INGE DE RIDDER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : INGE DE RIDDER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 825.743.875

Publication

09/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor melon

behoudt

aan he

Belgisc

Staatsbh

Ondernemingsnr : 0825.743.875

Benaming

(voluit) : Inge De Ridder

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Heerlijkheidstraat 7/A te 9308 Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging -statutenwijziging

Het blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 26 maart 2014 van de vennootschap onder firma "inge De Ridder", met zetel te 9308 Hostade, Heerlijkheidsstraat 7 A dat er onder meer beslist werd:

1)Afschaffing nominale waarde

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het huidige kapitaal vertegenwoordigd wordt door de huidige tien (10) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2) Kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Beslissing tot verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van veertienduizend vierhonderd euro (14.400,00 ¬ ) om het te brengen van duizend euro (1,000,00 ¬ ) op vijftienduizend vierhonderd euro (15.400,00 ¬ ), door middel van inbreng in speciën van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 wetboek inkomstenbelastingen zonder creatie van nieuwe aandelen.

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de bestaande vennoten ingeschreven in verhouding tot hun huidig aandelenbezit als volgt:

a) door de heer Kempeneers Stéphane, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van tweeduizenden achthonderdtachtig euro (2.880 ¬ ) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

b)door mevrouw De Ridder Inge, dewelke verklaart hiervoor een bedrag in te brengen van elfduizend vijfhonderdtwintig euro (11.520 ¬ ) in speciën, welk bedrag bij het kapitaal zal worden geboekt.

Voormelde ingebrachte gelden werden ten bedrage van veertienduizend vierhonderd euro (14.400,00 ¬ ) gestort op een rekening op naam van de vennootschap.

De vennoten verklaren zicht unaniem akkoord met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalverhoging en met het feit dat a pari wordt ingeschreven op voormelde kapitaalverhoging, en dit zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

3) ingevolgde voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 4 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal, zodat artikel 4 der statuten voortaan zal luiden ais volgt:

Het kapitaal bedraagt VIJFTIENDUIZEND VIERHONDERD EURO (15.400,00 ¬ ) gesplitst in tien (10) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van veertienduizend vierhonderd euro (14.400,00 E) gevormd door inbrengen van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I nntt`F1r-'r:/:-r.wla-p,nN,.( 1

VAN KOOPHANDEL

2 3 tiAKre LV}

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Kempeneers Stéphane

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INGE DE RIDDER

Adresse
HEERLIJKHEIDSTRAAT 7, BUS A 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande