INDUSTRIAL VALVES REPAIR & SERVICES, AFGEKORT : I.V.R.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDUSTRIAL VALVES REPAIR & SERVICES, AFGEKORT : I.V.R.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.740.412

Publication

05/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd

03-06-2015

Griffie

*15309322*

0631740412

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Industrial Valves Repair & Services

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Jelle Van Hove, Notaris te Antwerpen op 3 juni 2015, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, waaruit blijkt dat de heer HALLER Josef Hermann, Rbis-nummer 645210-187-57, geboren te Straubin (Duitsland) op 10 december 1964, wonende te Schnackenhof 32, 90552 Röthenbach (Duitsland), die heeft ingeschreven op vijfduizend (5.000) aandelen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam  INDUSTRIAL VALVES REPAIR & SERVICES , afgekort:  I.V.R.S.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9150 Kruibeke, Kasteleinsstraat 11C.

RESERVES EN VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00). Het

is vertegenwoordigd door vijfduizend (5.000) aandelen, op naam.

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gestorte kapitaal bij BNP PARIBAS

FORTIS.

Rechtsvorm :

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

(verkort) :

Kasteleinsstraat 11C 9150 Kruibeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I.V.R.S.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan

wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Onderhoud van industriële kranen, technische installaties en industriële installaties. Zij kan tevens optreden als tussenpersoon of als vertegenwoordiger voor commerciële, onderhouds- en industriële activiteiten

- Aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle technische materialen en installaties m.b.t. onderhoud van industriële installaties

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

- Aan- en verkoop in België en in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, van elektrisch- elektronisch- en computermateriaal.

- Handel in en werken van onroerende aard zoals aankoop, verkoop, bouwen en verbouwen, huren en verhuren en indelen in loten.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen; het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

II. VOOR EIGEN REKENING

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

- Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en ander complexen.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogenbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste werkdag van de maand juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Werden tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer HALLER Josef Hermann, geboren te Straubin (Duitsland) op 10 december 1964, wonende te Schnackenhof 32, 90552 Röthenbach (Duitsland).

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2017.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend aan de burgerlijke bvba Acco Accountantskantoor, Prins Boudewijnlaan 177-179, 2610 Wilrijk

ON 0423.338.286, evenals haar bedienden, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

voor ontledend uittreksel. (get.) Jelle Van Hove, notaris.

tegelijk neergelegd : Afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INDUSTRIAL VALVES REPAIR & SERVICES, AFGEK…

Adresse
KASTELEINSSTRAAT 11C 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande