IN DE GEEST VAN JULIEN

Association sans but lucratif


Dénomination : IN DE GEEST VAN JULIEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 633.506.703

Publication

14/07/2015
ÿþ Man 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Dorenhofweg 3, 9230 Wetteren

Onderwerp akte : Oprichting CU. 04  03

De ondergetekenden,

1.Braeckman Alex, voorzitter, effectief lid

2.Braeckman Johan, secretaris, effectief lid

3.De Backer Johanna, penningmeester, effectief lid

Verklaren bij deze akte de oprichting van de vereniging zonder winstoogmerk met naam

'In de geest van Julien', overeenkomstig met de wet van 2 mei 2002 (hierna de "vzw-wet"), met de

hiernavolgende statuten,

Titel 1Naam  Zetel  Doel  Duur

Artikel 1

De vereniging draagt de naam 'In de geest van Julien'. Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk', of de afkorting 'vzw', worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2

De vereniging is gevestigd te 9230 Wetteren, Dorenhofweg 3. De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. Alle stukken voorgeschreven door de vzw-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3

Julien Braeckman (1937-2012) was op de eerste plaats een echtgenoot en een vader, die planten kweekte en verhandelde ais broodwinning. Daarnaast wijdde hij zich dagelijks aan het creëren van schoonheid door gebruik te maken van oude en duurzame materialen, aan het verzamelen van kunstvoorwerpen en aan het helpen, bijstaan en informeren van eenieder die daarom vroeg. Zijn kinderen en vrienden willen zijn inspanningen tot het bevorderen van levensvreugde en Levenswijsheid, wat velen inspireerde, verder zetten.

De vereniging tracht het hierboven omschreven doel ondermeer te bereiken door:

a)activiteiten te organiseren in een ruimte  "de CORRIDOR" genaamd - die Julien Braeckman zelf bouwde en die zijn creatieve geest, zijn oog voor esthetisch detail en zijn gevoel voor duurzaamheid illustreert. De activiteiten betreffen lezingen, debatten, en presentaties over kunst, literatuur, wetenschap, filosofie, muziek en algemene cultuur. Ze betrachten bij de aanwezigen alternatieve visies te ontwikkelen op diverse kwesties en willen bijdragen tot de kwalitatieve ontplooiing van leven en denken van eenieder die daarvoor openstaat. Bijzondere aandacht zal gaan naar de bewoners van de eigen gemeente en buurt, ongeacht herkomst, levensovertuiging of ideologische gezindheid;

b)"In de geest van Julien VZW' kan om dit doel te bereiken ook occasionele samenwerkingsverbanden aangaan met andere, gelijkaardige of sympathiserende organisaties;

c)De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, o.m. alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanig held van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

11111WRI1

GRIFFIE RECHTBANK VA KOOPHANDEL GENT

-3 MU 2015

AFDELIN.§ifieDERMONDE

Ondernemingsnr : 3 .SOC 103

Benaming

(voltait) : In de geest van Julien

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. In het kader van het realiseren van haar doel, kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen. Doch deze blijven bijkomstig aan het hoofddoel of de hoofdactiviteit.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Titel Il Lidmaatschap

Artikel 5

De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden.

De vereniging telt ten minste drie effectieve leden.

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt

uitsluitend toe aan de effectieve leden en niet aan de toegetreden leden.

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De

statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden

gewijzigd.

Artikel 6

Als effectief lid kan tot de vereniging toetreden: ieder natuurlijke persoon die door de raad van bestuur als

zodanig wordt aanvaard. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de

voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Als toegetreden lid kunnen tot de vereniging toetreden: ieder natuurlijke persoon die door de raad van bestuur als zodanig wordt aanvaard omwille van de band die deze persoon met de vereniging heeft. De raad van bestuur zal zich bij het nemen van haar beslissing houden aan de voorschriften, zoals die desgevallend zijn opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Verzoeken om toetreding dienen uitsluitend schriftelijk aan de raad van bestuur te worden gericht, onder vermelding van naam, voornamen, adres en onder vermelding van de elementen waarom de verzoeker meent in aanmerking te komen ais effectief of als toegetreden lid. De raad van bestuur beslist omtrent de al dan niet toelating tot de vereniging uiterlijk drie maanden nadat het verzoek hem heeft bereikt en geeft hieromtrent schriftelijk of mondeling bericht aan de verzoeker. Slechts indien hij de toetreding van een kandidaat-effectief-lid weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen zijn beslissing staat enkel voor een kandidaat-lid beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de maand na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7

De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage voor effectieve leden is vastgesteld op maximum 50 EUR. De algemene vergadering bepaalt jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, de lidmaatschapsbijdrage.

De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage voor de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur,

Artikel 8

De effectieve en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht:

a)de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te

leven;

b)de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden;

c)geen inmenging te hebben in de beroepsbelangen, de politieke, wijsgerige, godsdienstige of taalkundige

eigenheden van de andere effectieve en toegetreden leden.

Artikel 9

Elk effectief of toegetreden lid kan ten allen tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een

schrijven aan de raad van bestuur.

Een effectief lid kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon

a)die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in art. 8 op ernstige wijze schendt;

b)die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen;

De schorsing zal per aangetekend schrijven worden meegedeeld aan het betrokken effectief lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken effectief lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

De raad van bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid, zonder zijn beslissing te moeten motiveren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het lidmaatschap van een effectief lid of een toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de persoon.

Ontslagnemende of uitgesloten effectieve leden of toegetreden leden hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggaven of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Titel IIIRaad van bestuur

Artikel 10

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit 3 effectieve leden, m.n. een voorzitter, een secretaris en een penningmeester.

De bestuurders handelen als een college. Zij worden benoemd door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 11

De voorzitter, penningmeester en secretaris worden door de algemene vergadering verkozen voor een termijn van drie jaar, met afwisselend verloop en zijn herverkiesbaar. Ieder lid van de algemene vergadering kan zich kandidaat stellen om één der functies binnen de raad van bestuur op te nemen.

Artikel 12

a)De voorzitter of secretaris roept de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. in geval van afwezigheid wordt hij vervangen door de secretaris.

b)De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe raad worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien twee bestuurders aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt, doorslaggevend.

c)ledere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een andere bestuurder om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

d)In uitzonderlijke gevallen kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden meegedeeld per brief of per e-mail. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

e)Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en aanwezige bestuurders, en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Artikel 13

a)De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging. Hij kan alle rechtshandelingen stellen en alle daden verrichten die hij nuttig acht voor de verwezenlijking van het doel der vereniging, met uitzondering van de handelingen die voorbehouden zijn aan de algemene vergadering of die strijdig zijn met de wet.

De raad van bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden gedeeltelijk overdragen aan een van zijn leden en zelfs aan derden.

b)Alle akten die de vereniging verbinden, worden in naam van de vereniging geldig ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door de secretaris gezamenlijk optredend, Deze moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de raad of van enige machtiging.

Beiden zijn eveneens bevoegd tot het tekenen van de statuten na goedkeuring door de algemene vergadering (zie art 15).

Dezelfde wijze van vertegenwoordiging geldt voor het optreden in rechte.

c)Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd.

d)De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgende alles worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht,

Titel IVAfgemene vergadering

Artikel 14

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. Wanneer zij dit wensen, kunnen ook toegetreden leden aanwezig zijn, doch zij bezitten uitsluitend een raadgevend stemrecht, De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij afwezigheid door de secretaris.

Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

f MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering,

Artikel 15

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a)het wijzigen van de statuten;

b)het benoemen en afzetten van de bestuurders;

c)de benoeming en de afzetting van de commissarissen;

d)de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

e)het goedkeuren van de begroting en de rekeningen;

f)het uitsluiten van een effectief lid;

g)de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

h)alle gevallen waarin onderhavige statuten dat vereisen.

Artikel 16

a)De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengeroepen telkens wanneer een vijfde van de effectieve leden erom vraagt, Zij moet ten minste één maal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 30 juni van dat jaar valt.

b)Alle effectieve leden worden minstens acht dagen voor de algemene vergadering bij gewone brief of email uitgenodigd op de algemene vergadering, De schriftelijke uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris of allebei. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

c)De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat aile leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

d)De algemene vergadering mag ook worden bijgewoond door toegetreden leden.

Artikel 17

a)lnzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in punt b) hieronder worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (de helft plus één, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b)In geval van uitsluiting van een effectief lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld als tegenstem.

Artikel 18

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en de aanwezige bestuurders. Ze worden opgenomen in een bijzonder register, Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

Titel V Inzagerecht leden

Artikel 19

Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of een afschrift van de notulen van de algemene vergadering te vragen.

Alle leden kunnen op de zetel van de vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede alle notulen en beslissingen van de algemene vergadering, van de raad van bestuur en van de personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat bekleden evenals alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

Titel VIBegrotingen  Rekeningen  Controle

Artikel 20

a)Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar,

b)Bij het einde van elk boekjaar worden door de raad van bestuur de rekeningen van het verlopen jaar afgesloten en worden de inventaris en de balans opgemaakt alsmede de begroting voor het volgend jaar. Deze worden aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen,

c)De rekeningen en begroting worden ten minste acht dagen voor de algemene vergadering ter kennis gebracht van de effectieve leden, die alsdan inzage kunnen vragen van al de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn,

d)De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de vzw-wet vermelde stukken binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 21

a)Jaarlijks worden door de algemene vergadering twee commissarissen aangesteld. Ieder effectief of toegetreden lid kan zich kandidaat stellen tot de functie van commissaris. Ook een lid van de raad van bestuur kan zich kandidaat stellen tot de functie van commissaris, De functie van commissaris is herverkiesbaar.

b)Het kasboek wordt jaarlijks ondertekend door de voorzitter, de secretaris, de penningmeester en de twee commissarissen.

MOD 2.2

.r .

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

c)Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich, bij afzonderlijke

stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen.

d)Het mandaat van commissaris is onbezoldigd.

Tite] VliOntbinding  Vereffening

Artikel 22

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden,

Artikel 23

Ingeval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een

vereniging die een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit, zal

aanduiden aan welke vereniging het vereffeningsaldo wordt overgedragen.

Artikel 24

Voor alles in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921, gevolgd door de wet van

2 mei 2002 toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken

terzake.

01Titel VIII. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

1. Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar:

a. De oprichters hebben verklaard dat het eerste boekjaar een aanvang neemt vanaf de oprichting van de v.z.w. door neerlegging van een uittreksel dezer op de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

b. De oprichters verklaren dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien,

2. Benoeming bestuurders.

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde worden hierbij benoemd tot bestuurders van de vereniging voor een duur van drie jaar, dus tot aan de Algemene Vergadering die zal worden gehouden in 2018:

1.Braeckman Alex, voorzitter, effectief lid, met NN. 76.11.10-389.14 en wonende te B-9230 Wetteren, Dorenhofweg 3

2.Braeckman Johan, secretaris, effectief lid, met NN. 65.08.03-435.23 en wonende te B-9230 Wetteren, Masse msesteenweg 21

3.De Becker Johanna, penningmeester, effectief lid, met NN. 63.12.29-278.65 en wonende te B-9230 Wetteren, Korte Massemsesteenweg 4

genoemden, die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

3, Volmacht.

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door het neerleggen van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, wordt hierbij benoemd als bijzondere volmachtdrager van de vennootschap, met recht van indeplaatsstelling:

-de bvba Accountants Tax & Management Consultants, Keiberg 17 bus 1 te B-9230 Massemen (Wetteren), met ondememings- en BTW-nummer BE 0889.750.712, bij vertegenwoordiging lid bij het Instituut van Accountants en Belastingsconsulenten (I.A.B.), en de heer KENNOF Toon, Bedrijfsrevisor IBR  Accountant IAB, Keiberg 17 bus 2 te B-9230 Massemen (Wetteren), om alle documenten inzake B,T.W., A.O.I.F. en Belastingadministratie, Bezwaarschriften, Akkoorden, Ondememingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociaal secretariaat en Kas voor Sociale Verzekering van zelfstandigen in te vullen, te ondertekenen, te verdedigen en er ook akkoorden mee af te sluiten bij de betreffende diensten en voor het vervullen van alle nodige formaliteiten inzake het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen (KBO), het vestigingsattest (vroegere Kamer van Ambachten en Neringen), de aanvraag, doorhaling en wijziging van het ondernemingsnum mer bij het ondememingsloket, de aanvraag van het BTW- of Nationaal nummer, de vervulling van alle nodige fiscale en administratieve formaliteiten,

Alsook om

-Ter gelegenheid van grondige verificaties en/of andere toezichten uitgevoerd in hoofde van de voornoemde lastgever door de diensten van de Administratie van de Ondernemings- en Inkomensfiscaliteit, door de Administratie van de BTW, Registratie en Domeinen (sector BTW) en/of door de Administratie van de Directe Belastingen :

-voornoemde lastgever te vertegenwoordigen, te verdedigen, en in zijn/haar naam en voor hem/haar voorlegging te delen van alle door gemelde diensten, gevraagde stukken en te antwoorden op alle mondelinge en schriftelijke vragen van de controlerende ambtenaren;

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

-correctie-opgaven, de akkoorden en andere stukken geldig te ondertekenen;

-Alle door voormelde lastgever bij voormelde diensten in te dienen stukken geldig en bindend te

ondertekenen. Dit geldt inzonderheid voor :

-de in te dienen periodieke BTW-aangiften, periodieke intracommunautaire opgaven en de jaarlijkse

klantenlisting;

-de aangiften inzake Directe Belastingen.

Deze volmacht geldt zowel voor reeds uitgevoerde handelingen en toezichten, als voor deze nog in de

toekomst te verrichten.

Deze volmacht is geldig tot bij de schriftelijke herroeping door de lastgever en vervangt en vernietigt alle

voorgaande die met dezelfde doeleinden mochten gegeven zijn.

WAARVAN AKTE:

Opgesteld en verleden te Wetteren, op de toekomstige maatschappelijke zetel

En na integrale voorlezing en toelichting van de inhoud der akte hebben de oprichters van de vereniging deze akte ondertekend,

Braeckman Alex,

Voorzitter

Braeckman Johan,

Secretaris

De Backer Johanna,

Penningmeester

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IN DE GEEST VAN JULIEN

Adresse
DORENHOFWEG 3 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande