`: waardebepaling bindend zal zijn. Deze bedrlfsrevisor of externe accountant zal worden aangeduid in'. onderling overleg tussen de betrokken partijen, en bij gebreke aan overeenstemming door de., Voorzitter van het Genootschap van Notarissen van de Provincie waarin de zetel van de. vennootschap is gelegen."

Punt 3: afschaffing categorieën van aandelen (alinea 2 en 3, artikel 5):

De onderverdeling van de categorieën van aandelen in A en B aandelen wordt afgeschaft.

De alinea 2 en 3 van artikel 5 wordt bijgevolg geschrapt.

Punt 4: Wijziging artikel 2, 12, 16, 17 en 21 van de statuten:

" -schrapping van de tekst van artikel 2 en vervanging door navermelde tekst:

"De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het., Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van:. het bestuursorgaan van de vennootschap.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels'; oprichten in België en in het buitenland."

-schrapping van de tekst van artikel 12 en vervanging door navermelde tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al, dan niet vennoten, benoemd bij de oprichting of door de algemene vergadering die de duur van hun;' mandaat, alsmede hun eventuele bezoldiging zal bepalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt' benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap."

-schrapping van de eerste alinea van artikel 16 en vervanging door navermelde tekst:

"De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 14 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten."

-schrapping van de tekst van artikel 17 en vervanging door navermelde tekst:

" "Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen zullen de beslissingen genomen worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van stemmen.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten. De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

-Schrapping van de tekst van artikel 21 en vervanging door navermelde tekst:

"In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswijze van de vennootschap.

De vereffenaar(s) treedt (treden) in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd.

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke delen verdeeld worden, tussen alle aandelen."

De statuten worden in die zin aangepast.

Punt5: benoeming vaste vertegenwoordiger:

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft de volgende beslissing genomen:

ingeval de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IMPRESSANTPLUS PRODUCTIEHUIS", voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, dan wordt de hiernavermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: de heer Marc Van Caesbroeck, voornoemd, dewelke dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Punt 6: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing:

- De statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap (artikel drie) luidt voortaan als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

,. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Ï' behouder;. 'aan het Belgisch Staatsblad

r I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor- " behouden. `aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het concipiëren,vormgeven en realiseren van alle mogelijke activiteiten, initiatieven, publicaties en projecten die veelzijdige vormen van communicatie tussen individuen en groepen van individuen kan bevorderen, evenals het doen van binnen-en buitenlandse prospectie en alle handelsdaden die uit deze werking voortspruiten.

Algemene installatiewerken waaronder de gespecialiseerde inrichting van handelszaken en het inrichten van standen op tentoonstellingen en op allerhande activiteiten.

Dit doel mag verwezenlijkt worden hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van

" versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of;

op gelijk welke andere wijze.

In algemene regel mag de vennootschap alle handels-en financiële of nijverheidshandelingen stellen

die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, zouden kunnen verband houden met de

verwezenlijking van haar doel.

Zrj kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan zich ten gunste van andere vennootschappen en derden borgstellen of hen aval verlenen,

optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan voordelen van alle aard toekennen aan de zaakvoerders.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide

betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen

bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel."

-Wijziging van de artikelen 2, 5, 9, 12, 17 en 21 van de statuten zoals voormeid.

Punt 7: Machtiging}:

-Machtiging van het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen

beslissingen, coördinatie en hernummering van de statuten.

-Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de heer Chris

Westelinck, te 9220 Hamme, Kruisbeeldstraat 193, via ondernemingsloket Formalis, en dit voor

zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze

vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar

keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het

actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens,

alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel:

Maurice Ide, notaris.

Tegeluk hiermee neergelegd:

-Uitgifte akte statutenwijziging

-Coordinatie statuten.

Maurice IDE,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.11.2010, NGL 29.11.2010 10617-0252-016
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 31.08.2009 09716-0244-014
08/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.09.2008, NGL 30.09.2008 08768-0351-015
10/01/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.12.2007, NGL 31.12.2007 07856-0237-014
28/12/2006 : GEA027490
29/06/2006 : GEA027490
23/08/2005 : GEA027490
28/07/2004 : GEA027490
24/07/2002 : GEA027490

Coordonnées
IMPRESSANTPLUS PRODUCTIEHUIS

Adresse
DRIESSTRAAT 58, BUS 302 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande