IMPULS 2001

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPULS 2001
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.259.616

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.07.2014 14336-0028-014
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 03.07.2013 13258-0495-014
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 25.06.2012 12204-0349-013
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 05.07.2011 11260-0395-012
13/04/2011
ÿþMod 2.0

Lal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill

*11056104*

NEERGELEGD

01 APR. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPIQ4çfJjEL TE GENT!

Ondernemingsnr : 0475.259.616

Benaming

(voluit) : Impuls 2001

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 122 bus 6

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door notaris Anthony WITTESAELE, te Tielt, op achttien maart twee duizend en elf, "Geboekt te Tielt, Registratiekantoor, vier bladen, twee verwijzingen, op 23 maart 2011, Reg.: 5 boek 431 blad 78 vak 10 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR) De Ea Inspecteur (getekend)Chris Gordier, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Impuls 2001, met unanimiteit besliste :

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL DERTIEN VAN DE STATU-TEN

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering over te gaan tot wijziging van artikel dertien van de statuten door vervanging van de bestaande tekst van artikel dertien door volgende tekst:

"Artikel 13: Overdracht van aandelen bij meerhoofdige vennootschap

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 12 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1) Vennoten

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater.

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal ge-beuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen aan de prijs waartegen de derde partij wenste aan te kopen, in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs zal de reële waarde van de vennootschap moeten weerspiegelen. De afkoopprijs zal betaalbaar zijn binnen de 3 maand na de weigering van de goedkeuring. De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Paragraaf 3

In het geval dat een of meerdere vennoten die alleen of samen meer dan vijftig procent (50 %) van de aandelen bezitten, hun aandelen aan een derde partij willen overdragen dan zullen deze verkopende vennoten aan de overige vennoten een volgrecht verlenen, onverminderd de bepalingen van paragraaf 1 en 2.

De verkopende vennoten zullen hierbij de andere vennoten via aangetekend schrijven op de hoogte brengen van hun intentie om te verkopen. Dit schrijven bevat het aantal aandelen dat zal worden verkocht, de identiteit van de koper en de voorgesteld prijs per aandeel.

De niet verkopende vennoten zullen het recht hebben om alle of een gedeelte van hun aandelen te verkopen aan de potentiële koper. Dit recht zal worden uitgeoefend door middel van een aangetekend schrijven aan de verkopende vennoten binnen de tien dagen na ontvangst van bovenvermelde kennisgeving. In geval

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

van uitoefening van het volgrecht door de niet verkopende vennoten, kan de koper enkel de aandelen van de verkopende vennoten overnemen indien hij eveneens deze van de niet verkopende vennoten overneemt die hun volgrecht wensen uit te oefenen.

Paragraaf 4

In het geval dat een of meerdere vennoten die alleen of samen meer dan vijftig procent (50 %) van de aandelen bezitten, hun aandelen aan een derde partij willen overdragen, hebben deze vennoten de mogelijkheid om de andere vennoten, die hun volgrecht niet of slechts gedeeltelijk hebben uitgeoefend, te verplichten om eveneens hun aandelen aan dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden te verkopen, onverminderd de bepalingen van paragraaf 1 en 2. Deze aandelen zullen op hetzelfde ogenblik worden overgedragen als de aandelen die meer dan vijftig procent (50 %) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Paragraaf 5

Voorkooprecht in geval van overdracht aan vennoten :

4. Beginsel

Elke overdracht of afstand van aandelen aan vennoten, al dan niet tegen vergoeding, de toekenning van een recht van vruchtgebruik op aandelen, een inbreng op welke wijze ook, en het toekennen van een optie tot aankoop van de aandelen, is onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van die vennoten dewelke minstens 35 % van het kapitaal bezitten na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorge-steld.

Voor de inpandgeving van aandelen van vennoten is de toestemming van alle vennoten dewelke minstens 35 % van de aandelen bezitten vereist, en dient de hiemavolgende bepaling in de overeenkomst tot in pandgeving te worden opgenomen:

"Indien het pand ten gelde wordt gemaakt door de pandhoudende schuldeiser, genieten de vennoten dewelke ten minste 35 % van het kapitaal bezitten na aftrok van de met in pandgeving belaste aandelen een voorkooprecht"

5. Kennisgeving van de overdracht.

Een vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen moet hiervan kennis geven aan alle zaakvoerders van de vennootschap, waarbij hij de volledige identiteit van de kandidaat overnemer-vennoot, het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de prijs en de andere voorwaarden voor de overdracht moet meedelen. Bij ontvangst van de kennisgeving moeten de zaakvoerders binnen de 5 werkdagen een kopie van de kennisgeving sturen naar alle vennoten dewelke minstens 35 % van het kapitaal bezitten.

6.Uitoefening van het voorkooprecht.

De vennoten-houders van het voorkooprecht kunnen hun voorkooprecht uitoefenen gedurende een periode van 30 kalenderdagen na ontvangst van de kennisgeving. Wanneer betrokken vennoot zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen, zal hiervan de zaakvoerder of zaakvoerders en de overdragende vennoot per aangetekende brief in kennis gesteld worden.

Het voorkooprecht wordt uitgeoefend aan de prijs en voorwaarden van het aanbod te goeder trouw gedaan door de kandidaat-overnemer-vennoot. Indien de vennoten, die een voorkooprecht hebben, toch niet akkoord gaan met de vooropgestelde prijs, zal een deskundige aangesteld worden in gemeenschappelijk overleg, of bij gebreke daaraan, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Gent. De deskundige dient prijs te bepalen binnen de maand na zijn aanstelling. De waardering van de deskundige is bindend voor de partijen."

TWEEDE BESLUIT  SCHRAPPING VAN ARTIKEL VEERTIEN EN VIJFTIEN VAN DE STATUTEN EN HERNUMMERING VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit over te gaan tot schrapping van artikel veertien en vijftien van de statuten.

De vergadering besluit over te gaan tot hemummering van de statuten ten gevolge van de schrapping van artikel veertien en vijftien, als volgt:

Oude nummering - Nieuwe nummering

Artikel 16 - Artikel 14

Artikel 17 - Artikel 15

Artikel 18 - Artikel 16

Artikel 19 - Artikel 17

Artikel 20 - Artikel 18

Artikel 21 - Artikel 19

Artikel 22 - Artikel 20

Artikel 23 - Artikel 21

Artikel 24 - Artikel 22

Artikel 25 - Artikel 23

Artikel 26 - Artikel 24

Artikel 27 - Artikel 25

Artikel 28 - Artikel 26

Artikel 29 - Artikel 27

Artikel 30 - Artikel 28

Artikel 31 - Artikel 29

Artikel 32 - Artikel 30

Artikel 33 - Artikel 31

Artikel 34 - Artikel 32

DERDE BESLUIT  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

~f

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Anthony WITTESAELE, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 18/03/2011

Gecoördineerde tekst der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Bialgch Staatsblad

.f

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 06.07.2010 10276-0349-012
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.07.2009, NGL 28.07.2009 09520-0170-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 29.08.2008 08702-0160-012
08/10/2007 : KO150893
09/07/2007 : KO150893
12/09/2006 : KO150893
27/06/2005 : KO150893
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15360-0006-014
02/07/2004 : KO150893
18/06/2003 : KO150893
20/07/2001 : KOA020368
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16323-0555-020

Coordonnées
IMPULS 2001

Adresse
STEENWEG OP DEINZE 122, BUS 6 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande