INFINIUS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INFINIUS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 630.755.960

Publication

03/06/2015
ÿþ Mod Word 11.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

21 MEI 2015

REG-Griffe VAN I<OOPHAN1?EL TE GENT

Ondernemingsnr : O6U) _ ?jS, g~p

Benaming

(voluit) : INFINIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 20 mei 2015 blijkt dat een Naamloze Vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

Oprichters :

1, De heer DHAENENS Jonas Marcel Elise, geboren te Deinze op vijf november negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82.11.05 099-95, identiteitskaart nummer 591-4251409-01, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 39, optredende voor de maatschap met burgerlijk doel en zonder rechtspersoonlijkheid met de maatschappelijke benaming "Jonas Dhaenens", met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36, waarvan hij zaakvoerder is, hiertoe benoemd bij de oprichting van de maatschap de dato 31 januari 2009.

2. De heer POELMAN Frederik Andrea Maurice, geboren te Gent op vierentwintig juli, negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82.0724 091-87, identiteitskaart nummer 5919981078-74, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9080 Lochristi, Gemete 24.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent (100 %). Maatschappelijke naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en is gesticht onder de benaming "INFINIUS"

Maatschappelijke zetel :

De maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en%of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

i 111

. s ~ - Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te

4 behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge - Het beheer en bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen

en eigen roerende installaties.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden bij alle commerciële activiteiten.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland

voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken,

uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet

gemeubeld,

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële,

financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn

de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in

het buitenland.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal :.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO

(¬ 375.000) vertegenwoordigd door honderd (WO) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde,

Bestuur :

Benoeming van bestuurders.

A. Indien er in de vennootschap meer dan twee aandeelhouders zijn, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden afgezet.

B. Indien er in de vennootschap slechts twee aandeelhouders zijn, kan de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit slechts twee bestuurders.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

Aan de bestuurders kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Bijeenkomsten.

De raad van bestuur vergadert ingevolge oproeping en onder het voorzitterschap van de voorzitter of, bij verhindering van deze, van een ondervoorzitter, bij afwezigheid ervan, van een door zijn collega's gedelegeerd bestuurder. Hij moet worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist en telkens als er tenminste één bestuurder erom verzoekt.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats die in het bericht van bijeenroeping is vermeld. Beraadslaging van de raad van bestuur.

A. De raad van bestuur kan beraadslagen en besluiten indien de helft van de leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd.

B. In uitzonderlijke gevallen gerechtvaardigd door de hoogdringendheid en het maatschappelijk belang van de vennootschap kunnen de beslissingen van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval, dat door de statuten is uitgesloten.

C. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van

stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend,

indien evenwel de raad van bestuur slechts is samengesteld uit twee bestuurders, is de stem van de

voorzitter niet meer doorslaggevend.

Verslapen van de raad van bestuur.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen, die worden

ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen

aanwezig waren, waarbij de gedelegeerden bovendien tekenen voor de verhinderde of afwezige

Y bestuurders die zij vertegenwoordigen, Die notulen worden ingeschreven in een speciaal register. De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen en stemmingen worden eraan toegevoegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge De in rechte of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee leden van de raad ondertekend.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire clausules, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, alsook door het afzonderlijk optreden van de afgevaardigde bestuurders, aangewezen door de raad.

Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kiest, onder zijn leden, een voorzitter en eventueel één of meer ondervoorzitters. Hij mag onder zijn leden een directiecomité aanwijzen, waarvan hij de bevoegdheden be-paait. Hij mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer afgevaardigde bestuurders, insgelijks belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad, de leiding van het geheel of van een bepaald deel van een bepaalde bijzondere tak van de maatschappelijke zaken toevertrouwen aan één of meer directeurs, uit of buiten zijn midden gekozen, en aan ieder mandataris bepaalde speciale volmachten opdragen.

De raad bepaalt de volmachten, de bezigheden, de bezoldigingen of vergoedingen van de in het vorig lid vermelde personen, ter uitzondering van de afgevaardigde-bestuurders, van wie de bezoldigingen bepaald worden zoals voorzien in deze statuten.

De raad mag ten allen tijde de in dit opzicht genomen beslissing intrekken.

De afgevaardigd-bestuurder mag ook aan lasthebbers bijzondere volmachten verlenen.

Toezicht.

Voor wat het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap en de bevoegdheid van de commissarissen betreft zal de vennootschap zich richten naar de wettelijke bepalingen terzake. De aandeelhouders kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant overeenkomstig de wet,

Jaarlijkse algemene vergadering :

leder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om 18 uur wordt de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden.

Alle jaarvergaderingen en algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in iedere andere plaats in de oproeping aangewezen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld.

Bestemming van het resultaat

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de raad van bestuur,

Ontbinding - Vereffening :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap blijft na de ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen, Werden deze machten niet bepaald dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering,

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen,

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Overgangsbepalingen :

1 _ EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op 20 mei 2015 en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

3. BENOEMING BESTUURDERS

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

De verschijners beslissen om volgende personen te benoemen als bestuurder van de vennootschap

voor een duur van zes jaar, te rekenen vanaf heden:

- de heer Jonas Dhaenens, wonende te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 39,

- de heer Frederik Poelman, wonende te 9080 Lochristi, Gemete 24.

4. VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor, Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

5. BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN AFGEVAARDIGD

BESTUURDER.

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd te benoemen:

- als voorzitter van de Raad van Bestuur: de heer Jonas Dhaenens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden;

- als afgevaardigd-bestuurder: de heer Jonas Dhaenens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden. Hun ambt is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

21/5/2015

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

d Vbor" .

behouden

aan het

 Belgisch

Staatsblad

30/06/2015
ÿþ mod 11.1

-Lu* B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

" 15092637*



Il',EEI:GIrI_F.:iliD

1 9 JUN! 2015

t2ECt t A~' ;: VflC~i

ICOO~i-iA ..~~~,~ E +ENT

J._.,...,«._.,_«.._..,....___,~»_~...-.~_.}.......~........._...._.. __.~.......~_____ __...___._.,_-..- -.--.. -------- ...-_..~....__" ~___--____-_______--__-__

Ondememingsnr : 0630.755.960

Benaming (voluit) : INFINIUS

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36 `l

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, houder der minuut, met tussenkomst van notaris Wim VAN DAMME te Lochristi, op elf juni tweedui-; zend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank: van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze; vennootschap "INFINIUS", gevestigd te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonen, register te Gent (afdeling Gent) met ondernemingsnummer 0630,755.960, onder meer beslist heem

1. tot splitsing van de HONDERD (100) bestaande aandelen in ZEVENENDERTIGDUIZEND VIJFHON-'' DERD (37.500) aandelen in de verhouding van EEN (1) bestaand aandeel voor DRIEHONDERDVIJFENZE-: VENTIG (375) nieuwe aandelen.

2. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TIEN MILJOEN VIJFHONDERD-:' VEERTIENDUIZEND euro (E 10.514.000,00) om het te brengen van DRIEHONDERDVIJFENZEVENTIG-; DUIZEND euro (E 375.000,00) op TIEN MILJOEN ACHTHONDERDNEGENENTACHTIG euro (E 10.889.000,00), door uitgifte van EEN MILJOEN EENENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD (1.051.400),; nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort in geld, zoals blijkt uit een attest van depo-; nering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC bank.

3. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de tot stand gekomen kapitaalverhoging als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt IihN MILJOEN ACHTHONDERDNEGENENTACHTIGDUI

ZEND euro (E 10.889.000,00), vertegenwoordigd door EEN MILJOEN ACHTENTACHTIGDUIZEND NE-

GENHONDERD (1.088.900) aandelen zonder vermelding van waarde."

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der ondernemingen, de ondememingslo-1'

ketten en de diensten van de btw en andere administraties wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht ge-

geven aan Meester Kris Verdoodt, Meester Bert Van Camp of enige andere advocaat van het advocatenkantoor::

Argo bcvba, waarvan de kantoren zijn gevestigd te De Keyserlei 5 bus 15, 2018 Antwerpen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- gecotirdineer-

' de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015
ÿþLuik B - Vervolg

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111111eIRM§Fill

'11

NE LRGELE CD

15 `8?- 2015

RECHTBANK VAN KOOPHA pffieTE GENT_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0630.755.960

Benaming

(voluit) : INFINIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 10 juli 2015 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde:

Kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfhonderdelfduizend euro (¬ 511.000) om het te brengen van tien miljoen achthonderdnegenentachtigduizend euro (¬ 10.889.000) op elf miljoen vierhonderdduizend euro (¬ 11.400.000) te brengen.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van vijfhonderdelfduizend euro (¬ 511.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op elf miljoen vierhonderdduizend euro (¬ 11.400.000), vertegenwoordigd door één miljoen honderdveertigduizend (1.140.000) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ELF MILJOEN VIERHONDERDDUIZEND EURO (¬ 79.400.000) vertegenwoordigd door één miljoen honderdveertigduizend (1.140.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

13/7/2015

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

- de gecoördineerde statuten

- publicatielijst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INFINIUS

Adresse
DEKENIJSTRAAT 36 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande