INDUSCLEAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INDUSCLEAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 477.843.675

Publication

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 11.09.2013 13580-0291-020
16/07/2013
ÿþr

ttoawMd sta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

INi111q1!111j!~1unm

Ondernemingsnr : 0477.843.675 Benaming

(voluit) : INDUSCLEAN (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NV "INDUSCON"

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

9170 SINT-GILLIS-WAAS, KLUIZENHOF 31

Uit het voorstel 19/06/2013 blijkt: DOOR DE NV "INDUSCLEAN'

tot fusie door overneming van de NV "INDUSCON" door de NV "INDUSLCEAN" dd.

1. dat de bestuursorganen van de NV "INDUSCLEAN" en de NV "INDUSCON" aan hun respectieve aandeelhouder(s) voorstellen om, in toepassing van de artikelen 676, 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tot fusie over te gaan door overneming van de NV "INDUSCON" door de NV "INDUSCLEAN", waarbij alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap overgaan op de overnemende vennootschap, welke laatste reeds houder is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap;

2. dat de overnemende naamloze vennootschap "INDUSCLEAN", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof 31, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

Diensten en procédés inzake reiniging en recyclage van industriële filters en onderdelen (met uitzondering van de verkoop van industriële filters en/of materiaal en apparatuur voor filterreiniging en onderdelen en het onderhoud, de verwijdering en de vervanging van luchtfilters en het onderhoud van ruimten waarin luchtfilters zijn geplaatst) in Europa met uitzondering van Groot-Brittannië, Ierland en het Aziatisch gedeelte van Turkije.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

De vennootschap kan bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland; de vennootschap kan deze participaties beheren, valoriseren en te gelde maken, alsook onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen, borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.";

3. dat de over te nemen naamloze vennootschap "INDUSCON", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas,

Kluizenhof 31, volgend doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

- bemiddeling In en organisatie van zaken- en andere reizen;

- het verstrekken van bedrijfsadviezen van technologische aard;

- aan- en verkoop, in- en uitvoer van industriële producten.

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

eY~oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of, onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.";

4. dat alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap vanaf 01/01/2013 zullen geacht worden te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap;

5. dat er geen bijzondere rechten worden toegekend aan de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap;

6. dat aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

7. dat de over te nemen vennootschap eigenaar is van één onroerend goed, waarvoor door de OVAM een bodemattest werd uitgereikt op 28/05/2013, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest,

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Extra informatie

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op de deze

grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 24.01.2006.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Extra informatie

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, Reinigen van Machines, Induscon te Sint Gillis Waas (1930).

AUTEUR: Esher BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5. Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/inzage

te Mechelen, 28.05.2013

(getekend)

Eddy Van Dyck

afdelingshoofd".

8. dat door de bestuursorganen van beide vennootschappen opdracht werd gegeven om een nieuw oriënterend bodemonderzoek uit te voeren op de voormelde locatie en een rapport hierover bij de OVAM in te dienen, met het verzoek een (nieuw) bodemattest af te leveren op basis van de bevindingen in het rapport verwerkt dat de inhoud van dit nieuwe bodemattest zal opgenomen worden in de fusieakte zelf.

9. dat indien evenwel de OVAM op basis van het nieuwe bodemonderzoek verdere maatregelen of onderzoeken zou vereisen, de bestuursorganen zich zullen beraden over de wenselijkheid en verdere uitwerking van de geplande fusie.

Rolf KOSTER

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: origineel exemplaar van het fusievoorstel dd. 19/06/2013

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2013
ÿþMod ADF i 7.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

t iFFIE RECHTBANK I

VAN KUUi't-iANDEL

Griffie

18 FEB. 2013

DENDERMONDE

1- -

b

Ondememingsnr : 0477.843.675

Benaming (voluit) : INDUSCLEAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel:Kluizenhof (SGW) 31 , 9170 Sint-Gillis-Waas

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ONTSLAG BESTUURDER EN BENOEMEN NIEUWE BESTUURDER Tekst: Op de bijzondere algemene vergadering van 17 september 2012 werd beslist om op 1 oktober de Heer Marc De Meyer te ontslaan als bestuurder. Er wordt hem algehele kwijting verleend voor zijn uitgeoefend mandaat.

Op 1 oktober 2012 werd de BVBA Goodman&Vandam benoemd tot nieuwe bestuurder. De BVBA Goodman&Vandam met maatschappelijke zetel te 9120 Vrasene , Brugstraat 51 , KBO n° 0837.144.741 , met als vaste vertegenwoordiger de Heer Marc De Meyer .

Hij aanvaardt het hem toevertrouwde mandaat.

De bestuursvergoeding van de BVBA Goodman&Vandam wordt vast gesteld op 2500,00 euro per maand , exclusief BTW.

Rolf Koster, bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermeden : Recto : Naam en liciedànigheldvan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12303189*

Neergelegd

12-06-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 31 mei 2012, geregistreerd twee bladen, geen verzending te Beveren, op 4 juni 2012, boek 454, blad 78, vak 7, ontvangen: vijfentwintig euro, de ontvanger (get) An Van Avermaet, ea inspecteur ai; dat de volgende beslissingen werden genomen: 1.Het boekjaar van de vennootschap werd gewijzigd, zodat het boekjaar zal ingaan op 1 januari om te eindigen op 31 december van elk jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar begonnen op 1 juli 2011 afgesloten worden op 31 december 2012.

2. Wijziging van de datum van de jaarvergadering, zodat zodat de jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

3. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen als volgt:

Artikel 38: De eerste zin wordt vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar."

Artikel 26 De eerste zin wordt vervangen door volgende tekst:

 De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei

om achttien uur.

Ondernemingsnr : 0477.843.675

Benaming (voluit): INDUSCLEAN

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof(SGW) 31

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte UITTREKSEL PROCES-VERBAAL VAN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING HOUDENDE VERLENGING BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING  AANPASSING STATUTEN

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

28/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.11.2011, NGL 22.02.2012 12043-0036-015
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 16.11.2010, NGL 15.02.2011 11035-0050-025
31/01/2011
ÿþ Mig 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11

1

*11016334'





GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19. 01. 2011

DEN DEEMMEONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0477843675

Benaming

(voluit) : INDUSCLEAN

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KLUIZENHOF 31 TE 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR - INSTELLING VENNOOTSCHAPSVORDERING

Uit het verslag van de jaarvergadering der aandeelhouders gehouden op 16 november 2010 blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Bevestiging dat er GEEN kwijting wordt gegeven aan de ontslagen bestuurder Adriaan Robert Munnik in. persoon, zoals besloten werd in de buitengewone algemene vergadéring der aandeelhouders gehouden op 25: juni 2010.

2. De algemene vergadering der aandeelhouders machtigt hierbij de Raad van Bestuur om een vennootschapsvordering in te stellen tegen de ontslagen bestuurders de heer Rolandus Hendriks en de heer Adriaan Robert Munnik in overeenstemming met artikel 561 van hei Wetboek Vennootschappen

3. Er wordt vastgesteld dat B.V. Ecocleaning, gevestigd te 1127 RA DEN ILP (Nederland), Schoolstraat 30 ondernemingsnr.: 91 301 0693  vertegenwoordigd wordt door de heer Roif Koster i.p.v. de heer Jacob Bergman zoals voorheen werd gepubliceerd.

De Raad van bestuur is voor alle duidelijkheid als volgt samengesteld:

1.De heer Rolf Koster wonende te 1127 RA DEN ILP (Nederland), Schoolstraat 30

2.De heer Marc De Meyer wonende te 9120 Beveren-Waas (Vrasene), Brugstraat 51

3.B.V. Ecocleaning, gevestigd te 1127 RA Den ILP (Nederland), Schoolstraat 30  ondernemingsnummer:

913010693  met als vast vertegenwoordiger de heer Rolf Koster, voornoemd.

De Raad van Bestuur had reeds beslist om de heer Roif Koster te benoemen als gedelegeerd-bestuurder

met de bevoegdheid afzonderlijk te kunnen handelen.

Opgemaakt te Sint-Gillis-Waas op 7 december 2010.

De heer Rolf Koster

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.09.2009, NGL 21.09.2009 09764-0390-022
28/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 22.08.2008 08601-0380-015
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.06.2007, NGL 25.09.2007 07738-0389-015
16/06/2015
ÿþ Mod Word 11,1

L < ; E ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

quel

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEI. GFNT

- 5 JUNI 2015

AFDELING DENDERtMNDE

Ondernemingsnr : 0477.843.675

Benaming

(voluit) : 1NDUSCLEAN

(verkorty

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9170 Sint-Gillis-Waas, Kluizenhof 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op dertien mei tweeduizend vijftien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

EERSTE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET AANTAL AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP,

Gelet op de uiteenzetting omtrent het aantal aandelen, beslist de vergadering om het aantal aandelen van de vennootschap terug te brengen op tweeduizend vijfhonderd (2.500).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten bedrage van driehonderd en twaalfduizend euro (¬ , 312.000,00) zal aldus vertegenwoordigd worden door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend vijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist om artikel vijf van de statuten in die zin aan te passen.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel, zowel in België ais in het buitenland:

1,Managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz

2.Op lange termijn aanhouden van aandelen, die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

3.Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

4.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

5.1-let geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van, bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden ais commercieel; tussenpersoon.

6.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk; doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het, besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

7,Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enz.

8.Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

9.Diensten en procedés inzake reiniging en recyclage van industriële filters en onderdelen, de verkoop van industriële filters en apparatuur en apparatuur voor filterreiniging en onderhoud, de verwijdering en de vervanging van luchtfilters en het onderhoud van ruimten, waarin tuchtfilters zijn geplaatst.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen en hypotheek verlenen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar gedelegeerd bestuurder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap warden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen.

De vennootschap mag op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden."

De vergadering beslist om artikel drie van de statuten aan te passen.

DERDE BESLUIT : AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLISSINGEN EN AAN DE HUIDIGE WETGEVING DOOR AANNEMING VAN DE NIEUWETEKST VAN DE STATUTEN.

De vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de huidige wetgeving door aanneming van de nieuwe tékst van de statuten na artikelsgewijze stemming. De te publiceren gegevens luiden als volgt:

ARTIKEL ÉÉN RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "INDUSCLEAN".

ARTIKEL TWEE  ZETEL.

De maatschappelijk zetel is gevestigd te 9170 Sint Gillis Waas, Kluizenhof 31.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams, Waals of Brussels gewest, bij enkel besluit van de Raad van Bestuur, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen, bijkomende administratieve zetels, bedrijfszetels alsmede kantoren en bijkantoren in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

1.Managementactiviteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz

2.Op lange termijn aanhouden van aandelen, die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren

3.Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

4.Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

5.1-let geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

6.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

7.Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie enz.

8.Het beleggen van beschikbare middelen in roerende en onroerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden warden gesteld en waarvoor onder meer de vorm van een naamloze vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

9.Diensten en procedés inzake reiniging en recyclage van industriële filters en onderdelen, de verkoop van industriële filters en apparatuur en apparatuur voor filterreiniging en onderhoud, de verwijdering en de vervanging van luchtfilters en het onderhoud van ruimten, waarin luchtfilters zijn geplaatst.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg stellen en hypotheek verlenen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar gedelegeerd bestuurder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap,

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen.

De vennootschap mag op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

ARTIKEL VIER  DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en twaalf duizend Euro (¬ 312.000,00) en is verdeeld in tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde per aandeel, Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en gestort. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan, De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin ze vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vast of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ZEVENTIEN -- EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden door een gedelegeerd bestuur, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen, die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL NEGENTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende plaats vermeld in de oproeping.

De bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden eveneens gehouden, hetzij op de zetel, hetzij op een andere plaats, aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  BOEKJAAR.

r " r

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

"'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  WINSTBESTEDING.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa, zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1.Het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2.Behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend.

De Raad van Bestuur kan op eigen verantwoordelijkheid een interim-dividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van betaalbaarstelling bepalen. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves, die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van het interim-dividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing, Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interim-dividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interim-dividend,

Aandeelhouders, die in strijd met deze bepalingen een interim-dividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal;

- bijzonder verslag van de Raad van Bestuur;

- staat van actief en passief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 23.06.2006, NGL 24.08.2006 06666-5275-015
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 12.07.2005 05472-0962-015
27/07/2004 : SN063686
02/04/2003 : SN063686
20/07/2002 : SNA012609

Coordonnées
INDUSCLEAN

Adresse
KLUIZENHOF 31 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande