INDUSIGN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INDUSIGN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.331.401

Publication

03/07/2014
ÿþ " t-x Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie - " kte

Ondernemingsnr : 044033'140'1

Benaming

(voluit) : Indusign

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Koekoeklaan 53 9991 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNAME VAN NV INDUSIGN MET

AFSPLITSING NAAR BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES EN NAAR BVBA E.C.W.H.

NV INDUSIGN (partieel te splitsen vennootschap)

VOORSTEL PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING

IN TOEPASSING VAN

ARTIKEL 677 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

MET AFSPLITSING

NAAR

BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES (verkrijgende vennootschap)

BVBA E.C.W.H, (verkrijgende vennootschap)

PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNAME VAN NV INDUSIGN MET AFSPLITSING NAAR BVBA

CRANE PARTS & SERVICES,

EN NAAR BVBA E.C.W.H.

NV INDUSIGN, een naamloze vennootschap, met zetel te Koekoeklaan 53, 9991 Maldegem, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0440.331.401, hier vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan:

-De heer Lieven Bauwens

-De heer Geert Watteeuw

Optredend als "partieel te splitsen vennootschap".

BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met, zetel te Koekoeklaan 41, 9991 Maldegem, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0832.627.412, hier vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan;

-hier vertegenwoordigd door de heer Lieven Bauwens en de heer Geert Watteeuw

BVBA E.C.W.H., een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid met zetel te 9991 Maldegem` (Adegem/Koekoeklaan 53) ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0897.190.216 hier' vertegenwoordigd door haar bestuursorgaan de heer Lieven Bauwens en de heer Geert Watteeuw, beide, statutaire zaakvoerders

Optredend ais "verkrijgende vennootschappen".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voi behot aan Belgi Staats

'11111111mill 11. 11

13 MI 20A

RECHTBANK VAN HANDEtemENT

LGE

B

tr

A

MOMTEU

25 -06

ELGSCH S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERKLAREN

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap ter goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot partiële splitsing door overneming in de zin van artikel 677 van het wetboek van Vennootschappen, waarbij de partieel te splitsen NV INDUSIGN een deel van haar vermogen aan de verkrijgende vennootschappen "BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES" en "BVBA E.C.W.FI." overdraagt, zonder dat de overdragende vennootschap evenwel ophoudt te bestaan. Dat een dergelijke verrichting krachtens artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen met fusie of splitsing wordt gelijkgesteld en dat in casu de procedure voorzien voor de splitsing door overneming, voorzien in artikel 728 tot 741 van het Wetboek van Vennootschappen zal worden gevolgd.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen een (af)splitsingsvoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel, client te bevatten.

Dat dit (af)splitsingsvoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent minimaal zes weken vôár de algemene vergadering die over de (partiële) splitsing moet besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden per mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Dat in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, een (af)splitsingsvoorstel wordt voorgelegd als volgt:

0.Met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W., Venn,

De verrichting is een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing"), waarbij een deel van het vermogen van NV INDUSIGN naar de verkrijgende vennootschappen "BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES" en BVBA E.C.W.H. zal overgaan.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van boek XI, titel Il, hoofdstuk 3, afdeling Il W. Venn.

1.Bedrijfseconomische motivering van de partiële splitsing.

Bedoeling is een gedeelte van NV INDUSIGN enerzijds af te splitsen naar de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES anderzijds naar de verkrijgende vennootschap BVBA E.C.W.FI. Bij deze transacties blijft de oude vennootschap, NV INDUSIGN weliswaar bestaan (partiële splitsing  artikel 677 Wetboek van Vennootschappen).

Indusign NV dat zich uitsluitend toelegt op engineering, productie en assemblage van evenwichtskranen heeft de bedoeling in het kader van het beheer van de bedrijfsrisico's (enerzijds aannemingsbedrijf en anderzijds distributiebedrijf en tevens houder van aandelen) om

-enerzijds de handelsvordering die ontstaan is door de verkoop van onderdelen af te splitsen naar de aparte vennootschap BVBA E-Crane Parts & Services.

Deze laatste houdt zich bezig met het beheer (voorraden aanhouden) verkoop van onderdelen, onderhoudsdiensten van kranen.

-anderzijds de aandelen participaties E-Crane International Europe BV en E-Crane International USA Inc. gehouden door lndusign NV af te splitsen naar de holding ECWH BVBA.

Immers de ingezette middelen zoals investeringen o.a. in specifieke software, hoger opgeleid personeel, financiering van de projecten, de operationiële kosten vergen m.b.t. de engineering, productie en assemblage (= Indusign NV) een totaal andere benadering dan het beheer van een voorraad, en presteren van onderhoudsdiensten bij E-Crane Parts & Services,

Bij deze laatste is er minder risico om te financieren, ander geschoold personeel, ( andere verloningspolitiek) enz.

Immers door het afsplitsen van de participaties E-Crane International BV en E-Crane International USA inc, welke los staan van de eigenlijke exploitatieactiviteiten van Indusign NV, en vermits beide activiteiten verschillend zijn en een verschillend risico  profiel hebben zal het beheer van de participaties bedrijfseconomisch beter opgevolgd kunnen worden door de holding ECWH BVBA. Ook zal de exploitatievennootschap Indusign NV naar toekomstige investeerders toe aantrekkelijker worden.

Pe.

.!*

Kortom : de vennootschapsrechterlijke reorganisatie, in het bijzonder de opsplitsing naar ECWH BVBA: wordt doorgevoerd om een logischere organisatiestructuur te bekomen, rekening houdend met het specifieke risico profiel in de activiteiten binnen Indusign NV.

2.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

2.a. De partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN

NV INDUSIGN is een naamloze vennootschap niet maatschappelijke zetel te Koekoeklaan 53, 9991 Maldegem.

De vennootschap heeft tot doel:

« Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

1/ Engineering van elektrische, elektronische, mechanische, hydraulische en pneumatische producten. Startend bij het basisontwerp volgt een volledige ontwikkeling aangepast aan de productiemogelijkheden van de klant, tot en met de begeleiding bij de produktie en de installatie, dit zowel voor prototypes als standaardproducten.

2/ Het beheersen, begeleiden en ontwikkelen van technische know-how bij zijn eigen mensen om alzo hun marktwaarde en de daarmee gepaard gaande marktwaarde van de vennootschap te maximaliseren,

3/ De realisatie van de maximale marktwaarde van 1/ en 2/. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

4/ Metaalconstructies, bouw van hijs- en transportwerktuigen, assemblage en montage van staalconstructies en hijswerktuigen alsmede onderhoud, service en plaatsing van machines. Voorgaande in de meest mime zin van het woord.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, aile roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan ; aile plaatsingen verrichten in roerende waarden ; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij best geschikt zal achten.>)

2.b. De verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES

BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES is een bvba waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Koekoeklaan 41, 9991 Maldegem.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden

«1/ Engineering van elektrische, elektronische, mechanische, hydraulische en pneumatische producten. Startend bij basisontwerp volgt een volledige ontwikkeling aangepast aan de productiemogelijkheden van de klant, tot en met de begeleiding bij de productie en de installatie, dit zowel voor prototypes als standaardproducten.

2/ Het beheersen, begeleiden en ontwikkelen van technische know-how bij zijn eigen mensen om alzo hun marktwaarde en de daarmee gepaard gaande marktwaarde van de vennootschap te maximaliseren.

3/ De realisatie van de maximale marktwaarde van 1/ en 2/.

Metaalconstructies, bouw van hijs- en transportwerktuigen, assemblage en montage van staalconstructies en hijswerktuigen alsmede onderhoud, service en plaatsing van machines. Voorgaande in de meest ruime zin van het woord alsmede de handel en voorraadbeheer, invoer en uitvoer in deze werktuigen, onderdelen en alle bilhorende artikelen.

5/ Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken ln vennootschappen en ondernemingen,

6/ Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimte, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

r.

7/ Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktiinderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van engineering, consulting en management.

8/Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

9/De vennootschap kan aile opdrachten, ambten en functies uitoefenen en aile bestuursopdrachten en zaakvoerderschap waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

10/Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ; in het algemeen bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen waarin zij wel of niet een participatie aanhoudt.

11 /Tot het doel van de vennootschap kan ook behoren:

al het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

b/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen van technische aard;

c/ nijverheid, ondememig van technische aannemings- en onderhoudswerken;

d/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

12/Het beheren van onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring. Zij ma galle roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel ; zij mag onder meer binnen de perken van dit doel en voor zover dit voor de verwezenlijking ervan verantwoord, onroerende goederen aankopen, laten bouwen, ruilen, maar eventueel ook verkopen ; zij mag haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook opschikken, uitrusten en verbouwen ; zij mag ook beschikbare gelden beleggen in roerende goederen en waarden.

13/Alle investeringen en uitgaven die de vennootschap nodig acht om haar zaakvoerder te bezoldigen. De bezoldiging kan in de vorm van nature als in geld. De vennootschap mag eveneens aile nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doe »

2C. De verkrijgende vennootschap BVBA E.C.W.FI.

-De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen

-Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals onder meer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimte, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal,

-het uitvoeren van elle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van engineering, consulting en management.

-Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur.

-De vennootschap kan aile opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten en zaakvoerder schap waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordigen

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

-In het algemeen bijdragen tot de vestiging en ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen waarin zij wel of niet een participatie aanhoudt,

-Tot doel van de vennootschap kan ook behoren:

a) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

b) De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen van technische aard.

c) Nijverheid, onderneming van technische aannemings- en onderhoudswerken.

d) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-Het beheren van onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals verhuring. Zij mag alle roerende, onroerende en financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

S

onrechtstreeks verbanehouden met haar doel; zij mag onder meer binnen de perken van dit doel en voor zover dit voor de verwezenlijking ervan verantwoord, onroerende goederen aankopen, laten bouwen, ruilen maar eventueel ook verkopen; zij mag haar goederen niet enkel onderhouden en herstellen maar ook opschikken, uitrusten en verbouwen; zij mag ook beschikbare gelden beleggen in roerende goederen en waarden.

De vennootschap mag eveneens aile nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of finance aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

3.Ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg.

Het maatschappelijk kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, NV INDUSIGN bedraagt¬ 400.000,00 en is vertegenwoordigd door 1.083 aandelen zonder nominale waarde, die elk 111 .083ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De verkrijgende vennootschap, BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES, zal 2763 aandelen uitreiken naar aanleiding van de partëe splitsing aan de bestaande vennoten van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

Aan de verkrijgende vennootschap BVBA E.C.W.H. worden geen nieuwe aandelen uitgegeven (art. 740

wetboek vennootschappen).

4.Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt.

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de parfile splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN, in verhouding tot hun aandelenbezit in deze laatste vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES door toedoen van haar bestuursorgaan.

Ten laatste op de eerste bankwerkdag na de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die de parte splitsing zal goedkeuren, zal de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES het aandelenregister van deze vennootschap en daarin de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aan hun uitgereikte aandelen inschrijven. Daarbij zef worden uitgegaan van het aandeelhouderschap van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN zoals het uit het aandelenregister van die vennootschap zal blijken op datum van de parte splitsing.

5.Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De activiteiten van NV INDUSIGN m.b.t. het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES en van de BVBA E.C.W.H.vanaf 01/01/2014.

6.Datum vanaf dewelke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst - bijzondere regelingen betreffende dit recht.

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en zijn clividendgerechtigd vanaf de datum waarop de parte splitsing boekhoudkundig In voege treedt ingevolge punt 6 hierboven.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

7.De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

In de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de parte splitsing. De NV INDUSIGN heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

8.0e bezoldigin die woidt toégekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag.

Artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt:

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730,731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en aile houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten. In de agenda van die algemene vergadering wordt vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepaling toe te passen en worden het eerste en het tweede lid van dit artikel opgenomen'.'

Overeenkomstig deze bepalingen zal worden afgezien van de daarin bedoelde verslaggeving.

In de agenda van de algemene vergadering zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is deze bepalingen toe te passen en zullen het eerste en het tweede lid van dit artikel worden opgenomen.

Aangezien de aandeelhouders te kennen hebben gegeven, in toepassing van artikel 734 Wetboek van Vennootschappen te zullen afzien van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 in zoverre deze laatste naar de verslagen verwijzen, is het niet noodzakelijk het in artikel 731 bedoelde verslag op te stellen.

9.Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen dle aan de partie splitsing deelnemen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de parte splitsing betrokken zijn2C. De verkrijgende vennootschap BVBA E.C.W.H.

10.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passive van het vermagen.

10.1. NV INDUSIGN

10.1.1, Boekhoudkundige verwerking

De delen van het actief en passief van NV INDUSIGN die zullen overgaan op de BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en de BVBA E.C.W.H. ingevolge de parte splitsing van NV INDUSIGN zijn de volgende activa en passive, zoals zij vermeld staan in de balans van NV INDUSIGN per 31/12/2013. Het gaat om hierna aangeduide bestanddelen:

a)De inbreng in BVBA E-Crane Parts Services

Vordering ¬ 2.382.124,70

TOTAAL ACTIEF: ¬ 2.382.124,70

NETTO-INBRENG: ¬ 2.382.124,70

b) De inbreng in BVBA E.C.W,H. Finance vaste activa

-aandelen E-Crane Intern USA -aandelen E-Crane intern Eur. BV Totaal actief

Netto inbreng

De hierboven vermelde elementen worden ingebracht respectievelijk in BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES (verkrijgende vennootschap) en in BVBA E.C.W.H.(verkrijgende vennootschap) op datum van 01/01/2014.

Alle activa en passiva die volgens het splitsingsvoorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H. blijven behouden in NV INDUSIGN. Ook zullen alle aansprakelijkheden van NV INDUSIGN voor de periode tot en met de parte splitsing blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de part fb splitsing.

250.235,77

1.950.000,00

2200.935,77

2.200.935,77

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

al

- 10.1.2. Gedetailleerde omschrijving van de ingebrachte bestanddelen

Handelsvordering

Het betreft hier een handelsvordering voor een totale waarde van 2.382.124,70. De handelsvordering is ontstaan door de overdracht van een voorraad onderdelen.

Finance vaste activa

Het betreft aandelen voor een totale waarde van 2.200.935,77Evan verbonden ondernemingen,

VAST ACTIEF 2.830.031,05 2.200.935,77 629.095,28

I. Oprichtinqskosten 0 00 Q 00 0 00

II. Immateriële Vaste Activa 21.594,21 Q,00 21.594,21

III. Materiële Vaste Activa 607.501,07 Q,00 607.501 07

A. Terreinen en gebouwen 459.703,34 0,00 459.703,34

B. Installaties, machines en uitrusting 68.329,87 0,00 68.329.87

C. Meubilair en rollend materieel 79.467,86 0,00 79.467,86

D. Leasing en soortgelijke rechten 0.00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële Vaste Activa 2.200.935 77 2.200.935.7 o 00

Fusiegoodwill 0 00 0 00 0 00



VLOTTENDE ACTIVA 15.308.693,77 2.382.124,70 12.926.569,07

V. Vorderinqen op meer dan één laar 0 00 0 00 0 00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 3.065.819,89 0 00 3.065,819,89

A. Voorraden , 517.731,93 0,00 517.731,93

B. Bestellingen in uitvoering 2.548.087,96 0,00 2.548,087,96

VU. Vorderinqen op ten hooqste één Laar 6.803.606,46 2.382.124,70 4.42L481,76

A. Handelsvorderingen 2.928.664,11 2.382.124,70 546.539,41

B. Overige vorderingen 3.874.942,35 0.00 3.874.942,35

VIII. Gerdbelegqingr 60.000 00 0 00 60.000,00

IX. Liquide middelen 5.347.157 24 0 00 5.347.157,24

X. Overlopende rekeningen 32.110,18 0 00 32.110 18



TOTAAL DER ACTIVA 18.138.724,82 4.583.060,47 13.555.664,35

Netto-Actief 11.391.805,26 4,583.060,47 6.808.744,79

% tov totaal

I. Kapitaal 400.000,00 160.924 82 239.075,18

A. Geplaatst kapitaal 400.000,00 160.924,82 239.075,18

Il. Uitgiftepremies 0 00 0 00 0 00

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0 00 0 00 0 00

1V. Reserves 358.750 00 144.329 45 214.420 55

A. Wettelijke reserves 40.000,00 16.092,48 23.907,52

. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

. Belastingsvrije reserves 168.750,00 67.890,16 100.859,84

. Beschikbare reserves 150.000,00 60.346,81 89.653,19

. Overgedragen winstiverlies 10.633.055,26 4.277.806 20 6.355.249 06

J. Kapitaalsubsidies 0 00 0 00 0 00



OORZIENINGEN EN UITGEST:BELAST.. 3.160.957,60 0,00 3.160.957,60

. Voorzieningen voor risico's en kosten 3.160.957,60 0,00 3.160.957,60

':.Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

CHULDEN 3.585.961,96 0,00 3.585.961,96

I Schulden op meer clan één jaar 35.722,00 0 00 35.722 00

A. Financiële schulden 35.722,00 0,00 35.722,00

:z. Handelsschulden 4,04 0,00 4,04

. Ontvangen vooruitbetalingen 0,00 0,00 0,00

. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

X. Schulden Qp ten hoogste één iaar 3.538.208,17 0 00 3.538.208,17

. Schulden > 1 jaar die binnen het jaar verv. 142.856,00 0,00 142.856,00

.'::. Financiële schulden 620.943,72 0,00 620,943,72

. Handelsschulden 1.486.296,90 0,00 1.486,296,90

'..Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 532.620,00 0,00 532.620,00

Schulden mbt belast., bezold. en soc. last. 755.491,55 0,00 755.491,55

. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

i

: ,.., , 12.031,79 0 00 12.031,79

-: " uvenoPende rekeningen



TOTAAL DER PASSIVA 18.138.724,82 4.583.060,47 13.555.664,35

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10.2. BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES

Aile activa en passiva die in het huidige voorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES blijven behouden in NV INDUSIGN. Ook zullen alle aansprakelijkheden van NV INDUSiGN voor de periode tot en met de parte splitsing, blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de parte splitsing.

De samenstelling van het vermogen van de verkrijgende vennootschap BVBA "E-CRANE PARTS & SERVICES' op datum van 30/09/2013 na splitsing is samengevat in de balans, die hieronder is weergegeven:

VAST ACTIEF 81.907,97 0,00 81.907,97

I. Oprichtingskosten 0 00 0 00 0 00

Il. Immateriële Vaste Activa 43.675,04 0 00 43.675,04

III. Materiële Vaste Activa 38.232,93 0 00 38.232 93

A. Terreinen en gebouwen 0,00 0,00 0,00

B. Installaties, machines en uitrusting 22.232,93 0,00 22.232,93

C. Meubilair en rollend materieel 16.000,00 0,00 16.000,00

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële Vaste Activa 0 00 0 00 0 00

Fustegoodwill 0 00 0 00 0,00



VLOTTENDE ACTIVA 3.430.784,33 2.382.124,70 5.812.909,03

V. Vorderingen op meer dan één faar 0 00 Q.00 0 00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 1.778.176.88 0 00 1.778.176,88

A. Voorraden 1.778.176,88 0,00 1.778.176,88

,

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen op ten hoogste één laar 507.905,43 2.382.124,70 2.890.030,13

A. Handelsvorderingen 258.152,29 2.382.124,70 2.640.276,99

B. Overige vorderingen 249.753,14 0,00 249.753,14

VIII. Geldbeleggingen 0 00 0 00 0 00

IX. Liouide middelen 1.142.934,82 0 00 1.142.934,82

X. Overlopende rekening_en 1.767.20 Q.&0 1.767,20



TOTAAL DER ACTIVA 3.512.692,30 2.382.124,70 5.894.817,00



VOOR SPLITSING ieeé,



ACTIEF

1.1

E;;OffAtivE Pirtizre8i:

SÈar Gg.i

'verkrligéntio'venn:,' - GgDEELTg" " verkrijgende vem. "

VO9R

SERV

::" ' . ,121.ferr' " - , "  -, "

IMM=1111111111111MHIMIMM.1-1011.1111IIIIIM.-

Netto.Actief 86.192,37 2.382.124,70 2.468.317,07

% tov totaal

I. Kapitaal 18.600,00 83.643,45 102.243,45

A. Geplaatst kapitaal

II. Uitgiftepremies

18.600,00 83.643,45 102.243,45

0 OD 0 00 0 00

0 00

75.017,72

Ill, Hefflarderingsmeerwaarden Q,00 0 00

1.860,00

IV. Reserves 76.817,72

.A, Wettelijke reserves 1.864,00 0,00 0,00 0,00 8.364,34 0,00 35.287,09 31.366,29 10.224,34 0,00 35.287,09 31.366,29

MD 65.732,37 2.223.463,53 2.289.195,90

e. Onbeschikbare reserves 0 00

. Belastingsvrije reserves



q). Beschikbare reserves

LI

-,

Overg_edragen winstAtedies

Il. Kapitaalsubsidies 0 00 0 00

m

410ORZIENINGEN EN UITGEST. BELAST.. :.)--- 0,00 0,00 0,00

: 0,00 0,00 0,00

: 0,00 0,00 0,00

e. Voorzieningen voor risico's en kosten

B. Uitgestelde belastingen

d"

-g

D 3.426.499,93 0,00 3.426.499,93

eCHULDEN

D 0 00 0 00 0 00

;VII Se ulden op meer dan één laar 0,00 0,00 0,00 0,00

3.426.499,93

D 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00

elL Finencièle schulden 0 00 3.426.499,93

2

e. Handelsschulden

. Ontvangen vooruitbetatingen

2

D. Overige schulden

AD

X. Schulden op ten hoogste één iaar

-, 0,00 58.753,80 3.367.746,13 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 58.753,80 3.367.746,13 0,00 0,00 0,00

eD 0 00 0 00 0 00

ro,. Schulden > 1 jaar die binnen het jaar verv.

53, Financiële schulden

. Harldelsschulden

M. Ontvangen voorultbet. op bestellingen

. Schulden mbt belast., bezord. en soc. last.

e. Overige schulden

c.

-,

e.. Overropende rekeningen



TOTAAL DER PASSIVA 3.512.692,30 2.382.124,70 5.894.817,00

11

10.3. BVBA E.C.W.H.

Alle activa en passiva die in het huidige voorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de BVBA E.C.W.H. blijven behouden in NV INDUSIGN. Ook zullen aile aansprakelijkheden van NV INDUSIGN voor de periode tot en met de parte splitsing, blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de parte splitsing.

De samenstelling van het vermogen van de verkrijgende vennootschap BVBA "E.C.W.H :' op datum van 30/09/2013 na splitsing is samengevat in de balans, die hieronder is weergegeven:



301012Eità

'W  »

AFGESPLITST" " " " , " ,

G>0.CiÉELTE VerkFilde.tiète vé h

:4A SP1TSING



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VAST ACTIEF 2.418.236,88 1.737.326,12 4.155.563,00

I. Oprichtingskosten 0 00 0 00 0 00

Il. Immateriële Vaste Activa 0 00 0 00 0 00

Ill. Materiële Vaste Activa 0 00 0 00 0 00

A. Terreinen en gebouwen 0,00 0,00 0,00

B. Installaties, machines en uitrusting 0,00 0,00 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 0,00 0,00 0,00

D. Leasing en soortgelijke rechten 0,00 0,00 0,00

E. Overige materiële vaste activa 0,00 0,00 0,00

IV. Financiële Vaste Activa 2.418.236,88 1.737.326,12 4.155.563,00

Fusiegoodwill 0 00 0 00 0 00



VLOTTENDE ACTIVA 3.108.260,63 8,88 3.108.260,63

V. Vorderingen op meer dan één jaar 3.023.875,23 0 00 3.023.875,23

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 0 00 0 00 0 00

A. Voorraden 0,00 0,00 0,00

B. Bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen op ten hoogste één iaar16 16 0 00 16 16

A. HandeIsvorderingen 0,00 0,00 0,00

B. Overige vorderingen 16,16 0,00 16,16

VIII. Geldbeleggingen 0 00 0 00 0 00

IX. Liquide middelen 9.214,72 0 00 9.214,72

X. Overlopende rekeningen 75.154 52 0 00 75.154 52



TOTAAL DER ACTIVA 5.526.497,51 1.737.326,12 7.263.823,63

30109e-073

. " ,

C I ff ati "

" . " AFGESPLITST .EGWU

verkrijgende venn. GEDEELTE verkrilgende

vote SPLITSIII1G - "

11111111111M.M.M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Netto-Actief 2.015.072,08 1.737.326,12 3.752.398,20

% tov totaal

I. Kapitaal 656.600 00 0 00 656.600,00

A. Geplaatst kapitaal 656.600,00 0,00 656.600,00

Il. Uitgiftepremies 0 00 0 00 0 00

III. Herwaarderingsmeerwaarden 0 00 0 00 0 00

IV, Reserves 65,660 00 1.737.326,12 1.802.986,12

A. Wettelijke reserves 65.660,00 0,00 65.660,00

B. Onbeschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

C. Betastingsvrije ree. sptitsingsresultaat 0,00 1.737.326,12 1.737.326,12

D. Beschikbare reserves 0,00 0,00 0,00

V. Overgedragen winst/verlies 1.292.812,08 0,00 1.292.812,08

VI, Kapitaalsubsidies 0 00 0 00 0 00



VOORZIENINGEN EN UITGEST. BELAST. 0,00 0,00 0,00

A. Voorzieningen voor risico's en kosten 0,00 0,00 0,00

B. Uitgestelde belastingen 0,00 0,00 0,00

SCHULDEN 3.511.425,43 0,00 3.511.425,43

VII Schulden op meer dan één jaar Q,00 0 00 0 00

A. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

B. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

C. Ontvangen vooruitbetalingen 0,00 0,00 0,00

D. Overige schulden 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 3.399.829,28 G 00 3.399.829,28

A. Schulden> 1 jaar die binnen het jaar verv. 0,00 0,00 0,00

B. Financiële schulden 0,00 0,00 0,00

C. Handelsschulden 0,00 0,00 0,00

D. Ontvangen vooruitbet. op bestellingen 0,00 0,00 0,00

E. Schulden mbt belast., bezold. en soc. last. 0,00 0,00 0,00

F. Overige schulden 3.399.829,28 0,00 3.399.829,28

X. Overlopende rekeningen 111.596.j5 0 00 111.596,15



TOTAAL DER PASSIVA 5.526.497,51 1.737.326,12 7.263.823,63

PASSIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

r

-1

11.De verdeling onder de aandeelhouders van de partieél te splitsen vennootschap van de aandelen in de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop de verdeling is gebaseerd.

Gelet op de voormelde elementen zullen voor het afgesplitste vermogen van partieel te splitsen NV INDUSIGN aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES word toegekend aan de vennoten van de af te splitsen vennootschap NV INDUSIGN.

Aile aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES die zullen worden uitgegeven ter gelegenheid van de overgang van de activa en passive tengevolge van de partiële splitsing van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN, zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN.

De toekenning van de aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN nadat de partiële splitsing wordt doorgevoerd. Elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap NV 1NDUSIGN zal een aantal aandelen in de verkrijgende vennootschap BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES krijgen, die een zelfde percentage vertegenwoordigen in het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap NV 1NDUSIGN.

12. De kosten

De partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H. (na de partiële splitsing) zullen de totale kost van de voorgenomen operatie onder elkaar verdelen in verhouding tot hun respectievelijk aandeel in het totale eigen vermogen van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN voor de partiële splitsing.

13. De Algemene vergadering

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig voorstel door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H, is 14 augustus 2014, of de datum van enige andere algemene vergadering van aandeelhouders met dezelfde agenda.

14. Nee rlegging

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van de raad van bestuur van de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRÂNE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W,H., neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Opgemaakt te Maldegem in 10 exemplaren op 5 juni 2014.

De raad van bestuur van de NV INDUSIGN verklaart vier exemplaren te ondertekenen door of namens NV INDUSIGN, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de drie anderen om te worden bewaard op de zetel van respectievelijk de partieel te splitsen vennootschap NV 1NDUSIGN en de verkrijgende vennootschappen BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES en BVBA E.C.W.H..

De heer Lieven Bauwens

De heer Geert Watteeuw

el

oui

De zaakvoerder vin de ÉVBA ELbRANE -PARTS 8( SERVICES verklaart' drie exem'pia ren"te ondertékenen door of namens de BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de twee anderen om te worden bewaard op de zetel van respectievelijk de partieel te splitsen vennootschap NV INDUSIGN en de verkrijgende vennootschap, BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES.

ik" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



BVBA E-CRANE PARTS & SERVICES vertegenwoordigd door

De heer Lieven Bauwens

De heer Geert Watteeuw

De zaakvoerder van de BVBA E.C.W.H. verklaart drie exemplaren te ondertekenen door of namens de BVBA E.C.W.H., waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de twee anderen om te worden bewaard op de zetel van respectievelijk de partieel te splitsen vennootschap NV , INDUSIGN en de verkrijgende vennootschap, BVBA E.C.W.H.

BVBA E.C.W.H. vertegenwoordigd door

De heer Lieven Bauwens

De heer Geert Watteeuw

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2014 : GE157686
25/09/2014 : GE157686
24/01/2012 : GE157686
20/12/2011 : GE157686
06/09/2011 : GE157686
03/09/2010 : GE157686
27/07/2009 : GE157686
17/03/2009 : GE157686
04/09/2008 : GE157686
29/10/2007 : GE157686
01/10/2007 : GE157686
29/09/2006 : GE157686
30/01/2006 : GE157686
29/12/2005 : GE157686
05/10/2004 : GE157686
05/08/2015 : GE157686
23/07/2003 : GE157686
10/08/2002 : GE157686
08/05/2002 : GE157686
20/10/2001 : GE157686
20/03/2001 : GE157686
13/07/2000 : GE157686
29/09/1999 : GE157686
01/04/1995 : GE157686
13/04/1990 : GE157686
30/05/2018 : GE157686

Coordonnées
INDUSIGN

Adresse
KOEKOEKLAAN 53 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande