INGENIEURSBUREAU FRAEYE & PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INGENIEURSBUREAU FRAEYE & PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.198.922

Publication

23/07/2014
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NYINNIWIIhI~IIWY~

*19192105

iH

i

Ondernemingsnr : 0434.198.922

Benaming

(vaiuit) : INGENIEURSBUREAU FRAEYE & PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Antwerpsesteenweg 587, 9040 Gent (Sint-Amandsberg)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 27 juni 2014 voor registratie.

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering onder meer de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen, letterlijk luidend als volgt:

(" " )

- De vergadering besluit om het kapitaal van de vennootschap te brengen van tweenzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op honderdvierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvordering) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van negenhonderdzevenendertig (937) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde met stemrecht op naam, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweehonderdachtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

-De heer Fraeye Felix Herman Gabriel, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 589, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt voor een, bedrag van honderdvierenveertigduizend zesenzeventig euro vierentachtig cent (¬ 144.076,84).

-De heer Holemans Ignace Maurice Maria Jan Oscar en mevrouw Van Kerrebroeck Maria, wonende te 9270' Laame, Achterstraat 9, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die zij aanhouden voor een bedrag van honderdvierenveertigduizend zesenzeventig euro vierentachtig cent (¬ 144.076,84).

-De heer Van Hauwenhuyse Luc Joseph Camiel Helena en mevrouw Van Herzeele Magda, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Emiel Maeyensstraat 35, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die zij aanhouden voor een bedrag van eenenzeventigduizend achthonderdzesenveertig euro tweeëndertig cent (¬ 71.846,32).

De inbrengers verduidelijken dat voornoemde ingebrachte dividendvorderingen tot stand zijn gekomen op 20 juni 2014 ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van zelfde dag. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van negenhonderdzevenendertig (937) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van negenhonderd achtendertig (938) tot en met duizend achthonderdvierenzeventig (1.874), en dit als volgt:

- aan heer Fraeye Felix, voornoemd, worden driehonderd vijfenzeventig (375) nieuwe aandelen toegekend, genummerd van negenhonderdachtendertig (938) tot en met duizend driehonderdentwaaff (1.312); aan heer en mevrouw Holemans-Van Kerrebroeck, voornoemd, worden driehonderdvijfenzeventig (375) nieuwe aandelen toegekend, genummerd van duizend driehonderddertien (1.313) tot en met duizend zeshonderdzevenentachtig (1.687);

(" " " )

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- aan heer en mevrouw Van Hauwenhuyse-Van Herzeele, voornoemd, worden honderdzevenentachtig (187) nieuwe aandelen toegekend, genummerd van duizend zeshonderdachtentachtig (1.688) tot en met duizend achthonderdvierenzeventig (1.874).

(...)

Deze negenhonderdzevenendertig (937) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Deze inbreng werd nader beschreven in de akte en in het verslag de dato 21 juni 2014 van BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT', vertegenwoordigd door dhr. Jacky GODEFROIDT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk ais volgt:

BESLUIT

De inbreng in natura bestaat uit:

-de rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 20 juni 2014 van de heer Felix Fraeye ad ¬ 144.076,84.

-de rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 20 juni 2014 van de heer en mevrouw Ignace Holemans  Maria Van Kerrebroeck ad ¬ 144.076,84.

-de rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 20 juni 2014 van de heer en mevrouw Luc Van Hauwenhuyse  Magda Van Herzeele ad ¬ 71.846,32.

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op driehonderd zestigduizend euro (¬ 360.000,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 62.000,00 met een uitgiftepremie van ¬ 298.000,00. De inbreng wordt vergoed met 937 nieuwe aandelen. Vervolgens wordt voorgesteld het kapitaal te verhogen met ¬ 298.000,00 door incorporatie van de uitgiftepremie zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 21 juni 2014".

- De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd achtennegentigduizend euro (¬ 298.000,00), om het kapitaal te brengen van honderd vierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00) op vierhonderd tweeëntwintigduizend euro (¬ 422.000,00), door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met als gevolg een verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

- De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand. Derhalve wijziging van het artikel 5 van de statuten als volgt:

"ARTIKEL 5 - Kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vierhonderdtweeëntwintigduizend euro (¬ 422.000,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend achthonderdvierenzeventig (1.874) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde met stemrecht.

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt één/duizend achthonderd vierenzeventigste van het

maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort."

- De vergadering besluit onder meer het artikel 22 van de statuten van de vennootschap te wijzigen als

volgt:

"ARTIKEL 22 Bijeenkomst

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste zaterdag van de maand december om tien

uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op

hetzelfde uur.

f

Voce

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een bijzondere en een buitengewone vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Zij moet worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissaris(sen) wanneer dit wordt aangevraagd door aandeelhouders die tezamen het vijfde van de kapitaalaandelen vertegenwoordigen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt aangeduid."

- De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gewijzigde wetgeving inzake de mogelijkheid tot

ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte. Derhalve wijziging van het artikel 34 van de

statuten als volgt:

"ARTIKEL 34  Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door

vereffenaars verricht benoemd volgens artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

Ten dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door de

desbetreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de eventuele vergoeding van de vereffenaars vast.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk mits naleving

van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen."

- De vergadering verlengt de mandaten van de hierna vermelde in functie zijnde bestuurders, tot de jaarvergadering van 2019:

1) De voornoemde heer FRAEYE Felix Herman Gabriel, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Antwerpsesteenweg 589.

2) De voornoemde heer HOLEMANS Ignace Maurice Maria Jan Oscar, wonende te 9270 Laame, Achterstraat 9.

3) De voornoemde heer VAN HAUWENHUYSE Luc Joseph Centilel Helena, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Emiel Maeyensstraat 35.

- De raad van bestuur, samengesteld uit:

1) De voornoemde heer FRAEYE Felix;

2) De voornoemde heer HOLEMANS Ignace;

3) De voornoemde heer VAN HAUWENHUYSE Luc;

verklaart de hierna vermelde bestuurder tot gedelegeerde bestuurder en Voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen vanaf heden:

De heer HOLEMANS Ignace Maurice Maria Jan Oscar, wonende te 9270 Laarne, Achterstraat 9.

Deze benoeming zal, behoudens herverkiezing, eindigen met de jaarvergadering van 2019.

Overeenkomstig artikel 19 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door elke gedelegeerd bestuurder, alleen handelend, hetzij door twee bestuurders, samen handelend, voor bepaalde in de statuten vermelde verrichtingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 27 juni 2014

- bedrijfsrevisoraal verslag betreffende de inbreng in natura

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

-

gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Angélique Vandaele

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2014 : GE194171
18/02/2013 : GE194171
01/03/2012 : GE194171
01/03/2011 : GE194171
19/02/2010 : GE194171
09/09/2009 : GE194171
08/07/2009 : GE194171
05/03/2009 : GE194171
25/07/2008 : GE194171
04/03/2008 : GE194171
06/02/2008 : GE194171
20/02/2007 : GE194171
03/02/2006 : GE194171
14/01/2005 : GE194171
12/01/2005 : GE194171
21/09/2004 : GE194171
15/07/2004 : GE194171
26/01/2004 : GE194171
06/03/2003 : GE194171
23/02/2002 : GE194171
23/05/2001 : GE194171
13/01/2000 : GE194171
01/01/1997 : KO115464
08/01/1994 : KO115464
12/06/1993 : KO115464
01/01/1992 : KO115464
26/05/1988 : KO115464
27/05/2016 : GE194171
08/12/2016 : GE194171

Coordonnées
INGENIEURSBUREAU FRAEYE & PARTNERS

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 587 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande