INSIEME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INSIEME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.713.746

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-12-2014

Griffie

*14312358*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506713746

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

INSIEME

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Bernheimlaan 31 9050 Gent

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge, akte welke zal geregistreerd worden op het eerste registratiekantoor te Gent, dat :

1) De heer VERHAEST Henk Wilfried Jozef Raf, (rijksregisternummer: 58.06.08-217.27), geboren te Sint-Amandsberg op acht juni negentienhonderdachtenvijftig, echtgescheiden, wonend te 9000 Gent, Saghermansstraat 2 bus 301 .

2) Mevrouw VERHAEST Roos Jacqueline Johanna Hilde, (rijksregisternummer: 88.04.22-424.16), geboren te Gent op tweeëntwintig april negentienhonderdachtentachtig, ongehuwd, wonend te 9050 Gent (Gentbrugge), Steenvoordelaan 43 .

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming INSIEME met zetel te 9050 Gent, Bernheimlaan 31.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden:

" event planning; organisatie en logistieke ondersteuning van evenementen allerhande, alsmede de terbeschikkingstelling van alle accommodatie en benodigdheden daartoe;

" algemene consulting gericht op de horeca, adviesbureau voor evenementiële communicatie;

" alle traiteurs- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten, zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van het geheel of gedeeltelijk ter beschikking stellen, al dan niet tegen betaling, van een onroerend goed aan haar bestuurders, bedrijfsleiders en werknemers in het kader van een verloningspolitiek;

" het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

" advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privépersonen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

" het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)publiekrechtelijk statuut;

" het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, directie, controle of vereffening, het verlenen van advies, management en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan;

" het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van verbintenissen van derden;

" het geven van advies inzake de organisatie en het beheer van ondernemingen.

De activiteiten van  vermogensbeheer zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00)

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 100 aandelen werd onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van tweehonderd euro (¬ 200,00) per stuk, als volgt:

- door Henk Verhaest, voornoemd, voor zestienduizend euro (¬ 16.000,00) of voor 80 aandelen, - door Roos Verhaest, voornoemd, voor vierduizend euro (¬ 4.000,00) of voor 20 aandelen. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wordt tot statutaire zaakvoerders benoemd:

" De heer VERHAEST Henk, voornoemd.

" Mevrouw VERHAEST Roos, voornoemd.

Hun mandaat is onbeperkt.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk intern het bestuur voeren.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte, met uitzondering van alle handelingen boven de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) waarvoor de handtekening van twee zaakvoerders is vereist.Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de 28e van december om 10u. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar. Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is. Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk na de oprichting werden volgende beslissingen genomen:

Bezoldiging zaakvoerders

Het mandaat van de heer Henk Verhaest, is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

Het mandaat van mevrouw Roos Verhaest, is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van

de algemene vergadering.

Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

oprichtingsakte en eindigt op 30 juni 2015.

Eerste Jaarlijkse algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de 28 december 2015.

Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 oktober 2014.

Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

De heer Henk Verhaest en mevrouw Roos Verhaest, beiden hier aanwezig, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerders, verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan Burg. CVBA Baker Tilly Belgium Accountants en Belastingconsulenten, te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 26.01.2016 16030-0023-016
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.12.2016, NGL 31.01.2017 17035-0553-017

Coordonnées
INSIEME

Adresse
BERNHEIMLAAN 31 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande