INDSTRAFLEX - OPTIBE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDSTRAFLEX - OPTIBE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.667.240

Publication

17/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.09.2014, NGL 10.10.2014 14646-0393-011
05/02/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

2 7 JAN ZU14

*tee.

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10111111

*1403A58

Ondernemingsnr :0429.667.240

Benaming (voluit) : OPTIBE

(verkort):

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :1785 Brussegem (Merchtem), Steenweg op Asse 87

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTSLAG  BENOEMING BESTUURDER (S) NAAMSWIJZIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL WIJZIGING DOEL COORDINATIE STATUTEN Uit een akte, verleden voor ons, meester Annelies DE BOUVER, notaris te Sint-Lievens-Houtem, op 10 januari 2014, blijkt dat:

Het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op tien januari.

Voor ons, Annelies De Sauver, notaris te Sint-Lievens-Houtem.

Is bijeengekomen een buitengewone algemene vergadering der vennoten van .de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OPTIBE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1785 Brussegem (Merchtem), Steenweg op Asse 87, rechtspersonenregister Brussel, met als ondernemingsnummer 0.429.667.240 en als BTW-nummer BE0.429.667.240. Opgericht bij onderhandse akte, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 november 1986 onder nummer 128, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Leo Vlaeymans te Sint-Katelijne-Waver op 23 augustus 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 oktober 2006 onder nummer 06154146.

BUREAU

De vergadering wordt geopend te Sint-Lievens-Houtem om elf uur, onder voorzitterschap van nagenoemde Mevrouw Belova Inna. De voorzitter duidt de Heer Chaufoureau Vincent, hierna genoemd, aan als secretaris en stemopnemer. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten, volgens de inschrijvingen in het register van de vennoten, van het hierna vermeld aantal aandelen :

1. Mevrouw BELOVA Inna Joerevna, geboren te Ryazan (Unie der Socialistische Sovjetrepublieken), op 28 maart 1970, Russisch Paspoort 642080334), wonende te 603070 Nizjnij Novgorod (Rusland), Eseninastraat 5-31 en verblijvende te Aalst (Erembodegem), Termurenlaan 34.

Houdster van vijfentwintig (25) aandelen.

2. Mevrouw BERNARDINO DIAS Christine, geboren te 's Gravenbrakel op 11 december 1970, nationaal nummer 70.12.11 180-74, identiteitskaart nummer 591-1250742-29, wonende te 7181 Seneffe (Arquennes), Rue de Bon conseil 25/2

Houdster van vijfentwintig (25) aandelen.

3. De heer CiIAUFOUREAU Vincent, geboren te Nijvel op 27 mei 1975, nationaal

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

behouden

aan het

__H~7gTsc-fi_.

Staatsblad

~

Luik B - vervolg

nummer 75.05.27-165.53, identiteitskaart nummer 590-7289345-15, wonende te

7181 Seneffe (Arguennes), Rue de Bon Conseil 25/2.

Houder van zevenhonderd (700) aandelen.

Totaal der vertegenwoordigde aandelen zevenhonderd vijftig (750)

aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

A. - Ontslag van de bestuurders -- benoeming bestuurder.

De vergadering beslist voorafgaandelijk met eenparigheid van stemmen tot ontslag van de Heer Bourgois Philippe Pierre Henri, wonende te Meise, Groendal 19 en de Heer Bourgois Nico Serge Philippe, wonende te Merchtem, Steenweg op Asse 87, en dit met ingang vanaf heden. De vergadering beslist te benoemen tot bestuurder van de vennootschap vanaf heden genoemde Mevrouw Bernardino Dias Christine, die verklaard heeft dit mandaat te aanvaarden én niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegde mandaten verzet. Haar mandaat is onbezoldigd.

B. - Dat de vergadering volgende agenda heeft :

1) Wijziging van de naam van de vennootschap in "INDUSTRAFLEX - OPTIBE" - aanpassing artikel 1 der statuten door toevoeging van het woord "INDUSTRAFLEX" aan het woord "OPTIBE".

2) Verplaatsing maatschappelijke zetel van haar huidig adres naar 9320 Aalst (Erembodegem), Termurenlaan 60 - aanpassing artikel. 3 der statuten door schrapping van de cijfers en woordén "1785-Brussegem, Steenweg op Asse 87" en vervanging ervan door de cijfers en woorden "9320 Aalst (Erembodegem), Termurenlaan 60".

3) Opschorting van de vergadering om het thans benoemde bestuursorgaan toe te laten het verslag te finaliseren.

4) Verslag van het bestuursorgaan met het oog op de wijziging van het maatschappelijk doel, waaraan toegevoegd, een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 oktober 2013.

5) Wijziging van het doel om de redenen uiteengezet in het in het vorige agendapunt bedoelde verslag als volgt : schrapping van het eerste punt van de huidige tekst van artikel 4 der statuten en toevoeging van volgende tekst : "Fabricatie, import, export, aankoop, verkoop zowel groot-, en kleinhandel van brandvertragende producten, brandblusapparaten, brandmeldingsapparaten, houtbehandelingsproducten, algemeen alternatieve en energiezuinige verwarmingsapparaten, gevelwanden met speciale effecten met of zonder isolatiemateriaal.

Leveren, plaatsen en monteren in de ruimste zin van het woord.

Onderneming van goederenbehandeling, distributie en tussenpersoon in de handel

Aankoop, verkoop, import, export inzake fastfoodzaken, snackbars, frituren, marktverkopen en dergelijke in zijn meest uitgebreide vorm.

Verkoop aan toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking zoals in snelbuffetten, hamburgerrestaurants, sandwichbars, tearooms, frietkraam, hotdogstalletjes

en dergelijke meer.

Aankoop, verkoop, import, export, groot- en kleinhandel, productie, bereiding en verpakking van alle vis- en schaaldieren, zowel vers, gekoeld als diepvries."

6) Volmacht voor de coërdinatie van de statuten en voor de administratieve formaliteiten.

C. - Op heden zijn er 750 aandelen zondervermelding_van nominale waarde_

Voor-

t-'71 behouden

aan het elgisch

Staatsblad

! e

l~

C 0 '"'

!.~

~~

~



!

i c.à el

I~

I mr

Luits B - vervolg

Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen= vertegenwoordigd zijn.

De voorzitter zet verder uiteen dat alle vennoten stemgerechtigd zijn.

Deze vergadering is bijgevolg rechtsgeldig samengesteld en kan geldig; beraadslagen en beslissen over alle punten van de agenda zonder dat del vervulling van de modaliteiten van samenroeping moeten worden verantwoord.

De bestuurder, voornoemde Mevrouw Bernardino Dias Christine, verklaart kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige vergadering en van' haar agenda en te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het! Wetboek van Vennootschappen en desgevallend in de statuten.

D. -- Dat overeenkomstig het wetboek van vennootschapen, de vergadering slechts geldig over een wijziging aan de statuten kan beraadslagen,. wanneer; tenminste de helft van de aandelen op de vergadering aanwezig of! vertegenwoordigd zijn én de wijziging met de meerderheid van stemmen is1 aangenomen, voor wat de sub 1 en 2 voorgestelde wijzigingen betreft en met vier vijfde van de stemmen, voor wat de sub 3 en 4 voorgestelde wijziging betreft.

E. - Dat, overeenkomstig de wet en de statuten, elk aandeel recht geeft op één stem.

F. - Dat de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten tot op heden allel eisbare stortingen hebben gedaan betreffende hun aandelen. Deze feiten worden als juist erkend door de vergadering met eenparigheid,1 onderwerpen van de agenda door de voorzitter nader worden!

ss

en de stemming van del

1

statuten daaraan aan tel

1

stemmen de zetel vanaf heden tel Termurenlaan 60. Dientengevolge' besloten artikel 3 der statuten daaraan!

De voorzitter schort de vergadering op om het bestuursorgaan toe te laten heti verslag te finaliseren.

Punt 4 Kennisneming bijzonder verslag met het oog op de wijziging van het!

doel

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag, opgesteld door del bestuurder op heden, met het oog op de wijziging van het doel. De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en en kennis van genomen te hebben.

Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, gedagtekend op 311 oktober 2013.

Punt 5 - Wijziging van het do bestaande statuten

De vergadering beslist me vennootschap te wijzigen dienovereenkomstig de tekst passen

Punt 6

waarna de toegelicht. BERAADSLAGINGEN

De voorzitter legt vervolgens aan de beraadslaging vergadering, volgende beslissingen voor :

Punt 1 - Naamswi'zi.in. - aanpassing artikel 1 der bestaande statuten.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in "INDSTRAFLEX - OPTIBE". Dientengevolge wordt met

eenparigheid van stemmen besloten artikel 1 passen zoals voorgesteld in punt 1 der agenda. Punt 2 -- Zetelverplaatsing

De vergadering beslist met eenparigheid van verplaatsen naar 9320 Aalst (Erembodegem), wordt met eenparigheid van stemmen aan te passen zoals voorgesteld in punt 3 der agenda.

der

el der vennootschap - aanpassing artikel 4 der

t eenparigheid van stemmen het doel der zoals voorgesteld in de agenda en van artikel 4 der bestaande statuten aan te

s

Devergadering verleent _met^-eenparigheid van stemmen_ aan __a_ondergetekende)

Voor-

behouden

aan het

Staatsbiad

Luik B - vervolg

notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

AFSLUITING

De dagorde afgehandeld zijnde en iedere beslissing genomen zijnde met éénparigheid van stemmen, wordt de vergadering afgesloten om elf uur dertig.

De notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-natuurlijke personen aan de hand van de hem voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers hoger in deze akte werd opgenomen.

De voorzitter verklaart dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten door de vennootschap te dragen ten gevolge van deze buitengewone algemene vergadering bij benadering achthonderd vijftig euro (£ 850,00) bedragen, inclusief BTW.

De comparanten erkennen dat hen dbor de notaris werd gewezen op het rechts dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld. Partijen verklaren er ten slotte door ondergetekende notaris op gewezen te zijn dat inzake de doelen die desgevallend in de statuten zouden zijn opgenomen en waarvoor de bestuurder niet over de vereiste vergunningen/kwalificaties beschikt/beschikken, geen inschrijving in de Kruispuntbank zal kunnen bekomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van het PV van 10 januari 2014

- kopie verslag bestuursorgaan

- coördinatie der statuten

Getekend: Notaris Annelles DE BOUVER

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13327-0418-010
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12331-0415-009
26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 17.07.2011 11316-0492-009
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 18.07.2010 10321-0023-009
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 22.07.2009 09446-0183-010
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.07.2008, NGL 19.08.2008 08577-0216-010
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.07.2007, NGL 30.08.2007 07678-0004-008
09/10/2006 : BL485269
11/09/2006 : BL485269
30/09/2005 : BL485269
28/10/2004 : BL485269
03/09/2002 : BL485269
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.09.2015, NGL 10.09.2015 15587-0078-012
06/10/2001 : BL485269
04/11/1999 : BL485269
01/12/1993 : BL485269
25/11/1986 : BL485269

Coordonnées
INDSTRAFLEX - OPTIBE

Adresse
TERMURENLAAN 60 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande